راستي كسي تونسته اون مشكل رجيستر نشدن كاسپر رو حل كنه ماله منم اينجوري شده لامسب
بايد چي كارش كرد اگه كسي ميدونه دريغ نكنه تورو خدا :cry:
Printable View
راستي كسي تونسته اون مشكل رجيستر نشدن كاسپر رو حل كنه ماله منم اينجوري شده لامسب
بايد چي كارش كرد اگه كسي ميدونه دريغ نكنه تورو خدا :cry:
Soda جان فعلا بر ای نسخه پـــــــــرو هیچ رگ کی وجود نداره و اونایی هم که وجود دارند در لیست سیاه قرار گرفتند.
ولی اگر میخوای که نسخه پرو رو داشته باشی Kaspersky Antivirus 2006 رو دانلود کن . چون این نسخه از کاسپرسکای همون نسخه پــــــرو هستش و 900 فرمت رو برای شناسایی رویروس بررسی میکنه. حتی داخل فلیلهای Bin رو هم میگرده. و این نسخه تا 5 ماه دیگه هیچ رگ کی احتیاج نداره.
ولی اگر نمیخوای که از نسخه های Beta استفاده کنی میتونی که Kaspersky Personal 5.0.372 رو نصب کنی که رگ کی این نسخه تا یک سال دیگه کار میکنه . من آزمایشش کردم و اگر خواستی بگو تا برات آپلود کنم.
من همون نسخه پرو رو ميگم براش رجيستر كي نيست ؟
نه فعلا براش رگی وجود نداره و اونایی که وجود دارن همه شون تو لیست سیاه یا همون Black List کاسپرسکای قرار گرفتند.نقل قول:
نوشته شده توسط soda
.................................................. .................................................. ...
Masoud جان اون تروجانی رو که گفتی از طریق سایت ---------------- وارد میشه و لینکش رو برای دانلود گذاشتی من توسط اکثر آنتی ویروسها از طریق یک سایت اسکان کردم که بعضی از آنتی ویروسها این تروجان رو شناختند ولی بعضی های دیگه با وجود اینکه این تروجان حدود 4 الی 5 ماه است که در داخل این سایت وجود داره نمیشناسند .
این هم تست فایل شما توسط آنتی ویروسها....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر خواستی که خودتم تستش کنی یا فایلهای دیگری رو تست کنی از طریق این سایت زیر میتونی همزمان با اکثر آنتی ویروسها چک کنی.
کد:http://virusscan.jotti.org/
من نوشتم:
شما جواب دادي:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما در مورد این سایت
اين سايت دقيقا مثل علامت استاندارد خودمونه که به کالاها میدن. يک سری شرايط مشخص ميکنه و بر حسب اون به آنتی ويروس امتياز ميده که اين زير ميبينيد.
The VB 100% logo is awarded to anti-virus products that:
Detect all In the Wild viruses during both on-demand and on-access scanning in Virus Bulletin's comparative tests.
Generate no false positives when scanning a set of clean files.
حالا اگر به این سایت سر زده باشید میبینید همه انتی ویروسهای معروف 100% گرفتن. حالا اقا مهدی از کجای این سایت فهمیده نود بهترینه بگه ما هم بریم ببینیم.
خواهشا هم نيان دوستان عدد و رقم بيارن که فلان انتی ويروس اين تعداد موفق بوده اين تعداد ناموفق الان سال دو هزار و پنجه پس نتايج تو اين يکی دو سال اخير مهمه نه مثلا بين سالهای نود و هشت تا دو هزار و دو آنتی ويروس چند تا تست ناموفق داشته که تازه چند تاش هم مال لینوکس بوده
من که هر چی جمله خودمو جواب شما رو خوندم ربطی بينشون نديدم.اصولا اکثر موارد جواب شما هيچ ارتباطي به حرفهايي که ديگران ميزنند نداره.نقل قول:
شما گفتي خواهشا عدد و رقم نيارين كه مثلا فلان آنتي ويروس اين رو نمي شناسه يا اون يكي مي شناسه. حرفت كاملا صحيحه و ما هم قبلا بارها همين نكته رو متذكر شديم اما نكته جالب اينجاست كه شما اين حرف رو زده اي اما يكي دو خط پايين تر گفتي كه من با فلان مقدار آنتي ويروس چك كردم و مثلا nod32 اين رو نشناخت و فلان آنتي ويروس شناخت!!!
اگه شما به حرفي كه مي زني اعتقاد داري پس نبايد اين اعداد و ارقام رو مثال مي زدي!
اگه به اين ارقام و اعداد باشه من هم خيلي موارد دارم كه آنتي ويروس هايي كه شما نام بردي نمي شناسند. به عنوان مثال يك تروجان از انواع تروجان دانلودرها يا يك ويروس!!!! كه فقط nod32 شناخت ولي كاسپر در خواب خوشي فرو رفته بود و ككش هم نگزيد!
خودت حرف رو عوض ميکنی خودت هم جواب خودتو ميدی .
شما نوشتي:
اولا هر کی که از هر آنتی ويروسی بجز نود استفاده ميکنه دليل بر اين نيست که داره راه کج ميره پس بهتره لحن صحبتت رو درست کنی ثانيا من اون فايل رو که مسعود جان توضيحش رو برات داده با 5 تا انتی ويروس چک کردم.مکافي و کاسپرسکی همشونو شناختن.بيت دفندر و اواست و اف-پروت بالاي80 درصدو شناسايی کردند.البته اين منطقيه که هميشه چند تايي ويروس يا تروجان ممکنه باشه که 1 آنتی ويروس بشناسه و 1 آنتی ويروسه ديگه نشناسه ولی اين منطقی نيست که به فرض 20 تا ويروس و تروجان باشه که بقيه بشناسن ولی يکی نشناسه.مثل اون لينک ويروسی که من تو صفحه 11 همين تاپيک گذاشتم تا دوستان برن تست کنن.ضمنا من هيچوقت نگفتم فقط کاسپرسکی ولی شما ميگی نود بهترينه من ميگم نيست انتی ويروس های ديگه هم هستند که از نود بهترن.اما در مورد نکته اخر شمالان مستر کارد بيت دفندرو انتخاب کرده.ياهو از نورتن استفاده ميکنه وشرکتهای ديگه از آنتی ويروس هاي ديگه.پس من فکر نميکنم اين مساله مهمی باشه.تو سايت هر آنتی ويروس ديگه هم بری اسم يکی دو تا شرکت اينطوری ميبينی.نقل قول:
شهاب جان ابتدا در مورد اينكه چرا من قبلا از كاسپرسكي دفاع مي كردم و الان از nod32 بايد خدمت شما عرض كنم كه من مثل شما نيستم كه روي حرف اشتباهم اصرار كرده و تاكيد كنم. وقتي ديدم آنتي ويروسي بهتر از كاسپرسكي هم هست طبيعيه كه اشتباه گذشته رو كنار گذاشته و به راه راست هدايت شوم!!
شما گفتي:
و دوباره در جايي ديگه گفتي:نقل قول:
من وقتي از كاسپرسكي استفاده مي كردم و اين مسايل رو ديدم و در كنار آنها ، تست هايي كه انجام شد و بررسي هايي كه كرديم و همينطور نقاط قوتي كه در مورد nod32 ديدم و همگي آنها غيرقابل انكار بود آيا استفاده نكردن از Nod32 و لجاجت در استفاده از كاسپرسكي منطقي بود و آيا در غير اين صورت دوستان ديگه اي كه اين مسايل رو در جريان بودند نمي گفتند چرا بر اشتباه خود اصرار مي ورزي؟
بلا خره تست آنتی ويروسا از عهده ما خارجه يا نيست.شما که ميگی تست کردی و بر رسی کردی ولی تنها دلايلی که شما برايي برتری نود ميآری اينه که حافظه رم رو کمتر اشغال ميکنه اپديتّش هم سريعه اخه اين شد دليل منطقی برای برترين بودن نود؟نقل قول:
در مورد تست كردن وقتي من گفتم از عهده ما خارجه ، عاقلانه تر اين بود كه شما هم تاييد مي كردي.
چون 2 يا 3 ويروس و تروجان با 700 يا 800 تا خيلي فرقي نداره (البته در مقياس با 100 هزار يا حتي بيشتر كه براي اين كار نياز هست) كه مطمئنم هر آدم منصفي قبول داره كه تست كردن با اين تعداد ويروس و تروجان و انواع حملات از عهده ما خارجه.
سودا جان نوشته:
جالبه من ميخام بدونم امنيت سيستم رو چی تا مين ميکنه؟نقل قول:
آره آقا مسعود منم قبول دارم كه كاسپر بيشتر ميشناسه ويروسها و تروجانها رو ولي نود برتري هاي بهتري داره
اصلا انتی ويروس بايد ويروس بشناسه یا فضای رم رو کمتر بگيره؟ البته اين دليل شما برايه مقايسه 2 تا انتی ويروس با قدرت شناخت ويروس مشابه درسته اما وقتی سودا جان اعتراف ميکنه کاسپرسکی بيشتر از نود ويروس و تروجان ميشناسه ديگه اينجور دلايل در درجه دوم قرار ميگيره چون به گفته خودت امنيت سيستم مهمه و امنيت سيستم با کمتر اشغال کردن حافظه رم و اپديت سریع تامين نميشه.
شهاب جان براي تك تك نوشته هات جواب هست. اما چون قرار شده اينجا جواب همديگر رو نديم و فقط نقاط قوت و ضعف رو بيان كنيم من ديگه جوابي نمي دم. فقط براي تنوير افكار دوستان عزيز كه تحت تاثير حرفهاي شما قرار نگيرند (البته اون قسمت كه غير منصفانه نقل قول كرده ايد) مي گويم كه اون قسمت اول كه نقل قول كرده اي از خودت و من اصلا اون چيزي نبوده كه مدنظر من بوده. من منظورم اون قسمت از حرفهاي شما نبود. يك بار ديگه بخون پستت رو تا متوجه بشي من منظورم كدوم قسمت بوده. در مورد راه راست هم اگه يه مقدار دقت مي كردي متوجه مي شدي كه لحنم طنز آميز و همراه با شوخي بود. وگرنه آنتي ويروس چه ربطي به راه راست و كج داره!
آقا جواب همدیگر رو بدین . ولی رو منطق و اصول . مثلا یکی نیاد بینه جمع بگه " فقط مک آفی " و بره ( مثال زدم ) . شما ها نقاط قوت و ضعف همان آنتی ویروس را بگید با بقیه مقایسه کنید و این سایت ها هم می تونه کنار تجربیات شخصی خیلی مفید باشه .
مثلا همین عکسی که Cracki گذاشت . مهدی جان یه توضیح می دی که چرا نود این رو نباید بشناسه ؟
shahab1980, جان ول كن تو هم خوشت ميادا . همه ي دوستان فعلن كدورتا را كنار گذاشتن اونوقت شما مياي ميگي جواب منو بده مگه جواب دادن زوريه؟
اگه هم مشكلي داريد تو pm بگيد . خبه اسمش يكپارچگي بحث آنتي ويروس هاست.
F-Secure Anti-Virus Client Security 6.0.0.11251
Size: 37.4 MB
serial:کد:http://www.f-secure.com/anti-virus/webclub/eng/files/fsavcs/600b11251/fsavcs600.exe
GxCA-9DMU-VQCD-ATP5-CJT5
G3CM-C650-17EA-PAUK-0JK7
U4KJ-MFC8-MVHM-CT1K-NNAB
با سلام.
AKI_K شما كه زحمت ميكشي معرفي ميكني لطف كن يه مقدار هم درباره امكاناتش-تواناييهاش-database ش-نقاط ضعفش و خلاصه انچه را كه بچه ها لازمه بدونند توضيح بده تا بچه ها با ديد باز انتخاب كنند.صرفا فكر نميكنم معرفي كردن يه انتي ويروس كافي باشه.مثلا خود من با توضيحاتي كه مهدي عزيز درباره nod32 گفتند از اون دارم استفاده ميكنم(نگيد دارم نود را تبليغ ميكنم)و كاسپر را هم امتحان خواهم كرد(با توجه به بحثهاي صورت گرفته).
البته اين نظر منه كه مقداري درباره برنامه اي كه معرفي ميكنيم شناخت داشته باشيم و توضيح بديم مثل كاري كه اقا مهدي عزيز انجام ميده و نشناخته چيزي رو مهرفي نميكنه.
Cracki عزیز
جواب تست دقیقا همون چیزی که شما نشون دادی دمت گرم
دوست خوبم سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
كاسپرسكي هم يك آنتي ويروس عالي و حرفه اي است كه من خودم تا يك ماه پيش ازش استفاده مي كردم. البته الان اينقدر بازار آنتي ويروس ها داغه و شركت هاي سازنده اونها سعي مي كنند كه هر روز بهتر از ديروز باشند و نقاط ضعفشون رو بپوشونند كه نمي شه گفت اين آنتي ويروس با اختلاف فاحش از بقيه بهتره. من در مورد Nod32 هم كه مي گم به نظر من در حال حاضر بهترين هست نمي تونم اينطور نظر بدم كه خيلي از ديگران سرتر هست. همشون با اختلاف نزديك در كنار يكديگر هستند. البته منظورم از همهشون اين نيست كه هر آنتي ويروسي ! بلكه همين چند آنتي ويروس مثل Nod32 - كاسپرسكي - بيت دفندر و يكي دوتاي ديگه. البته نورتون هم اگه مشكل رم نداشت خيلي خوب بود.
البته در حال حاضر يك مشكلي كه براي نسخه پروفشنال كاسپرسكي هست اينه كه ليسنس كي هاشو بلاك كرده و بايد صبر كني كه يك ليسنس كي جديد براش بياد.
سلام.1 پیشنهاد داشتم برای مدیرای سایت و اوونم اینکه برای هر بخش مثلا معرفي و بحث آنتي ويروسها یک قسمت بگذارند که لینک های دانلودی که دوستان در نظراتشون میدن در ان قسمت پشت سر هم در یک صفحه همراه با تاریخ معرفی اون لینک گذاشته بشه و جلوی هر لینک هم جایی برای امتیاز دادن باشه تا وقتی کسی میخواهد یک برنامه مثلا نود یا کاسپرسکای دانلود کنه مجبور نباشه توی این همه صفحه بگرده و نفهمه کدوم اخرین ورژن و فول هست یا اینکه لینکه مورد نظرش از چشمش بیفته. اینجوری هم راحت از روی امتیاز ها میتونه بفهمه کدومو دانلود کنه هم برای پیدا کردن اخرین ورژن سرگردون نمیشه :P
دوست عزيز سلام. پيشنهاد خوبيه. اما فكر كنم بايد صبر كنيم تا سيستم انجمن عوض بشه. اون موقع دست مديران براي اينطور موارد بازتره.
با سلام.
مهدي جان نسخه personal v5.0.372 را دانلود كردم و رجيستر كي اون هم نوشته كه تا تاريخ 27.5.2005 اپديت ميشه ولي هنوز تست نكردم.
از طرف ديگه با پيشنهاد دوستمون هم موافقم.يعني در يك تاپيك مجزا به معرفي انتي ويروسهاي كارامد همراه با سريال و كرك انها و در يك تاپيك مجزا به بحث و تبادل نظر درباره اونها بپردازيم تا اگر كسي تصميم گرفت بر اساس مباحث مطروحه انتي ويروسي را دانلود كنه خيلي راحت بتونه اين كار را بكنه بدون اينكه در تعداد زياد اين صفحات سردرگم بشه.
اميدوارم اين پيشنهاد از طرف مديران محترم و مسوول سايت بررسي بشه.
آقا شهاب جان من يه بحثي رو اينجا مي خواهم انجام دهم كه فكر شخصي خودمه شما هم اگه اين فكرم يا خيالم اشتباه بياين بگين تا ما هم روشن شيم
ببين ايميل ماله كيه خوب ماله يوزر هاست و ما ها از ايميل استفاده ميكنيم
خوب ما يوزرها چي رو به عنوان بهترين آنتي ويرس ميشناسيم نورتون آنتي ويروس البته به صورت عام دارم ميگم
خوب ياهو اگه بخواد از ايميل هاي ما حفاظت كنه بايد چي رو انتخاب كنه تا ما يوزرها خيالمون راحت باشه خوب نورتونو
ياهو براي محافظت خودش كه نورتون رو انتخاب نكرده براي محافظت ايميل هاي ماها اين كارو كرده
البته اين و من نمي دونم بلكه حدس مي زنم اينگونه باشه
اگه اينطور نيست بياين بگين تا ما هم بدونيم
دوست من تا جايي كه بتونم توضيح ميدم ولي آخه اگه هر روز يه آنتي ويروس بياد منم بخوام دربارش توضيح بدم يكم وقت گيره تازه اين آنتي ويروساي كه معرفي ميكنما خودم دانلود نكردم تا ببينم چه جوريه .من فقط معرفي ميكنم دوستان ديگه كه دانلود ميكنند زحمت بكشن روش بحث كنند :wink:نقل قول:
با سلام.
AKI_K شما كه زحمت ميكشي معرفي ميكني لطف كن يه مقدار هم درباره امكاناتش-تواناييهاش-database ش-نقاط ضعفش و خلاصه انچه را كه بچه ها لازمه بدونند توضيح بده
1 پیشنهاد هم دارم برای اپدیت شدن انتی ویروس ها ولی این کارو فقط یک صاحب سایت با تجربه مثل صاحبان همین سایت میتونه انجامبده چون اینکار هم به تجربه و تخصص و هم نیاز به خرج کردن داره یعنی یکی پیدابشه که خودش پول بده و 1 License key بخره ولی اونو به بقیه نده چون اگر بده سایتش اونو هم میبنده و به جاش 1 برنامه بنویسه که انتی ویروس نتونه به سایت اصلی وصل بشه و به جای اون به سایت این شخص وصل بشه و اپدیت هارو از اون بگیره 8)
با سلام .
مهدي جان يه نكته وجود داره كه خواستم شما هم در جرجان باشيد.بعد از اينكه سيستمم را با nod32 اسكن كردم و چيزي پيدا نكرد انتي ويروس kaspersky personal 5.0.372 را نصب و سيستمم را اسكن كردم اينو پيدا كرد :
trojan-spy.win32.agent.ed
نظر شما چيه مهدي جان.
hamilton, جان منم فكر كنم كاسپر ديتابيسش كمي قويتره
دوست عزيز سلام. به اين راحتي ها كه شما نوشتي نيست. به غير از مشكلات مختلفي كه ممكنه پيش بياد 2 تا مشكل اساسي و بزرگ وجود داره. يكي اينكه فقط يك آنتي ويروس نيست كه بخواهيم خريداري كرده و اين كار رو بكنيم!نقل قول:
نوشته شده توسط mrhamzeh
چندين آنتي ويروس معتبر هست كه ممكنه اعضاي مختلف بخوان از يكي از آنها استفاده كنند. با اين حساب بايد ليسنس كي چند آنتي ويروس مختلف خريداري بشه.
مطلب مهمه ديگه اينكه مگه به اين راحتي ها مي شه در فايلهاي اجرايي آنتي ويروس ها تغييرات ايجاد كرد؟! كوچكترين تغييري در اونها ممكنه آنتي ويروس رو از كار بيندازه.
به نظر من اين راه به طور كل غيرقابل اجراست.
سلام دوست عزيز.نقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
هر آنتي ويروسي ممكنه بعضي تروجان ها رو بشناسه كه بقيه نشناسن يا بقيه بشناسن و اون نتونه شناسايي كنه.
من خودم حتي ويروسي رو ديدم كه Nod32 شناسايي كرد اما كاسپر و چند آنتي ويروس ديگه نمي شناختند. البته در كل من احتمال مي دهم (البته باز هم تاكيد مي كنم كه احتمال مي دهم) كه ديتابيس كاسپرسكي تعداد بيشتري رو شامل بشه.
بيت دفندر هم از كاسپرسكي تعداد بيشتري رو شناسايي مي كنه. اين به تنهايي نمي تونه دليل ضعف يا قوت يك آنتي ويروس باشه هر چند يك دليل خيلي بزرگ هم به حساب مي آد.
سلام اقامهدی .درسته برای هر انتی ویروسی نمیشه ولی شما برای کاسپرسکای امتحان کنید میشه یعنی اگر اپدیت های اونو روی کامپیوتر دیگه بذارید کارمیکنه.کاری هم به فایل اجرایی اون در D:\Program Files\Kaspersky Lab نداره.فقط کافی پوشه D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro به کامپیوتر دیگه منتقل کنیداز توجه شما سپاس گذارم :P :wink:
دوست عزيزم سلام. من كلي گفتم. چون ممكنه من براي يك آنتي ويروس بخواهم. شما براي يكي ديگه و بقيه هم براي آنتي ويروس هاي مورد علاقه شون. پس ما بايد كلي در نظر بگيريم.
salam
aya rahi hast ke mcafee ro apdait kard
chon apdaitesh baraye man kar nemikone
kam, عزيز لطفن فارسي بنويس چون يه قانونه در مورد آپديت مكافي هم يكي از دوستانم به نام Wonderboy هر بار آپديت مكافي را ميگذارند اينم لينك تاپيكش:
کد:http://forum.p30world.com/viewtopic.php?t=5938&start=0
kamجان ميتونی از نسخه enterprise مکافی استفاده کنی.مشکلی تو اپديت نداره و به طور اتوماتيک آپديت ميشه.
اينم لينک دانلودش که اگه دلت خواست دانلودش کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kam جان سلام. من هم حرف شهاب جان رو كاملا تاييد مي كنم. اگه مي خواهي از مك آفي استفاده كني بهتره كه از نسخه اينترپرايزش استفاده كني. به غير از اينكه آپديتش مشكل نداره و خودت هم مي توني آپديت كني (لينك آپديتش رو بهت مي گم اگه خواستي) از نظر عملكرد هم بهتر از نسخه هاي ديگر مك آفي هست.
من نسخه McAfee Enterprise 8.0i رو چندین دفعه امتحان کردم و خیلی از ویروس و تروجانها رو نمیتونست تشخیص بده.
هر چند که دوستای دیگه هم به این اشاره کردند که آنتی ویروس رو نمیشه با شناختن یا نشناختن چندین ویروس و تروجان محک زد... ولی آیا برای شما سوال پیش نمیاد که تروجانی که قدمتش به 6 الی 7 ماه میرسه هنوز که هنوزه مک آفی نتونه تشخیص بده :?:
تازه من با آخرین آپدیت مک آفی تستش کردم ولی انگار نه انگار که این یک فایل آلوده به تروجانه.
این هم فایلش.
به نظر من از یکی از آنتی ویروسهای زیر استفاده کنی بهتر از اینه که از مک آفی استفاده بکنی تازه با این همه دنگ و فنگش.کد:http://rapidshare.de/files/2668196/Trojan.rar.html
Kaspersky Personal Pro
NOD 32 Administrator
Bitdefender Profesional Plus
به هر حال من چونکه باهاش کار کردم نظرمو گفتم...فقط همین
اگر هم ازش استفاده کردی زیاد مطمون نباش که سیستمت ویروس یا تروجان نداره. چونکه زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد و فقط میشه اسمش رو گذاشت از هیچی بهتر
cracki جان كاملا با حرفهاي شما موافقم. اگه ديدي من و شهاب جان نسخه اينترپرايز رو به ايشون پيشنهاد كرديم به خاطر اينه كه ايشون قصد استفاده از مك آفي رو دارند وگرنه من خودم چون قبلا از مك آفي استفاده مي كردم مي دونم كه عليرغم خيلي مزيت ها اما باز هم به پاي آنتي ويروس هايي كه نام بردي نمي رسه.
من خودم هم 3 آنتي ويروسي كه نام بردي رو قبول دارم و به نظر من اختلاف خيلي كمي بين اين سه هست.
با سلام.
بجه ها نسخه kaspersky personal 5.0.372 رايگانه؟چون از يك طرف ديدم كه براش كرك گذاشتند و از طرف ديگه پس از نصب اين نسخه بدون اينكه رج كي وارد كنم ديدم تا سال ديگه همين موقع ميشه باهاش كار كرد(تاريخ expire ).
قضيه چيه؟
دوست عزيزم سلام. شما قبلا كاسپرسكي رو نصب كرده بودي؟
اگه قبلا نصب كرده بودي و الان اين نسخه جديد رو نصب كردي ممكنه همون ليسنس كي قبلي رو استفاده كرده باشه. البته حدس مي زنم.
مهدي جان سلام.
حقيقتش تو عمرم يكبار هم از كاسپر استفاده نكرده ام.براي خودم هم جالب بود.گفتم شايد مهربون شدن و يكسال رايگان به من جايزه دادن :wink:
راستي مهدي جان nod32 را هنوز uninstall نكردم. يه كلكي سوار كردم كه هر دو تا رو با هم دارم ولي فقط يكي از اونها به دلخواه من فعاله و هر وقت دوست داشته باشم از اون يكي استفاده ميكنم :shock:
crackiجان مکافي اين فايل رو ميشناسه.فقط بايد بری توvirus scan console و در قسمت unwanted program policy تمام قسمتها رو تيک بزنی.چون اين فايل رو به صورت adwareميشناسه .
شما مي تونيد در كنار هم چند تا ويروس كش نصب كنيد بستگي داره كه با هم سازگار باشند يا نه من در حال حاضر از ناد 32 - كاسپارسكي - زون الارم به طور هم زمان استفاده مي كنم و هيچ مشكلي نداره در اينجا لازم ميدونم از دوست عزيزم مهدي جان تشكر كنم كه ناد 32 رو به بنده توصيه و لينكش رو در اختيارم گذاشتند
در كل به نظر من مك آفي تو ترو جانها يه كم مشكل داره
البته منظورم اين فايل كه كركي گذاشته نيست ها
كلي گفتم
soda جان چرا از ويروس كش هاي خوبي مثل كاسپرسكي - ناد 32 - زون الارم استفاده نمي كني كاسپرسكي به خاطر قدرت - ناد32 سرعت و دقت - زون الارم هم كه ديگه مشخصه ويروس كش هايي مثل مك آفي و نورتون جديدا دچار مشكل هستند و نميشه به آنها اعتماد كرد
باشه دوست عزيز از توصيه شما ممنونمنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi3267
ولي من هم كاسپر نصب دارم و هم nod
مهدي جان سودا خودش طرفدار پر و پا قرص nod32 و كاسپرسكي هست. روي سيستمش هم nod32 به صورت فعال و كاسپرسكي به صورت غيرفعال نصبه.
مهدي جان سلام عزيز بنده هم جسارت نكردم فقط توصيه كردم چون خودم تا 4 روز پيش 400 تا ويروس رو روي كامپيوترم با اين 3 تا پيدا كردم و فكر مي كنم اين 3 تا مكمل همديگر هستند