طرح مخابرات خراسان رضوی
زمرد یک ساله 500 گیگ با پهنای باند 100 مگ همراه با مودم فیبر نوری رایگان 708000 تومان
Printable View
طرح مخابرات خراسان رضوی
زمرد یک ساله 500 گیگ با پهنای باند 100 مگ همراه با مودم فیبر نوری رایگان 708000 تومان
نه فایده نداره اینجوری که اینا پیش میرن هزارسالش کاربر خونگی vdsl نمیخرن از مخابرات بعدشم الان جای کسی بودم که اینو داشت سرعتش ۲ مگ بود مثلا فیبره اما سرعتش مث نت معمولیه مخابرات کلا داغونه
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
بعد ۲ هفته از این سرویس ftth نظرم کاملا برگشته.کیفیتش از adsl هم بدتره و پینگش خیلی نوسان داره و سرعت ۱۲ مگ رو هم فقط با idm میده وگرنه تو تک لینک و یوتوب یک دهم سرعت واقعی رو هم نمیده.یعنی خاک عالم بر سر مخابرات و زیرساخت و رو ساخت و وزیر و وکیلش
برای من جدی سوال شده روی این پهنای باند حجم جدا چه معنایی میتونه داشته باشه ؟
دوستان اگر یک موردی رو مد نظر قرار بدن هیج وقت از مخابرات خرید نخواهند کرد. اگر همه isp ها دزدن. مخابرات رئیس دزداست !
مخابرات این همه ساله به خودش زحمت نمیده یه گزارش مصرف درست ارائه کنه
و حجم باقیمانده رو نشون بده اونوقت میخواد رو فیبر اینترنت درست و حسابی بده؟
مخابرات برای مشتری ها کوچکترین ارزشی قائل نیست.
اینم یه کلک جدیده واسه فروختن حجم.
سود اصلی تو فروختن حجمه نه سرویس!
بهتره دلمون رو به ftth و vdsl مخابرات خوش نکنیم.
واقعا اینا اعصاب ادم رو خرد می کنن.ابرو فیبر نوری رو هم بردن.دوستان اینجور که بوش میاد بسیار سرویس ضعیفی به اسم فیبر دارن قالب می کنن.اطلاع رسانی کنی کسی از مخابرات نخره.کلا توی ای دی اس ال هم مخابرات داغونه.صبر کنید یه شرکت دیگه بیادو.
یه زمانی یادتونه کاربرا جمع شدن به وزیر نامه نوشتن در مورد بسته بودن پورت udp ...نقل قول:
کاش میشد یه همچین کاری در مورد سرعت تک کانکشن هم که حداقل بفهمن مردم بیشتر از این حرفا حالیشونه !
اصل اینترنت یعنی سرعت تک کانکشن ...
وگرنه اینترنت به این گرونی بدرد دانلود فیلم نمیخوره!! وقتی راه های خیلی ارزونتری هم هست .
بری یهو 2 ترا فیلم بخری خیلی اروزنتر از این حرفا در میاد ...
این پول و حاضریم خرج کنیم که اینترنتمون هم با کیفیت باشه !
دوست عزیز از روی سابقه خراب این شرکت در ارایه سرویس های اینترنتی میشد این رو میش بینی کرد. من خودم خوره اینترنت هستم ولی این سرویس رو ازمخابرات نگرفتم با اینکه گفتن ۱۰۰ مگ میده. حتی ۱ گیگ هم بده با قیمت پایینتر من یکی که آب به آسیابش نمیریزمنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
تا وقتی کار دست شرکت خصوصی نیفته پیشرفت بوجود نمیاد.
الان فکر میکنین سه پاه میاد برا شما اینترنت پرسرعت با تضمین کیفیت راه بندازه؟ وقتی داره پهنای باندو مفت میخره چهارلا پنج لا میکنه تو پاچه ملت هیچکس هم نیست بهش بگه خرت به چند من چرا باید به خودش زحمت بده کار با کیفیت و مشتری مدار انجام بده؟
تنها راهش اینه که از شرکتهای غیر پاسخگو و بی کیفیت مثل مخابرات خرید نکنین.
شما میشه 2 تاشرکت پاسخگو معرفی کنید ؟نقل قول:
نهایتش اینه که بعد از پیگیری های مداوم با نهایت خوشرویی به شما میگن همینی که هست . مگه غیر از اینه ؟
اگه حالا mtn هم زودتر بیاد وسط فقط یه مقدار از نظر قیمتی شرایط عوض میشه ولی از بعد فنی متاسفانه فقط باید زور بالاسر این شرکت ها باشه ، حالا چه خصوصی چه خصولتی چه دولتی ...
منم 1 ماه پیش پیش رییس این مرکز رفتم یه چیزی تو همین مایه ها بهم گفت. گفت فقط واسه مجتمع ها و ساختمان های نوساز انجام میدن. اگر هم فقط خودتونید که هزینه کل فیبر کشی رو باید خودتون بدید که هزینه سنگینی میشه. اخرش هم داشت تلاش میکرد که چرا adsl نمیگیرم که سرعت 20 مگ رو خطم جواب میده!نقل قول:
اره دقیقانقل قول:
کل زیاد جالیش نیست
فک میکنه ۲۰ مگ خیلی سرعت خوبی هست
میگه تازه پول ۲ مگ رو میگیریم ۲۰ مگ میدیم
من خیلی مشتاق بودم که برم از این تانوما بگیرم ! ولی اونجوری که بوش میاد رو مرکز ما از این خبرا نیس !
هرچند من همین الانش روی FTTC هستم و پینگ و سرعت خوبی دارم ! ولی سرعت 100 مگ وسوسه کنندس ( البته با این تفاسیری که خوندم میل و رغبتم کم شد :|)
وضعیت فعلی مخابرات من :
C:\Users\HosSeiN>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=47ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=46ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=45ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=45ms TTL=54
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 45ms, Maximum = 47ms, Average = 45ms
C:\Users\HosSeiN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=77ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=73ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=73ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=74ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 73ms, Maximum = 77ms, Average = 74ms
از نظر سرعت هم سرویس 128 دارم و سرعت 9-10 مگ هس ولی براست سرعت برای چند ثانیه تا 20 مگ بازه
سرویس 11 تومنی ماهانه 8 گیگ
شما الان داری میزان پاسخگویی mtn یا شرکتهای خصوصی اینترنت دیگه رو با مخابرات یکی در نظر میگیری؟ اشتباه میکنینقل قول:
اگر از هردوتا خدمات گرفته باشی متوجه فرقش میشی.
قضیه فیبر نوری هم دقیقا مثل adsl دارن رفتار میکنن.براساس رانت و انحصاری که در اختیارشون هست سرویس رو زودتر در اختیار شما قرار میدن ولی با کمترین میزان پاسخگویی و کیفیت.
انتخاب با خودتونه میتونین صبر کنین شرکتهای خصوصی بیان خدمات بدن با اونا طرف بشین یا از مخابرات بگیرین چهار روز دیگه بیاین از نحوه پاسخگویی و نوسان کیفیت تو تایپیکش اشک بریزین.
موضوع اصلی که منظور من هست اینه که راه حل بهتر شدن کیفیت هرجور خدمات و مقابله با گرون فروشی نخریدن هست.
من از اکثر شرکتها اینترنت داشتم ، این پاسخگویی که شما ازش حرف میزنی باید ببینی چقدر تو بازدهی اثرگذاره .
حالا میخاد مخابرات باشه ، مبین نت باشه یا های وب و mtn !
تهش همونه که یکی خیلی مودب میگه همینه که هست یکی هم با ادبیات دیگه .
واقعا تا حالا دیدی مثلا رو اینترنت یه شرکت خصوصی نوسان کیفیت داشته باشی و پاسخگویی شون منجر به حل مساله بشه !؟ چون الزامی براشون تعریف نشده ، میان یه سرویس هردمبیل میدن سرعت از 4 مگ تا 40 مگ که همه جور نوسان کیفی رو از سر خودشون پیشاپیش باز کرده باشن .
یه زمان حتی پینگ و به گردن نمیگرفتن تا انقدر مردم تماس و شکایت داشتن که حتی سرویس های مخصوص گیم هم الان فعال میکنن .
پاسخگویی بی فایده به چه دردی میخوره ؟ هر شرکتی هم بیاد بازم میگم فقط از نظر قیمتی سرویس فیبرنوری متعادل میشه ولی از نظر کیفی نه . احتیاج به قانون گذاری بهتر داره ...
سرویس های دیگه رو قبلا دیدیم مثل وایکس و tdd .
پاسخگو بودن قطعا تو کیفیت تاثیر گذاره.من از زمان دیال آپ دارم از اینترنت استفاده میکنم و میتونم بگم یه زمانی بود isp حتی به درخواست کاربر فیلترینگ رو از روی سرویسش برمیداشت.میخوام بگم isp هرکاری میکنه که مشتریو حفظ کنه.به نظر من به عنوان مثال mtn عملکرد خیلی خیلی بهتری داشته نسبت به شرکتی مثل مخابرات غیر اینه؟نقل قول:
همین سرویس گیم و دانلود رایگان و خیلی دیگه از خدماتی که شرکتهای خصوصی میدن کدومو تو مخابرات میبینی؟ یه نامحدود داشت که اونم حذف کرده.
قبول دارم که حق انتخاب نداریم تو این کشور همش باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم ولی رو همین انتخاب هم اگر دقت کنیم شرکتهایی مثل مخابرات یه تکونی به خودشون میدن.
البته بازار برای mtn هم انحصاری هست.کلا انحصار چیز خوبی نیست.فرض کن گوگل می مد اینجا خوب معلومه بهتر بود
منم همینطور . البته زمان دیال اپ من بیشتر ماهواره ای استفاده میکردم ...نقل قول:
ببین همین پارس انلاین هر وقت اراده کرده دانلود رایگانش و برداشته . بقیه هم همینن .
الان سراغ هر شرکتی و بگیری دو تا مزیت داره 4 تا ایراد ،چه مخابرات چه بقیه ، اصلا هم تو فکر برطرف کردنش نیستن . تاپیکهاشون هم هست ...
گذشت اون زمان دیال اپ که با حداقل سرمایه میشد از داخل خونه isp زد و برای دو زار بیشتر پول در آوردن بله بعضی شماره هایی که میدادن فیلتر نبود یا خودشون ------ میدادن !
البته بحثمون بی نتیجه است ، شما میگی این پاسخگویی خوبه ، من میگم خوب باشه یا نباشه بی ثمره .
داداش چطوري پينگت 45 عهههه؟نقل قول:
خیلی وقته اینجوریهنقل قول:
خوب وقتی بستر و زیر ساخت فراهم باشه چرا که این پینگا وجود نداشته باشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال منم با 8.8.8.8 تقریبا 39 و 40 هستش و با 4.2.2.4 هم 75-80نقل قول:
سلام دوستاني كه پينگشون رو گفتن ، لطفا بگن سرعت چقدر ، كدوم شركت و كدام شهر و منطقه مرسي
Sent from my iPhone using Tapatalk
مال من هم اکثرا اینجوریه ولی با نوسان تا 90 هم میاد بالانقل قول:
با این حساب از لحاظ پینگ اصلا ارزش نداره بری ftth بگیری ! سرعت هم که من سرویس پر سرعت بخرم میتونم بالای 20 مگ هم سرعت داشته باشم ! پس به این نتیجه میرسم بیخیال ftth :|
Fanoostalaei از كدام شركت اينترنت داريد ؟
كدام شهر و منطقه ،
ممنون ميشم بفرماييد
Sent from my iPhone using Tapatalk
با idm تو 32 قسمت سرعت 12.5 مگابایت رو میده ولی تو تک لینک 1 مگابایت میده.تو کنسول ps4 هم موقع دانلود از psn اکثرا با 1 مگابایت دانلود میکنه ولی ساعتهایی که جغد ها هم خوابیدن 12 مگابایت هم ثبت کردم
دوست عزیز سرویس من ADSL مخابرات تبریزه !نقل قول:
مرکز شهریار - میدون فهمیده - روی فیبر نوری ام من
من اولین روزی که رفتم رو فیبر سرویس 2 مگابیت خریدم و همونموقع که تست کردم سرعت تک کانکشن هم 17 مگ بود و مولتی کانکشن هم 17 !نقل قول:
==
مخابرات یه سرویس جالب داره که اسمش 1 مگابیت ویژه اس
سرعت تا 16 مگ و ماهانه 21 گیگ هزینه هم ماهی 27 تومن
ترافیک اضافی هم گیگی 1500 تومن :n02:
البته من مگابایت گفتم که میشه 100 مگابیت.ولی این سرعت افتضاحش تو تک لینک خیلی فاجعست.زنگ زدم پشتیبانی که این چه وضعشه میگه خب باید بزارید رو 32 لینک.میگم آخه مرد حسابی ویدیو رو چیکار کنیم؟psn رو چیکار کنیم؟یوتوب رو چیکار کنیم؟ میگه خلاصه همینه که هست.الان این سرویس کم مونده واسم 3 تومن دربیاد ولی کیفیتش همون adsl اسلامی هستشنقل قول:
میدونم ! تو بر حسب مگابایت گفتی ولی معیار من مگابیت بودنقل قول:
100 مگ اینترنت خیلی خوبیه ، ولی چون تک کانکشن ضعیفه به هیچ دردی نمیخوره ! برای وبگردی هم که هیچوقت سرعت 100 مگ استفاده نمیشه و برای استریم ویدیو هم که چون سرعت تک لینک کمه باز 100 مگ استفاده نمیشه ،پس هیچ ارزشی نداره ، چون شبانه هم محدود هست ، به درد دانلود نمیخوره ، براهمین این همه هزینه کردن فعلا جایز نیس
====
3 تومن هزینه خیلی زیاده !
فکر نکنم زیاد ازش استقبال بشه ،
هر چند که کاملا باید وضعیت برعکس باشه ، که همه مشتاق به این سمت بیان تا هزینه ها رو بتونن جبران کنن ! و کیفیت رو بالا ببرن:n35:
از بچه های مشهد vdsl یا ftth کسی خرید کرده؟ اگر دارید بگید چجوریاس
احتمالا تا حالا گیر دزدی ایرانسل نیوفتادی که بفهمی دم کلفت تر از ایرانسل نیست چندین بار بسته ترکیبی بوم خریدم ولی با وجود اینکه به شماره ایرانسلی زنگ میزدم اما از شارژ اصلیم کم می کرد هر چی به ایرانسل شکایت کردم حرف خودشون رو می زد و هر کارشناسی یه بهانه ای میاورد یکی میگفت نیم ساعت دیگه زنگ بزن ، یکی میگفت اول باید بسته اینترنتت رو تموم کنی ، یکی می گفت بسته بوم + نخر (در حالی که بسته بوم + نخریده بودم) یکی ام گفت مشکل از سمت خودته به ما ربطی نداره به 195 شکایت کردم و با وجود اینکه مدارک کامل مبنی بر حرفم ارائه کردم و کارشناس 195 رای به حق بودن من داد و گفت ایرانسل باید پولتون رو برگردونه اما ایرانسل طبق معمول به پشمک حاجی نگرفتنقل قول:
حالا شما بگو پشتیبانی اینا بهترن در کل یکی محترمانه تر دزدی می کنه (ایرانسل) و یکی دیگم یکم جاهلانه تر (مخابرات) برخورد می کنند ولی هر دو یکی اند (دزد):n35:
این دوستمون تبریز هستند و از اونجا مسقیم وصل میشن به آذربایجان، روسیه و اروپا به همین دلیل پینگشون پایینه. یه دلیل دیگه اش هم اینه که پست مخابراتی شون فیبر هست و دلیل دیگه اش هم اینه که از مخابرات سرویس دارند و مستقیم به زیر ساخت متصل هستند. منم مخابرات تهران دارم و خطم فیبر نوریه، پینگم با سرور های داخل زیر 10 میلی ثانیه است ، با 8.8.8.8 حدود 50-60 و 4.2.2.4 حدود 90-100. من چون فاصله ام با آذربایجان نسبت به تبریز بیشتره، تبعا پینگم هم بیشتره. در کل چون فاصله ما با اروپا زیاده در بهترین حالت پینگ همین 70-80 میلی ثانیه است.نقل قول:
این پینگ ها هم به لطف ipx ها فراهم شده و گرنه قدیم همه دیتا کشور میامد از تهران دور میزد و از کشور خارج میشد و شهر های غیر از تهران پینگ مناسبی نداشتند.
خداوکیلی الان نت همه باید اینجوری باشه ! من دیگه هیچ جوری تو کتم نمیره که adsl داشته باشی و پینگ نجومی 300 -400 داشته باشی :|نقل قول:
الان دیگه اون دوره و زمونه ای نیست که بگن امکانات محدوده و نمیشه ! همه جای دنیا هست و باید ما هم داشته باشیم
این فیبر های تاریک رو مجوز بدن باقی شرکتها یه رقابت بزرگ به وجود میاد و کیفیت خیلی فراتر از اینی که هست میره
(کافو هایی که مخابرات آ.ش استفاده میکنه مال zte هستن و جوری ان که داخلشون نمیشه هیچ تجهیزات دیگه ای از شرکتهای دیگه قرار داد - توشون اصلا جای خالی نیس ) یعنی اینا خودشون میدونن و دلشون خوشه که تنها خودشونن و خودشون :|
( قبلا پینگ تبریزم 1 میلی بود - اولین باره میبینم 0 شده )
الان دیگه اکثر شرکت ها پینگ مناسب دارند و اینترنت مملکت به غیر از فیلترینگ به یه سطح نسبتا خوبی رسیده. یادمه SLA یکی از این شرکت ها بود که پینگ 300 میلی ثانیه رو تازه با سرور خودش قرارداد کرده بود! الان دیگه اکثر ISP ها در عمل زیر 150 هستند و حتی سرویس گیم و این قضایا دارن. ما که هر چی میکشیم از همین مخابرات میکشیم. از همون اول انحصارشو گذاشت روی گلوی ما، نه خدمات درست حسابی میده نه تعرفه های منطقی داره. یه پنل کاربری درست حسابی نداره حتی. من از اینترنت دایال آپ تا وایرلس و 4G و همه رو امتحان کردم تا فعلا رسیدم به TD-LTE. مخابراته هم فعلا برای بکاپ نگه داشتمش و اینکه نامحدوده. ولی جدای از این قضایا شما از بندگان مقرب خدا هستی با این پینگی که داری. زیر 100 میلی ثانیه هنوز برای خیلی ها آرزوئه. مخابرات شهرهای مختلف با هم خیلی فرق میکنن و تهران یکی از آشغال ترین هاشون هست. الان رو نگاه نکنید، یکماه هم نشده اینطوریه، قبلا پینگ 200 به بالا خوبش بود. هنوز هم به نظرم ثابت نمیمونه و دوباره میشه همون وضعیت قبلی. والا اگه دست مخابرات بود الان هنوز 128 کیلوبیت داشتیم و پینگ هم تایم اوت!نقل قول:
نقل قول:
الان بحث این هست که بین مخابرات و mtn کدوم شرکت میتونه خدمات بهتری در زمینه فیبر نوری ارائه بده.
من از خدمات هردوتا استفاده کردم و به نظرم mtn با فاصله زیادی میتونه بهتر از مخابرات عمل بکنه.
پیشنهاد میکنم برای گرفتن این سرویس عجله نکنین دست نگه دارین شرکتهای دیگه هم وارد بشن تا قیمت بشکنه و رقابتی بشه.
حالا چرا همه از mtn صحبت میکنند ؟ یه حرفی زدن معلوم نیست چند سال دیگه اجرایی بشه !!! ایرانیان نت بعد این همه سال چه غلطی کرده؟ هیچی... فعلا دلخوش شرکت دیگه ای جز مخابرات دزد نباشید... باید فعلا صبر کرد شاید تغییری توی طرح ها و تعرفه ها بده الان اصلا به صرفه نیست سرویس ها...
ایرانیان نت فقط بخور بخور دارودسته ا.ن بود. باز اینها یه تکونی میخورننقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سلام داداش یه پینگ واسه ما میگیری؟نقل قول:
lux.valve.net
خدمت شما :نقل قول: