والا چون شما خارج هستی نمیدونم چی کار باید کرد ! چون اینجا راحت یه فرمور iXtreme میریزی، هم بازی های اورجینال رو اجرا میکنه، هم میشه تو لایو با خیال آسوده تر بازی کرد ! حالا شما تو منطقتون کسی نیست که این فرم ور رو بریزه ؟نقل قول:
والا چون شما خارج هستی نمیدونم چی کار باید کرد ! چون اینجا راحت یه فرمور iXtreme میریزی، هم بازی های اورجینال رو اجرا میکنه، هم میشه تو لایو با خیال آسوده تر بازی کرد ! حالا شما تو منطقتون کسی نیست که این فرم ور رو بریزه ؟نقل قول:
البته با کابل vga همراه با تبدیل که میشه 30 تومننقل قول:
در ضمن تصحیح کنم که کیفیت بازی روی lcd یقینا از رو crt بیشتره و مونیتور crt هم یقینا از
تلوزیون معمولی خیلی خیلی بهتره
نقل قول:
na bad bakhtane
aslan in firmware ro koja mirizan to hard drive ya khode x360 chon age hard driver bashe mishe ferestadesh iran
rahe digari hast
mod chipi hast age are chande va koja mishe kharidesh va nahveye nasbesh chejooriast?
dametoon garm:10:
این فرم ور رو DVD-Drive کنسولتون نصب میشه، این برنامه رو هم میشه از اینترنت دانلود کرد، ولی بهتره خودتون نصبش نکنید، چون ریسکش بالاست !نقل قول:
ولی برای فلش کردن DVD-Drive یک دستگاه بسیار عالی هست که دیگه نیازی نیست حتی در دستگاه باز بشه ! اسمش Blaster 360 هست و در قسمت کناری دستگاه نصب میشه !
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز در این سایت اطلاعات بیشتری از این قطعه و نحوه ی خریدش هست.
موفق باشیکد:www.modchip.com/xbox360
baiad ye "super cooler ya inter cooler bekhari ke gheimatesh 30-50tomane"
maghazeei to shiraz nemishnasam valy behtare biai tehran bekhari
wiiiiiiiiiiiiii asghale aslan tarafesh narooooooooooooooooooooooooooo:2::2::2:
بچه ها یه سوال.
من واسه اکس باکسم یه فن نایکو سه تایی گرفتم بعد اینکه وصل کردم دیدم خیلی صدا میده.
حالا این صدا از دستگاهه یا فن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه این صدا رو بده مشکلی نیست؟؟؟؟؟؟؟
این صدا هم واسه فن و هم واسه درایو کنسول هست ! اما اشکالی نداره.نقل قول:
بچه ها یه سوال.
من واسه اکس باکسم یه فن نایکو سه تایی گرفتم بعد اینکه وصل کردم دیدم خیلی صدا میده.
حالا این صدا از دستگاهه یا فن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه این صدا رو بده مشکلی نیست؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشی
مرسی.خیلی ممنون.نقل قول:
فکر کردم الان دستگاهم میترکه.:10:
salam man khodam fanboye ps boodam valy dyrooz ye 360 premuim greftam....
be nazar shoma kaaram dorost boode?
تذکر: دوستان لطف کنن فارسی بنویسن ! قانونه !
p30_world_ozv جان به P30 خوش آمدی ! 360 هم مبارک باشه !