دوست من شما مقایسه می کنین ها...نقل قول:
Printable View
دوست من شما مقایسه می کنین ها...نقل قول:
به قول بچه ها گفتني باااااااااااااش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میبینم که برادرای ک800 باز کم اوردن ببین چقدر کم اوردن که ک800 رو با 66 خزه مقایسه پایا پای میکنن
بابا من که میدونم از اینکه ک800 گرفتید پشیمونید با خودتونم میگید کاش ن73 میگرفتیم اخه چرا خودتونو گول میزنید بیاد توبه کنید ک800 تونو بیندازید دور و 66 دو خز سوراخ بگیرید
چشم
ديگه چي
ميخاي بريم 1100 بگيريم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قصه نخور ... به تو نه N73 میدن نه K800 ...تو درباره همون 6600 نظر بدی سنگین تری ... :biggrin:نقل قول:
بابا من که میدونم از اینکه ک800 گرفتید پشیمونید با خودتونم میگید کاش ن73 میگرفتیم اخه چرا خودتونو گول میزنید بیاد توبه کنید ک800 تونو بیندازید دور و 66 دو خز سوراخ بگیرید
بابا من خودم بهترین گوشی دنیا رو دارم اینو به شما میگم که عبرت بگیرید از تجربیات ما فوقتون استفاده کنید
الان چيكار كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا من خودم بهترین گوشی دنیا رو دارم اینو به شما میگم که عبرت بگیرید از تجربیات ما فوقتون استفاده کنید
تو 6600 داري ؟ نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفآ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز با تمام احترامی که برای اعضای این سایت قائلم ولی چرا حرف غیر منطقی و چرت و پرت می زنینقل قول:
شما که به گفته ی خودتون بهترین گوشی رو داری قطعا باید اطلاعات جامعی رو درباره ی گوشی ها داشته باشی
بیا با یه استدلال منطقی همه رو راضی کن که N73 از K800 بهتره. چرا هی تیکه میندازی و مسخره می کنی
من خودم می خوام K800 بگیرم. اگه دوباره نمی خوای تیکه بندازی من رو راضی کن که K800 نگیرم.(عمرا)
در ضمن علاقه ی شما به 6630 و 6600 :puke: را تحسین می کنم
در ضمن طرفداران یه برند مثل سونی یا نوکیا حتی در مورد ضایع ترین گوشی شرکت مورد علاقشون هم بد نمیگن
حالا شما رو نمی دونم:question:
دوست عزیز با تمام احترامی که برای اعضای این سایت قائلم ولی چرا حرف غیر منطقی و چرت و پرت می زنینقل قول:
شما که به گفته ی خودتون بهترین گوشی رو داری قطعا باید اطلاعات جامعی رو درباره ی گوشی ها داشته باشی
بیا با یه استدلال منطقی همه رو راضی کن که N73 از K800 بهتره. چرا هی تیکه میندازی و مسخره می کنی
من خودم می خوام K800 بگیرم. اگه دوباره نمی خوای تیکه بندازی من رو راضی کن که K800 نگیرم.(عمرا)
در ضمن علاقه ی شما به 6630 و 6600 :puke: را تحسین می کنم
یه چیز دیگه: طرفداران یه برند مثل سونی یا نوکیا حاضر نیستند به هیچ وجه در مورد ضایع ترین گوشی شرکت مورد علاقشون هم بد بگن
حالا شما رو نمی دونم:question: ( ببین دیگه 6600 چیکار کرده که .... )
لطفا دیگه هم تو این تاپیک در این مورد بحث نکنید. بزارید تو این تاپیک در مورد موضوعات مورد نظر بحث بشه
(ببخشید از دستم در رفت دوتا پست شد)
khaste nabashi:blink:نقل قول:
نقل قول:
اقا احمد با چه منطقي شما اين گوشي رو همسطح به قول خودتون 66 خز مي دونيد شما كه دم از منطق مي زنيد
منتظر جوابت هستم اگر جوابت قانع كننده نبود مجبور ميشم ...... پس درست صحبت كن و با دليل
با سلامنقل قول:
1. شوخی هم حدی داره.:angry:
2. من که نگفتم K800 از N73 بهتره که حالا بخوام ثابتش کنم
تو هی مسخره کردی و گفتی N73 از K800 بهتره. حالا ثابت کن.:evil:
این یارو احمده چی گفت Lol ؟ خودشم نفهمید !
راست مي گن قسمت فلزي بالاي گوشي كه دوربين رو پوشونده حالت خميده داره و كاملا مسطح نيست؟
داخله يه مقاله در مورد اين گوشي اين طور نوشته بود كه حفاظ دوربين پشت گوشي خيلي زود شل ميشه
و گرد و خاك به طور عجيبي در زير شيشه قاب گوشي جمع ميشه و عيبي كه پست بالا بهش اشاره كردم
واقعا برام عجيب بود
همچنين اشاره كرده بود كه كادر صفحه lcd گوشي به يك سمت در اكثر گوشي ها انحراف داره
خيلي خيلي عجيبه
خوب دقت كنيد فكر كنم درست باشه اين حرف
كسي نياد ما رو بگيره زير كتك اينا رو تو يه ماهنامه نوشته بود
اگه خواستين ادرسه اين مجله رو مي دم برين .........
قابل توجه همه دوستان كه در قسمت شيك ساز ترين كمپاني گوشي نظر داده بودن
واقعا كدوم گوشيو پيدا ميكنيد اين همه عكس خوش تيپ داشته باشه
واقعا بعضيها بايد يكسر بيا پيش همكارانم يك چكاپ كامل از مغزشون داشته باشند.من نميدونم اين نوكيا اين طرفدارهاشو از كجا و با چه قيمتي خدمت ميگيره.احمد بوقي چند ميگيري؟جواب دوستمون (S!N!STeR) رو ندادي.
جناب ahmad1364 عزیز
لطفا از دیکته درست و صحبت های بر مبنا علمی پست ارسال کنید
اینجا هیچ کسی حق توهین رو نداره
تاپیک اصلاح شد
مافیا جان چه خوب شد سری به ما فقیر فقرا هم زدید! ;)نقل قول:
ببین دوست من تو این تایپیک مثل اینکه کسی هوای کسی رو از لحاظ ادب نداره میدونی چرا به خاطر اینکه کسی نمیشناستشون خود من نه با کسی مشکل دارم اگرم چیزی خارج از ادب گفتم که موجب رنجشتون شد معذرت میخوام ولی اینو بدونید از هیچ کسی نمیترسم لازم باشه همتونو میشورم میذارم کنار پس خودتون رعایت ادب کنید میتونید اینو در تایپیک های قبلی دوستانم ببینید هرچند چه دوستی در هر حال اینو بگم که کرم از درخته از من نیست
بابا تو ديگه كي هستينقل قول:
دوست من كوتاه اومدن بعضي مواقع هم خوبه نه از لحاظ ترس بلكه نشون دهنده شعور طرفه
دوست من مگه بنده چیزی خلاف ادب گفتم که اینجوری جواب میدید؟ در تکمیل حرف دوستمون bineshan باید بگم یک حدیث هست که میگه:«گذشت و بخشیدن در اوج قدرت بزرگ ترین پیروزی است.»نقل قول:
همتونو میشورم میذارم کنار پس خودتون رعایت ادب کنید
سلام
من از يكي از دوستام شنيدم كه چند تا كد واسه k800 هستش كه بزني هم صداش و هم
چند چيز ديگش بهتر مي شه.
كسي اون كدهارو داره؟؟؟
در اين مواقع و درمقابل اين انسانها كه قرار ميگيره و برخورد ميكنه بسي اهي از دل بر آيد و گويد فرهنگ هم خوب چيزيه.كاش همه داشتن.خدايا به بعضيها فرهنگ بده و به منم اوني كه خودت ميدوني(خصوصيه)
به طرف یه بار حرف منطقی بزنی باید بگیره موضوع رو
نه رو قدرت نمایی بنده و دیگران حرف رو متوجه شه
اینجا انجمن موبایل هست نه انجمن کل کل و توهین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخراج شد
خیلی ممنون از اقدام سریع شما مافیا جان. :cool:نقل قول:
امیدوارم از این به بعد در این تاپیک به مباحث مورد نظر پرداخته شود.
موفق باشید;)
بچه ها K800 دوباره داره گرون میشه
امروز دوباره رسید به مرز 400 تومن= 395000
سلام حاجی این احمد1364 واسه چی اخراج شد
بابا این بازار ایران رو باید بگذاریم در کوزه آب بخوره...من خودم تابستون یه 3250 خریدم 325 تومن یک هفته بعد شد 310 تومن.خیلی افتضاحه.این وسط خریدار های بدبخت باید بسازن و بسوزن.نقل قول:
به این دلیل:نقل قول:
این نقل قول از جناب Ahmad1364 هست.دیگه خودتون قضاوت کنید...نقل قول:
..ولی اینو بدونید از هیچ کسی نمیترسم لازم باشه همتونو میشورم میذارم کنار پس خودتون رعایت ادب کنید میتونید اینو در تایپیک های قبلی دوستانم ببینید ..
تكاور مشكوك مي زني تو.......؟ بگذريم
من تصميم گرفتم كه اين گوشي رو بخرم به نظر شما از چه گارانتي بگيرم يا اصلا گارانتي خوبه يا نه؟
اگه دوستان راهنمايي كنن ممنون ميشم بايد چيكار كنم
موفق باشيد
ها چه مشکوکی فکر کردی من اونم آره من اونم اومدم نفستو بگیرم که موجب اخراج من شدی
امروز یه K800 برنزی برای خواهرم خریدم، 375 هزارتومن. عجب چیزیه، کیفیت مواد و ساختش عالیه. خیلی ظریفه و کلا آدم از کارکردن باهاش لذت میبره. یعنی غیر اسمارت فون فقط K800. البته این اسمارت فونها هم دردسر زیاد دارن. لطفا اینجا رو بخونین... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست 27.
نظر شما چیه؟
بالاخره گارانتي خوبه يا نه؟
چه مشكلاتي ممكنه بوجود بياد اگه گارانتي نباشه؟
منتظر جوابتون هستم
مي خوام برم اين گوشي رو بگيرم