برا منم همينطور شد كامل ريست شد رمز و پس تغيير كرد بعد عوض كردم زنگ زدم اين پشتيبان اسكل گفت نوسان برق بوده:/
Printable View
برا منم همينطور شد كامل ريست شد رمز و پس تغيير كرد بعد عوض كردم زنگ زدم اين پشتيبان اسكل گفت نوسان برق بوده:/
سلام.
TD مبین نت خیلی وقته راه اندازی شده؟ خیلی چراغ خاموش اومده جلو من فکر نمیکردم به این زودی راه بندازه، تست یکی از دوستان رو توی تاپیک سرعت دیدم فهمیدم.
حالا دوستانی که دارن راضین از سرعت و کیفیت؟ تعرفه هاش که بدک نیست و از ایرانسل بهتره، فرکانسش همون 3500 مگاهرتزه؟
من یه مودم وایمکس مبین نت دارم که 5-6 سالی هست بدون استفاده افتاده و الان دیگه فروش هم نمیره. مبین نت از این طرح های تعویض نداره که مودم TD بده؟
سرعت خوبه چرا طرح مهاجرت مودمو ميديد با صد تومن تحفيف مي گيريد فقط نبايد شكسته باشهنقل قول:
دوستان من قیمت مودم رو توی سایتشون پیدا نکردم ...
یه طرح 500 گیگ روزانه 12 ماهه رو با تخقیف زده 480 تومن ... با مودمش و هزینه های جانبی در کل چقدر میشه؟
مودم با ۱۰ گیگ ترافیک هدیه یک ساله روزانه و ۱۰ گیگ شبانه و نصب و تحویلش ۲۳۹۸۰۰ تومننقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام.
دوستان سرعت تک کانکشن چقدره ؟ این مساله خیلی برای من مهمه ...
بعد اینکه تایم 2 تا 7 سرعت چطوریه ؟
از یه طرف دیدم یجا گفته تو این تایم میتونید 10 گیگ دانلود کنید ...
از طرف دیگه یه سرویس دیدم داره 1 ماهه ولی حجم شبانه رو زده 1000 گیگ ! ضمن اینکه تو سایت نوشته سرعت شبانه حداکثر 4 مگابیته .چطور ممکنه تو 1 ماه حتی به نصف این حجم دانلود رسید !؟؟؟!
عزيزم سرعت دانلود چهار تا چهل مگابيت هست :| اگه منظورتون چهار مگابايته نه خير حدامقر سرعت پنج مگاباينه شما بايد چهل رو تقسيم بر هشت كنيد كه ميشه پنج مگابايت در ثانيه دانلود كه يه گيگ در سه چهار دقيقه دانلود ميشه با اين سرعت تو يه ماه بالا هزار گيگ دانلود ميشه كردنقل قول:
....................
الان خوندم :)). سرعت در ساعت دو تا هفت صبح سرعت چهار مگابيته ولي من خودم تاحالا دانلود شبانه نداشتم مطمئن نيستم دو تا هفت بعد از ظهر بين چهار تا چهل متغيير ولي ثابت منظورم اينه رو يه سرعت بين اينا ثابت ميشه حدودا اون هزار گيگ رو به شما به نحوي اشانتيون داده و لازم نيست كامل تمومش كنيد چون پول روزانه رزو گرفتهنقل قول:
دوستان یه تست سرعت دانلود با دانلود منیجر میزارید لطفا
من گذاشتم تو تاپيك اي دي اس ال وايمكس و .. بريد ببينيدنقل قول:
مدل دقیق مودمش چیه؟
امکان آنلاک کردنش هست؟
از مودم با برندهای دیگه نمیشه استفاده کرد؟
1مودم air master 3000نقل قول:
2 امکانش نیست فعلا
3خیر چون سیمکارتش رو جدا نمیفروشن جدا هم گیر بیاری رجیستر نمیشه
اگر توی مودم ایرماستر سیم کارت نباشه. شبکه تی دی مبین نت رو توی سرچ پیدا می کنه ؟
اینجا منظورمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند شب پیش مودم ها رو ریموت آپدیت کردن و نسخه اش شده این : Software Version: V2.0.1B1037نقل قول:
قبلا این منو رو داشت ولی الان حذف شده!
سلام دوست عزیز
من خودم از سرویسش دارم استفاده میکنم و خیلی راضی هستم
اون سرعت هایی که اعلام کردی شما واسه Wimaxeshe نه این سرویس جدید TD-LTE
آره سرعتش تا 40 مگ هست و آپلودشم تا 5 و 6 میره که قشنگ یک هشنمه سرعت دانلودشه
حالا جالبیش اینجاست که میان سرویس رو بهت تحویل میدن و تست سرعتم میگیرن و اگر رضایت کامل داشتی ازت پول میگیرن
ایرانسل فله ای داره میفروشه
میری پول میدی و مودم میگیری
حالا باید دید چه سرعتی قسمتت میشه
مثل هندونه در بسته میمونه
با تورنت مشکلی نداره؟نقل قول:
میشه دستی port forwarding انجام داد؟
از این اطلاع ندارمنقل قول:
دوستان دیگه تورنت تست کردن جواب بدن
نمیدونم مشکلش چیه من دارم تلاش میکنم port forward کنم کردم حتی تو سایت هم مینویسه پورت باز هست ولی نمیشه وصل شد . من با مخابرات همین کارو امتحان کردم درست بود
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوستان عزیز جایی آموزش کانفیگ و معرفی گزینه های موجود در کانفیگ مودم ایر مستر 3000 هست برای آموزش؟
دوستان سرعت در طول روز میانگین چقدره در طرح های 4 تا 40 مگابیت؟
و اینکه سرعت شبانه چطوره؟ کاهش داره یا مثل روز هستش؟
با سپاس
من دیروز سرویسم برقرار شد .
از ساعت 3 ظهر تا طرفای 12 شب سرعت بین 20 تا 25 مگ بود.( سرور داخلی ، خارجی ، تک کانکشن )
ولی از 12 شب به بعد متاسفانه افت سرعت داره مخصوصا سرعت تک کانکشن افت شدیدی داره .
دوستان برای شما هم اینطوریه ؟
سیگنالم حدود 90 هستش و لینک کوالیتی اکثرا زیر 10 و قرمزه ...
افت ندارهنقل قول:
طبق نظر دوستان محدود میکنند شبانه رو ۴ مگابیت
سیگنال شما هم خوب نیست بتونی جایی بزاری لینک کوالیتی بیاد بالای ۱۴ اون موقع سرعت بهتری هم میگیری
شمام شرایطت شبیه منه
تو اون تایمی که گفتم افت داشتم واقعا .
البته سرعت آپلودم هم کلا ثابت رو 4 مگه .
سر ساعت 2 شب هم که سرعت دانلود دقیقا شد 4مگابیت که قولشو داده بودن :n10:
کلا 7.5 گیگ از سرورای داخلی تو این تایم دانلود شد با سرعت بین 400 تا 500 کیلوبایت .
ولی در مورد سیگنال واقعا کار ساده ای نیست ، من دیروز کل خونه رو با مودم چرخیدم به لینک کوالیتی 14 نرسیدم ، نهایتش 12 و سیگنال هم زیر 87 ندیدم لحظه ای هم برسه ...
مثلا الان با سیگنال 92 و کوالیتی 7 تست میگیرم سرعت 26 مگابیته . همینم علی الحساب کفایت میکنه اگه افت نداشته باشه ، ولی 12 شب به بعد افت داشتم.
منظورت اینه که ۱۲ تا ۲ شب افت داری؟!نقل قول:
در حد چقدر؟!
یعنی مثلا ۱۰ مگابیت سرعت خارجی رو داری یا اونم نداره؟!
بابا جان من. ده بار اين سوال پاسخ داديم از ياعت دو شب تا هفت صبح يرعت رو چهار مگابيت محدود ميشه افت نمي كنه محدود ميشهنقل قول:
یک ذره دقت کنی یا حداقل ۲تا پست بالاتر رو بخونی بدون اینکه ففط پست بزاری میفهمی اون قضیه محدود رو خودم میدونم و به دوستوثمون هم گفتمنقل قول:
ایشون میگه ۱۲ شب به بعد افت داره یعنی به ۲ شب نرسیده هنوز!
وقتی میخواین پست برارین اول دقت کنین به پستها
۱۲ شب به بعد افت سیگنال هم داری یا با همون سیگنال روز افت داری؟نقل قول:
بقیه دوستان تورنت رو تست نکردند؟نقل قول:
دوست عزيز اگه دقت كنيد مي فهميد ايشون ساعت محدود شبانه رو اشتباه گفتن من خودم ساعت يك شب كار كردم سرعت رو سي مگ بود ولي دو به بعد محدود ميشه :|. طوري رفتار نكنيد انگار من نفهمم نمي فهممنقل قول:
داداش :نقل قول:
لطف کن به سوالات بقیه دوستان جواب بده .
من اصلا راضی به زحمت شما نیستم .
خواهشا !
نه سیگنال همونه . بین 89 تا 92 بازی میکنه ...نقل قول:
کوالیتی هم بین 6 تا 10 .
البتهنقل قول:
با یه شب تست نمیشه گفت ولی خب به هر حال دیشب بین 12 تا 2 افت سرعت فاحش بود.
در جواب شما باید بگم 10 مگ سرعت خارجی که هیچ سرعت داخلی هم نداشتم ...
تقریبا سرعت 8 مگ بود .
بچه ها سرعت تک کانکشن هم اگه میتونید تست کنید ببینید چقدره ...
دیروز تا 12 شب خوب بود ولی الان شده در حد 4 مگابیت .
این باعث میشه از سیستمی مثله iptv نشه درست استفاده کرد .
در حالیکه تست سرعت گرفتم 27 مگ بود . سرعت با idm با تعداد 8 کانکشن در همین حد بود ولی با تک کانکشن که تست میکنم حدود 400 ، 500 کیلیوبایت سرعت میده ...
تورنت هم الان تست میکنم . گرچه دیگه سایتهای زیادی هستند بدون هزینه یا هزینه پایین تورنتها رو مستقیم میکنن .
-----------------------------
تست تورنت :
یه فایل با حجم 1 گیگ با سید و پیر بالا در زمان 30 دقیقه دانلود شد .
سرعت گهگاه به 1 مگابایت هم میرسید ولی سرعت متوسط حوالی 500 کیلوبایت بود.
البته send رو تقریبا بسته بودم.
سرعت نتم هم حدود 25 مگابیته در حال حاضر .
برای مایی که سیگنالمون ضعیفه این اتفاق پیش میاد منم گاهی اوقات افت دارم که معمولا با یه خاموش روشن برطرف میشه اون لحظه. البته سعی میکنم مودم رو جوری قراربدم که دیگه کوالیتی روی ۱۰ تا باشه حداقل. کلا مبین نت خواسته با حداقل انتن پوشش بده که امیدوارم پوشش رو قوی تر کنن تا ما حداقل ۲۰ تا رو بتونیم بگیریم.نقل قول:
ممنون، داخل مودم تنظیمی برای port forwarding یا upnp داره؟نقل قول:
تک کانکشن آسیاتک با دایال آپ برابری میکنه lol
بلهنقل قول:
virtual server داره . رو حالتهای tcp / udp .
ضمنا آپشن مربوط به dns دینامیک هم داره که داخلش dyndns , no-ip رو داره + اینکه میتونی dns دینامیک دلخواه هم براش تعریف کنی .
البته دیگه هر مودمی این آپشن و داره ولی اینکه بغیر از پیش فرض خودش هم بشه معرفی کرد چیز خوبیه.
فک میکنم این مورد برای port forwarding مهم باشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه توضیحی دربارهی Signal Strength، Link Quality میدین
هر قسمت از خونه یکی خوب میشه اون یکی پایین میاد،
مثلا Signal strength -90 و LQ 12 بهتره یا SS -102 و LQ 8?
قطعا اولی بهتره ...
عدد سیگنال باید پایین باشه ، کوالیتی هم باید بالا باشه .
-----------------------
متاسفانه امشب هم درست راس ساعت 12 شب افتضاح شد!
نوسان شدید سرعت و رفته رفته کاهش زیاد سرعت .
خاموش و روشن هم کردم ، تو بهترین جای خونه مودم و گذاشتم ، الان کوالیتی شده 15 و دو چراغ سبز داره با همون سیگنال 90 ولی بازم فرقی نکرد ...
دوستان شما هم لطف کنید بین 12 تا 2 شب تست کنید ببینید اوضاع چطوره.
ممنون ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]