ممنون صابر جان
Printable View
ممنون صابر جان
سلام
دوستان من یه مودم مبین نت دارم بعد آنلاک کردم فریمور 192 ایرانسل زدم الانم خودش آپدیت شده به 198 huawie میخواستم بدونم چون این فریم ور ارجیناله یه وقت لاک نشه؟
مشکلی نداره در ضمن رو مودمتون 192 ایرانسل بوده و اپدیتش هم باز بوده و الانم رفته رو 198 ایرانسل و باز اپدیتش بازه و ممکنه فردا 199 هم اگر منتشر شد بگیره . در کل ریسک هست رو این ورژن های رسمی ایرانسل موندن .نقل قول:
ممنون صابر جاننقل قول:
اخه لوگو huawei داره و هیچ نشونی از ایرانسل نیست چون تو تاپیک دیدم نوشته بودن فریم ور ارجینال لاک میشه.
در ضمن اون قسمت ca setting رو هم ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از دیوایس اینفورمیشن و نسخه نصب شده بدید ماله یک نفر از دوستان هم به جای اپدیت شدن و رفتن به 198 با ظاهر ایرانسل مثل ماله شما رفته بود رو این نسخه . برا ایشون ورژن فریمور هم حتی ایرانسل بود ولی ظاهر جنرال . فکر کنم سرور ایرانسل مشکل داره .نقل قول:
سلام آقا صابر
ضمن تشکر
راهنمایی می کنید که این مودم بنده قابل آنلاک کردن هستش یا نه ؟
خدمت شما:نقل قول:
بله 100 درصد و راحتنقل قول:
مودم شما اصلش برا مبین نت هست و روش فریمور 192 ایرانسل بوده و اپدیت انلاین ایرانسل ورژن 198 رو گرفته ولی ناقص و با ظاهر هواوی جنرال برا چند نفر هم این مشکل به وجود اومده بود حالا معلوم نیست سرور ایرانسل مشکل داره یا چون مودم شما مبین نت هست اومده اینطوری اپدیت گرفته به عکس خودتون دقت کنید قسمت کانفیگور فایل ورژن : 1472 هست اخرش یعنی مبین نت ولی عکس دوستمون که از اینفورمیشن مودم خودشون عکس دادن نگاه کنید چون مودم اصلش برا ایرانسل هست درست اپدیت گرفته و کانفیگور فایل ورژن هم : 234 یعنی ایرانسل هست . شما یک بار 196 اصلی ایرانسل بدون دستکاری رو فلش کن رو مودم اول از طریق لوکال اپدیت امتحان کن نشد از طریق لودر و بعدا بزار باز اپدیت بشه به 198 ایرانسل ببین باز اینطوری میشه یا نه باز اینطوری شد مشکل از همون مبین نت بودن مودم هست و درست اپدیت نمیگیره و باید یا از 195 مود شده استفاده کنی یا 196 ایرانسل مود شده .نقل قول:
ممنون از توضیحات کامل تون
فقط شما خودتون چه رامی رو پیشنهاد میدید؟که لاک نشه و از لحاظ سرعت هم خوب باشه ورژنش مهم نیست چون فلش زدن با لودر مشکله میخوام یک بار انجام بدم.
اگه های وب هم استفاده میکنی اینو بزن نه های وب لازم نداری 196 ایرانسل مود شده بزن که اپدیت هم نمیگیرهنقل قول:
سلام آقا صابر ببخشید مزاحم شدم شما از کدام ورژن برای مودم خودتان استفاده می کنید
لینک قبلی حذف شده لطفا یک ورژن کامل را معرفی کنید بعلاوه لینک دانلودش
بسیار متشکرم
سلام اینجور که من متوجه شدم این مودم امکانات زیادی داره که حذف شدند میشه از دوستانی که وارد هستند خواهش کنم تمام امکانات رو روی یک فریمور فعال کنند؟
کانال های 1-7 وای فای و 12-14 رو هم نداره متاسفانه
سلام،
WEBUI 81.100.33.01.03 که برای ورژن 81.199.01.00.00 هستش رو از کجا میشه دانلود کرد؟
دوستان کسی به مشکل اسمس های دیلیت نشدنی تو این ورژن برنخورده ؟
برای من یه سری اسمس ها نه باز میشه نه میشه پاک شون کردن اینباکس داره پر میشه.
دستور adb یا at نداریم برای اینکار یا باید کل شو ریست کنم ؟
با برنامه HUAWEI AI Life برای گوشی اندرویدی میتونی دیلیت کنی .نقل قول:
- - - Updated - - -
ممنون بابت راهکار . راستش AI life رو نداشتم ولی Hilink از قبل نصب بود و باهمون لاگین کردم به مودم و راحت دلیت شدن . پس میشه گفت مشکل مربوط به UI این ورژنه . هوم .. باید صبر کنیم تا ورژن بعدی.نقل قول:
راستی یه نکته راجع هواوی هایلینک . نمیدونم قبلا ندیده بودمش یا تو آپدیتهای بعدی اضافه شده بهرحال
یه آپشنی داره برای پیدا کردن بهترین جا برای مودم . برای من یه سری نوار زرد و قرمز بود که با کمی
جابجایی همه سبز شدن و سرعت بهتر . خوبیش اینه که اولا خیلی راحتتر از سروکله زدن با اعداد snir و
rsrp و ایناست . دوم اینکه چشمت به گوشیه نه مونیتور ! و این خیلی راحتتره .
دوستان اگه وب یوآی بهتری برای این نسخه سراغ دارن بخبرن لطفا .
من این گزینه رو ندیدم دوست عزیز میشه راهنمایی کنید کجاشه؟نقل قول:
منظورشون اینه توی نرم افزار hmanger توی صفحات ابتدایی تاپیک نقد و بررسی i60 هستشنقل قول:
میتونی میزان فرکانس ببینی با گوشی لاک کنی روی فرکانس خاصی مصرفت بببنی و...
نرم افزار HUAWEI HiLINK قسمت Tools گزینه Best Positionنقل قول:
این گزینه برای من وجود نداره کدوم ورژن فریمور هستید؟نقل قول:
این نرم افزار مخصوص گوشی موبایل است / میریزی روی گوشی سپس از طریق وای فای وصل میشی به مودم و از امکاناتش استفاده میکنینقل قول:
میدونم دوست عزیز این گزینه ای که شما میگید وجود نداره برای مننقل قول:
سلام
دوست عزیز وارد سایت زیر شوید
انواع ورژن این نرم افزار وجود دارد کافی است انرا سرچ کنید.
apk.support
سلام با اجازه سروران
انواع وزژن HUAWEI HiLINKرا در سایت زیر می توانی سرچ ودانلود کنی
apk.support
دوست عزیز این گزینه برای مودم با ورژن 198 فعاله
سلام دوستان وقت بخیر برای انلاک مودم tfi60 ایرانسل 81.198.13.01.234 به چه صورت باید اقدام کنم؟
گفتم , منم قبلا ندیده بودمش . شاید مدتیه آپدیتش نکردین .نقل قول:
این ورژن روی گوشیه :
برا منم نداره رو همین اخرین ورژن هستم از گوگل پلی گرفتمنقل قول:
دوستان اگر از ورژن 198 استفاده می کنید برنامه smart home را نصب کنید از huawei hilink بهتره
والا من بی تقصیرم !نقل قول:
عجیبه . من همین نسخه و همین فیرمور تاپیک رو دارم کارخاصی یادم نمیاد انجام داده باشم .
حلا شما یه بار لاگ اوت کن برگرد شاید درست شد . یا تنظیمات مودم رو ریست کنید .
یا میخواید از apk اش کپی بگیرم آپلود کنم ؟ (ولی بعیده این مورد باشه)
منهم ندارم این گزینه رو تقصیر شماست :Dنقل قول:
حالا که مقصری بی زحمت لطف کنید apkخامشو بزارید :»
گرچه منطقی نیست . ولی بهرحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] apk گوشی !
ادیت . یه نکته یادم اومد . شما هم این اپ رو روی گوشی هواوی دارید تست میکنید ؟ یا برند دیگه ایه ؟
کنجکاو شدم بدونم علت تفاوت چیه ؟
من در سامa50تست زدم اما گویا در گوشی های هواوی بهتر باید مچ بشهنقل قول:
سلام دوستان.من این مودمو دیروز گرفتم از ایرانسل ولی رو ورژن 196 هستش و اپدیت میزنم میگه اخرین نسخه هستش.بستن جلوشو؟
احتمالا اپدیت نمیفرستن فعلا شما با سیم کارت ایرانسل باهاش استفاده کن اخرش اپدیت رو میگیره . دیرو و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :دی:»نقل قول:
اره همون سیمکارت td داخلشه.فداتتتتت ممنون:»نقل قول: