خوب اینکه درستهنقل قول:
دفعه اول باید Quick Setup رو Next بزنی و تا اخر بری و Finish رو بزنی بعد از انجام این کار همه منوها میاد
Printable View
خوب اینکه درستهنقل قول:
دفعه اول باید Quick Setup رو Next بزنی و تا اخر بری و Finish رو بزنی بعد از انجام این کار همه منوها میاد
ممنون از شما باید پسورد را عوض کنم یا هر پسوردی که بود را میتوانم ادامه بدم تا به همه منو ها برسم؟نقل قول:
باید پسورد جدید رو وارد کنی میتونی همون قبلیرو بزنی جای پسورد جدید
دادا میشه راهنمایی کنید فایل bin رو چطور فلش بزنیم؟نقل قول:
از طریق یو اس بی لودر این مودم و برنامه balong_flash . دقیقا مثل مراحل انلاک مودم . با این فریمور امکان لاک شدن دوباره مودم هست که در این صورت از همون فایل انلاک قبلی میتونید برا این فریمور هم استفاده کنید . از نظر امکانات این فریمور و webui بی نهایت و عالی هستش و هماهنگی خوبی باهم دارن فقط یه مشکل داره مودم تجمیع نمیکنه . با سازنده تماس گرفتم ببینم میتونه درست کنه .نقل قول:
آقا تشکر ، خریدمش و آنلاک شد
فقط یه جای کار به مشکل خوردم. برای تغییر کد آنلاک، از تلنت بهش command میدم جواب نمیده یا میگه error
ولی از همون طریق ریستش میکنم ، ریست میشه.. یعنی ارتباطش اشکال نداره.
نظری در این خصوص دارید؟
معمولا در جواب اینو میده :1|root@p722:/
یعنی یه یک اضافه میشه فقط
کد انلاک رو که نمیشه تغییر داد و اصلا کد انلاک شما وارد نمیکنی فقط اسکریپت انلاک رو اجرا میکنی تا انلاک بشه اون کد فلش مودم هست و طبق اموزش پیش برید اونم با همون فریموری که انلاک کردی همون فریمور مود شده و دارای adb و telnet . رو فریمورهای دیگه جواب نمیده و طبق اموزش ابتدا قابلیت telnet رو روی ویندوز فعال کنید و مودم از طریق وای فای هم وصل باشه به کامپیوتر .نقل قول:
خیلی ممنون:n40: حل شد ، ok نمیداد ولی انگار دستور رو شناخته بود، با همون کدی که تعریف کرده بودم فیرمویر اصلی نصب شدنقل قول:
فقط ایکاش میشد network mod ش رو تعیین کرد که اتوماتیک نیاد رو 3G دیدم بعضی webui ها انگار دارن ولی نمیدونم کدومشون stable تر هست
فقط وب یو ای ایرانسل رو استفاده کنید چون راحت در هر سه اپراتور شبکه 4.5 رو ریجیستر میکنه و تجمیع و افزایش سرعت هم میکنه و علامت پلاس هم ظاهر میشه .نقل قول:
با سلام
مودم تازه خریداری شده زمانی که با ای پی 192.168.1.1 وارد میشم منو quick setup میاد که در انجا ssid هست که پیش فرض IRANCELL-FD-M60 هست و پایینش هم MODIFI PASS نوشته شده که تیک میزنم باید کدام پسوورد را بنویسم ؟
یعنی میگید این قابلیت ها روی 195 یا همون ویرایش سوم هم هست ولی همه چی به web ui برمیگرده ؟ چه مسخره..مودم همه چیش اماده اس ولی فرمهای تغییر تنظیماتش نیاز به بروز رسانی داره:n24:نقل قول:
اینجا تاپیک مودم fd-m60 هست و برا این مودم فریمور و webui جدا هستش و به صورت یک فایل bin واحد نیست . و بله در اکثر موارد همه چی بر میگرده به وب یو ای مودم و با دستکاری اون شاهد تغییرات بزرگی روی فریمور هستیم .نقل قول:
با سلام
مودم تازه خریداری شده زمانی که با ای پی 192.168.1.1 وارد میشم منو quick setup میاد که در انجا ssid هست که پیش فرض IRANCELL-FD-M60 هست و پایینش هم MODIFI PASS نوشته شده که تیک میزنم باید کدام پسوورد را بنویسم ؟و مراحل بعد باید چیکار کنم ؟
شما به مودم و وای فای وصل شدی و داری منوی سریع رو راه اندازی میکنی . اون قسمت برا تغییر رمز وای فای هست خواستی یه رمزی بده و برو مرحله بعدی نخواستی دست نزن و بزار همون رمز پیش فرض مودم بمونه که خالی نشون داده میشه .نقل قول:
WEBUI مود شده با قابیلت انتخاب باندها و فعال بودن و نشان دادن علامت + :
نصب بر روی فریمورهای مود شده بدون دردسر و راحت از طریق ADB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش WebUI ایرانسل روشه ؟نقل قول:
آیا قابلیت Only 4G و Only 3G رو داره؟
داخل فایل توضیح دادن یک فریمور مود شده برا انلاک و یک webui مود شده ایرانسل که جلوی اپدیتش گرفته شده. نصب از طریق adb روی همون فریمور و یا فریمورهای مود شده .نقل قول:
ایا روی این ورژن گزینه Only 4G و Only 3G هست؟
و اگه بخوام میتونم در آینده به فریمور اول برگردونم باز بشه ایرانسل عادی ؟ اگه آره فایلش رو اشتراک میذارید
دقیق اطلاع ندارم میتونید تست کنید . دو پست بالاتر یک WEBUI گذاشتم و بهترین WEBUI برای این مودم هست با امکانات بی نظیر از جمله امکانی که شما اشاره کردی .نقل قول:
بله راحت میتونید طبق توضیحات انلاک. فریمور هم عوض کنید و WEBUI هم عوض کنید اکثر امکانات مد نظر شما در WEBUI نهفته هست نه در فریمور ها . در ضمن فریمور ایرانسل چیز خاصی نیست و فریمورهای مود شده بهتر هستن و یا فریمورهای جنرال این مودم .و در اخر متسفانه فریمور ایرانسل در فضای وب منتشر نشده و به صورت افلاین یا انلاین وجود ندارد و فقط روی مودم ها نصب شده که با انلاک مودم جای خود به فریموری دیگر میدهد .
میشه این مدل رو با فریمور اورجینال آنلاکش کرد ؟
سلام . ما اینجا به درخواست و پاسخ دوستان در اسرع وقت و با احترام و در حد توان جواب میدیم ولی گویا شما در تاپیک مودم ca60 به کاربران در مورد درخواست انلاک مودم اصلا جوابی نمیدید !نقل قول:
پاسخ شما :
متاسفانه برای انلاک این مودم فقط از طریق فریمورهای مود شده که قابلیت adb و telnet دارن میشه استفاده کرد علت این موضوع هم فرستادن دستور بازگردانی قسمت کد انلاک مودم به حالت پیش فرض کارخانه ( یعنی حذف کردن دستور درخواست کد انلاک ) هستش که این کار فقط بر روی فریمورهای مود شده دارای قابلیت adb انجام میشه . فریمور اورجینال این مودم هم چیز خاصی ندارد و اصل امکانات در webui ایرانسل هست که اونم دوستمون در فایل انلاک این مودم قرار دادن که بعد انلاک میتونید راحت از طریق adb رو مودم بریزید و باز امکانات و شکل ظاهری ایرانسل به مودم برمیگرده . از فریمورهای جنرال این مودم به همراه webui ایرانسل هم میتونید استفاده کنید .
اتفاقا صابر جان این بنده خدا فریمور zte-mf910 رو میخواست من کلی براش گشتم پیدا کردم و براش اپلود کردم اونوقت بجای اینکه بیاد در مورد آنلاک Ca60 توضیح یا اموزش بده اصلا جواب کسیو نمیده اینطور ادما که تعدادشون کم نیست ففط بلدن سواری بگیرننقل قول:
اتفاقا حمید یک هفتس فایل Bin فریمور 196 ایرانسل رو دانلود کرده ولی بهش گفتم آپلود نکنه تو سایت که اینطور افراد از زحماتش سوء استفاده نکنن بنده خدا چند روز داشت روش کار میکرد یه شبم تا 5 بیدار بود تا دانلودش کنه
دوست عزیز سوال من فقط سوالی بود که میخواستم بدونم میشه یا نه ....نقل قول:
اولا شما فریموری که فرستاده بودی برای مدل من نبود و حتی خود شما هم تستش نکرده بودی در ضمن این زحمتی نداشت من مال ایرانسل رو خواسته بودم شما معلوم نبود برا من چی فرستاده بود این لینک پایین تمامیش رو داره من فقط مال ایرانسل رو خواسته بودم پس مال شما زحمت نبودنقل قول:
کسایی هم که قراره سو استفاده کنه شما هستید که میگید آپلود نکنه و فلان
کسی که بتونه ca60 آنلاک کنه اینگونه آنلاکها براش مثل آب خوردنه
این سوالی هم که پرسیده بودم برام شک داشت چون مال یک نفر رو دیده بودم با ورژن اورجینال روش داشت با وب یو کامل.
دوست عزیز سوال من فقط سوالی بود که میخواستم بدونم میشه یا نه ....نقل قول:
منم با احترام کامل و تا جایی که بلدم راهنمایی کردم درسته ؟ فقط از شما گلایه داشتم که وقتی خبری رو منتشر میکنید یا کاری رو انجام میدید سعی کنید به درخواستها و سوالات دوستان در انجمن هم جواب بدید . اینجا همانگونه که میبینید در بیشتر موضوعات و تاپیک ها مبنای کار بر دوستی و اشتراک علم و کمک به دیگران و راه انداختن کار دیگران هست . برای مثال داخل همین انجمن دوستان زیادی مشکلات بسیار دشوار من در زمینه مودم رو حل کردن حتی دوستانی از طریق ریموت به سیستم من وصل شدن و مودم معیوب منو بالا اوردن و اینها کار بزرگی هست و این افراد واقعا قابل احترام هستن .
در مورد اون مودمی که دیدید با فریمور اورجینال خود ایرانسل انلاک بوده باید اول به اون پلمپ کاغذی که روی یکی از پیچ ها هست دقت میکردید و کلا یه نگاهی هم به همه پیچ ها می انداختید و اونوقت میشد گفت که بله از طریق کد انلاک رسمی یا از طریق باکس ها این مودم انلاک شده و پشت مودم باز نشده .
الان یادت افتاد اینارو بگی؟نقل قول:
اقای باهوش لینکی که شما درخواستش رو داده بودی mtn نیجریه بود نه ایرانسل کلا خودت نمیدونی هنوز دنبال چی بودی ارزش کار دیگران رو کم نکن وقتی هم بهت فایل رو دادم اسم فایل رو تو گوگل میزدی همین سایتی که لینکش رو دادی میورد معما چو حل گشت اسان شود از سطح سوالایی که میپرسی هم میشه فهمید چند چندی
این جملتم واقعا خنده دار بود شما اموزش انلاک ca60 رو بزار البته اگر واقعا بلدی من هم میگم حمید فریمور رو بزارهنقل قول:
نقل قول:
سلام.ببخشید آقای موسوی اگه براتون امکان داره لطفا فایل bin ورژن 196 ایرانسلو تو تلگرام واسه من بفرستین:n16:
آی دی تلگرام من @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64
ببخشید درباره ی انلاک کردن مدم fd-m60چند تا سوال داشتم.
ببخشید درباره ی انلاک کردن مدم fd-m60چند تا سوال داشتم.
اگر میشه یکی که انلاک کرده ویدویوش رو برام (کامل)از اول تا اخر اینجا اپلود کنه ممنون میشم چون pdf رو خوندم از اقا حسین هم ممنونم بابت لینک عالیش ولی می خواستم به صورت ویدیوی به بینم چون 360 هزار تومن این مدم برام اب خود نمی خوام خراب بش ممنونم
- - - Updated - - -
اگر میشه یکی که انلاک کرده ویدویوش رو برام (کامل)از اول تا اخر اینجا اپلود کنه ممنون میشم چون pdf رو خوندم از اقا حسین هم ممنونم بابت لینک عالیش ولی می خواستم به صورت ویدیوی به بینم چون 360 هزار تومن این مدم برام اب خود نمی خوام خراب بش ممنونم
ویدیو نمیخواد خراب شد بگو برات یه مودم نو میفرستم . نترس هیچی نمیشه عینه آموزش برو جلو نه کمتر و نه بیشتر . فقط سعی کن رو ویندوز 7 این کار رو انجام بدی .نقل قول:
دادا من الا این فریمور 21.182.61.00.309 رو دارم نمیتونم webui از طریق adb بزنم هر فریمور دیگه ای میزنم بازم دیگه نمیتونم webui adb بزنم باید مودم رو باز کنم همه مراحل آنلاک رو برم که باز بشه از طریق adb فلش زد راه حلی نیست که از شر این باز کردن مودم خلاص بشیمنقل قول:
شما الان رو فریمور رسمی هستی و این فریمور شما مود نشده و قابلیت adb نداره و نمیتونی از این webui استفاده کنی . شما یا ورژن :نقل قول:
E5785Lh-22c_21.187.63.00.143_Mod.bin
و یا
E5785Lh-22c_UPDATE_21.190.61.00.1217_AT.zip رو
روی مودم از طریق اتصال نقطه پین یک بار برا همیشه نصب کن و دیگه کاری با فریمور این مودم نداشته باش و از این به بعد راحت بدون باز کردن پشت مودم و بدون اتصال پین از طریق adb وب یو ای برا مودت نصب کن . اصل امکانات این مودم در webui هست نه فریمور . الان این webui هم بهترین و پر امکانات ترین webui هست . فقط همیشه بعد نصب webui مودم رو از دکمه پشت ریست کن تا تغییرات درست اعمال بشه .
ممنون.ببخش این دو فریمور که گفتی هر دو قابلیت تجمیع دارن؟نقل قول:
بله هر دو دارن و تست شده هستن و دومی جدیدترین هستش . بعد نصب این فریمور راحت از طریق adb همون webui رو نصب کنید یا ماله ایرانسل رو نصب کنید .نقل قول:
سلام
ممنون بابت آموزش
خدا شکر مودم من هم آنلاک شد
فقط چیری که هست webui جدید چه امکاناتی داره >؟
روش نصبش دقیقا همون مراحل داخل فایل آموزشی >>> به خاطر این میگم بعضی جا از ADB باید انجام بشه من که سر در نمیارم لطفا راهنمایی کنید
پیش از هرچیزی جای خودشه تشکری کنم از دوستانی که زحمت انلاک رو کشیدن و زحمت کشیدن اموزش انلاک رو بصورت Pdf و فایلهای لازم رو تهیه کردن و در این امر کمک کردن . دوما این دوستمون راست میگن اگه ویدیوی اموزش انلاکش رو بتونید بزارید خیلی عالی میشه لطفا اگه یکی از دوستان عزیز تونستند اموزش رو تهیه کنند ممنون میشیم و احتمال خراب شدن و ریسک ها کمتر رخ میدهد .ممنون از همگی:n12:
اگر بر روی مودمتون همون فریمور انلاک نصب هست یعنی :نقل قول:E5785Lh-22c_21.187.63.00.143_Mod.binwebui.cmd استفاده میکنید و یک پنجره باز میشه و شماره مربوط به ای پی مودم رو میزنید و منتظر اتصال adb میشید و بعد یک پنجره دیگه باز میشه و شماره 3 رو میزنید و شروع به نصب میکنه .
پس میتونید این webui رو هم از طریق adb دقیقا مثل اموزش نصب webui ایرانسل نصب کنید .فقط برای ایرانسل از flasher استفاده میکردید برای این از
یعنی دوباره باید مودم باز کنم و تمام مراحل دوباره برم همین باز کردن مودم خیلی رو عصابه >>>>>>>>
بنده تمام مراحل سری قبل رفتم پس دیگه نیازی به باز کردن مودم نیست دیگه لطفا کنید دققیق بفرماید باید چی کار کنم
وقتی فایل webui اجرا میکنم همچی چیزی میاد
مشکلی دیگه داره وقتی مودم به صورت خاموش به کامپیوتر وصل میکنم شناسای نمیشه حتما باید مودم روشن کنم تا درایور بشناسه
آپی مودم من 192.168.1.1 هست امام هر کاری میکنم telnet بر قرار نمیشه:n13:
لطفا راهنمایی بفر مایید
اگر فریمور مود شده روی مودم شما نصب هست نباید با ای پی : 192.168.1.1 بیاد . پس شما رو فریمور جنرال هستید . فریمور مود شده با ای پی : 192.168.8.1 بالا میاد . الان برا همین نمیتونی این webui رو نصب کنی . در ضمن telnet ویندوز رو طبق اموزش فایل pdf فعال کردین ؟نقل قول:
خیر برای انلاک غیر قانونی فقط از طریق لودر و بوت پین میشه اینو انلاک کرد . با کد انلاک هم میشه ولی تو ایران نمی تونید پیدا کنید . راحت بخواهید این کد رو از اینترنت بخرید اونم معلوم نیست میشه به این سایتها اطمینان کرد یا نه باید حداقل به پول خودمون 300 هزار تومان بدید . تا کد انلاک رو براتون بفرستن . دنبال این راه ها نباشید . مورچه چیه کله پاچش چی باشه . این مودم رو میگم . بازکردن مودم هم هیچ چیزی از ارش این مودم کم نمیکنه بلکه اضافه هم میکنه . موفق باشید .نقل قول: