مرسی:n12::n12::n12::n12:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا صابر مودم در مایمو تجمیع کرد
در فرمور ایرانسل دستکاری شوده خودتت صابر جان عکس ها رو ببین:n04::n04::n04:
این مودم تجمیع نداره الانم نمیدونم چرا این پلاس اومده کنار علامت 4G شما ! رو MIMO4*4 هم رو همون حالت شبکه : 1800+2600 که در اصل میشه همون گزینه FDD ONLY در فریمور اورجینال ایرانسل 100 بار تست کردیم چیزی نیومده مگر اینکه خودمون داخل WEBUI کنار شبکه علامت ثابت + رو اضافه کرده باشیم . شما برا اثبات ادعا خودتون لازمه حتما فیلم بدین از این حالت به این صورت که :نقل قول:
یک بار دیتا رو قطع کنید و یک بار دیتا رو وصل کنید حین فیلم برداری از صفحه وب مودم و یک بار هم حالت شبکه رو بزارید رو AUTO و این کار رو دوباره تکرار کنید تا ببینیم موضوع از چه قراره .
ببین اقا صابر شرایط برای سیم همراه اول
-مایمو4x4
-fd-2600
و حتما هم باید رومینگ را فعال سازی کنید
در نتیجه با سیم همراه اول +می یاد
نکته:باید منطقه پوشش 4G+ باشد
ممنون:n12::n12::n12:
بادستور بالا در سیم همراه اول تجمیع میکنه
نقل قول:شما حتما برای بررسی بیشتر و اثبات گفته های خودتون باید فیلم با شرایطی که گفتم بدید مگر نه الان میخوای با همراه اول و این مودم به 5G وصل بشم و عکس بدم خدمت شما :n02:نقل قول:
آقا جواد با هواوی مکاتبه کن ازش بپرس ببین چطوری وقتی چیپش ساپورت نمیکنه شما 4.5G کانکت میشی این مسائل چندین ماه گذشته حل شده شما مباحثت رو با هواوی مطرح کن توجبهشون کن تو بروشوراشون CA رو هم اضافه کنن بندگان خدا اطلاع ندارننقل قول:
نقل قول:این شد یه حرفی از اول اینطوری فیلم تهیه کن دیگه . خب بریم سراغ +4G . اولا باید در انتخاب حالت LTE ADVANCED که همون 1800+2600 هست باید ظاهر بشه که اسمشو گذاشت تجمیع و ثانیا اگر در انتخاب باند 2600 یا همون 7 این علامت ظاهر میشه که تو فیلم دیدم باید در انتخاب باند 1800 یا همون 3 هم آشکار بشه . این ظاهر شدن علامت رو یادم میاد یه جایی آقای بلوچی هم اشاره کرده بودن . حالت ظاهر شدن و بعد ناپدید شدن کاملا درست هست عینه مودم های دارای CA دقیقا عینه FD-M60 ولی در مودم های دارای CA مثل مودم اشاره شده بدون دست زدن به انتخاب باندها و در حالت اتوماتیک این علامت ظاهر میشه و اگر مودم رو در یک باند قفل کنیم علامت دیگه ظاهر نمیشه برعکس حالت شما .از نظر دریافت سرعت و بالا رفتن یکباره اون و قیاس سرعت در این حالت و حالت بدون علامت + هم باید مطمئن بشید . مگر نه صرفا یک علامت هست که میتونه از مشکلات فریمور یا مشکلات شبکه دیتا موبایلی در این مودم باشه .نقل قول:
یک چیز رو هم اضافه کنم خودتون و تعریف علمی CA میگه حالت تجمیع و 4G+ یعنی تجمیع دو یا چند فرکانس یا باند ولی شما در حالت قفل روی یک باند این رو دریافت میکنید و ربطی به در پوشش بودن منطقه 4G+ نداره و نمیتونه نشون دهنده تجمیع باشه . تجمیع یعنی مودم اتوماتیک بدون اینکه روی باند خاصی قفل شده باشه بره رو این حالت نه اینکه رو یک باند خاص قفل شده باشه و اینم بگم با این تفاسیر شما رو ایرانسل هم باید 4G+ رو نشون بده و در تمام کشور دو باند 1800 و 2600 برای ایرانسل فعال و امکان تجمیع هم وجود داره و شما میتونید یک سیم کارت ایرانسل بزارید و باز رو باند 2600 قفل کنید و ببینید علامت مثل همراه اول میاد و میره ؟
در ایرانسل هم سند :n16::n16::n16:
تجمیع در باند 1800 یا 3
این دیگه خیلی عجیب غریب بود این همه کار کردید تا یه علامت بیاد . اونم اومد ولی برعکس موقعی که ترافیک در حال رد و بدل نبود ! خیلی زود هم ناپدید شد ؟ باز هم تک باند اونم رو 1800 این بار ! شما با فریمور اورجینال ایرانسل هم باید اینطوری بتونی علامت ها رو دریافت کنی تست زدی ؟ من احتمال میدم از شبکه منطقه شما باشه و این اپراتورها یه کارهایی کردن . شما این علامت ها رو فقط رو mimo4*4 دریافت میکنید یا فرقی نداره ؟ پست قبلی هم یه چیزی گفتم در مورد سرعت اونم تست کردید؟ فرقی در سرعت میکنه یا نه ؟نقل قول:
سرعت از105 دان با همراه اول
با ایرانسل 87
با رایتل 93
با تی دی ایرانسل 81.7
چند روزی هم کارمندانی دکل محلمون را دسکاری می کردند
با هر فرموری بگین 4G+ میاد
فقط مایمو در caفرقی ندارد:n12::n12::n12::n12:
با فرمور آقا حمید
حسین
صابر
جواد
در همه علامت ظاهر میشه
داداش برا منم دقیقا همین مورد پیش اومدهنقل قول:
چند جا نشون دادم نتونستن کاری انجام بدن!
شما چکار کردی آخرش!؟
سرعت با همراه اول+4G
پس احتمالا از همون دستکاری دکل ها هستش . ممکنه چیزی اضافه شده در حالت mimo که ما بی خبر هستیمنقل قول:
آقا صابر یک فرمور حسابی درست کنید
فریمور 195 های وب در 3Gلگ میزند ومتصل نمی شوذ
نام مبینت هم نامش را نشان نمی دهد مرسی ممنون از اقا صابر
رنگ بنفش زیبا نیست اگه بشه رنگ اورجینال باشد :n16::n16::n16:
لگ میزند متوجه نشدم ؟ مگه فول اچ دی هست یا احیانا 4K ؟:n02: با مودم 4G شما از 3G استفاده میکنی ؟ :n13: کسی رو این مودم از 3G استفاده نمیکنه مگر اینکه مجبور باشه :n34: و دسترسی به 4G نداشته باشه . در ضمن خودم تست کردم مشکلی نداره و راحت وصل هم میشه قطع هم میشه و دانلود هم میکنه . مشکل ذکر شده شما از شبکه 3G هستش نه فریمور . رو 4G هم امکان داره به وجود بیاد .:n40:نقل قول:
آقا صابر میشه سرعت اینترنت را کاهش داد
و رومینگ چیست
تو این مودم نمیدونم میشه یا نه و امتحان نکردم ولی در مودم های adsl وجود داره و بله میشه سرعت رو کاهش داد .نقل قول:
آقا صابر دیگر فریمور ویرایش نخواهید کرد:n40::n40::n40:
آیا با این فریمور مودمی که آنلاک شده باشه دوباره لاک میشه؟ یعنی فقط سیمکارت ایرانسل را فقط ساپورت میکنه؟ یا دیگر اپراتورها کار میکنن؟
نقل قول:
مودم با روش اسکریپت آنلاک شده باشه خیر مشکلی پیش نمیاد و مودم انلاک میمونه .
آقا صابر ببیند ویدیو در کانال 3 تجمیع کرد
هنوز در ساعات شلوغی
باز هم تشکرات فراوان بی دریغ شما صابر جان ودیگر وابستگان تایپینگ:n12::n12::n12:
خوبه دیگه منطقه شما یه تغییراتی دادن رو دکل ها و شبکه و استفاده لازم رو ببرید . در ضمن تجمیع نیست همون mimo4*4 هست که به صورت صحیح و واقعی راه اندازی شده .نقل قول:
سلام اقا صابر میگم بهترین تنظیمات برای اینکه بهترین و با کیفیت ترین سرعت و همه چی خلاصه بده بهمون تو اون فریمور های وب هس که تمش بنفشه رو شات بگیر بفرست از همه جاش دمت گرم
فریمور فریمور هست و مهم پشتیبانی از تعداد باندهای بیشتر . سرعت دهی بیشتر و سازگاری با شبکه داخل کشور هست . 195 یا 196 بهترین فریمورها برای داخل ایران هستند . موفق باشیدنقل قول:
من اخر این قضیه باند و اینا نفهمیدم و نمیدونم ک این باند و اینا باید رو چی تنظیم بشه
هیچ کاری نمیخواد یا فریمور ایرانسل 196 رو میزنی یا 195 های وب و نوع شبکه اتوماتیک و از بین ca و mimo4*4 میزاری رو mimo4*4 و تمام و دست به چیزی نمیزنی .نقل قول:
مرسی آقا صابر این فریمور195 عجب چیزی ها منم کیف کردم
ممنون از اساتید پرتوان تایپینک الخصوص صابر خان :n16::n16::n16::n16:
دیدن فیلم بالا خالی از لطف نیست
باسیم ایرنسل تجمیع میکنه وعلامت +هرز گاهی ظاهر میشه
نکته:اینبار با caتست شده...:n40::n40::n40:
برادر ca نداره اونو برا زینت گذاشتن . کلا این مودم با فریمورهای 195 و 196 اپراتورهای داخلی رو mimo4*4 هست . بری قسمت اطلاعات مودم میبینی در هر دو حالت انتخابی (ca و mimo) میزنه mimorank یعنی کلا mimo4*4 هست ولی در فریمورهای جنرال خبری از مایمو و یا mimorank نیست .نقل قول:
سلام ، این مبیننت ، درایورش نصب میشه و میشناسه اما لودر کار نمیکنه راهی نیست بشه انلاکش کرد؟
تلگرامم megasoheilsh@
اصلا امکان نداره بی خیال بشید . نمیشه کاریش کرد .نقل قول:
درود بر شمانقل قول:
عزیز تمام این کارها رو انجام دادیم. ولی متاسفانه باز هم از کابل اینترنت مستقیم نمیده، یه CD رام مجازی رو باید نصب کنم تا اینترنت بده.
راهی نداره بصورت مستقیم اینترنت از کابل بگیرم؟
چون میخوام مودم M60 رو به روتر وصلش کنم.
Sent from my G8142 using Tapatalk
فکر نکنم باشه . منم همین راه رو پیدا کردم و این اموزش در اینترنت فقط موجود بود .
خودتون میتونید انجام بدید؟نقل قول:
براتون بفرستم
Sent from my G8142 using Tapatalk
به غیر اون راه اصلا راه دیگه ای نیست اونم برا کار با لینوکس هست روی روترها . و حتما هم نیاز به نصب درایوهای hilink هست و مودم رو تبدیل میکنه به حالت : rndisنقل قول:
آقا صابر سرعت من خیلی کند باb612
رو این فریمور بهترین سرعت رو همه دریافت کردن یا مشکل شبکه دارید و افت سرعت که برمیگرده به اپراتورها یا مودم رو یکبار ریست کنید .نقل قول:
آقا صابر این فریمور چطوره:n39::n39::n39:
از نظر سرعت اصلا تایید نمیشود عینه فریمورهای جنرال هست . فقط ظاهر زیبایی دارد اونم به علت استفاده از رابط کاربری emui هواوینقل قول: