نقل قول:
ذوالفقارنسب یک خیانتکار وخفته.....هیچ کارنامه ای ندارن فقط فقط حرف وحاشبه .....موربنیو لال شد تو برو تو سوراخت درم ببند
Printable View
نقل قول:
ذوالفقارنسب یک خیانتکار وخفته.....هیچ کارنامه ای ندارن فقط فقط حرف وحاشبه .....موربنیو لال شد تو برو تو سوراخت درم ببند
واکنش های توئیتری به بازی ایران - اسپانیا؛
" اگر مدافعان ایران محافظان یک بانک بودند، آن بانک مطمئن ترین بانک برای سرمایه گذاری بود
بازم ! کدوم بازی ها به غیر از گروه Bجذاب بود؟؟؟؟؟؟یه سنگال خوب بود.وبهونه نیارید :n34:روسیه هم قشنگ نبودنقل قول:
از کلمبیا و نیجریه و لهستان (تیمی که در سید 1 قرار میگیره) پاناما و عربستان متشکریم که سطح جامو بالا بردند
بعضیا یادشون رفته که جام جهانی 2002 و 2010 حضور در جام جهانی برای ایران رویایی بود ... با کلی بازیکن با استعداد های خوب همچون کریمی و دایی و هاشمیان و مهدوی کیا و کعبی و نویدکیا و جباری و نکونام و...
کی روش بهترین مربی نیست اما مربی بدی هم نیست و در این چند سال و با فقر بازیکن و پسرفت کیفی بازیکنهای ایران نتایج خوبی گرفته.
دو دوره است با سرمربیگری کی روش مفتخرانه به جام جهانی صعود میکنیم و در این دو دوره و تا به اینجای کار در 3 بازی خیلی بهتر و فراتر از حد انتظار بودیم (آرژانتین مراکو اسپانیا)
امثال ذوالفقارنسب و قلعه نوعی و جلالی و مایلی کهن و... اگه توی تیم ملی بودند نهایت هنرمون این بود که بازی ای در حد و اندازه های بازی ایران مکزیک 2006 رو از ایران شاهد باشیم.
ولی از هر چی بگذریم از اون لایی که پیکه خورد نمیتونیم بگذریم
یاد پست یکی از بازیگرا افتادم که قربون صدقه پیکه رفته بود واسا مدارا با ما : )))))))
به وضوح ادرنالین خون شرکت کنندگان در این بحث بالاست در این لحظات... من فوتبالی نیستم و خودم نظر خاصی ندارم درباره این ورزش ولی امشب یکی از مهمونا که برا همین بازی دورهم جمع شده بودن حرف جالبی میزد. میگفت تیم یونان در اروپا با همین ضد فوتبال و اتوبوس تونست قهرمان بشه ولی الان وقتی اسم یونان میاد تنها چیزی که در خاطر مردم دنیاست اتوبوسشونه نه قهرمانیشون و اصولا هیچکی اون تیم رو دوست نداشتو پوسترش به دیوار هیچ خونه ای نرفت.
این بحثها رو دیدم یاد اون حرفا افتادم.... مثلا اینکه بدنامی در سطح جهان برای تیمی ضدفوتبال به راحتی از بین نمیره و باید حواسمون جمع باشه چون خارجی بی طرف انتظار بازی فوتبال داره واتوبوس دلاورانه افتخار برای ایران نمیاره.
پپه (مدافع پا به سن پرتغال) چه سوتی هایی بده توی بازی بعدی...نقل قول:
امیدوارم تیم روحیه خودشو حفظ کنه و بهترین بازیشو مقابل پرتغال انجام بده...
واقعا فوتبالی که ایران بازی میکنه خیلی زیباتر از فوتبال پرتغاله و این ایرانه که شایستگی حضور در دور بعد رو داره نه پرتغال
بدنامی برا کشوری که امکاناتش المپیکیه..نه ایران که انتظار میرفت درحد 4رم اسیا باشه ..بدنامی برا فوتبال ایتالیا ..اتوبوس دلاورانه برا ایران میاره همین الانشم اصلا حساب نمیکنن جه برسه یادش بیفتن انتقاد کنن....کاشکی امکانات وبازی ها دوستانه یونان قبل جام برا ایران بود :n09::n09:نقل قول:
من امروز بازی رو توی جمعیتی دیدم که ۹۰ درصدشان اروپایی بودن .... اکثرا المانی اسپانیای و کشور های دیگه .... تمام المانی ها که طرفدار ایران بودن به جرات میگم تمامشون و به این باور بودن که ایران حداقل شایسته دریافت یک امتیاز بود ... اسپانیای ها هم از عملکرد تیمشون بسیار ناراضی و باورشون نمی شد که ایران تونسته تاکتیک هاشون رو مهار کنه ... سایت های خارجی رو هم نگاه کنید خواهید دید چندان با عقیده مهمان شما هم عقیده نیستند ..نقل قول:
این رو هم بگم که دارم در مورد جمعیت هزار نفری صحبت میکنم و نه یکی دو نفر ...
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
موفق و پیروز باشید.نقل قول:
هم شما هم اطرافیان اروپاییتون هم تیم فوتبال هم رونالدو هم مسی......
عرض شد که فوتبالی نیستم ولی میتونم حق انتخاب داشته باشم که به حرفهای کدوم گوینده بیشتر اعتماد کنم و چی رو باور کنم و یا نکنم. مجدد ارزوی موفقیت میکنم.
اقا این بازی و ابرومندانه باختیم.
فکر کنم بازی با پرتغال باید تیم کاملا هجومی بسته بشه. محکوم به بردیم.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :V33:
کیروش تو مصاحبه بعد از بازی در مورد انتخاب داور و آفساید بودن گل گفت باید به خودم بقبولونم که گل آفساید بوده ...
یه مطلبی تو دلم مونده که باید حتما بگم لعنت به ویدیو چک و تکنولوژی VAR این سری از بازیها که اگه نبود ما الان حداقل 4 امتیازی بودیم ... به نظر من از جذابیت بازیها خیلی کم میکنه:n15:
واقعا سوزش داشت کار شیک وافتخاری ولی زیبا ترین صحنه بازی توپی بود که 10نفری رو خط دروازه ما ریخته بودن اخر داور خطا گرفت ناموسا کمدی بود:n02:نقل قول:
کمدی نبود داستان زندگی بودنقل قول:
بستکی داره از چه دریچه ای نگاه کنیمبه اون صحنه
فردوسی پور میگفت شده مثل برره :n02:نقل قول:
سوای اینا بازیکنا تیکه مینداختن به راموس اونم اصلا توحه بهشون نمیکرد 4دفعه عزت الهی رفت تو گوش راموس وردی یا تیکه مینداخت اونم عصبانی سرتکون میدادنقل قول:
ای کاش سردار آزمون اصلا دعوت نمیشد. فراز و نشیب بازیکنا یک مساله طبیعیه... سردار آزمون مثلا 2015 جام ملتهای آسیا عالی بود دلیل نداره که چون اون زمان عالی بوده الان هم به مهاجمایی همچون کاوه رضایی و علی علیپور ترجیح داده بشه
این پسر دقیقا نمادی از جوانهای دهه هفتادی کشورمونه و دقیقا همون حالات و همون روحیات و همون هنگامه هایی که اکثر اون نسل دارند رو داره.. احساساتی میشه... گریه میکنه... توی فضای مجازی فعالیت بیش از حد داره... استرس میگیره...
و مساله دیگه که برای من سواله آیا در پست هافبک ایران به این اندازه فقیره که طارمی و انصاریفرد که در حقیقت مهاجم نوک هستند باید هافبک بازی کنند؟
نیمه اول صحنه ایکه طارمی بهش یک توپ رسید و اتفاقا آفساید هم نبود اما نتونست یه سانتر درست حسابی کنه ... خیلی حیف شد اونجا اگر یه هافبک یا حتی دفاع راست میبود خیلی بهتر سانتر میکرد... کی روش تو این مورد داره اشتباه میکنه که مهاجمای نوک رو بعنوان هافبک استفاده میکنه
من فکر میکنم اگر به بعضی بازیکنان خوب شاغل در باشگاههای داخلی بیشتر بها میداد بهتر بود.
درسته سردار در 2 بازی مراکش و اسپانیا هیچ نقطه مثبتی نداشت
من منتظر تعویض اشکان و یا حتی قوچی با سردار بودم که متاسفانه به هیچکدام بازی داده نشد
فرهنگ والای بی نهایت ساله بودش راموس هم آخرش گفت زودتر تموم بشه به تمدن برگردیم.نقل قول:
من فقط بازیهای تیم ملی را درجام جهانی نگاه میکنم ولی من نفهمیدم اون دقیقه آخر بازی اون بنده خدایی که رفت برای پرتاب اوت پشتک وارو زد دقیقا فازش چی بود؟:n13::n13:
اتفاقاً من داشتم رو شبکه آلمانی بازی رو می دیدم سر این صحنه گزارشگرش که خیلی هم ماست و خنک گزارش می کرد خندش گرفته بودنقل قول:
ولی دلم برای رامین سوخت چقدر لگد خورد
داشت میگفت لباستو اخر بازی بده به من . تیکه کجا بود داداچنقل قول:
تیم ملی تو این بازی خیلی بهتر از بازی با مراکش بود.
یه سوال فنی !
میلاد محمدی چرا موقع پرتاب اوت کله ملق زد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو نفهمیدم چه طوری به ذهنش خطور کرد اون لحظه ؟
یه لحظه یاد تک چرخ زدن با موتور جلو دبیرستان دخترونه افتادم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواست نمایشی بازی کنه دیگه... حالا من متوجه نشدم داور سوت زد که دوباره اوت بندازه یا خودش تمرکزش به هم ریخت... ولی مشخص بود تمرکز نداره و کارشو خوب انجام نداد...نقل قول:
میلاد محمدی بازیکن خوبیه قبلا هم بازی های خوبی برای تیم ملی انجام داده ... حتی میتونست از اولین بازی فیکس هم باشه ...
از اون مدل حرکتا موقع پرتاب اوت قبلا هم انجام شده...
یکی از صحنه های فوتبال زنان نمیدونم کدوم کشور بود شاید برزیل ... بازیکن زن همون مدلی پرتاب میکنه و اتفاقا گل هم میشه در نهایت...
نیست که 4 5 تا گل جلو بودیم بچه ها به حرکات نمایشی رو اورده بودن:n08:
فوتبال هم مثل زندگی میمونه که یه روز با ماست و یه روز علیه ما ،
توی مسابقاتی که با یه گل بخودی میری صدر جدول ، با یه گل بخودی از همون جدول میای پایین ! :n39:
راموس: در بازی مقابل ایران یاد دفاع اتوبوسی افتادم؛ دلیل هو شدن خود از جانب هواداران ایرانی را نمی دانم
سرخیو راموس، مدافع تیم ملی اسپانیا پس از پیروزی تیمش مقابل ایران در جام جهانی 2018 روسیه اظهار داشت تیم ایران خیلی دفاعی بازی می کند و یاد دفاع معروف اتوبوسی افتادم.
سرجیو راموس پس از دیدار ایران مقابل اسپانیا اظهار داشت:
تیم ایرانی خیلی خیلی دفاعی است و من یاد دفاع معروف اتوبوسی افتادم. ما باید زودتر گل میزدیم اما خوشحالم که به پیروی رسیدیم. ایرانی ها خیلی پرتلاش هستند و قطعا پرتغال را به زحمت میاندازند.
به نقل از میزان، وی افزود:
ما شانس بزرگ قهرمانی هستیم و تنها باید صبور باشیم تا بهتر از این شویم.
کاپیتان تیم ملی فوتبال اسپانیا تصریح کرد:
فکر می کنم در بخشی از بازی هواداران ایرانی من را هو کردند که دلیل این موضوع را نمی دانم.
اون پرتابی که محمدی میخواست بکنه به اصطلاح Super Throw بهش میگن که باعث میشه توپ قدرت خیلی زیادی بگیره! حالا بخاطر استرس زیاد یا سوت داور نشد که نشد فدا سرش :n12: دمش گرم همون چن دقیقه ای که اومد عالی بود :n12:
بیخیال این دوستان ترول اینجا هم بشید که فقط بلدن گیر بدن و چرت و پرت پست کنن! نکنه عربستان سطح جام جهانی رو بالا برده که 5 تا از روسیه خورد؟؟
تیم ما الان مثل یه پرایده که پشتش شوماخر نشسته درسته امکانات نداره ولی با حرفه ایت تمام داره پیچ و خم هارو پشت سر میذاره! انتظار نداشته باشید که بتونی یه مسابقه رو از بوگاتی ببره! تیمی که هیچ بازی دوستانه درست حسابی نداشته و میبینیم که وقتی چلوی مراکش قرار میگیره چقد استرس داره!
انگار خط حمله ما نیمار و رونالدو عه که بیایم ضد حمله بزنیم 10 ثانیه ای برسیم به دروازه حریف!
بعضی ها کلا فکر میکنن فاز مخالف با جامعه بردارن به اصطلاح "Cool" تر هستن اینارو بذارید تو فاز خودشون بمونن خوش باشن.
همه دنیا دارن از ایران تعریف میکنن فقط اینا دارن ایراد میگیرن!
تیم عالیه و اگه کیروش بره بسیار سخت خواهد بود که دوباره به همچین سطحی از هماهنگی و انسجام تو دفاع کردن برسیم!
نترسیم احتمالش هست بتونیم پرتغالو بزنیم!
در هر صورت ایران تو این دوره واقعا فراتر از انتظار من ظاهر شده و هر نتیجه ای بگیرن واقعا شایسته احترام و تشویق هستن!
+
پ.ن: درباره آزمون هم همه میدونیم بد کار کرده ... ولی الان وقت انتقاد نیست چون فقط روحیشو خراب میکنیم! با شناختی که از کیروش دارم احتمالا بازی بعدم نوک حملمون سرداره! پس بهتره انتقادات رو بذاریم واسه بعد جام جهانی چون الان ققط به تیم و سردار ضربه میزنه نه کس دیگه ای!
فوتبالشم پدرش با اون قرارداد مادام العمر گرفت نابود کرد! سردار کسی بود که استعداد یاب های تیمای اروپایی مث آرسنال یکسره بازیاشو نگاه میکردن! ولی بخاطر قراردادش تو روسیه چسبید و موند و مثل اینکه رو به نابودی داره میره!
چیزی که خیلی از دوستان اشتباه فهمیدن این بود که گل رو کمک داور دوم آفساید گرفت .نقل قول:
در حقیقت VAR داشت کمک میکرد به ما . یعنی بازبینی برا این بود که ببینه پرچم کمک درست بوده یا نه . VAR تو این جام بنظرم پیشرفت فوق العاده ای داشته . کلی بازی با VAR تغییر نتیجه داده . یه تغییر کاملا رو به جلو . چیزی که خیلی وقت پیش بحث کردیم .
با اینکه به ماهیت این بحث علاقه ندارم صرفا چون صحبت از این شد که همه دنیا یقه پاره کردن برای بازی ایران ؛ چندتا سایت و روزنامه معتبر رو نقل قول کنم بد نیست...
روزنامه واشنگتن پست:
Iran “parked the bus” (in front of its goal) perfectly for 45 minutes, despite some intricate Spanish football masterminded by a world-beating midfield of Andres Iniesta, Ricardo “Isco” Alarcon and David Silva.گزارش زنده نیویورک تایمز:
Bus Parked? Bus Parked.
We’re just a few minutes in, and Iran already has 10 men behind the ball as Spain passes it around among themselves. It might be a long night for the Iranian defense.
سایت ورزشی ESPN
Iran's plan was, on the face of things, quite simple: They would let Spain have the ball, defend with 11 behind it and, on the rare occasions when they could retain it for any period of time, look to break sharply
سایت GOAL: " بازی ایران فوتبال نبود، یک خیانت بود"
"Cavarjal : “This is not football, it is disloyal, but everyone there with their conscienceروزنامه ایندپندیت ( تعریف از دفاع چشمگیر و کنایه به ضد فوتبال)
It may have not made for particularly entertaining football but Iran’s defensive display was mightily impressive – despite eventually conceding. From the off it was clear that Carlos Queiroz’s men were out to frustrate their opponents in the hope of snatching a draw
سایت کانادایی sportsnet
Never mind parking the bus, Iran parked an entire convoy at the edge of its penalty area in an attempt to thwart their attack-minded opponents.
اینا مال همون کشورایی نیست که به فوتبال میگن ساکر ؟ :n09::n09::n02::n02:نقل قول:
خیر. ایندپندت انگلسیه. ESPN اروپاییه.GOAL تخصصیه فوتباله. امریکن ساکر میگن.نقل قول:
حوصله داشته باشم و وقت بشه یسری توییت هم بزارم تا از میزان ذوق زدگی عالمیان باخبر بشیم.
باشه آقا شما روشن فکر ! بیخیال !نقل قول:
نمیدونم چرا همه جا مخالف جهت آب هستی شما
من چون تاپیک های انجمن اینترنت رو دنبال میکنم میگم تا بقیه دوستان هم با شخصیت شما آشنایی داشته باشن :
ایشون جزو معدود افرادی هستن که در زمان طرح جدید نت از وزارت محترم حمایت کردن و قدمی رو به جلو در آینده اینترنت میدیدن !:n09:
هوش والای ایشون در شناخت پیشرفت و پسرفت اینترنت بی نظیره !
یه جمله شاهکار هم از شما تو انجمن اینترنت هست همچنان :
با این طرح سرعت نت شما 90 درصد تضمینی هست و هروقت شکایت کنید وزیر زنگ میزنه میگه عشقم سرعتت مشکل داره ؟ الان حلش میکنم :n10:
حالا اینکه همچین آدمی همه جا فاز مخالف با بقیه برمیداره بماند ! :n33:
اصلا ایران هیچی بارش نیست یکی شما حالیته یکی ذولفقار نسب و یکی هم مایلی کهن ! :n02:
نقل قول:
شما بار دوم بحث ها رو شخصی میکنی.
همین که شخصیتت رو در حمله به اشخاص به جای تحمل نظراتشون نشون میدی روشن میکنه ماجرا رو. ادمی بی ادب که از هیچ توهینی ابایی نداره.
یه عده اسپانیایی در این انجمن داریم با احتمال پرتغالی شدن در اینده:n02:
کارشناس برنامه ITV اتفاقا از نحوهی بازی ایران کاملا دفاع کرد، کسی از ایران توقع حمله نداشت، همه میدونستن ما ۱۱ نفری دفاع خواهیم کرد. اصلا مهرهی لازم جهت حمله کردن رو نداشتیم.
تنها انتقادی که وارد کردن (بعد از نیمهی اول)، نقش بازی کردن بیراوند سر اون صحنه بین دیگو کوستا و بیراوند بود که گفتن این کارها چیپ هست.
خلاف نظر اکثریت نظر دادن نه ایرادی داره، نه جرم هست، اما باید جنبه و توان پذیرش انتقاد اکثریت رو داشته باشید. با زدن دکمهی گزارش تخلف نمیتونین نظرتون رو تحمیل کنید.
تویت های فوتبالی در مورد بازی دیشب ایران
یه بخش زیادی از توییت ها شوخی با پیکه بود... تعداد خیلی زیادی شوخی با پرتاب اوت بازیکن ایرانی و بخشی هم در مورد انتقاد نوع بازی
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Football
This Iran team is better at parking the bus than Man Utd. Their coach is an ex-ManUtd assistant manager. Coincidence? I think not.
------------------------------------------------------
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Jafr
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Iran are professional bus parkers
--------------------------------------------------------
*Jose Mourinho taking notes from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] match***
--------------------------------------------------
:Iran's game plan vs Spain: ***
1. Clear ball
2. Re-assemble
3. Repeat 1 & 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------
Real Madrid combined with Barcelona against Atlético
-----------------------------------------------
Iran coach Carlos Queiroz pressuring Jordi Alba. Just in case his side didn't have enough men behind the ball..
------------------------------------------
The USA should hire Iran for their border security. Keeping Spain out
------------------------------------------------
49 - Iran's 49 successful passes in the 1st half is the 2nd lowest figure in a World Cup game since 1966, with the lowest also being Iran (47 versus Argentina in 2014). Bus. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------
میگم به یک نکته ریز توجه کردید ؟؟
قبل قرعه کشی جام جهانی اعلام شد که ایران از سید 4 به سید 3 جام جهانی رفته
خیلی ها این حرکت رو عامل پیشرفت دونسته بودن ( با توجه به اینکه با بازی در مقابل تیمای ضعیف داشتیم و رتبمون در رتبه بندی بیشتر میشد )
این حرکت در ظاهر ایران رو در حال پیشرفت نشون میداد
ولی اگه در سید 4 بودیم شاید وضعیتی متفاوت داشتیم و نگران صعود نبودیم !
تمام رقبای ایران در آسیا ( ژاپن و کره و عربستان ) در گروه هایی به مراتب راحت تر قرار دارن
در 3 ایران راحت میتونست مصر و عربستان رو لوله کنه !
اگرچه اینا همش احتمالاته و شاید اصلا سید 4 بودیم بازم گروه 2 می افتادیم
ولی این تغییر سید ایران قبل قرعه کشی مسیر رفتن به گروه 2 رو هموار کرد
انتظارات از این تیم با این هماهنگی در حد صعوده و واقعا عالی ظاهر شدن
اگه جلو پرتغال نتونیم ببریم باید منتظر 2022 بمونیم که حالا مشخص نیست وضعیت کیروش چطوریاست
حیف شد این جام ! با این بازی بچه ها که از جون مایه میزارن :n27:
صحبت سر حمله به فرد نظر دهندست. باید این جوانب رو به عنوان مدیر در نظر داشته باشید. شما یک نظر شخصی دارید و یک وظیفه عمومی به عنوان مدیر. کلا توهین به شخصیت دیگران خلاف قوانین سایته. (هر توهینی خلاف قوانینه). این جور رفتارها و انگ زدنها که باعث بشه بقیه بخاطر توهین شنیدن عطای بحث رو به لقاش ببخشن باز هم بر خلاف قوانینه.نقل قول:
تکرار میکنم که من علاقه مند به فوتبال نیستم و دیشب اولین و شاید اخرین بازی فوتبال جام جهانی بود که دیدم (اجبارا چون میزبان مهمونا بودم)
الانم کوچکترین اهمیتی نداره کی کجاست. اسم کی چیه تو تیم ایران. ابی کدومه قرمز چیه!! ولی علاقه مند شدم نگاه واقعی بیننده ها و کارشناسای خارج از ایران رو با انچه از برخی در داخل ایران میشنوم مقایسه کنم. خدا رو شکر سر سوزنی دسترسی به منابع و و کمی توان شنیدن و خوندن دارم.... مطلقا هم وارد کل کل فوتبالی نمیشم هم رونالدو ادم خوبیه هم مسی ادم خوبیه (دیشب به بقیه هم همین رو گفتم)