اضافه کردن فضاي sms در w810i
سلام به همگي
بخصوص آقا سياوش
ممنونم از اينکه جواب ميدي
اون آدرس و کامل خوندم اونجا به ساخت برخي از فولدرها اشاره کرد و همچنين به دستکاري فايلهاي ديگه به غير از
pref_store.txt پرداخته نظرت چيه؟. با روش شما هم چندین بار امتحان کردم جواب نداد(البته برنامه Phone-XS V2.01 Beta package کارش درست انجام میده یه چیزی حدود 2 ساعتی الاف میشیم هر دفعه) شما در روش خودت فقط به تغییر محتوای فایل pref_store.txt اشاره کردی و صحبتی از ساخت پوشه های مورد نیاز جهت ذخیره اس ام اس نکردی
D:\messaging
D:\messaging\sms
D:\messaging\sms\msg
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\pending
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\sm
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\sr
D:\system\messaging\sms
در صورتی که همون سایتی رو که معرفی کردی در یکی از پستهاش گفته که باید پوشه های مورد نیاز رو هم ایجاد کرد یه سری به این آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این آدرس
بزن ظاهرا کسي تا حالا نتونسته در w810i cid49 red فضاي sms رو زياد کنه .آقا سياوش اگه تونستي ما را هم در ياب راستي راجب setools چيزي نگفتي !!!
اضافه کردن فضاي sms در w810i
--------------------------------------------------------------------------------
سلام به همگي
بخصوص آقا سياوش
ممنونم از اينکه جواب ميدي
اون آدرس و کامل خوندم اونجا به ساخت برخي از فولدرها اشاره کرد و همچنين به دستکاري فايلهاي ديگه به غير از
pref_store.txt پرداخته نظرت چيه؟. با روش شما هم چندین بار امتحان کردم جواب نداد(البته برنامه Phone-XS V2.01 Beta package کارش درست انجام میده یه چیزی حدود 2 ساعتی الاف میشیم هر دفعه) شما در روش خودت فقط به تغییر محتوای فایل pref_store.txt اشاره کردی و صحبتی از ساخت پوشه های مورد نیاز جهت ذخیره اس ام اس نکردی
D:\messaging
D:\messaging\sms
D:\messaging\sms\msg
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\pending
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\sm
D:\messaging\sms\FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF\sr
D:\system\messaging\sms
در صورتی که همون سایتی رو که معرفی کردی در یکی از پستهاش گفته که باید پوشه های مورد نیاز رو هم ایجاد کرد یه سری به این آدرس
و این آدرس
بزن ظاهرا کسي تا حالا نتونسته در w810i cid49 red فضاي sms رو زياد کنه .آقا سياوش اگه تونستي ما را هم در ياب راستي راجب setools چيزي نگفتي !!!
اضافه نمودن فضاي sms در w810
با سلام
با تشكر از همه دوستان به خصوص آقا سياوش
البته آقا سياوش كه دير به دير يه سري به اين پست ميزنزن
از بقيه دوستان سوال داشتم و اونم اينه كه آيا كسي تونسته فضاي sms رو تو گوشي w810 cid49 افزايش بده يانه ؟
ما كه يه ده باري سعي كرديم ولي نشد
:sad: :blush:
اشکال در phone xs ورژن آلفا 5
سلام به همگي
گوشي من w810i cid49 الان دارم رو sms و ورژن دوريين کار ميکنم من قبلا با ورژن 3 يه 10 باري اونو دستکاري کردم که هر دفعه يه چيزي حدود 2 تا 3 ساعت وقت ميگرفت حالا تو ورژن 5 بعد از گذشت حدود 45 دقيقه ميزنه وسط کار خود به خود گوشي رو روشن ميکنه کسي ميدونه مشکل کجاست ؟راستي يه روش ديگه هم براي فلش کردن cid 49 هست استفاده از far ولي قبلش بايد گوشي رو با يه سري فايل فلش کنيد تا بشه با far با اون کار کرد توجه دوستان خوبم و به سايت :
يا
ميکنم بهترين سايت آموزش فلش گوشي سوني اريکسون اونجاست
اضافه نمودن فضاي sms در w810
نقل قول:
دوست عزيز لطف ميكني اين سوال جواب بدي
بعد خوب چرا دوباره از ورژن 3 اتفاده نميكني؟؟
براي تغيير ورژن درايو دوربين بايد در پوشه file to upload به ترتيب اين پوشه ها بسازم:
يعني اول پوشه fs و بعد پوشه ifs وبعد پوشه setting و بعد كمرا
درست گفتم؟؟؟؟
چرا در ورژن جديد اين نرم افزار phone اين fsx غير فعا ل هستش ؟؟/
بعد ورژن درايو دوربين واقعا در كيفيت عكس مهمه . اصلا ارزش داره گوشيه كه دو هفته خريدم با هاش اين كار و بكنم؟؟؟(810)
دارم همين كار رو ميكنم واز ورژن قديمي استفاده ميكنم
نه درست نگفتي براي تغيير ورژن دوربين مسير رو اشتباه ميري 5 يا 6 صفحه قبل مسير درست رو گفتن
بعدش هم واسا تا من نصب كنم نتيجه رو بهت ميگم چون من setools دارم و ميتونم سريع گوشيم رو فلش كنم
اگه ديدم خوفه بهت ميگم
نرم افزار جديد اشكال داره