پس اين چيه بابا تازه فهميدي؟ يعني ميخواستي بگي كه از اين چيزها زياد پخش ميشه ؟؟؟؟
Printable View
پس اين چيه بابا تازه فهميدي؟ يعني ميخواستي بگي كه از اين چيزها زياد پخش ميشه ؟؟؟؟
دعوا داري مگه ؟! «چشمك»نقل قول:
من اصلا هيچ .وقت حرفات نميفهم...بعيد ميدونم كساي ديگه هم بفهمن...
چندوقت پیش تو ی مجله ای خوندم خودش گفته بود که ایمیل زیاد داشته که خیلی ها حتی از خارج از کشور به خاطر همین ترانه امام رضا
اومدن ایران و رفتن زیارت
یکی از زیباترین..زیبارتین.. و تاثیر گزارترین ترانه های مذهبی که شنیدم
نه بابا كي جرات داره.:18: بدبختي ماهم همينه ديگه نه توي فروم نه توي اجتماع كسي حرف منو وامثال منو نميفهمه :41:نقل قول:
نقل قول:
من وقتي به دستم رسيد توي يك روز بالاي 100 بار گوش كردم . خداييش اگه كامل توي تلويزيون ايران پخش بشه فكر كنم بازار ما كاسب هاي مشهدي سكه بشه چون همه ميان زيارت ديگه :31:
اسمش هم بگو ديگه!نقل قول:
مجله روزهاي زندگي بيد ديگه...
حقته خوب...نقل قول:
بابا چرا نيفهمي؟
دارم ميگم 3 بار اهنگ امام رضا رو كامل تو تلويزيون پخش كردن...حالا هي بگو موزيكش گذاشتن...
سه بار كامل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوزم ميزاره يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون تو راديو هر چي درخواست دادم ميگن امكان نداره .
بزار برم ناهار بعد ميام حالتو جا ميارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه نميدونم...ولي 3 بار مطمئنم...شايد هم بيشتر...نقل قول:
برو الهي كه لقمه خوش از تو گلوت پايين نره...
نرفت از گلوم پايين نرفت.غذا اصلا حاضر نبود .اي خدااااااااااااااااااااااا
توي كدوم شبكه وبرايچي ميزاشتش؟؟؟؟
مسعود جان زیاد اذیتش نکن بنده خدا هنوز ناهار نخورده
شوخی:46:
کد:http://www.efeh.com/products/3132.htm