داداش این جوری که بیچاره میشم من ...
در مورد معافیت پزشکی چیزی می دونی . من چشام نزدیک بینه . حدود 4 هر کدومشون . بعد بخوام معافی پزشکی بگیرم چی ؟
جون هر کی دوست داریم یه کمکی بکنین ...
داداش این جوری که بیچاره میشم من ...
در مورد معافیت پزشکی چیزی می دونی . من چشام نزدیک بینه . حدود 4 هر کدومشون . بعد بخوام معافی پزشکی بگیرم چی ؟
جون هر کی دوست داریم یه کمکی بکنین ...
آخه من اصلا نمی دونستم
خیلی از دوستان هستن که دوبار کنکور دادن و اصلا دفترچه رو هم پست نکردن و الان دانشجو هستن ...
آقا من چطور باید بعد از قبولی در دانشگاه این رو به نظام وظیفه اطلاع بدم که غیبت نخورم؟
با توجه به اینکه تاریخ اعزام من 18 مهر هست
بابا تو رو خدا یکی یه راهی جلوی پام بزاره :(
آیا میشه پیش دانشگاهی غیر حضوری رفت؟
من متولد 15/4/71 هستم . هیچ شرایطی داره ؟ مثلا درباره سربازی و...
من امسال باید برم پیش دانشگاهی
بعضیا می گن اگه غیر حضوری بگیری اگه کنکور قبول نشی باید بری سربازی .
مگه سن سربازی 18 سال نیست منم سال دیگه 18 سال میشم دیگه.
و کلا کار خوبیه یا نه ؟ اگه بخوای کلاس کنکورم نری ؟
و لطفاً اگه میتونید بهترین کتاب هایی رو که می تونه دروس پیش دانشگاهی رو آموزش بده (برای کسی با پایه متوسط) معرفی کنید . کتاب تستم می تونید بگید.
در مورد بخش اول سوالت که اگه غیر خضوری بخونی باید در صورت عدم قبولی بری خدمتنقل قول:
آیا میشه پیش دانشگاهی غیر حضوری رفت؟
من متولد 15/4/71 هستم . هیچ شرایطی داره ؟ مثلا درباره سربازی و...
من امسال باید برم پیش دانشگاهی
بعضیا می گن اگه غیر حضوری بگیری اگه کنکور قبول نشی باید بری سربازی .
مگه سن سربازی 18 سال نیست منم سال دیگه 18 سال میشم دیگه.
و کلا کار خوبیه یا نه ؟ اگه بخوای کلاس کنکورم نری ؟
و لطفاً اگه میتونید بهترین کتاب هایی رو که می تونه دروس پیش دانشگاهی رو آموزش بده (برای کسی با پایه متوسط) معرفی کنید . کتاب تستم می تونید بگی
قسمت دوم هم که مربوط به تاپیک کنکوره
اما فقط بهت بگم کسی رو ندیدم که غیر حضوری موفق بوده باشه.اصلا کار خوبی نیست.همون بودن تو مدرسه و کنار بچه ها خودش بهت انگیزه میده.پس به خاطر خدمت هم که شده غیر حضوری نرو
راه قانونی نداره داداش مننقل قول:
بابا تو رو خدا یکی یه راهی جلوی پام بزاره :(
فرا قانونی هم که باید خودت کاری انجام بدی
بعید میدونم کسی بتونه واست کاری انجام بده
سلام دوست عزیز.اقا من خودم الان برای معافیت چشم اقدام کردم.نامم اومده خونه باید برای کمیسیسون و این حرفها.راجع به چشم یه سری قوانین داره که این تو سایت نظام وظیفه میتونی پیداش کنی.نقل قول:
در ضمن اینم بدون که اگه مدرک تحصیلی فعلیت دیپلمه مجموع نزدیک بینی هر دو چشمت از 8 بیشتر باشه معاف دایم میشی.اگه بالاتر از دیپلمه صرفا معاف از رزم میشی.برای معافیت دایم با مدرک بیشتر از دیپلم باید از 10 بیشتر بشه.اگر استیگماتم هم داری مسکه با نزدیک بینیت جمع میشه (البته من از این مطمین نیستم.لطفا اگه کسی میدونه یکی که استیگمات و نزدیک بینه چطوری براش حساب میکنن بگه.)در هر صورت اگه منتظر نتایج کنکوری تا قبل اعلام قبولیت برو اقدام کن چون اگه معافیت تحصیلی بهت بدن دیگه نمیتونی برای معافیت پزشکی اقدام کنی ولی اگه الان اقدام کنی میتونی بعدا پیگیری کنی.موفق باشی.
پوریا جان سلام
میخواستم ببینم اگه من همین فردا برم دنبال کارای معافیت معمولا چقدر طول می کشه . آخه همین روزاست که نتایج بیاد . بعد اگه قبول کنن ممکنه که بزارن ثبت نام کنم ؟
بعد شما گفتی اگه معافیت تحصیلی بدن نمی تونی معافیت پزشکی بگیری . خب من که دفترچه رو پست نکردم . در صورت قبولی که معافیت پزشکی نمی دن ؟ میدن ؟ منظورتون از این جملتون چی بود ؟
ببین تو الان باید بری اداره پست یک دفترچه بگیری.اون تونوشته برای معافیت چه مدارکی لازم داری.مثلا باید از یک پزشک تاییدیه بگیری.چند تا عکس داشته باشی یا واکسناتو زده باشی و... که کلا میتونی یه روزه حلش کنی.بعد باید بری این مراکز پلیس +10 اون مدارکو تحویل بدی.از این جا به بعد دیگه تو کارتو تو جریان انداختی یعنی حتی اگه اسامی رو هم بدن و تو معاف تحصیلی بشی میتونی کار معافیت پزشکیتو پیگیری کنی و اگه جور شد معافیت تحصیلیت تبدیل به معافیت پزشکی میشه اما اگه بذاری نتایجو بدن بعد بری دنبالش اون وقت دیگه نمیشه کاری کرد.اگه مدارکو تحویل بدی حدود 2 هفته بعد یه نامه میاد دم خونه که بهت میگه برای معاینه باید کدوم بیمارستان بری.بعدشم که دیگه نشکیل کمیسیون و ...امیدوارم موفق باشی.:20:نقل قول: