حمید عزیز من هم با نرم افزار rotate me نتونستم land scape کنم بیاد دنبال نرم افزار مخصوص 5700 بگریدیم!!!نقل قول:
Printable View
حمید عزیز من هم با نرم افزار rotate me نتونستم land scape کنم بیاد دنبال نرم افزار مخصوص 5700 بگریدیم!!!نقل قول:
سلام دوستان من یچیزی متوجه شدم گفتم بگم شاید یکی باشه که ندونه تو قسمت عکسبرداری وقتی پانورما رو انتخاب میکنی اگه دکمه شاتر رو نگه داری یه نوار میاد که تا اینکه گوشیرو به یسمت حرکت بدی فلش قرمزی ظاهر میشه اروم که گوشیرو حرکت بدی خود گوشی عکس رو تطبیق میده همینطور میتونی گوشیرو بچرخونیم و یه عکس از اطراف خودمون بگیریم یعنی چند تا عکس رو کنار هم میچسبونه فکر کنم حدود 6 تا باشه ببخشید اگه احیانا تکراری بود
آره درسته حمید جاننقل قول:
تازه این خودش یه مزیته ! نمیدونی چرا ؟
به این دلیل :
گوشی هایی که دوربین دوم برای ویدیو کنفرانس دارن معمولا دوربین دومشون VGA یا 1.3 هست اما این گوشی همون دوربین دومش که 2 هست میتونه برای ویدیو کنفرانس باشه
و این خودش خیلی خوبه
ممنون حمید جان
آره درستهنقل قول:
توی گوشی های دیگه باید یه عکس بگیری و برای عکس دوم خودت دوربین رو طوری بگیری که از ادامه تصویر قبلی عکس بگیره اما توی این گوشی خودش این کارو میکنه !
باشه عزيز بگرديم!نقل قول:
من مي گردم اگه گير آوردم حتما ميزارم .
شما هم اگه گير آوردي حتما بزار.
ممنون
کسی نتونست انجام بده کار ما رو؟
من چند تا عکس (روز و شب) و چند تا فیلم(روز و شب) که با گوشی 5700 گرفته شده رو میخوام اگه میتونید تو یه فایل زیپ شده بزارید.
ممنون
بچه ها يه سئوال : اگه بخوايم گوشي رو ريست كنيم راهي هست ؟ منظورم از ريست كداي 7370 و7780 نيستا
منظورم اينه كه به جاي اينكه گوشي رو خاموش و روشن كنيم ، ريستش كنيم . همون ريستي كه خود گوشي بعد از چند روز كار زياد و موقعي كه رمش پر شده انجام مي ده . يه برنامه هم گرفتم ولي ريست نمي كرد
يه Profile جديد به نام Offline . اگه اينو فعال كنيد ديگه در دسترس نيستيد . جالبه خودش به جاي آنتن ضربدر مي زاره و ديگه نمي تونيد تماس داشته باشد و در دسترس هم نيستيد . براي بعضيها خوبه :31:
تو کامپیوتر بدون نیاز به هیچ نرم افزاری این کار قابل اجراست برای تمام فایلهانقل قول:
بچه ها نرم افزار چراع قوه ميخوام
با سلام...دوستان چرا بعضی از تم هایی که برای گوشی نصب میکنم..هنگام نصب پیغام expire میدهد..با ایمکه مخصوص گوشی 5700 هست؟ایا شما هم چنین مشکلی را دارید؟؟