راست ميگه ها
Printable View
راست ميگه ها
فکر نکنم من تا اونجا که فهميدم اگه اشتباه نکنم اينطوری که بايد قسمت دوم ime اصليه گوشيت با ime که ميخوای ثبت کنی بايد يکی باشهنقل قول:
نوشته شده توسط danyel
بلهنقل قول:
نوشته شده توسط arash1980
چرا دوست من همونطوري كه گفتم با يه ريست ميشه گوشيهايي رو كه با چند شماره سريال تكراري تو شبكه باشه رو از شبكه حذف كرد (البته اين مورد رو شنيدم) ولي منطقي به نظر ميرسه :)
كاملا درسته :)نقل قول:
نوشته شده توسط raeesi
سلام دوستان...اقا ممنون از اين موضوعي كه انتخاب كردي
من شخصا چند وقتيه خواب و خوراك واسم نمونده...اخه مي دونيد خودمو كشتم تا بتونم گوشيمو عوض كنم و يه 850 سوني بگيرم اما حالا فهميدم قاچاقه...اما هنوز كه انتن مي ده...يعني يه مدت ديگه قطع مي شه؟و اينكه سوال دي يگو سوال منم هست...تو رو خدا با حدسو گمان نگيدا ...اگه مطمئن هستيد بگيد...من كه دارم مي ميرم....اگه كار نكنه يعني 300 تومن پر!!!!(گريه شديد)
برای چندمین بار .... اگه گوشی شما الآن داره با یکی از شبکه های ir-tci و یا ir-mci کار میکنه، از این به بعد هم کار میکنه و مشکلی براش پیش نمیآد.نقل قول:
نوشته شده توسط mostafa_khan
آقای danyel عزیز کاملاً درسته شما با این روش میتونی براحتی از گوشیت بصورت یه گوشی که بصورت قانونی رجیستر شده استفاده کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط danyel
پس بچه ها مژده مژده مشكل رجيستر حل شد بريت مخابراتو دودر كنيد
گفتم واسه هر چيزي راهي هست!!!!!!!!!!!
danyel جان این جای خوشحالی و مژده نداره که هیچ بنظر من جای گریه و غصه هم اره که ما از گوشی خودمون مجبوریم بصورت قاچاقی استفاده کنیم!!!! توی همه کشورهای جهان گوشیهارو دستکاری میکنن که با شبکه اپراتورهای دیگه کار نکنند ولی توی ایران سرورها رو دستکاری میکنن که با گوشیهای دیگه کار نکنه واقعاً باید بحال خودمون تأسف بخوریم!!
شما اگه میخوایی از imei یه گوشی دیگه استفاده کنی و بعد هم گوشیو سربه نیست کنی، 1- باید حداقل 30 تومن پول گوشی فقط برای imei بدی. 2- باید حدود 15 تومن هم برای تغییر imei پرداخت کنی 3- نباید گوشیو تحت هیچ شرایطی فلش بزنی (آپدیت کردن ممنوع)! و اگه اقدام به بروز رسانی کردی دوباره باید حدود 10 - 15 تومن برای تغییر imei پرداخت کرد!
توي اين ولوشو فكر بهتري داري بعضي از بچه ها 500 تومن پول گوشي دادن حالا موندن تو گل
هميشه يه راه باريكه بهتر از بيراهي هستش
ولي باهات موافقم ما ايراني ها كوچيكترين حقي براي لذت بردن از هر چيزي رو نداريم فقط بايد منتظر بمونيم ببينيم چه بلايي قراره سرمون بياد
دانيال جان يه كم بيشتر توضيح بده لطفانقل قول:
نوشته شده توسط danyel
بابا مهدي جون چندتا پست بالاتر كه گفتم
يه گوشي آشغال گير مياري(قديمي -كه تو هر خونه اي مثل خونه ما دو تا هست) آي ميش درمياري و رو گوشي رجيستر نشده
فلش ميكني و تمام
ضمنا طبق گفته دوستمون احتياجي به منهدم كردن گوشي هم نيست چرا؟
يه كمي از مخت كمك بگير ميفهمي
خوب همین طوری که گفتید می خواد بشه....مخابرات قراره هر جند ماه یه بار سیستمشو ریست کنه...و اونطور که اعلام کردن قبل اینکه گوشی های قاچاق و قطع کنن یه پیام براشون می فرسته...حالا سوالم اینه یعنی اگه مال یه گوشه دیگه رو برداریم و اون و منهدم کنیم...بازم توی ریست های مخابرات حذف می شه؟
سلام مهدی جون ببخشیدا جوابی که داده بودی خیلی خلاصه بود. من خاستم بدونم که اگه شماره سریالهای جعبه و پشت گوشی و داخل گوشی یکی باشه چه ربطی به این داره که این گوشی 100 در صد توسط مخابرات رجیستر شده است؟؟؟؟؟مگه گوشی که بطور قاچاقی وارد بشه نمیتونه 3 تا شماره سریال یکسان داشته باشه؟؟؟؟و اینکه از کجا معلوم برچسب شماره سریال که به جعبه چسبوندن تقلبی نباشه؟؟ مرسی .اگه یه جواب خوبی بدی که دیگه هیچ نکتهی گنگی برام نمونه ازت خیلی خیلی متشکر میشم.
بله اگه هر سه شماره با هم یکی باشه یعنی اینکه تو مخابرات ثبت شده اما اگه شماره سریال داخل گوشی با اون دوتای دیگه نخونه یعنی اینکه قاچاقی اومده که ثبت نشده و شماره یه گوشی ثبت شده دیگه رو روش گذاشتن که داره الآن کار میکنه پس نتیجه میگیریم که اگه شماره ها فرق کنه معلوم میشه که چون مشکل ثبت رو داره مجبور میشن برای کار کردن گوشی تو شبکه یه شماره سریال سوری از یه گوشی دیگه بزارن که تو اینصورت شماره ها با هم نمیخونه و میشه فهمید گوشی دستی رجیستر شدهنقل قول:
امیدوارم که متوجه شده باشی;)
سلام
اقا من یه گوشی خریدم که رجیستر شده قانونی نیست , یعنی شماره سریالهاش با هم نمی خونه . اما الان داره کار میکنه .
به نظر شما در اینده مشکل پیدا میکنه . تو رو خدا جواب منو بدین تا حسابی ضرر نکردم .
ممنون .
آقا مهدی فکر کنم شما منظور ایشون رو نفهمیدی ، ایشون می گه ممکنه مثلا بیان شماره سریال گوشی رو مثلا عوض کنند بعد بیان شماره برچسب زیر باطری و روی جعبه رو با اون شماره سریال تقلبی یکی کنند بعد کی میفهمه به نظر من این کار هم ممکنه چون تو ایران که هر کاری که به عقل جن نمی رسه ممکنه البته فکر نکنم این کار خیلی سخت باشهنقل قول:
سلام دوستان
متاسفانه بنده با نظر بعضي از دوستان موافق نيستم....اقاي رييسي که يه جواب عجيب به سوالم دادن!!!چون نميخوام الکي فضاي پيج رو بگيرم فقط مي گم شماره ي پست 245
يعني که چي که اگه الان کار مي کنه پس يعني ديگه مشکلي در اينده هم نداره؟!!!
خوب اره کار مي کنه...اما با يه سريال تقلبي
اصلا خودم با کمال نا اميدي به اينده نگاه مي کنم
روزي که با يه ريست اين سريال غير قابل استفاده مي شه براي من
اما دسته ي دوم...دوستاني هستن مثل دانيال که نظريشون جالبه ميشه 20% بهش اميد وار بود نه بيشتر
اين دسته از دوستان مي گن...خوب براي اينکه تو ريست مخابرات مشکلي پيش نياد مي ياييم يه گوشي سريالشو بر مي داريم و بعدشم اون گوشيه در پيتمون رو منهدم مي کنيم يا ديگه ازش استفاده نمي کنيم
حالا سوال من اينه..وقتي يه سايت مي تونه به راحتي فقط با دادن سريال بهش مدل و نوع گوشيتو بفهمه...مخابرات با اون عظمت نمي تونه؟
يه سايت هست که من امتحان کردم...سريال جعبمو که طبيعتا بهش که دادم گفت:سوني اريکسون مدل دبليو 810 اما وقتي سريال داخل گوشي رو دادم گفت:سوني اريکسون کا 750
يعني سريالي که فعلا اجازه داده تا من تو سيستم باشم ماله يه کا 750 هست
حالا سوالم اينجاست.....اره با اون کاري که شما گفتيد ديگه سريال تو مخابرات تکراري نمي يوفته تا حذف شه
از کجا مي دونيد معيار حذف.تکراري بودن سرياله؟؟؟
ايا مخابرات نمي تونه به راحتيه اب خودن سيستمشو جوري تنظيم کنه که با يه چکاپ کردن بفهمه 2 سريال هر گوشي با هم يکي هست يا نه(عين اين سايتي که گفتم)
و در چکاپ حالتي که يکي نباشه مهر تاييدي بر تقلبي بودن اون سريال و اونو حذف مي کنن
ايا اين امکان نداره؟
نمي خوام نا اميد کنم کسي رو اما من خودم اين 300000 تومانو از الان دود شده مي بينم
و البته اميدوار به انکه راه پيش نهادي جواب بده...اگه بشه که عاليه ..خود من که يه سريال از يه گوشيه قديميم دارم...
میشه آدرس اون سایتو بدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ادرس سایتی که شما خواستی دانیال خان
من یه سوالی برام پیش اومده...مگه این گوشیا قاچاق نیستند و غیر قانونی! پس چطور گارانتی شون می کنند؟ آخه کجای دنیا میان جنس قاچاق رو گارانتی می کنن!
نه دیگه.....کی همچین حرفی زده؟درسته این گارانتیا مفت نمی ارزه اما یه جورایی تضمینه...تضمینه اینکه جنس قاچاق نیست...اشتباه فهمیدی...کمی فکر کنی متوجه اشتباهت می شی
راستی چرا کسی نیست جواب سوال منو بده...پست 257..... همه سکوت کردن!!!راستی رفتید تو سایت نتیجشو بگید.....مثلا واسه سونی اریکسون 810 اکثرا سریالشونو از نو کیا گرفتن
ایجا ایران است .....نقل قول:
پسر خوب اصلن بعضی از گارانتی ها مخصوص همین گوشیای قاچاقه
مثل پارس پویش
با سلام به برو بکس
آقا مشکل گوشی ما حل شد بالاخره.
من همون روز که گوشی رو گرفتم یه راست رفتم مخابرات و شماره پشت گوشی رو تو فرم نوشتم تحویلشون دادم.
(قبل از 20)
دیشب رفتم علاالدین 4 هزار دادم طرف, گوشی رو فلش کرد. در نتیجه خوشبختانه گوشی برگشت به سریال اصلیش.
یکی دیگه از دوستان هم فک کنم همین کارو کرده بود. اون موقع هر چی گفتیم سریال گوشیتونو بدین مخابرات تا دیر نشده, کسی گوش نکرد.
من به یارو گفتم آخرین ورژن نرم افزاری رو روش بریزه اما انگار ورژنش قدیمیه. در ظاهر که هیچ تفاوتی ندارن.
این گوشی رو اصفهان 310 تومن گرقته بودم. (810 سفید رنگ, مموری آبی, کابل aux, قاب کریستال, ساخت مالزی)
آقا تبریکنقل قول:
ما هم 3 تومان دادیم برگشت به شماره اصلیش. نرم افزارش رو هم ارتقا ندادیم
اگر چه رجیستر شد اما هنوز هم می ترسیم با Seus آپدیتش کنیم.
من فرصت پیدا کنم آپدیتش می کنم چون الان ورژنش Ck003 هستش. (قبلا Rd005 بود)
فقط کامپیوتر ندارم. دنبال یه کافی نت خوبم که سرعتش بالا باشه.
شما اگه تونستی آپدیت کن ونتیجه رو به ما هم بگو. فک نکنم مشکلی دیگه پیش بیاد . چون با این سریال فقط یه گوشی تو دنیا هستش .
arste2200???
اینی که گفتی با 3 تومن......مال قبل مهلته؟یا تازگی این کار و کردی؟!!!
20 آذر ماه ،علائدیننقل قول:
من يک سوال داشتم
گوشي موبايل من k750i هست اما وقتي داخل سايت زير شماره imei رو مي زنم مي نويسه w800i و شماره سريال گوشي با شماره سريال جعبه فرق مي کند و فرقش در اين است که شماره سريال داخل گوشي عدد 12 را در کنار شماره سريال جعبه قرار داده اند جالب اينجاست زماني که شماره سريال روي گوشي را مي زنم نيز مدل گوشي را w800i تشخيص مي دهد و شماره اي که در قسمت Full IMEI Presentation نوشته شده در هر دو حالت يکي است مي خواستم ببينم گوشي من رجيستر دستي است يا رجيستر قانوني ؟
آدرس سايت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه ماهه یه سونی اریکسون دبلیو 800 گرفتم و خوب داره کار میکنه تنها مشکل اینکه شماره ای که تو گوشی میارم با اونی که رو جعبه نوشته یه خط فاصله و یه رقم اضافه تر تو گوشیه در صورتیه که پشت گوشی زیر باتری و روی جعبه با هم میخونن و در ضمن دو سال گارانتی داره این قضیش چیه ریجستریه ؟
از کار می افته ؟ ممنون و متشکر :blush:
گوشی شما مشکلی نداره و رجیستر شدش ! فقط اون اعداد اضافی مربوط به فریمور میشننقل قول:
ممنون از پاسختون تشکر
جواب پست 269 n_yaghmaei
ببینید خیلی واضح نگفتین ..پس کلی یه بار دیگه می گم
اگه 15 رقم با 15 رقم می خونه رجیستر قانونی هستش..2 رقم اخر مهم نیست
اگه که سایت می زنه 800 و شما 750 داری خوب یعنی دستی رجیستر شده دیگه...حالا اگه سریال گوشی و روی جعبه رو اینجا بنویسی بیشتر می شه بهت کمک کرد...یا بهتر توضیح بده
اخه الان حرفات با چیزایی که من میدونم تناقض داره...از طرفی می گی 15 رقم ها با هم می خونه از طرفی می گی سایت اونو با مدل خودش نمی شناسه
پس فقط 15 رقم اول مهمه...اون 2 رقم اخر که تعداد اعداد و به 17 می رسونه اهمتی نداره
سلام
از كجا ميشه ي گوشي رجيستر پيدا كرد كه زياد تفاوت قيمت نداشته باشه(با قاچاقيش)
آيا گارانتي هاي متفرقه گوشي هاشون رجيستره؟
نه...اونجور که دوستان میگن گارانتی ضمانتی برای رجیستری بودنش نیست
من يک سوال داشتم
گوشي موبايل من k750i هست اما وقتي داخل سايت زير شماره imei رو مي زنم مي نويسه w800i و شماره سريال گوشي با شماره سريال جعبه فرق مي کند و فرقش در اين است که شماره سريال داخل گوشي عدد 12 را در کنار شماره سريال جعبه قرار داده اند جالب اينجاست زماني که شماره سريال روي گوشي را مي زنم نيز مدل گوشي را w800i تشخيص مي دهد و شماره اي که در قسمت Full IMEI Presentation نوشته شده در هر دو حالت يکي است مي خواستم ببينم گوشي من رجيستر دستي است يا رجيستر قانوني ؟
آدرس سايت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مال من هم همینطوره .(750)
یعنی هر سه تا شمارش تا 15 رقم با هم میخونه و هر سه تا یکیه ولی توی سایت مدلش رو w 800 نشون میده .
ضمن اینکه من یک بار فلش کردم و شماره هاش عوض شد اما فعال بود . بعد دادم دوباره شماره ها رو برگردوند .
ممکنه جایی حتی برچسبها رو هم عوض کرده باشند؟
من شخصا هزار بار گفتم چه گوشیی رجیستر اصلی هست..اما یه چیز جدید شنیدم فکر کنم به دردتون بخوره...انگاری تازگی ها گوشی های رجیستر دستی رو برچسباشو جوری درست می کنن(روی جعبه و پشت باطری رو)که سه تا شماره یکی به نظر برسه...حالا سوال شاید کنید پس موقعه ی خرید چه کنیم؟باید 24 ساعت به عنوان تست از فروشنده بگیردید و ببرید پیش یه متخصص و یا ببرید یه جایی مثل مخابرات
فکر کنم این صحبتها جواب پست قبلی هم به نوعی باشه:rolleye:
سلام
مهدی جان (Mehdi_Max)کجایی عزیز . مگه این تاپیک ماله شما نیست پس چرا یه مدتی نیستی ؟؟؟؟؟
من واقعا دوست دارم بدونم چرا مدیرهای این انجمن این تاپیک به این مهمی که بحث روز گوشیهای
اریکسون هست رو اینطور باهاش برخورد میکنن و اهمیتش رو پایین میارن تا مهدی دیگه مثل قبل
سر نزنه و جوابه این همه سوالات رو علا رقم میل باطنیش نده!!!!!!!!!!!
Mehdi_Maxامیدوارم سریعتر مشکلت حل بشه و برگردی که خوم ازت کلی سوال دارم.
با تشکر از همه دوستان فعال این تاپیک.
سلام دوست عزیز به این دلیله که برد اوراق شده اون گوشی که یعنی همون w810i هستشو سریالشو برمیدارن وتوسط باکس قسمت چنج آیمیای با k750 شما عوض میکنن که اکسرا" الان سونی اریکسون ها هیچکودمش با جعبش یا بردش نمیخونه حالا جعبش شاید ولی بردش اصلا"نقل قول:
موفق باشید
من یک گوشی K750i دارم و یک گوشیW550i دارم
زیر باتری و روی جعبه گوشیه K750i نوشته 35378501-646147-6 وبا وارد کردن اون کد تو گوشیم میزنه 646147-2-12
همچنین برای W550i میزنه رو جعبه و زیر باتری 35744400-686857-3 و تو گوشی میزنه 686857-7-05 آیا این گوشی ها رجیستر شده است یا نه