یه بار بازی تموم کنی با دختره میتونی بازی کنینقل قول:
Printable View
یه بار بازی تموم کنی با دختره میتونی بازی کنینقل قول:
Kavoshm جان ببين اين بازي Resident Evil 4 نميدونم كي ولي اسمش رو عوض كردند و كردن Biohazard 4 .
بهت قول ميدم از طرف Capcom نبوده چون اونا قوانين تايپ رو رعايت ميكنند ( در پست قبليم گفتم )
در مورد بازي كردن با دختره منظورم آدا بود كه وقتي يكبار ---- رو تا آخر ببري چند تا بازي آزاد ميشه .
يكيش بازي با آدا كه داستان رو كامل ميكنه . يكي ديگه هم آدا كه با لباس جديدش در منطقه نظامي شروع ميشه .
يكي ديگه هم با ---- هستش كه وقتي هست و بايد تند تند آدم بكشي و امتياز بگيري .
گرافيك بازي خيلي بده نه سايه اي نه نوري كسي دليلشو نميدونه؟
كارت من:geforce 7900gs
فكر نكنم مشكل از كارت باشه
به نظر شما driverرو updateبكنم درست ميشه؟
کارت گرافیک من geforce mx4000 هستش. این بازی روی سیستم من بالا میاد که بخرمش؟
ربطی به کارت گرافیک نداره این بازی از PS2 به PC پورت (تبدیل) شده و خیلی از افکتها از بین رفته و گرافیک نسخه های PS2 و GC رو نداره...نقل قول:
در عکس زیر تفاوت ها رو میتونید مشاهده کنید.;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم... کارت گرافیک هایی که Pixel Shader 2 به بالا رو پشتیبانی میکنند قادر به اجرای این بازی هستند.نقل قول:
دوستان برای اینکه از گرافیک بهتری تو بازی ایول 4 بهره ببرند بهتر این کاری رو که میگم انجان بدن البته احتمالا بیشترتون اینکارو کردین ولی برای کسایی که نکردن می گم :
اول : داخل محیط ویندوز رزولوشن رو روی 1024 -1280 تنظیم کنید
دوم : داخل منوی Setup بازی هم رزولوشن رو روی 1024 -1280 قرار دهید ...
دوستان من اینکار رو روی سیستم خودم انجام دادم نه تنها جزئیات بازی بهتر شد بلکه افکت هایی مثل مه هم بهتر شد
در ضمن Brightness مانیتور رو هم رو 40 الی 50 تنظیم کنید زیرا روشنایی زیاد مانیتور بازی رو از جذابیت میاندازد
در ضمن یه سوال هم داشتم تا جایی که من یادمه تو نسخه PS2 ما می تونستیم بازی رو در دو حالت Easy & Normal شروع کنیم ولی در نسخه PC چنین امکانی نداریم .. درسته !!!!
آره بالا میاد . بستگی به CPU داره . مال شما چنده ؟نقل قول:
X_man این عکس ها رو خودت گرفتی ؟
نه نداریم ! مجبوریم روی Normal بازی کنیم . زیاد سخت نیست . من الآن دارم روی Professional بازی میکنم .نقل قول:
دوستان برای اینکه از گرافیک بهتری تو بازی ایول 4 بهره ببرند بهتر این کاری رو که میگم انجان بدن البته احتمالا بیشترتون اینکارو کردین ولی برای کسایی که نکردن می گم :
اول : داخل محیط ویندوز رزولوشن رو روی 1024 -1280 تنظیم کنید
دوم : داخل منوی Setup بازی هم رزولوشن رو روی 1024 -1280 قرار دهید ...
دوستان من اینکار رو روی سیستم خودم انجام دادم نه تنها جزئیات بازی بهتر شد بلکه افکت هایی مثل مه هم بهتر شد
در ضمن Brightness مانیتور رو هم رو 40 الی 50 تنظیم کنید زیرا روشنایی زیاد مانیتور بازی رو از جذابیت میاندازد
در ضمن یه سوال هم داشتم تا جایی که من یادمه تو نسخه PS2 ما می تونستیم بازی رو در دو حالت Easy & Normal شروع کنیم ولی در نسخه PC چنین امکانی نداریم .. درسته !!!!
یعنی اگه من این کارو بکنم درست میشه ؟! گرافیک الآنشم زیاد بد نیست ولی اگه میگی بهتر میشه یه امتحانی میکنیم ضرر نداره .
در نسخه pc من حالت اسان رو ندیدم فعلا داریم با این گرافیگ مزخرف بازی میکنیم
گرافیگ این بازی منو به یاد خانه مردگان 2 که به فارسی دوبله شده میاندازه
البته روند بازی بعد از امدن اشلی به بازی کمی بهتر شده اما در کل اصلا از بازی خوشن نیامد
در یکی از فرومهای خارجی این بازی رو با بازی cold fear یا همان ترس سرد مقایسه کرده بودن
من اون بازی رو هم انجام دادم که گرافیکش خیلی بهتر و جالبتر از این بازی بود و همچنین game play ان
من چکار کنمممممممم تو کلیسا
شما کجای کلیسا مشکل دارید؟نقل قول:
- میتونید عکس ازش بزارید؟!!!
اینجا هستم وقتی می خواهمم بپرم اونور میوفته زمین
خوب بايد توي زمان مناسب بپرين ديگه. بايد وقتي بزنين كه نزديك سكو باشه ديگه! فكر نمي كنم كار سختي باشه:blink:نقل قول:
ممنون ولی جون خودم 1000 بار پریدم
فکر کنم بتونید حرکت اون لوستر رو کنترل کنید شما باید سرعت عقب و جلو شدن لوستر رو زیاد کنید و بعد بپرید!!!نقل قول:
بالاخره پریدم
ممنون
هو هو هو هو هو هو .....
بازم مزاحم شدم
آخه بگو مرد حسابی تو که مغزت نمیکشه بازی فکری کنی چرا میگیری؟:puke: :puke: :puke: :puke:
بازم گیر کردم باید 3 تا رنگ آبی سبز و قرمز جفت کنم
کمک
بايد طوري تنظيم كني كه اگه باهم تركيب بشن وسطي درست شه! ترتيبش دقيقا يادم نيست.
بچه ها من امروز رفتم RE 4 رو گرفتم
ای کاش که نمی گرفتم 4500 مفت رو دادم
خیر , خوشی نبینه کسی که این بازی رو از PS2 به PC تبدیل کرد
الهی.:tongue:
شما هم بگید الهی.:tongue:
فکر کنم Ubi میخواد کاملا بازی رو تبدیل کنه به PC
و فکر کنم اون برای گرافیک Option داره.
و من میتونم همشو High کنم ;) :tongue:
خدایا خیر خوشی نبینه اون کسی که این بازی رو انتشار داد:tongue:
توی عمرم بازی به گرافیک ندیدم ( خیلی خیلی خیلی خیلی مزخرفه )
البته نه زیاد.
من که بازی های UBi و بعضی از EA و تمام بازی های KHEOPS رو میپسندم.
اتفاقا توی Offical Site بازیه RE4 که برید چیزی برای PC ثبت نشده.
بابا جون گرافيكش خيلي هم به نظر من خوبه. همين كه پس از چند سال اومده باز هم جاي شكر داره.
ولي اي كاش من اين بازي رو نمي گرفتم اي كاش.
وقتي اين بازي رو خريدم وارد بازي نميشه. يعني همون فيلمهاي اول بازي رو مياره ولي متاسفانه درست زماني كه دموي اولي تموم ميشه ديگه كامپوتر قفل ميكنه و اگر هم خوش شانس باشي ميتوني يك Don't Send هم ببيني.
ببينم اين Shader 2.0 كه ميگن يك قطعه ي سخت افزاري متصل به گرافيك هست يا نرم افزار؟ چون گفتم شايد اگر درايور گرافيك رو آپديت كنم شايد كار كنه. مشخصات كامپيوتر من اينه:
Graphic: ATI Radeon 128 MB 9200
Cpu: 1.700
Ram: 512
Power:...
Keyboard:???
اگر ميشه يكي به من بگه آيا اگر گرافيك رو آپديت كنم درست ميشه يا نه. (خوش به حال اونهايي كه گرافيكشون جي فورس هست چون روي اونها جواب ميده)
اين هم عكس اون پيغامي كه ظاهر ميشه وقتي بازي رو اجرا ميكنم...
سلام..نقل قول:
به شما پيشنهاد مي كنم يه صد و پنجاه دويست تومني بزاري براي يه كارت گرافيك چون اين مدل گرافيك ديگه خيلي قديمي شده! ولي براي اين پيغامي كه مياد يه پيشنهاد ديگه دارم.. درايور گرافيكت رو آپديت كن خداروچه ديدي شايد اجرا شد.. كه به احتمال زياد اجرا هم ميشه.. آدرس دانلود رو هم آقا مهدي گذاشتن تو پست هاي قبلي برو دانلود كن ... ضمنا من اصلا گرافيكاي جي فورس رو قبول ندارم! نمي دونم چرا خوب هستن ولي نمي دونم من چرا خوشم نمياد.. مخصوصا با اين توربوكشي كه جديدا رو گرافيكا گذاشتن!
موفق باشي..
سلام M E H D I
دارم تو کافی نت دانلود میکنم.
کجا باید فایل هارو بریزم؟
بازم ممنون
چون من می خواستم ببینم داستانش به چه صورت هست یه بار با Trainer رفتم. خیلی جالب بود.
بعضی جاها هست که شما اگه Trainer هم داشته باشی فرقی نمی کنه و سرعت عمل و فکر مهم هست. و این تو کمتر بازی دیگری دیده شده.
به نظر من سخترین و تاقت فرساترین مرحله هم Chapter شماره 4 بود. یعنی اولین قسمت از مرحله 4.
این هم Save بازی من. از end تمام مرحله ها و قسمت ها یه که تموم شد یه save جداگانه داره. برای استفاده ابتدا از save خودتون یه backup بگیرید بعد این رو کپی کنید جایی که بازی رو نصب کردید و overwrite کنید. بازی رو اجرا کنید یه تغییراتی رو خواهید دید.
آقا این یوبی هم مسخره اش را درآورده ها بازم انتشار بازی رو یه هفته عقب انداخت
در ضمن وقتی بازی لود میشه یعنی همون اول بازی که مثلا میتونیم بازی رو استارت کنیم یا لود کنیم یا وارد آپشن بشیم هیچ چیزی رو نزنین منظور کلید یا تکمه های گیم پد یه دمویی نشون میده که تازه آدم میفهمه چه کلاهی سرش رفته مظورم نورپردازی دمو که قسمت های از خود بازی که تو این نسخه اصلا وجود خارجی نداره
ساسر جان اين بازي رو من 22 بهمن تمومش كردم !
تازه بدون ترينر ! حالا هم دارم روي Professional بازي ميكنم . خيلي سخته . به جاي يه آدم 2 تا مياد !
نفستو ميگيرن . نميدوني كي رو بزني . ولي خداييش هيچ قولي ساده تر از قول آخر نبود ! فقط بايد از دستش فرار كني تا آدا اون آر پي جي رو واست بندازه ! با اون هم بزني به قوله ......... ميشه !
سلام.من تازه امروز فهمیدم این بازی برای پی سی اومده!!!!می خواستم بپرسم این بازی با
ati x550
مشکلی که نداره؟نه.چون سر بازی
splinter cell
خیلی حالم گرفته شد.نمی خوام بازم اینجوری بشه و مثلا به
pixel shader
گیر بده
نه گرافيك شما راحت اين بازي رو ساپورت مي كنه!نقل قول:
اگر مي خواين گرافيكتون خوب كار كنه و با بازيهاي مختلف مشكل نداشته باشه مثل من بريد يه geforce 7600 بخرين البته بگذريم كه 117 تومن پولشه ولي ارزش داره!
آقا حامد اين بازي خيلي بي سرو صدا اومد !
تازه منم نميدونستم . اومدم اينجا ديدم
خوب من بحثي در مورد سروصدا دار بودن يا نبودن اين بازي ندارم! دارم كم كم به شك ميفتم كه اين بازي نكنه همون مال پي اس باشه كه تبديل شده! آخه خودم قبلا از اين كارا مي كردم و سي دي هاي پس اس1 رو با يه برنامه كه بهش اضافه مي كردم به اسم نسخه پي سي ميفروختم! خوب بالاخره از ما كلاه بردارتر هم هست! نمي دونم چي بگم! در كل به همين هم راضي هستيم.
ببخشيد توي گيم صفحه من اين تلويزيون مياد
يه خط از پايين ويه خط از بالا ميتونيم حذفش كنيم
كركي چيزي داره
حق با شما بود!نقل قول:
با بالا بردن رزولشن بازی گرافیک بازی بالا میره
من قبلا روی رزولشن 1024x768 بازی میکردم که AntiAliasing و Effect نداشت
حالا دارم روی روی رزولشن 1600x1200 بازی میکنم و هم AnriAliasing و Effect داره
کارت من GA-RX60P128DE - X600PRO هست
بازی با این رزولشن خیلی خوب و روانه.
پیش نهاد میکنم که روی 1600x1200 بازی کنید .
فقط تنها مسئله ای که بازی داره همون بازیه :blink: مزخرفه به خدا ! :blink: :puke: :blink: :puke: :blink: :puke: :ohno: :angry:
ممنون
آره منم اين كار رو كردم خيلي گرافيكش رفت بالا .
نگي M.c جان ! نا سلامتي اين بازي شد بهترين بازي سال 2006 !
از همه لحاظ :
گرافيك
داستان
گيم پلي
جذابيت
صداگذاري
آره خبر داشتم که گرد و خاکی کرد !نقل قول:
منم مثل خودتون از اون موقع تا حالا توی کففففففففففف مونده بودم!
ولی همون تور که گفتم به احتمال زیاد Ubi میخواد بازی رو کاملا به Pc تبدیل کنه .
وگرنه به عرضشو عقب نمی انداخت. :)
كاش يه RE مخصوص P30 ادامه همين بياد .
خداييش همه ي داستان هاي RE خيلي قشنگ بود . ولي ديگه همه ميدونند كه Capcom هر ادامه اي براي RE بزنه داستانش لو رفته ! همه چيز طبق معمول زير سر Umbrella هستش ! اينو ديگه همه ميدونند .
در مورد تبديل كردن كه خدا كنه زود تر
شما از دنيا بي خبري به من چه ؟!نقل قول:
کدوم شایعه چرا از خودت حرف در میاری واسه چی تاپیک رو بی خودی میاری بالا !!
این دختر اشلی دختر رییس جمهور هستش چه ربطی داره به شری تو evil 2 .!!!
من توي يك مجله بازي بود . اسمش رو نميدونم ولي بازي رايانه نبود .
دعوا نگیرید.اشلی دختری رئیس جمهور آمریکا هست.
آدا هم همون دختری هست که تو Evil 3 بود.
نميدونم دوستان اين عكسارو ديدين يا نه اما ببينيد تا معلوم بشه چرا اينقدر re4 روي pc مزخرفه :::
اينم يه عكس ديگه ببينيد بعد از تبديل چه به روز بازي اومده////
:sad: :sad:
آخه چراااااااااا ؟
بچه هایی که بازی کردن اینارو تایید می کنن ؟
من این شخص رو توی Resident Evil 3 ندیدم:blink:نقل قول:
آدا هم همون دختری هست که تو Evil 3 بود.
من بازی نکردم ولی تایید میکنم.نقل قول:
آخه چراااااااااا ؟
بچه هایی که بازی کردن اینارو تایید می کنن ؟
گرافیک و افکت هایی که نسخه GC داشت حتی PS2 هم نداشت.