عزیزم CPU پلی استیشن 3 . 8 تا هسته داره ! که واسه گیم ها از 7 تاش استفادی میشه و یکیش واسه خود PS3 اگه اشتباه نکنمنقل قول:
Printable View
عزیزم CPU پلی استیشن 3 . 8 تا هسته داره ! که واسه گیم ها از 7 تاش استفادی میشه و یکیش واسه خود PS3 اگه اشتباه نکنمنقل قول:
دوست عزیز کی میگه cell یک هسته ای هست!!!!؟:18:نقل قول:
در مورده بازیهش هم شما یه بازی را با 10-15 تومن میرید و عوض میکنید واین مقدار پول که هیچ اگه همون 70 تومن هم برای بازیهای انحصاری ps3 پول بدید بازهم ارزش داره
همه چیز در باره Ps3 و سخت افزارش و پروسسورش :نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_%28microprocessor%29
پ.ن : تمام کنسول های نسل جدید از Wii بگیرید تا 360 و Ps3 و حتی Ps2 پروسسور مالتی کور دارند و هیچ کدومشون یک هسته ای نیستند .کد:http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3
نکته : کنسول های پرتابل شامل این داستان نمیشوند .
جالب اینجاست که تو بازیها سی پیو wii از ps3 و x360 بهتر عمل میکنه..نقل قول:
خوب یه جورایی شرکت نینتندو از همه کنسول های فعلی قدیمی تره و تجربه بیشتری داره و همان طور هم که میدونیم نو آوری های بیشتری داشته .نقل قول:
راستی امروز یه چیز جالب در مورد GT دیدم . اولین بازی هستش که به صورت 3D عرضه شده . رندر 3D رو نمیگم هاااا .
یعنی یه عینک مخصوص داره میزنید انگار توی دنیای واقعی دارید زندگی میکنید .
دم این شرکت های کنسول سازی گرم که همش ما رو اینشکلی :18: میکنند :31:
من تو یه سایت خوندم سی پی یو پلی 3 یک هسته ای هست بعدش هم xbox از نظر من بهتره یکی از دلایلش هم ارزون بودن بازیهاش هست شرکت سازنده اش مایکروسافته عقلش می رسه چه جوری بسازه که خوب از آب در بیاد
اقا من ps3 با ظرفیت 80 گیگ رو قیمت کردم 360 تومن به نظر شما تقلبیه ؟
اخرش بازیهای پلی 3 چه قیمته ؟
لطفا یه نظر خواهی هم اون بالا بزارید ادم ببینه کدومشون بیشتر رای اورده
ps3 همش اصله تقلبی نداره.نقل قول:
قیمت بازیهاش هم بستگی به تاپ بودن و جدید بودنش از 20 تومن تا 90 تومن هست
آخرین قیمت آرکید ایکس باکس 270 تومن در جمهوری .
قیمت الیت هم 320 تومن .
بدجوری وسوسم کرده بگیرم !!
به نظر خیلی بهتر از عوض کردن سیستمه . نه ؟؟؟؟؟!!
با وجود کرک شدن پی اس تری ممکنه برای خرید گزینه یمناسبی باشه
اما حتی اگه بازی های ps3 کپی هم بشن بازم به ارزونی بازیهای ایکس باکس نخواهند بود
با این وجود به نظر من پی اس تری می ارزه چون با کیفیت تره
اگه می تونی برای هر بازی 15_20 به بالا خرج کنی صب کن بازی های کپی پی اس تری از راه برسن!
شک نکنید که کنسول بهترین گزینه برای انجام بازیهای روز دنیاستنقل قول:
حالا فرق ارکید با الیت تو چیه ؟نقل قول:
کدومش بازی رایتی اجرا میکنه ؟
اخرین قیمتی که از پلی 3 80 گیگ داری چیه ؟نقل قول:
الایت یه هارد داره و رنگش مشکیه :دینقل قول:
هر دو اجرا میکنن باید کپی خور بشن
واقعا راست میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
پلی 3 هک شده ؟؟؟؟؟؟
الایت اشتباهه ، الیت .نقل قول:
بله هک شد ولی هنوز خیلی مونده تا اجرای بازی کپی ، فعلا روش Homebrew اجرا کردند که قدم اصلی در اجرای بازی های کپی هستش .نقل قول:
یعنی بیشتر از 2 ماه زمان میبره ؟نقل قول:
الان قیمت پلی 3 چنده ؟
عادته دیگه :دینقل قول:
الان دارم با جسیکا چت میکنم میگه الیت شده 150 اورو آلمان هم اومده پایین؟
نمیدونم من یه هفتست از خونه نرفتم بیرون . فردا برم ببینم چی میگه :31: ولی اگه الیت شده باشه 150 تا لابد آرکید شده 50 تا :31:نقل قول:
سلام خدمت اساتید کنسول
میخواستم اگه میشه یکی لقمه رو آماده بذاره تو دهن من
یکی بیطرفانه منو راهنمائی کنه با اینکه گیم باز تیری نیستم پی اس بگیرم یا الیت؟
الیت الان چنده؟ درسته که زود به زود خراب میشه؟ 3 چراغه ک شد باید بره به آشغال دونی؟ اگه اینجوریه که خیلی بده.
یکی مارو راهنمایی کنه برم بگیرم یکیشو کف کردم
ببین انیا همش شایعس که 3 سوت خراب مشه و اینا ! از پکیج های 2008 به بعد که فالکون و جاسپر شدن دیگه این مشکل وجود نداره !
الایت الان 320 شاید پایین تر شاید بالاتر حدودش رو گفتم !
از همه بهتر PS360 هستش . یعنی جفتش با هم ، ولی اگر از نظر مالی نمیتونید 360 بهتره چون کپی خور میشه .نقل قول:
خوب اینجوری که ما فهمیدیم و پرس و جو کردیم پی اس شاختره ولی ایکس بی بهتره :46:
من به گارانتی حرف دوستان که میگن خراب نمیشه ایکس بی میگیرم
به گزارش شبکه ایران به نقل از فارنت، هکر آیفون به قول خود عمل کرد و توانست کنسول هک ناپذیر سونی را هک کند. جرج “geohot” Hotz کابوس همیشگی استیو جابز و شرکت اپل که توانسته بود با جیلبریک کردن آیفون امکان نصب برنامههای هک شده را بر روی آن امکان پذیر میکرد و سبب ضررهای مالی فراوان برای اپل و فروشگاه نرم افزاریش شد سرانجام توانست بعد از ۵ هفته کار مداوم کنسول پلی استیشن ۳ را هک کرده و به کابوس شرکت سونی بدل گردد.
کنسول پلی استیشن ۳ از بدو ورود به بازار به لحاظ امنیت خوب سخت افزار خود در طول مدت ۴ سال هیچ هکری نتوانسته بود قفل سخت افزاری آن را بشکند که سرانجام هکر آیفون این کارا نیز انجام داد تا در نوع خود تبدیل به هکری گردد که سبب خوشحالی طرفداران کنسول PS3 نیز شود.
آقای هاتز میگوید که برای هک کردن پلی استیشن 3 از هیچ سخت افزار یا چیپ ستی استفاده نکرده است و ادعا کرده که علاوه بر دسترسی کامل به سیستم حافظه، کنترل پردازنده PS3 را هم در دست گرفته.
ظاهراً او برای مدت سه سال و دو ماه و یازده روز روی پروژه پلی استیشن کار میکرده! آقای هاتز هنوز به طور مشخص در مورد روشی که برای این کار استفاده کرده، صحبتی نکرده.
شاید دلیل این سکوت هم ترس از آپدیتهای امنیتی احتمالی سونی باشد که در مقابله با این هک، ارائه خواهد شد، اما اگر این قضیه صحت داشته باشد، به نظر میرسد کاربران پلی استیشن 3 باید منتظر اتفاقات جالبی باشند.
یه سوال پلی تری 2 تا دسته داره یا یکی ؟؟
میشه بگید محتویات جعبش چیه ؟
قیمت بازی های xbox خیلی کمتر از ps3 هستش .
آقا خداییش دیگه اینو من توی ضمیمه کلیک جام جم خوندم از خودم نیست ولی گویا این پسره که داشته PS3 رو هک می کرده تقریبا توی کارش موفق شده ....... به صفحه زیر یه سری بزنید :
اینم سایت پسره ...:کد:http://jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100866837677
کد:http://geohotps3.blogspot.com/
ایشون 90 درصد هکش نرم افزاری و 10 درصد هکش سخت افزاریه که اگه اینجوری باشه کاره هک کردن یا به اصطلاح کپی خور کردن این کنسول برای عامه کاره سختی هست و باید تمام کار هک نرم افزاری بشه مثل x360نقل قول:
البته سری Playstation به جز PSP همشون هک سخت افزاری بودند هم PSX و هم PS2 ، دلیل سختی Ps3 هم این بود که ترکیبی از جفتشه .نقل قول:
ولی به قول معروف کاچی به از هیچی .
به نظر من داشتن هر دو كنسول لذت بيشتري داره....:46:
داشتن جیب پر هم یه لذت دیگه ای داره:31:نقل قول:
جیب پر نمیخواد که !!!نقل قول:
111 یورو 360 ، 290 یورو PS3 ، و 190 یورو ویی و 180 یورو PSP ...
تازه تو ایران زندگی از اینجا گرون تره :41:
یعنی میگی نمیخواد:41:نقل قول:
ای بابا... .
خرید ps3 برای قشر مرفه جامعه ست.
چه خوب به خودم و بابام امیدوار شدم:31:نقل قول:
ولی از شوخی گذشته من از شکم میزنم واسه ps3 بازی میگیرم
البته فشار زیاد قیمتها باعث شد دوباره یه ایکس باکس هم بخرم
پس میشه گفت ربطی به جیب نداره فقط یکم همت میخواد:31:
بابا مرفهین بی درد که Ps3 و 360 بازی نمیکنند که :31: میرن سفر دور دنیا :31:نقل قول:
ای ول!نقل قول:
علی جون این همتت منو کشته:31:
ما از همه چیمون میزنیم برای یه بازی 360 (:31::31::31:)نقل قول:
ولی بیشوخی اینجور که من فکر میکنم شید دیگران نظر دیگه ای دارنا برای مثال شما 4 بازی تاپ میخری پول دستگات در میاد ولی 360 تاپ و غیر تاپ نداره ... 2 تومن
درست میگی.نقل قول:
به هر حال این یه موضوع سلیقه ای هست.هر کسی بسته به نوع استفاده و شرایطش بالاخره یه راهی رو
انتخاب میکنه.خیلی ها دوست دارن طرفدار یه کنسول باشن و بسیار زیاد هم حال میکنن.
یه سری هم خیلی پول دارن همشو میخرن.
یه سری هم مثل من مثلا لباس های ارزونتر میخرن یا به جای مثلا پیتزا فلافل میخورن تا پولاشون جمع شه
بدن بازی یا کنسول های مختلف بخرن.
معلومه اونوریا به این چیزا عادت دارن اما شاید برای کشور هایی مثل ایران که کپی رایت رایج هست کمی سخت باشه (اگه موافقید تشکر کنید .وگرنه ...)نقل قول: