اینم چند تا عکس دیگه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سرعتی که من دارم همینا رو هم حدود سه ساعت طول کشید آپلود کنم
حالا میگی فول رزولوشن آپ کنم
هر کدوم رو میخای بگو برات فول رزولوشن آپ کنم (حد الامکان 3 تا )
چون میشه حدود 2.5 مگ
دو نمونه عکس دیگه که با K800 گرفته شده:
آقا بهراد داري بازم جنگ ميكني.تا اين سوني اريكسون تورو داره ديگه غم نداره.من كه آلوده سيمبين شدم.ولي بازم دمت گرم .
واقعا كيفيت و مي بينين؟؟؟؟نقل قول:
حالا همش توي روز كه نشد!!!
عكس اينم يه عكس رزولوشن خوده عكس دوست دارم ببينين!!
اهل عكاسي نيستم وگرنه چيزاي زيادي براي عكس گرفتن هستش كه حوصلش نيستش!
عكس توي شب با فلش روشن!
فقط k800!!!!!!!!
n73 رنگاش ساختگيه
همه رنگارو پررنگ ميكنه
رنگ غير واقعي قشنگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم این قدرحول نکن میخوای پست هایت زیادبشه؟حوب مردمومن همه روتوی یک پست مینوشتی
آقا با اجازتون عکسایی که گذاشتید به دو دلیل عمرا توسط n73 گرفته نشده:(من عکساتو ندیدم ولی)نقل قول:
اولا حجمش 950 کیلو بود در حالی که n73 نهایتش (image quality_max)می شه 800 کیلو بایت
دوم اینکه وقتی با n73 عکس می گیری اسم عکس رو شماره می زنه مثلا:26012007103 و فکرم نکنم که شما حوصله داشته باشی وقتی می خوای اپلود کنی اسمش رو تغییر بدی
طی چند روز آینده می خوام عکس با هر دو گوشی بگیرم و اپلود کنم.منتظر باشید
جناب بی دلیل به دوستمون تهمت نزن ;) کی گفته عکسای ان73 از 800 کیلو بایت بیشتر نیست؟ من خودم عکس دارم که 1.1 مگا هم شده البته تو فضای بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزودی چندتا عکس میزارم دهنتون باز بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چندروز نبودیم باز این کا800 دارا دور برداشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (( شوخی بید ))
شما مثل اینکه اطلاعاتت در مورد گوشی n73 در حد نزدیک به صفره ... در مورد دلیل اولت باهات موافقم که n73 با اینکه عکسهاش کیفیت عالی دارن ولی حجمشون عاقلانه س مثلا گوشی دوست من که n80 عکسهاش به مراتب بی کیفیت تر از n73 ولی حجمشون بالایه یک مگابایته همین k800 هم عکسهاش حجیمه بدون دلیل ... ولی n73 حداکثر دیگه یک مگابایت بشه ولی کیفیتش فوق العادس ...نقل قول:
کی گفته نهایتش میشه 800 ؟ مگه شما تعیین میکنی حجمش رو ؟ من عکسی گرفتم با همین n73 که حجمش 1.02 مگابایت بود پس دلیل اولت که هیچی پر ...
دلیل دومت رو میزارم به حساب آماتور بودنت و یه چیز جدید هم یاد بگیر اینجا
کاور دوربین رو باز کن بعد برو تو قسمت setting و بعد برو تو قسمت default image name و بزارش رو حالت text و کلمه پیش فرضش image که میتونی تغییرش بدی و هر چی بزاری و هر عکسی که میگیره یه دونه بهش اضافه میکنه مثلا image066 یا image067 و...
با این چیزهایی که گفتی از الان حدس میزنم چجوری میخوای عکس بگیری ....
خوب اون تفاوت dpi که گفتم اینجا تو این عکس خودش رو نشون میده ... یکی از دوستان با k800 همچین عکسی بگیره ببینم اونم مثل n73 جزئیات رو ثبت میکنه ... ( به تار عنکبوت دقت کنید)
اینم یه عکس تو اتاق با نور کم تنظیمات اتوماتیک ... ( از ساعت گرفتم که دیگه کسی نیاد اینجا بگه روز بوده )
اینم دیگه کلوز آپ رو ترکونده ... هوا ابری تنظیمات رو حالت close up :
متاسفانه من اینجا گل و طبیعت این چیزا دم دستم نیست که عکسای خوشگل بگیرم هوای شمال هم که ابریه اگه آفتاب شد میرم پارک جنگلی نزدیک خونمون اونجا سوژه زیاده ...
اقای حزب اللهی واقعا که حرفه ای هستی .یعنی در این حد که بتونی اسم عکس رو تغییر بدی(وای ...بابا حقتو خوردنا)نقل قول:
اولا گفتم که من n73 ندارم دوستم داره.طبیعیه که از این امکاناتش با خبر نباشم (k800 این رو نداره)و ربطی هم به اماتور بودن نداره دوم اینکه k800 نهایتش می شه 900 کیلو بایت و در برابر کیفیتش اصلا حجیم نیستش.حالا عکس که گذاشتم توش موندی می فهمی.
ولی شما واقعا حرفه ای هستی.من که حسودیم شد
خداییش بیاید قضاوت کنید من گفتم حرفه ای هستم ؟ نه شما بگید من چنین چیزی گفتم ؟نقل قول:
فدات بشم سعی کنی همیشه در مورد چیزی که در موردش اطلاعی نداری نظری ندی و یا اگه خیلی این درخواست سختیه حداقل سعی کن دیگران رو براساس چیزی که نمیدونی زیر سوال نبری...نقل قول:
من دیوونه این نهایتتم... یعنی دیگه آخرشه ...نقل قول:
خوب بی خیال عکس بزار ببینم ولی تورو خدا تو دیگه نرو از مورچه و دست و گلهای رنگارنگ عکس نگیر ...نقل قول:
باید هم عکسهای منو مسخره کنی، چون با اینکه آماتوری عکس گرفتم، توش موندین. نه پس بیاد از تار عنکبوت عکس بگیره؟:blink:نقل قول:
حرفهای دوستمون شدیدا تایید میشهنقل قول:
خب لبنان جان تواضع داری حتما.یعنی نمی تونم تعریف هم بدم.این قدر بدبین شدین به k800 ها
باشه بابا من معذرت می خوام ولی...
خب حالا نهایتش(چون دیوونش هستی گفتم) من عکسامو می زارم ولی می دونم که قانع نمی شید
ولی حرفه ای هستی
باور میکنی من اصلا اون تار عتکبوت رو با چشم خودم ندیدم اینقدر نازک بود بعد تو کامپیوتر که ریختم دیدم ... من اصلا قصدم عکس گرفتن از اون نبود ...نقل قول:
خوشتیپ جون این عکسم 300 دی پی آی هستشنقل قول:
از کا800 هم با کیفیت تره این :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
متوجه نشدم چی گفتی ... فقط خوش تیپش رو گرفتم... از کجا فهمیدی من خوش تیپم کلک ... نکنه آشنایی...نقل قول:
آهان تازه عکست لود شد گرفتم چی میگی ....نقل قول:
خدایا ما داریم با کیا بحث میکنیم ؟ عزیزم تو واقعا در مورد رزولوشن dpi و سایز عکس چی میدونی ؟ باید یه مقاله آموزشی بنویسم اینجا ؟ بابا این دیگه خیلی سوتی بود خداییش ...
بزار یه چیزی بگم حوصله نوشتن مقاله ندارم. میشه تو فتوشاپ یه عکس dpi 10 رو به dpi 1000 تبدیل کرد. ولی به نظرت فرقی میکنه ؟ نه نمیکنه چون فقط همون لحظه تولید عکس همون لحظه که عکس گرفته میشه اون dpi که گرفته میشه مهمه... بعدا کم یا زیادش کنی فرق چندانی نمیکنه ...
البته این توضیحات ربطی به تو نداشت چون من تا اونجا که فهمیدم تو فرق رزولوشن و dpi رو نمیدونی... واسه همین یه عکس رزولوشن پایین و dpi بالا گذاشتی اینجا که چی ؟؟؟
ای بابا هر چی می خوام توضیح ندم نمیشه ببین dpi یعنی چگالی پیکسل... یعنی تعداد پیکسل در واحد سطح...خوب تا اینجا رو داری ؟ این عکسی که تو گذاشتی dpi بالا داشت اما سطحش کم بود... بزار واضحتر بگم این عکس تو مثل یه تیکه سنگه که چگالی بالایی داره ( dpi ) اما چون حجمش کمه و وزنشم ( رزولوشن) کمه... عکسای k800 شبیه چوبه یعنی چگالی پایین داره حجمش زیاده وزنشم زیاده...
n73....................
........................
اینهمه وقت طلف کردی واسه چی اینا نه فرق رزولیشن و Dpi رو میدونن نه قبول میکنند N73 رو
در خوب بودن دوربين ان 73 شكي نيست ...
ولي ببينم اول كدوم مدل ساخته شد و بعد كدوم مدل در مرحله بعد ساخته شد ...نوكيا اصلا يادش بود تا اين كا 800 نيومده بود ...
k800 : فوریه 2006 و دو ماه بعد n73 در آوریل 2006 ....نقل قول:
جوجو .....باز خودت رو نخود آش کردی ؟نقل قول:
Dpi مخفف dot per inch هستش و اصلا ربط به کیفیت عکس نداره
منم این عکس رو در جواب متالیکا گذاشتم که هم رزولوشین عکس رو ببینه هم کیفیتش رو
در ضمن اون زمانی که تو به سیب زمینی می گفتی دیب دمینی من با فوتوشاپ و امسال اینها کار می کردم:laughing:
این موضوع dpi رو باید به متالیکا بگی که نگه ماله ان73 بیشتر از کا800 هستش پس ان 73 با کیفیت تره:laughing:
من با کیفیت ترین عکس ها رو دیدم که یا 72 dpi یا 92 dpi هستش
دوربین کا 800 هم از همه نظر سر تر از ان 73 هستش
پس دیگه بحثی نیست:blush:
در ضمن آقای سوتی ...تلف رو با ت 2 نقطه می نویسن نه با ط دسته دار:laughing::laughing:
خوشم میاد ان 73 هم مثل طرفدار هاش هستش
:laughing:
سلام حاج اقانقل قول:
ببخشیدا خوبه که شما هم درباره چیزی که اطلاع نداری صحبت نکنی.
به قول خودت عکس های n80 از n73 بی کیفیت تره.ولی می شه بگی که چرا اوون هم 300 dpi هست؟از اون دسته از کسانی که n80 دارن تقاضا دارم که پست بدن تا حاج اقا فکر نکنه من دروغ می گم
(شما که حرفه ای هستی وضعت اینه وای به حال ما اماتور ها)
ولی هنوزم می گم که اخر حرفه ای هستی.منتظر عکسام باشید
دوستان عزیز.. در نبود کمال عزیز هم شما باید رعایت کنید... این تاپیک نظر سنجی است نه... دعوا ...سر 2 برند...
بهتره این بحث ها رو تموم کنید...بهتره این کلوپ رو به راه کج نبرید....
فقط نظر بدین و مقایسه کنید....
اینجوری بهتره....
رفتی تو اینترنت سرچ کردی مخففش رو پیدا کردی ؟؟؟ ببین تو اصلا از کل مسئله پرتی ... چرا پست منو کامل مطالعه نکردی ؟ ببین تغییر dpi بعد از گرفتن عکس تاثیری نداره اما اون لحظه که عکس گرفته میشه dpi خیلی مهمه خودت میگی dot per inch یعنی تعداد نقاط در یک اینچ مربع... حالا بگو ببینم 72 نقطه در یه اینچ با کیفیت تره یا 300 نقطه ؟ من نگفتم 72 dpi یا 92dpi بی کیفیته... اتفاقا 72dpi یه استاندارده ... بیشتر عکسها 72dpi هستن . ولی خوب 300 دیگه آخرشه ... حرف نداره ...نقل قول:
عزیزم تو این دو سه تا پست آخرت که کاملا سوتی بود... مخصوصا که اون عکس 300dpi رو گذاشتی اولش واسه من لود نشد بعد که لود شد گرفتم منظورتو کلی خندیدم... ولی دیگه تو پستم 60 تا smile نفرستادم که... سعی کردم اشتباهت رو بهت گوشزد کنم و راهنماییت کنم اما مثل اینکه مرغ یه پا داره... قضاوت به عهده دیگران ...نقل قول:
نشنیده میگیریییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییم:angry:نقل قول:
مگه همه مثل شما حرفه ای هستن؟نقل قول:
جواب من هم یادت نره
دمت گرمنقل قول:
خیلی باحال گفتی:biggrin:
مطمئنم که هیچی حالیش نیست این متال:ohno: :laughing: :laughing:
خوذش میره سرچ می کنه بعد به ما میگه
متال جونم
شما برو یه عکس از کا 800 یه عکسم از ان 73 بگیر بزار کنار هم و زوم هم بکون
ببینم ان 73 بهتره یا کا800
مطمئن باش که بوق میزنه ان 73 با 300 dpi
اگه با این لحن به به پست دادنت ادامه بدی شک نکن به زودی بن میشی;)نقل قول:
بابا چرا اين قدر خودتون و عذاب ميديد؟؟؟؟؟
ما اين همه عكس و سند و مدرك و عكس فول سايز و ........
گذاشتيم اينا مي گن ك 800 بهتره!!
چرا بي خودي ما خودمون و خسته كنيم(اصل اينه كه ما خودمون مي دونيم كدوم بهتره).!!!
نظر بقيه هر چي كه مي خواد باشه باشه وقتي اين همه عكس و مي بينن بازم مي گن منتظر باشيد من بر مي گردم و توهين مي كنن به بقيه!!
چه تاثيري داره ما بيام خودمون و اينجا هلاك كنيم!!
وقتي ك800 تونست فيلم برداري MP4 بكنه اون وقت تازه ميشه ما بيايم ان 73 رو با ك 800 از لحاظ دوربين مقايسه كنيم!
تا اون وقت حالا كلي راه مونده سوني بره تشتكش و بسازه تا شايدروزي تونست همچين كاري بكنه!!
هميشه كه همه جا عكس فقط فقط مهم نيستش و يا مدرك بر بهتر بودن!!
فعلا تا اون روز ان 73 داره خداييش رو مي كنه!!!
بزاريد اينا هم براي خودشون حال كن ادم نبايد دله جوونا رو بشكونه كه بزاريد اينا هم فكر كنن ك 800 دوربينش بهتر از ان 73 هستش(ارزو كه بر جوانان عيب نيستش).
من نمي گم بده دوربينش ولي ماله ان 73 اصلا قابل مقايسه با ك800 نيستش!
تا سوني بخواد به نوكيا برسه نوكيا ان 79 رو داده بيرون!!!اون موقع سوني تازه داره روي ك 820 داره تمركز مي كنه!
كه شايد بتونه نيمي از ايرادات ك800 رو بگيره و با طرحاي يكنواختش و تكراريش(هي يه مميز ميزنه ته عدد گوشي يه گوشي مي ده بيرون)بعد مي گه گوشي ساختيم!
در كل N73 به عنوان اولين تجربه نوكيا توي عكس برداري توپ درومده و تونست روي سوني رو كم كنه و در بد ترين شرايط نميشه گفت نوكيا بده كمه كم با هم كيفيت ها برابري مي كنن(اگر ان 73 بهتر نباشه كه هستش!).
و توي جي اس ام ارنا توي مقايسه هم گفته شده نوكيا خيلي بهتر و با كيفيت تر هستش عكسش توي كامپيوتر(ديگه نقدش و همه خوندن).
ولي كو گوشه شنوا!!!
بي خيال بابا!!!
من دیگه حال و حوصله جروبحث با این کا800 دیا رو ندارم
تا کور شود هرآنکه موفقیت ان73 را نتواند دید :tongue: :tongue: :tongue: