با عرض معذرت من فکر کردم شما جنس Reflector رو عرض میکنید.
نقل قول:
Printable View
با عرض معذرت من فکر کردم شما جنس Reflector رو عرض میکنید.
نقل قول:
من خودم همین شرایط شما رو داشتم بلکه بدتر.کلا مودم ایرانسل رو پیداش نمیکرد و اگه هم پیدا میکرد یه خط داشت اونم 2g.ولی بعد اینکه این آنتن رو وصل کردم "http://novinphone.com/index.php?route=product/product&path=110&product_id=318" تو خونه همه 5 خط 3G پر میشه.تو محل کارم هم که 4G رو مودم 4 خط پر میکرد با این آنتن شده 5 خط ولی سرعت دانلود از 3 شده 6.5نقل قول:
اینم کیفیت آنتن من.در ضمن دوستانی که سر رشته دارن لطف کنن نظر بدن که کدوم یک از اینا رو دانلود و یا پینگ تاثیر داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا آنتن روی خونتون هست ؟ :))) شما بهترین معیارها رو داریدو حالشو ببر
نقل قول:
دوست عزیز میشه یک عکس قبل از وصل آنتن و بعد از وصل آنتن بگذارید طوری که آنتن هم معلوم باشه کجا گذاشته اید از اون هم عکس بگذاریدنقل قول:
عزیز این نرم افزار هم شما نصب کردین که قدرت سیگنال ها رو نشون میده یا چیز دیگه هست؟نقل قول:
نرم افزار انرویده واسه مودم های هوآوینقل قول:
ممنون اسم برنامه همونی هست که بالای نرم افزار نوشته؟نقل قول:
آره خودشه.اینم لینک گوگل پلیشنقل قول:
دوست عزیز این انتن دیگه موجود نیستنقل قول:
من از کجا میتونم انتن بخرم ؟
منم به زور از نوین فون پیدا کردم.اونا هم زود به زود میارن ولی تموم میشه.شما یه مدت سایتشون رو دنبال کنی میتونی گیرش بیاری.بهشون زنگم میتونی بزنی بپرسی کی موجودش میکنننقل قول:
عزیز دنبال کدوم مدلش میگردی؟مستطیایه یا لوزیه
من نمیدونم کدوم مدل انتن خوبه فقط یک انتن میخوام که خوب عمل کنهنقل قول:
من اون مدل مستطیلیه رو دارم واقعا عالی جواب میده از حدود ۱۲کیلومتری (چون منطقه ما پوشش نداره)تا حدود ۴۰مگ میگرفتم مودمت چیه عزیزنقل قول:
مودم مدل Huawei E8372 4G Wireless Modem هستنقل قول:
میشه دقیقا مدل این آنتن یا عکسی ازش را بگذاریدنقل قول:
لینک مورد نظر کار نمیکنه
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
عزیز من با سوکت crc9یا همون ts5که به مودم شما هم میخوره دارم اگه یه وقت طالب بودی در خدمتیم واقعا عالی جواب میده من sxt lte گرفتم نیاز بهش ندارم با کارتن و تشکیلاتنقل قول:
ممنون شما کدوم شهر هستین ؟نقل قول:
این انتن sxt lte هم خوبه ؟
من تهرانم عزیز اون که عالیه بهترین دریافتی رو بهت میده منتهی از لحاظ هزینه خوب قابل مقایسه نیست
قیمتش چند هست ؟نقل قول:
من الان توی اینترنت سرچ کردم مدل های مختلفی رو دیدم ازش شما کدوم مدل رو دارین ؟
مدل من مستطیلیه که نوین فون میداد وتو تبلیغاتشون قدرتش رو ۴۹زده بود لافا لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون عزیز سوکت هاش چه مدلی هستنقل قول:
عرض کردم crc9 من با مودمe3372استفاده میکردمنقل قول:
سلام میخواستم بدونم آنتن با فرکانس کاری 824~960 MHz / 1710~2500 MHz می تونه تو دریافت 4g به طور موثری تاثیر گذار باشه یا حتما باید 2600 هم جز محدوده پوشش باشه؟
سلام
رفقا این انتنی که درست کردید واسه فرکانس 2600 جواب داده ؟
حول وحوش سرعت دانلود به چند می رسه ؟
فرکانس های کاری اینترنت 4Gنقل قول:
1- باند 5 (رنج 450 تا 470 مگاهرتز)
2- باند 1 (رنج 700 تا 900 مگاهرتز)
3- باند 4 (رنج 2300 تا 2400 مگاهرتز)
4- باند 3 (رنج 2500 تا 2700 مگاهرتز)
هست. باید ببینید از چه پروایدری استفاده میکنید و پروایدر شما از چه باندی استفاده میکنه.
یکی از شرکت های معروف در زمینه تولید آنتن شرکت KBT چین هست که متاسفانه هیچ شرکتی در ایران اقدام به واردات آنتن های 3g , 4g این برند تا بحال نکرده اند. در ایران تنها آنتن های مایکرویو و فرکانس های 2.4 و 5.8 این شرکت موجود هست. لینک برای آشنایی بیشتر دوستان
اینا رو از کجا آوردید اطلاعات شما غلطه باند سه اصلا 1800 هست و..نقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
ممنون از همگی
ظاهرا فرکانس کاری ایرانسل 1800 هست. درسته؟
طبق لینک زیر به هر سه اپراتور همراه اول ایرانسل و رایتل برای اینترنت همراه روی فرکانس 1800 سرویس میدن که ظاهرا ایرانسل باند 7 با فرکانس 2600 هم در اختیار گرفتهنقل قول:
اطلاعات از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بود که شما درست میفرمایید اشتباه داره
اطلاعات صحیح باند های فرکانسی از لینک زیر قابل استخراج هست
کسى ازاين انتن استفاده کرده؟ توسرعت دانلودتاثير داره؟؟ بعضى نظرات دوستان رو گرفتم مى گفتن ک تاثير خاصى نداره و بعضا سرعت هم کمتر مى شه... مودمم3372هست
به نظرم ارزش نداره این آنتن رو براش هزینه کنید. تاثیرش هم خیلی ناچیز هست. اگر قصد خرید دارید اون آنتن مربع شکل رو بگیرید. قیمتش یه مقدار بالاست ولی من درباره اش تحقیق کردم خیلی خوب جواب میدهنقل قول:
واسه من که کلا آنتن رو پروند.باید بهش میگفتن آنتی آنتن :)نقل قول:
سلام .این مبدلی که با سیم به پشت مودم وصل کردین از کجا گرفتین؟سایتی رو سراغ دارین که بفروشه چون تو شهر ما پیدا نمیشهنقل قول:
این آنتن به درد نمیخوره ارزش هزینه کردن ندارهنقل قول:
دوست عزیز این آنتن یک اسباب بازی بیش نیستنقل قول:
من بعد از خرید اون رو به دانگل 3372 متصل کردم هیچ تاثیری نداشت
الان هم دارم از آهنرباش به عنوان گیره برای متصل کردن دانگل به پنجره استفاده میکنم
ممنون از دوستاننقل قول:
پس خریدش بی فایدس
سلام کسی این انتن ساخته ؟جواب گرفته ؟من میخوام بسازمش .پست شماره 145نقل قول: