salamنقل قول:
en e chizeh tabloeeye k ghablee ead hame chi geroon mishe
vali age bezari 14 farvardin va e kam ham begardi gir miyad:happy:
Printable View
salamنقل قول:
en e chizeh tabloeeye k ghablee ead hame chi geroon mishe
vali age bezari 14 farvardin va e kam ham begardi gir miyad:happy:
علی جان ممنون از کمکت.پس تا اون موقع صبر میکنم.نقل قول:
سلام دوست عزیز من یکی از دوستام به زور و پارتی ان 92 گرفتنقل قول:
چون کانال های ماهواره رو میگیره اجازه ورود به ایران رو بهش نمیدن
موفق باشی
در مورد فیلمبرداری N93 : من یه فیلم دیدم که با N93i گرفته شده بود و در سطح کیفیت DVD بود !!!
اصلا هم اسلاید اسلاید نمیشد ، من با N93 هم فیلمبرداری کردم ، اون هم اسلاید اسلاید نمیشه !
من ميخوام گوشيم رو عوض كنم و يك گوشي كشويي(فقط كشويي) بخرم.
فعلا كه ان80 دست دوم رو انتخاب كردم البته گوشي من كا750 ولي ميخوام با يه گوشي كشويي عوضش كنم.
به نظر شما ان80 انتخاب مناسبيه؟
کاملا" تایید میشهنقل قول:
یا علی
اساتيد مترم و محترمه لطفا نظراتشون رو در مورد ان80 بيان نمايند.
ان 92 چه جور گوشييست و از كجا مي شود آن را تهيه كرد و قيمتش چنده.thx
کاملا انتخاب درستی کردین.منم میخوام ان80 بگیرم.کلی هم در موردش تحقیق کردم گوشیه خیلی خوبیه.یا علینقل قول:
اگه به دوستن طرفدار نوکیا بر نخوره..محسن جان منم دبلیو 850 رو بهت پیشنهاد می کنم...یه گوشیه فوق العادست که هیچی کم نداره....اما خوب الان یه کمی قیمتش نا متعارفه البته با امکاناتش ها...الان با گارانتیش حول و حوش420 تومن هستش و بدون گارانتی هم 390 اینطوراستنقل قول:
در کل اینم یه گزینه می تونه برات باشه ضمن اینکه منم تایید می کنم که ان 80 انتخاب بسیار مناسبیه تو برند نوکیا
خیلی خوب گفتی بعضی ها فکر میکنن گارانتی یعنی همه چیز تازه همون نرم افزار هم تضمین نمیشه:tongue:نقل قول:
مصطفی جان حرفت کاملا درسته منم دبیلیو 850 رو قبول دارم.آدم باید ببینه که چه انتظاری از گوشیش داره.ان80 که دوربین 3 مگاپیکسلی داره و سیمبین هم داره که دبیلیو 850 این دو تا رو نداره(دوربینش دو مگاپیکسله)ولی از نظر ظاهری کاملا ان80 رو میزاره تووی جیبش.من خودم دبیلیو 810 داشتم(البته قابل قیاس با این دو گوشی نیست)ولی به خاطر اینکه سیمبین نداره فروختمش.یا علینقل قول:
منم کاملا موافقم.تازه اگه گوشی خراب شه مفتی مفتی درستش نمیکنن(منظورم اینه الاف میشی)و با وجود این اختلاف قیمت به نظر من هم کار اشتباهیه که 120 تومن اضافه بدی واسه گارانتی.یاعلینقل قول:
بله کاملا تائید می شه....اره تو دروبین که حرفی نیست...اما شخصا هر چی بیشتر میگذره علاقم به جاوا بیشتر می شه!!!مگه سیمبین چی داره؟؟؟تنها برنامه های اساسی که جاوا نداره منشی هست و player(البته از نظر من)...سیمبین چون یه سیستم عامل هست به دنبال خودش سرعت کمتر رو هم به همراه میاره..چیزی که من اصلا خوشم نمی یاد:sad:نقل قول:
راستی دوستان اشنا به برند نوکیا...می خواستم اگه می دونید معیب اصلیه ان 80 رو بگید...متاسفانه نه تاپیک خاصی درباره ی این گوشی هست و نه زیاد دربارش صحبت می شه
شاد باشید:)
آقا یه حرفی میزنی؟آخه تا سیمبین هست کی میره سراغ جاوا.البته منم دبیلیو 810 داشتم که جاوا بود و به خودم تلقین میکدم جاوا بهتره ولی سیمبین یه چیز دیگست.ان80 از همه نظر جز قیافه از دبیلیو 850 سر تاره.یا علینقل قول:
بچه ها آيا ان71 زبان فارسي هم داره؟
تو رو جون هر کس دوست دارید به این بدبخت بیچاره کمک کنید
من یه گوشی نوکیا n 71 خریدم ولی از وقتی که خریدم تا حالا 3 بار مموری کارت من سوخته نمیدونم مشکل از گوشی یا از مموری کارت است به ما گفتن که دیگه با کابل usb کار نکنم چون گوشی n71 اگر از این طریق مطلب یا اهنگ mp3 داخلش بریزیم مموری کارت گوشی رو می سوزونه و برای همین دلیل مموری لیدر خریدم
مشکلی نداشتم تا اینکه داشتم داخل گوشی در قسمت drafs مطلب برای sms ذخیره می کردم که یک دفعه دیدم مطالبی که نوشته ام باز نمی شود و اهنگ ها نمی خوانند و دیدم که بله مموری کارت سوخته حالا من بدبخت موندم با یه مموری کارت و یه گوشی که نمیدونم چطور ازش استفاده کنم که اینطوری نشه
اگه میشه یه نفر منو راهنمای کنه
نه زبان فارسی نداره ولی عربی داره که همون کار رو می کنه فقط 4 تا حرف از فارسی رو نداره
این ارش بیچاره بدبخت که من باشم باید در جواب کسی که گفته ایا نوکیا 71 فارسی داره یا نه باید بگم نه نداره ولی زبان عربی رو داره که مفت نمی ارزه
عزیز یه مموری دیگه بذار رو گوشیت ببین میسوزه یانه
من که بعید میدونم اگه نسوخت بدون اشکال از مموریته و ببر اگه گارانتی داره عوض کن
نقل قول:
آيا با فلش كردن هم نميشه زبان فارسي اضافه كرد؟
سلام من یه سایت می خوام برای دانلود تم برای n70..............................لطفا لنکه دقیقش رو بزارید با تشکر
راستی آقا مصطفی معیایب ان 80 رو که خواسته بودین رو واستون مینویسم(طبق منابع معتبر)نقل قول:
معایب این مدل عبارتند از : ابعاد بزرگ ، قسمت بالای صفحه کلید به سختی قابل دسترسی است ، رادیوی FM فاقد RDS است ، فقدان قفل اتوماتیک صفحه کلید هنگامی که صفحه کلید داخل است و فقدان محافظ لنز.
حالا که معایبشو گفتم محاسنش رو هم میگم که ببینی دبیلیو 850 بهتره یا ان80 :biggrin:
محاسن : دوربین 3 مگاپیکسل ، صفحه نمایش با کیفیت بالا ، شکاف مموری کارد ، رادیوی FM و قابلیت کارکرد در 4 باند ، 3G UMTS, EDGE و Wi-Fi است . سیمبین 9.1 و از نسل سوم سری 60 .یاعلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :happy:نقل قول:
سلام من یه مشکلی برای اتصال N90 به کامپیوتر دارم وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم گوشی را میشناسه ولی وقتی برنامه PC Suite را باز می کنم پیغام زیر میاد
PC Suite dose not support the connected phone, PC Suite setting file is missing from the phone switch off phone and switch on again and try again
من آخرین ورژن این برنامه یعنی 6.82 را استفاده می کنم جالبه که توی برنامه suite نشون می ده که گوشی به برنامه درست وصل شده ولی نمی تونم چیزی تو گوشی بریزم اگه برنامه PC Suite از داخل گوشی اشکال پیدا کرده باشه چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای منم بارها این مشکل پیش اومده... باید ویندوز سیستمت رو عوض کنی.. 100% مشکلت حل میشهنقل قول:
ميگن n80مشكل نرم افزاري داره درسته؟؟
با كدوم يك از گوشيهاي سري n نوكيا ميشه پوزه صداي اين اريكسونها را به خاك ماليد؟ :angry: مرسي
من به تازگي يه n73 خريدم ولي نمي دونم سيستم عاملش چيه؟
من به تازگي يه n73 خريدم ولي نمي دونم سيستم عاملش چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Symbian 6 3rd edition
سیستم عاملش سیمبین 9.1 هست.یاعلینقل قول:
بچه ها من با 400 هزار تومن چی بخرم خوبه ؟
آیا نرم افزاری برای فارسی کردن n93 وجود دارد ؟
سلام
دوتا عکس فوق العاده با N71!گرچه نسبت به بقیه گوشی های سری N کمتر دارای اسم و رسم ولی واقعا از هر لحاظ گوشیه خوبیه...بخصوص دوربین-کیفیت تصویر و صدا.حیف که فوکوس نداره...:13:
سلام
من n71 دارم. media player گوشیم هیچ کدوم از اهنگ ها رو وا نمینیه.
انگار هیچ چی تو رمم نباشه.
ولی هست.
و از تو گالری وا میشه.
چه کار کنم؟؟؟:((
با سلام خدمت تمامی اعضای سایت.
من سه سوال داشتم که دوتاش به گوشیم یعنی N73 بر میگرده و دیگری ربطی به گوشی نداره اما چون نمیدونستم کجا باید مطرحش کنم همینجا این کارو میکنم!
اول اینکه : من روی گوشیم برنامهHandy Taskman رو نصب کردم.
وقتی که میخوام وضعیت گوشی رو بررسی کنم برنامه هایی رو که قبلا" بسته بودم رو میبینم که هنوز باز هستند و رم رو اشغال کردند این اشکال از گوشیه یا از برنامه ؟
دوم: در همین برنامه وقتی به رم اشغال شده نگاه میکنم میبینم که از 44 مگابایت رم، فقط 15 مگابایت و حتی گاهی 9 مگابایت آن آزاده که روی سرعت تاثیر منفی هم میزاره!!! راه حلی وجود نداره که رم رو خالی تر کنم؟
و سوم اینکه : اگر کسی در Miss Call گذاشتن حرفه است راهی رو به ما بگه که بتونیم طوری Miss Call بزاریم که طرف نتونه بگیرش. و همچنین راهی رو بگه که بشه Miss Call حرفه ای ها رو بگیریم.
چون یکی از دوستان همین کارهارو دقیقا" انجام میده، بصورت حرفه ای اما به ما نمیگه خب منم گفتم اینجا مطرح کنم شاید یک حرفه ای راهی رو نشونمون بده بلکه دیگه کم نیاریم :27: !!!
ممنون.
موفق باشید.
یا علی.
این اشکال واسه من هم پیش اومد.نقل قول:
هر کاری کردم درست نشد تا اینکه هر دوتا مموری رو فرمت کردم و از اول همه چی رو ریختم روش.
اگر میخوای آهنگی رو پاک کنی اون رو از توی مدیا پلیر پاک کن بعد هم آپدیتش کن که همچین مشکلی پیش نیاد واسه من که اینطوری پیش اومد.
یا علی.