سلام
عزیزانی که اطلاعاتی در ارتباط با hash شدن فایلها (wasted) دارند و اینکه چگونه می توان از این موضوع جلوگیری کرد ، را دارند لطفا راهنمایی فرمایند .
ممنون
راستی چکار کنیم تا ban نشویم ؟ یا حداقل کمتر بشویم ! اصلا اگر بشیم چی میشه ؟
سلام
عزیزانی که اطلاعاتی در ارتباط با hash شدن فایلها (wasted) دارند و اینکه چگونه می توان از این موضوع جلوگیری کرد ، را دارند لطفا راهنمایی فرمایند .
ممنون
راستی چکار کنیم تا ban نشویم ؟ یا حداقل کمتر بشویم ! اصلا اگر بشیم چی میشه ؟
لطفا بفرمائید که چند درصد از دانلودهاتون ( با رعایت مسائل ابتدایی ) موفقیت آمیز بوده و بزرگترین فایلی که دانلود کردین چقدر بوده ؟
اين فايل ها البته به قول خود سايت فايل هايي هستند كه به وسيله Peer ها فرستاده ميشن ولي براي فايل شما مورد احتياج نيستن. البته دانلود هايي هم وجود داره كه Waste اونها بيشتر از حجم دانلودشون هست كه البته من تا حالا نديدم!نقل قول:
ban شدن به خاطر اينه كه بعضي ها فايل هاي hashfail زياد send مي كنن و برنامه خودش اونا رو بن مي كنه. براي رهايي از بن شدن هم بايد روي تورنت مورد نظر كليك راست كنيد و از منوي advance گزينه reset bans رو انتخاب كنيد. راه خاصي هم براي رهايي از بن شدن نيست نمي دونم فكر كنم اكثر wasted ها به خاطر اينه كه يه آدم مردم آزار فايل رو كه مضمونش ربطي به فايل هاي مورد نشر دانلود ما نداره رو ميذاره به جاي يكيشون.
من صددرصد دانلودهام موفقيت آميز بوده. بزرگترين فايلي هم كه با تورنت دانلود كردم يه بازي بوده با حجم 3.4 گيگابايت كه البته وقت خيلي زياد برد...نقل قول:
من تازه تورنتی شدم. فقط یه مشکل دارم که اگه حل شه خیلیییی حال میکنم.
من الان Azureus 2.5.0.4 , Azureus 3 رو دانلود کردم.با utorrent کار میکردم اما این ورژن سه خیلی باحاله ! بد نیست امتحانش کنید حجمی نداره.
من یه برنامه میخوام که خودش سر ساعتی کعه مشخص کردم شروع کنه به دانلود آپلود و خودشم کانکت شه اگرم dc شد ردیال کنه و مثلا اگه 5بار نتونست کانکت شه بیخیال شه. فلش گت داره! اما مشکل اینه که فلش گت رو با تورنت تست نکردم و واقعا کارش این نیست نمیشه زیاد ازش انتظار داشت.
utorrent رو میشه مشخص کرد چه ساعتی چه روزایی با چه لیمیتی دانلود کنه ولی خودش کانکت نمیکنه!
کمک کنید:31:
سلام
کسی تا حالا تست کرده که امکان استفاده از 2 دانلودر همزمان مثلا Utorrent وazureus با هم امکانپذیر هست یا نه ؟
یا مثلا ایا میشه با دو کانکشن Adsl بصورت همزمان ، از یک یا چند دانلودر استفاده کرد ؟
من تست کردم و امکانش هست ولی یه پچ هست tcp/ip patch که محدودیت پورت های باز در ویندوز xpsp2 رو از 10 به 50 یا هرچقدر خودت تعیین کنین تغییر میده که اگه شما هم رو سیستم این پچ ور اجرا کنین میتونه به افضایش سرعت کمک کنه مخصوصا وقتی بیش از یک نرم افزار p2p استفاده می کنیننقل قول:
کسی تا حالا تست کرده که امکان استفاده از 2 دانلودر همزمان مثلا Utorrent وazureus با هم امکانپذیر هست یا نه ؟
سلام
من چند تا دانلود نصفه با utorrent دارم . اگه بخوام دانلودرم رو عوض کنم تکلیف این نصفه و نیمه ها چی میشه ؟ راه حلی هست ؟
سلامنقل قول:
يعني ميخواين اين دانلودها رو با يه برنامه ديگه ادامه بدين ؟
اگه منظورتون اينه كه بله ميشه
بايد فايل تورنت رو با برنامه باز كنيد
و محل سيو رو همون محلي كه فايلها با برنامه قبلي فايلها سيو و دانلود شدهاند قرار بدين
بعد برنامه شروع ميكنه به چك كردن
و دانلود رو ادامه ميده
سلام
من زیاد بلد نیستم دنبال لینکهای تورنت بگردم . حالا اگر عزیزان محبت بفرمایند :
1- من دنبال دو dvd از گروه rolling stones با نامهای ، TorontoRocks که بصورت مشترک با ac/dc در تورنتو اجرا شده ( و من توصیه می کنم اگر پیدا کردین هم به من بگین و حتما ببینید ) و بعدی
The rolling stones Truth and Lies هستم . اگر عزیزان بتوانند کمکی کنند سپاسگزار خواهم بود . در غیر این صورت هم همونطور ! ( آدرس لینک یا فروشنده رو میخوام )
2- اصلا چجوری باید دنبال این فایلها گشت !!!؟ توی یاهو یا گوگل میشه ؟
3- این فایلهایی که علامت قفل دارند داستانشون چیه ؟ در پستهای قبلی یک اشاره ای شده ولی من هنوز متوجه نشدم .
ممنون
ببخشید یک سوال دیگه !
اگر دانلودهایی که تکمیل شده را سید کنیم ایا شانس بالا رفتن سرعت جهت بقیه دانلودهای نیمه کاره بالا میره یا نه ؟ اگر جواب مثبته تا کی بصورت سید نگهش داریم ؟ برای روزهای بعد چطور ؟ اصلا کی از سید درش بیاریم ؟
چه طوری میشه سرعت دانلود رو افزایش داد ؟
Patch داره ؟ یا نتظیماتی داره ؟ من که Azureus رو دانلود کردم خیلی بد بود پاکش کردم
utorrent رو نصب کردم
سلام
2- از سايتهايي كه تو پست هاي صفحه اول معرفي شده بايد براي پيدا كردن لينك تورنت استفاده كنيدنقل قول:
3- فايلهاي قفل دار رو دانلود نكنين
چون با اين راحتيها نمتيونين پخششون كنيد
بله رو ratio share شما تاثير دارهنقل قول:
اگه محدوديت دانلود/آپلود ندارين (محدوديت ترافيك) سعي كنيد هر فايلي كه دانلود ميكنين به همون ميزان هم آپلودش كنين
مثلا: 700 مگابايت دانلود ... همون مقدار آپلود
اقا من دفعه ی اول که دانلود کردم خیلی خوب دانلود کرد و با 12 کلیلوبایت دانلود میکرد
ولی الان که یه روز گذشته هر فایلی که دانلود می کنم 2 یا 1 کیلوبات بیشتر دانلود نمی کنه
تازه کار هم هستم و وارد نیستم
پست های صفحه های قبلم خوندم ولی به جواب سوالم نرسیدم!
اگر میشه امین جان یا سایر دوستان جواب سوال منو بدند که من چی کار کنم تا دانلود کردنم سرعتش درست بشه !
اگه مشخصات تورنتیک ه دانلود می کنین رو هم بزارین خوب میشهنقل قول:
اقا من دفعه ی اول که دانلود کردم خیلی خوب دانلود کرد و با 12 کلیلوبایت دانلود میکرد
ولی الان که یه روز گذشته هر فایلی که دانلود می کنم 2 یا 1 کیلوبات بیشتر دانلود نمی کنه
تازه کار هم هستم و وارد نیستم
پست های صفحه های قبلم خوندم ولی به جواب سوالم نرسیدم!
اگر میشه امین جان یا سایر دوستان جواب سوال منو بدند که من چی کار کنم تا دانلود کردنم سرعتش درست بشه !
به طور کلی اینجوریه که چند بار اولی که به یه ترکر وصل میشی اون ترکر در صورتی که سیدر و پیرز کافی وجود داشته باشه بحت اجازه ی دانلود با سرعت خوب رو میده و زیاد به share ratio توجه نمی کنه ولی شما باید همیشه همون طور که دانلود می کنین اپلودت هم خوب باشه تا دفعات بعد هم بتونی با سرعت خود دانلود کنی, سرعت اپلودت رو حد اقل 6 بزاری
این اتفاق برای من هم افتاده بود و برای خیلی های دیگه هم افتاده که اول یه ترکر سرعت خوبی بهشون میده ولی بعدا اون هنگام دانلود با اون ترکر سرعتشون کم میشه, من برای رفع این مشکل فایل های تورنتی رو دانلود می کردم که بجای یک ترکر چندین ترکر داشتن این جوری اگه یه ترکر سرعت خوبی نمیداد سرعت رو از بقیه ترکر ها می گیرفتم و مشکلی نداشتم بعد از این که اپلودم رو زیاد کردم اون مشکل هم حل شد و دیگه با هیچ کدوم از ترکر ها مشکلی ندارم
اگه خواستی تورنت رو اینجا بزار شاید بشه ترکر های دیگه ای براش پیدا کرد
ممنون که وقت گذاشتی ..
میگی مشخصات تورنتیک ه دانلود می کنین رو هم بزار من نمی دونم دقیق یعنی چی؟!
یعنی اون فالی تورنت رو به صورت تورنت بزارم اینجا ؟!
منظورت از اینکه
چیه ؟نقل قول:
ترکر های دیگه ای براش پیدا کرد
و بعد
الان من باید چیکار کنم که معمولی دانلود کنه ؟!
از کجا همونطوری که گفتی آپلود ام رو زیاد کنم ؟
میشه ادرس بدی ؟
ببخیشد ها چون تازه کار هستم وارد نیستم خیلی ممنون که راهنمایی میکنید
speedi جان منظور از مشخصات تورنت اینا بودن:
اگه از utorrent استفاده میکنی اول تورنتی رو که داری دانلود میکنی انتخاب کن بعد قسمت پایین برنامه مشخصات کامل رو می تونی ببینی همین طور اسم tracker که به اون کانکت شدینقل قول:
Seed : به كسي كه فايلي رو به صورت كامل (يعني 100%) روي كامپيوتر داره و فايل رو share كرده (براي شما و ديگران آپلود ميكنه) در اصطلاح seed ميگن. در واقع اين عمل آپلود فايل ميشهseeding
: Peer به شما و اشخاص ديگه اي كه فايلي رو دانلود ميكنند peer گفته ميشه. يك peer فايل مورد نظر رو هم از seed و ازpeerهاي ديگه دانلود ميكنه و در عين حال قسمتهاي دانلود شده رو براي peerهاي ديگه آپلود ميكنه. وقتي يك peer هم فايل رو به صورت كامل دانلود كرد به يه seed تبديل ميشه.
Ratio Share : به نسبت ميزان آپلود فايل به دانلود آن ratio share گفته ميشه كه بر اساس 1 سنجيده ميشه.
Ratio Share > 1 يعني آپلود شما بيشتر از دانلود بوده
Ratio Share < 1 يعني دانلود شما بيشتر از آپلود بوده
علاوه بر اينكه هر فايل به صورت جدا داراي Ratio Share هستش ... يك Ratio Share كلي هم وجود داره كه كل ميزان آپلود و دانلود شما رو نشون ميده (در واقع ميانگينRatio Share تمامي فايلهاي دانلود شده)
اونجا ببین تورنت شما چقدر peers/seeders داره و چتاش به شما کانکت شدن همینطور چک کن tracker statuse نوشته باشه working
اره لینک دانلود اون فایل تورنت رو بزار ما هم تست کنیم شاید کلا سرعت اون تورنت برا هیج کس زیاد نباشه و مشکل از شما نباشه, در ضمن اگه اسم تورنت رو بدونیم شاید بشه تورنت بهتری از اون فایل پیدا کرد که سرعت بیشتری بدهنقل قول:
یعنی اون فالی تورنت رو به صورت تورنت بزارم اینجا ؟!
برای اینکه سرعت اپلود و دانلود رو تنظیم کنی در utorrent بور به قسمت options--preferences ---connection-- bandwith limiting اونجا upload limiting رو حد اقل 6 بزار حد اکثر 9 برا download limiting همون 0 خوبه
اگه ratio share بالاست اپلود را کم کنید چون سرعت دانلود را کم میکنه
فعلا که درست شده
من دارم
و سرعتم با تورنت ۱۲ تا ۱۱ هستش
اینم مشخصات البته فعلا داره مثله قبلا خوب دانلود میکنه
seeds
24 (51)
peers
39 (113)
share ratio
0.230
حالا راه دیگه هست که بهتر و سرع تر دانلود کنه !؟
راستی این share ratio رو دقیق نفهمیدم که جه جوریه ؟!
سلام
چطوری فايلي كه دانلود ميكنين به همون ميزان هم آپلودش کنیم؟ با همون انتخاب سرعت اپلود و دنلود به صورت KB هست.من هر دو تا رو روی Unlimited گزاشتم
من با µTorrent الان دارم یک فیلم دنلود میکنم
Seed: 25
Peer: 30
Ratio: 769
سرعت دنلودم از 9 یا 10 بیشتر نمیشه
از 3 تا تراکر هم استفاده میکنم برای دنلود این فیلم
میشه منو راهنمایی کنید
فک کنم صفحه ی قبل بود یه لینک از یه پچ گذاشتم اون رو حتما دانلود کنین و اجراش کنین در سرعت تاثیر داره و همه جا پیشنهاد شده برای افزایش سرعت اون پچ رو روی سیستم اجرا کنیننقل قول:
حالا راه دیگه هست که بهتر و سرع تر دانلود کنه !؟
راستی این share ratio رو دقیق نفهمیدم که جه جوریه ؟!
در مورد share ratio هم زمان با دانلود فایل همون فایل رو شما اپلود هم می کنین و سرعت اپلود هم بستگی داره شما چقدر تعیین کرده باشین برای اینکه مقدار اپلود برابر با مقدار دانلود بشه share ratio باید برابر با 1.00 بشه
شما نگفتین حد اکثر سرعت دانلودتون از http چقدر هست و این که این تعداد peers/seeders که نوشتین به شما کانکت شدن یا اینکه مربوط به swarm هستننقل قول:
سلام
چطوری فايلي كه دانلود ميكنين به همون ميزان هم آپلودش کنیم؟ با همون انتخاب سرعت اپلود و دنلود به صورت KB هست.من هر دو تا رو روی Unlimited گزاشتم
من با µTorrent الان دارم یک فیلم دنلود میکنم
Seed: 25
Peer: 30
Ratio: 769
سرعت دنلودم از 9 یا 10 بیشتر نمیشه
از 3 تا تراکر هم استفاده میکنم برای دنلود این فیلم
میشه منو راهنمایی کنید
اگه از اون قسمتی که این مشخصات رو نوشته عکس بگیرین و اینجا بزارین فک کنم راحت باشین
اون پج رو دانلود کنین و تعدا پورت های باز رو از 10 به 500 تغییر بدین بعد ببین فایر وال یا انتی وایروس با تورنت مشکلی نداشته باشه
من صفحه قبل لینک پچی که گفتی رو ندیدم
حد اکثر سرعت هم با تورنت 12
دانلود معمولی 13
swarm هم نمی دونم چی هست ؟!
عکس هم بلد نیستم بگیرم !
میشه راهنمایی کنید!
راستی گفتید پروت ها از 10 تا 500 تغیر بده این کارو خودم باید بکنم یا اینکه پچ این کارو میکنه ؟!
اگه خودم باید بکنم از کجا ؟!
مرسی از کمکت پیمان جــان
در این صورت دانلود تورنت شما تقریبا مناسب هست چون معمولا مقداری از سرعت رو هم موقع وب گردی یا اپدیت نرم افزار ها از دست می دیننقل قول:
حد اکثر سرعت هم با تورنت 12
دانلود معمولی 13
پچ رو از لینک زیر دانلود کنین بعد از اجرا یه پنجره ی داس باز میشه که با خوندن چیز هایی که نوشته خودتون متوجه میشین باید چی کار کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا عکس گرفتن می تونین از print screen ( prt scrn) روی کی بورد استفاده کنین و بعد عکس رو بزارین اینجا فقط وقتی عکس می گیرین باید تمام مشخصات تورنت تو عکس مشخص باشه
در مورد swarm اگه دقت کرده باشین در قسمت مشخصات تورنت یه عدد کنار swarm نوشته شده ( داخل پرانتز ) که معمولا تعداد کل سیدر ها یا پییرز ها رو نشون میده و یه عدد دیگه هم هست که نشون دهنده ی تعداد peers/seeders هایی هست که به شما کانکت شدن
من یک مشکل جالب دارم
برای اینکه سرعت داونلودم زیاد باشه باید وب گردی کنم!
در حالت عادی 15 کیلوبایت
ولی وقتی وب گردی کنم میشه 40 کیلوبایت!
این تورینت هم که پدره مارو دروورد !!
پچ رو که نصب کردم بدیش زدم
و هیچ تعصیری نداشت توی سرعت
وقت نمذاشت وب گردی کنم
الان هی سرعتش عوض میشه
یه هو میشه 5 یهو میشه 3 بهو میشه 10
النم به سختی دارم وب ها رو باز میکنم اصلا واز نمی کنه هیچ سایتی رو
خستم کرده دیگه ..!
من تازه دارم حال میکنم
مگه کانکشن سرعتش چقدره؟
من 128 دارم ها!
اون پچ مشکلی واسه وب گردی ایجاد نمی کنه من خودم همیشه بعد از نصب ویندوز انی پچ رو اجرا می کنم و مشکلی ندارم ولی اگه برا شما مشکلی ایجاد کرده همون پج رو دوباره اجرا کن این دفعه همه چی رو به حال اول بر می گردونهنقل قول:
این تورینت هم که پدره مارو دروورد !!
پچ رو که نصب کردم بدیش زدم
و هیچ تعصیری نداشت توی سرعت
وقت نمذاشت وب گردی کنم
الان هی سرعتش عوض میشه
یه هو میشه 5 یهو میشه 3 بهو میشه 10
النم به سختی دارم وب ها رو باز میکنم اصلا واز نمی کنه هیچ سایتی رو
خستم کرده دیگه ..!
تو اعکسی که گذاشتی نشون میده که فایلی که داری دانلود میکنی اصلا اپلود نداره و این باعث میشه حد اکثر سرعت رو نداشت باشین علت اینکه اپلود ندارین هم فک کنم برا این باشه که همزمان دو فایل دیگه رو دارین سید ( اپلود ) می کنین اونا رو stop کنین تا سرعت اپلودتون برای فایلی که دارین دانلود میکنین استفاده بشه اگه بتونی با سرعت 6 7 کیلو بایت اپلود کنین می تونین با سرعت 12 13 کیلوبایت هم دانلود کنین
معمولا اینجوریه که هرچی سرعت اپلود بیشتر باشه سرعت دانلود هم بیشتر میشه برا همین همکسی که با 100kB اپلود می کنه می تونه با سرعت 200 300 کیلوبایت هم دانلود کنه و بر عکس کسی که سرعت اپلودش 4 5 کیلو هست سرعت دانلودش بزور به 10 کیلو بایت میرسه
سعی کنین خوب هم اپلود کنین تا بعد نیای بگی من اول سرعت دانلودم خوب بود اما الان کم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تازه دارم حال میکنم
مگه کانکشن سرعتش چقدره؟
من 128 دارم ها!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپلودش که خوب بود
با اکانت مجانی شبانه فیلم داونلود کردن چی حالی داره!
من هم بودم حال می کردم خدایش اکانت مجانی انترنت 128 سرعت دانلود 43 کلوبایت خیلی حال میدهنقل قول:
نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط موندم چطور سرعت دانلودت چند برابر سرعت استاندارد 128 هست
البته مال من هم غیر عادی هست ولی از بد شانسی ما سرعت اپلودمون چند برابر سرعت دانلودمون هست ...
سلام بر اساتید
من در یک شبکه که ای دی اس ال داره کار میکنم و این شبکه با نرم افزار ایزا حمایت میشه من می تونم با دانلود منیجر دانلود کنم ولی با تورنت هی ارور میده و مینویسه پورت را پیدا نکرده من باید چکار کنم تا این نرم افزار کار کنه من با یک پورت و ------ به سرور متصلم 168.190.0.6 با پورت 8080
چطوری سید ها استاپ کنم ؟
فقط بلدم دانلود فایل رو استاپ کنم !
الانم با اینکه خیلی 6 تا آپ لود میکنم
خیلی کم دانولد میکنه ! 4 تا
بعد مثلا یهو 0 میشه یهو 4 یهو 8
چی کار کنم خسته شدم اه ه
راستی این اکانت مجانی داستانش چیه؟
الانم آپولد رو گذاشتم رو 6
1.6 تا دانلود میکنه
عصابم داره خورد میشه !!
بگیید چی کار کنم !!!
از تو ليست پاكشون كن
يا اينكه روي دكمه stop كليك كن
نقل قول:
بعضی از سرویس دهنده شبانه مجانی دارند
سرویس دهنده ی من هم همینطوریه
تازه 4 روزه که وصل شدم
تا اخر 6 ماه اکانتم پدر سرور را در میارم!
اون کارو که کردم فایده نداشت ...
نقل قول:
از تو ليست پاكشون كن
يا اينكه روي دكمه stop كليك كن
چه سرویسی؟نقل قول:
عضی از سرویس دهنده شبانه مجانی دارند
سرویس دهنده ی من هم همینطوریه
تازه 4 روزه که وصل شدم
تا اخر 6 ماه اکانتم پدر سرور را در میارم!
مگه ایدی اس ال نگرفتی ؟!
مجانیش چیه دیگه ؟! اونم با این سرعت !!
میشه بیشتر توضیح بدی؟
من از ندا گستر صبا اینترنت میگیرم
که 128 روزانه اش سرعت داونلودش 63.5 کیلوبایت در ثانیه اس! توجه داشته باش منظورم کیلوبایته نه کیلوبیت. با IDM
شبانه مجانی اش 55 کیلوبایت در ثانیه
از طریق اکانت خودم توی UTorrent سرعتم 50 کیلو بایت در ثانیه
ولی از طریق شبانه به طور متوسط 40 کیلوبایت در ثانیه اس
هزینه اکانت به صورت 6 ماهه 90 هزار تومان بود
راستی من خودم زیاد مطمئن نبودم با وبگردی سرعتم زیاد میشه
ولی الان مطمئن شدم! خیلی مشکل مسخره ایه نه؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
داونلود Epic Movie تموم شد
فیلم قشنگیه!
ولی کاشکی زود تر با takcinema.com آشنا میشدم
برای شما هم تا دیر نشده اقدام کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت تورنت ایرانی که برنامه هایی فارسی که داخل ایران ساخته شدن رو هم میزاره فکر کنم تنها سایت تورنت ایرانی باشه چنتا برنامه یا گیم فارسی شده ی باحال روش اپلود کنین ما از برنامه های فارسی بی نصیب نمونیم
من خيلي طرفدار تورنت بودم! ولي به نظر من حالا اگه يه اكانت رپيد داشته باشي بيشتر ارزش داره تا آدم وقت نازنينش رو صرف اينجور كارا كنه... ميگم كه تورنت رو دوست دارم ولي تا وقت يكه چيزي رو توي نت و رپيد پيدا نكردم سراغش نميرم. البته من هنوز هم اكانت رپيد ندارم ولي روزي 2 - 3 گيگ ازش دانلود مي كنم و راضيم به همين Free بودن!
سلام
بعد از عمری اومدیم از تورنت McAfee بگیریم....
Health فایل کامل بود ولی وقتی 60 درصد دانلود شد.
Peer ها شدن 73 نفر.
Seed ها 0 نفر!
چی کار کنم؟
احتمالا موقعی که دانلود رو شورع کردی هم سیدر نداشته و فقط پییر بوده قبل از اینکه یه تورنت رو دانلود کنی اول مطمئن شو سیدر به اندازه کافی حد اقل بیش از 5 تا داره بعد شروع کن به دانلودنقل قول:
بعد از عمری اومدیم از تورنت McAfee بگیریم....
Health فایل کامل بود ولی وقتی 60 درصد دانلود شد.
Peer ها شدن 73 نفر.
Seed ها 0 نفر!
چی کار کنم؟
_________
لینک اون تورنتی رو که دانلود کردی رو بزار شاید بشه کاریش کرد