[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Printable View
آره تکون نمیخوره . تست بعدی 70رو هم رد کرده . مشکل من اینه که نمیدونم چرا پلاس نمیکنه . شاید میبینه که همیشه 69-70 دارم میگه پلاس لازم نداره دیگه . این دو تا تست هم بعد دو ماه گذاشتم . دیدم اکثر تست های تاپیک شده 7 صبح - 8 صبح گفتم یکی دو تا تست هم توی تایم روزانه بذارم . بسته ها هم حذف شده من دیگه دل و دماغ تست ندارم .نقل قول:
ایرانسل برای من هر روز بدتر میشه
از دیروز اس ان آر رسما منفی شده از 45 مگ سرعت این مونده ( با اس ان ار 15که قبلا داشتم )
الان ما باید چه کار کنیم ؟ گریه کنیم ؟ بزنیم تو سر و صورت خودمونیم که سرعت جنابعالی کم شده . زنگ بزن به ایرانسل بگو . اینجا شق القمر نمی شهنقل قول:
شما خودشو ناراحت نکن/ گفتم که بدونید تغییرات شبکه ممکن سیگنالتون رو بدتر کنه ( در جریان باشید )نقل قول:
خودم باید رکورد تک کانکشن خودم رو بزنمنقل قول:
4g همراه اول (بسته شبانه)
شهر بروجرد
اینم به افتخار بازگشت بسته های ایرانسل
19اردیبهشت - ساعت 1:52 بامداد
مدل گوشیتون چیه؟نقل قول:
مدل هوآوی gr3نقل قول:
همراه اول
مثل اینکه همراه اول داره یک تکونی به خودش میده! ( این سرعت برای همراه اول خیلی عجیبه:n31:)
مودمe3372 همین الان :
واسه گوشی cat 4 این سرعت واقعا عالیهنقل قول:
وضعیت اسف بار رایتل : اصلا معلوم نیست این رایتل کجا مونده ؟ اینجا 3 ساله رایتل پوشش داره اونم خیلی ضعیف . نه آنتن زیاد میکنه نه به سرعت اینترنت رسیدگی میکنه نه میخواد 4G کنه ؟
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
تا وقتی شما و امثال شما از رایتل استفاده میکنید و بسته های اینترنت میخرید چرا باید به خودش زحمت بده و خرج روی دستش بذاره که 4G بشه یا پوشش گسترش بده!نقل قول:
مثل پراید و 405 تا وقتی مشتری هست تولیدش متوقف نمیشه! ( البته پراید و 405 جایگزین نیست براش و مردم مجبور هستن ولی رایتل که دیگه جایگزین داره)
اگر مشترک های رایتل هم یکم غیرت به خرج بدن و ترابرد به ایرانسل یا همراه اول انجام بدن یا کلا رایتل بذارن کنار مجبور میشه یک تکونی به خودش بده!
ولی افسوس از ما مردم:n27:
این صحبت شما اشتباس ، رایتل یک اپراتور نوپاست اون هم تو این شرایط ایران که تورم بود و الان رکوده ، من از اینترنتش راضی ام (از پوشش نه) به چند دلیل ،یک اینکه ثبات خوبی داره و هیچ کجا کند نمیشه ، دو اینکه حجم دزدی نمیکنه اما من هم ایرانسل داشتم هم همراه اول که هر دو کندی و حجم دزدی (به ویژه ایرانسل) دارند.واس دانلود خب رایتل قطعا سرعتش کمتره اما استفاده من از اینترنت وب گردیه و در این زمینه خیلی از اون دوتا بهتره ،بسته های نسبتا مناسب هم داره ،من بسته یک ساله خریدم با حجم ۲۰ گیگ ۷۰ تومن و با این پینگی که رایتل توی تهران میده خوبه ،اما خب شهرستانا هنوز پوشش کمه که قطعا چون اپراتور نوپا است بهتر میشهنقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
ناراحت نشی ولی میشه بگی چی میزنی که اینقدر رفتی فضا؟؟؟نقل قول:
رایتل اپراتور نوپا هست؟؟؟
وقتی رایتل شروع به فعالیت کرد و از همون اول اینترنت 3g ارائه داد ایرانسل و همراه اول روی 2g بودن و 4 سال بعد از رایتل ایرانسل و همراه اول شروع کردن به نصب تجهیزات 3g
الان پوشش 3g همراه اول و ایرانسل ببین و پوشش و سرعت اینترنت 3g رایتل
همراه اول و ایرانسل که 4 سال بعد از رایتل شروع به ارائه نسل 3 کردن الان پوشش کامل ایران دارن و همچنین 4g و 4/5g
خیلی حرف قشنگی گفتی رایتل اپراتور نوپا:n19:
بیشتر مشترکین رایتل افرادی مثل من هستن که دنبال ثبات اینترنتن و واقعا رایتل برای من ثبات (و پینگ مناسب) داشته . مورد دیگه اینه که شاید رایتل نیازهای شمارو برطرف نکنه ولی دلیل نمیشه افرادی که از این اپراتور استفاده میکنن آدم های ناقص العقلی باشن ، هرکی بر اساس نیازش از اپراتور مورد نظرش استفاده میکنه، من سال ها مشترک ایرانسل بودم و از حجم دزدی این اپراتور خسته شدم، به علاوه اینترنتش هم دائما قطع و وصل میشه،همراه اول هم که نتش دست کمی از ایرانسل نداره.و در آخر بله رایتل نوپاس ،چراکه همراه اول و ایرانسل باید فقط سایت هاشونو تجهیز کنن و رایتل باید سایت نصب کنه و نصب سایت به مراتب زمانبر تر از نصب چند تجهیزات ساده است.نقل قول:
توی دانلود منیجر تا 50 مگ هم بعضا میره. چون مودم پلاسه و پلاس خودش رو توی اسپید تست نشون نمیده اما ای دی ام کانکشنهاش زیاده
اینم تقریبا حداکثر سرعتم بعد از 12 که مقداری شبکه خلوت تر میشه
تست چند فایل کوچک شش صبح
Ircll
+ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
شما همیشه زود قضاوت میکنی ؟ اولا من بسته اینترنتی رایتل نخریدم و نمیخرم چون قیمتهاش واقعا بالاست و اصلا به صرفه نیست . این تست رو هم با اینترنت 1 گیگ هدیه خود رایتل ( مناسبتی ) زدم و اینجا گذاشتم . گله و شکایتم به خاطر این بود که من فکر میکردم جدیدا که همه اپراتورها به خودشون تکون دادن شاید این اپراتور هم داده ولی متاسفانه نداده و به این زودی ها نمیده . دوما سیم کارت رایتل یه دونه دارم اونم سه سال پیش برا حس کنجکاوی خریدم زمانی که شهرستان ما 4G وجود نداشت . سوما حق با شماست ای خاک بر سر من به عنوان یک ایرانی که حقم همینه و از این بیشتر نخواهد بود . البته من نه پول دارم پراید بخرم یا 405 . از همین مخارج زندگی عادی هم به سختی بر میام . هر چی باشه اگر 30 درصد من تقصیر کار باشم . 70 درصد دولت و دولتی مقصر هستن . که این بلا رو سر من و امثال من آوردن . با تشکر از شما .نقل قول:
در مورد رایتل همه هر چی میگن درسته و حق دارن ولی شما فقط یه چیز خوب در مورد رایتل گفتید اونم : ثبات خوبی داره و هیچ کجا کند نمیشه . البته نکته دارد اونم اینکه در شهرهای بزرگ و شهرهای دارای پوشش خوب نه جایه پرتی مثل شهرستان ما . و این مورد رو هم در نظر بگیریم استفاده کننده کمتری نسبت به سایر رقبا داره . اصلا بعضی جاها استفاده کننده نداره و ترافیکش روانتره و شبکه خلوتر . ولی باید یه تکونی به خودش بده .نقل قول:
من هم با صحبت های دوستان موافقم ،رایتل خیلی ضعیف عمل میکنه و حتی توی تهران خیلی جاها پوشش داخلی ای که خودش ادعا میکنه در حد دو خط آنتنه، شهرستان ها هم کلا دو سه تا سایت داره و وضعش بده،جاده ها هم که تعطیل و کلا با رومینگ زنده مونده، من فقط به خاطر ثبات اینترنتش و دزدی نکردن از حجم بسته ها ازش استفاده میکنم.نقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
نمودار سرعت 5 صبح مودم e5186s-22a
دانلود شبانه همراه اول ( بسته 2 تا 7 )
4G ایرانسل - تهران
25 اردیبهشت 96
ساعت 2:32 بامداد