٢-٣ نفر از بچه ها گرفتن موردي ندارن استفاده ميكنندنقل قول:
اما موقع خريد نبايد بگين ميخوام تهران استفاده كنم
از سايت يلو دات ار ميتونين بگيرين
Printable View
٢-٣ نفر از بچه ها گرفتن موردي ندارن استفاده ميكنندنقل قول:
اما موقع خريد نبايد بگين ميخوام تهران استفاده كنم
از سايت يلو دات ار ميتونين بگيرين
از کرمانشاه کسی تهیه کرده این سرویس رو؟
دوستان یه سری شهرستان ها هم هستن که تحت پوشش اند ولی تو سایت و تو نقشه نشون میده نیست
باید دکل هارو ببینید که td-lte دارند یا ن
پس از کی به صورت رسمی آغاز میشه توی تهران ؟
خط ADSL من به مشکل خورده ، فناوری دیگه ای توصیه میکنید الان ؟
منم خطم داغون شده شدیدا منتظرم تو تهران فعال بشه باید فقط صبر کرد و تحمل کردنقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
دوستان به نظرتون برای تلکام که 4 تا 7 مهره TD-LTE رسما توی تهران اوکی میشه ؟ یا هنوزم کار داره راه افتادنش ؟
الان که پوشش تهران تکمیل شده مراکز فروش مودم+سبمکارت ارائه میدن ؟
از اینجا برید ببینید میشه یا نهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من متوجه نشدم الان این تی دی ال تی یی انحصاریه ایرانسله فعلا یا نه؟
توی سایت یلو یه مودم بیشتر نیست اونم قیمتش سر به فلکه ، معلوم نیست این همه پول مودم بدیم کیفیت اینترنتش بعد از 1 سال یا بیشتر فاجعه نشه
توی این کشور هم هیچی تظمینی نیست فقط ریسک و جیب ملت رو خالی کردنه
من مودم mr200 دارم ولی توی مشخصاتش فرکانس 3500 نیست ، بنظرتون ساپورت میکنه ؟
سلام مدل
LH92
ایرانسل چطور هس؟ یه چیز میخوام که بتونم با کامپوتر دانلود کنم و البته با وای فا هم اوکی باشه
انحصاری ایرانسل نیست و بزودی شرکت های دیگه هم روی فرکانس های 2600 و 2300 ارائه میدن . ایرانسل به خاطر امکاناتی که داره زودتر راه اندازی کرده .نقل قول:
مودم های که فرکانس 3500 رو ساپورت کنه نیست تو بازار ایران و فعلا فقط همین مودم خود ایرانسل هست.
مودم شما فکر نکنم فرکانس 3500 رو ساپورت کنه. ولی سیم کارت td_lte بگیرید و یک بسته یکماهه بگیرید و تست کنید.
فعلا سیم کارت فقط با مودم واگذار میشه،نقل قول:
مودمی که تی دی دی 3500 رو ساپرت کنه توی بازار ایران نیست حتی توی بازارهای چین هم کمه.
فرضا مودم هم تهیه کنی سیم کارتشو می خواهی از کجا بیاری
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
این مودم اف دی دی هست و به تاپیک ارتباط ندارهنقل قول:
اگر استفادت توی خونس مدل دی 100 پیشنهاد میشه
مشاوره بیشتر را در تاپیک مودم پیگیری کنید
بچه ها كسي تونسته از برنامه ايرانسل بسته بگيره اكتيو شه؟! من هر چي از داخل برنامه بسته ميگيرم فعال نميشه
اينترنتي ميگيرم فعال ميشه همون موقع!
مورد دوم هم كسي ميدونه طرح مصرف آزاد رو چه جوري بايد فعال كرد؟!
از داخل برنامه كه ارور ميده فعال نميشه به غير اون هم كه راهي نداره چون سيم كارتش كه داخل موبايل كار نميكنه!
سلام تست مودم DT-350 مال شبكه LTE مربوط به محله پل قويون اروميه هست
سلام داداش ممنون، سرعتت بیشتر از این نمیشه؟ منم ارومیه هستم میخوام بگیرم محله مافینقل قول:
برنامه بعضی وقتا اب روغن قاطی میکنه یه کم بگزره درست میشهنقل قول:
خب همینو فور جی هم داره تا بیشتر از این
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
درسته، بیشتر از اینم میشه، ولی زیاد پایداری ندارهنقل قول:
والا سرعت كمي نيست خيلي از سرعت ها ADSL سر تر هست به نظر من بالا ١٠ مگابايت خوبنقل قول:
واقعا سرعتش خيلي خوبه از ADSL خيلي بهتر هستنقل قول:
چون تو تهران و مشهد حتی قم تست سرعت گذاشتن خیلی بیشتر از این هست، نمیدونم تو ارومیه چرا کمهنقل قول:
الان بدبختی ما رو ببین
ایرانسل 4.5g رو تست کرده و احتمالا چند ماه دیگه عمومی می کنه. خب الان بریم td-lte بگیریم؟ کلی هزینه بعدش دوباره برای 4.5 هزینه؟
تهرانی؟ سرعت و پینگت چطوره؟نقل قول:
اصلا میدونی 4.5G چی هست ؟ ادغام فرکانس های موجود 4G با هم هست که از سرعت جفت فرکانس ها استفاده کنه نه یه سرویس دیگهنقل قول:
در حال حاضر هم مودم های 4G توی ایران قابلیت ادغام فرکانس ها رو ندارن مگر این که از چین مودم بخرید که بتونید استفاده کنید وگرنه همش با گوشی میشه دوال کریر
حالا چرا اینقدر خشن.نقل قول:
میدونستم سوال نمیکردم
اره تهراننقل قول:
سرعت كه خوبه ٣٥ مگابيت اينطورا هست اكثرا بين ٣٠ تا ٣٨ مگابيت هست
پينگ هم خوبه مثلا از سرور المان ١١٠-١١٥ هست
شما کجای تهران این کیفیت و تست کردید؟ قطعی نداره؟ سرعت و پینگ نوسان نداره؟نقل قول:
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
اگه اینطوری باشه مخصوصا پینگش خیلی عالیه . از اول هم معلوم بود که مزیت tdlte ایرانسل همین پینگ پایین و ثبات سرعتش باشه .نقل قول:
اجودانيهنقل قول:
نه خوبه همه چي
اجودانيهنقل قول:
نه خوبه همه چي
سلام
به نظر دوستان و متخصصین ایا می تونیم امیدوار باشیم که در اینده نزدیک گوشی های موبایل هم از این فرکانس 3500 پشتیبانی کنند و دیگه نیازی به خرید مودم از ایرانسل نباشه ؟
فکر نمی کنم خبری از این فرکانس روی گوشی بشه احتمالا یه ساعته کل باتریو خالی کنه
سلام دوستان ی سوال داشتم
من تا چند روز دیگه ی سفر کاری دارم به چین و تصمیم گرفتم مودم هووای با فرکانس 3500 بگیرم برای استفاده از اینترنت ایرانسل،کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید و آیا باید حتما سیم کارت جدید بگیرم یا همین سیم کارت ایرانسل که باهاش 4جی استفاده میکنیم هم میشه.الان ی سیکارت ایرانسل دارم که روی مودم هووای E5271 نصبه.
7cEram
اگر برایtd-lte میفرمایید که سیم کارتشو بدون مودم نمیدن.نقل قول:
آره همون منظورمه و پس با اين سيم كارت هاي ٤جي ايرانسل نميشه استفاده كرد حتي مودم را داشته باشيم كه فركانس ٣٥٠٠ رو دريافت كنه؟نقل قول:
7cEram
پیشنهاد می کنم از خودشون بپرسیدنقل قول:
شاید هم سیم کارت خالی رو بدن
آشنا داشته باشی ، بهت می دن . مشکلی نیست .
دوستان اگه کسی تلکام رفت حتما سوال کنه وضعیت TD-LTE رو توی تهران و جویا بشه که چه زمانی رسما اوکی میشه ؛ ممنون :n40:
من از مركز خذمات حضوري پرسيدم گفتن سيم كارت خالي نميدن چون نداريمنقل قول:
به اندازه مودمها بهمون سيم كارت ميدن!
حتي گفت همين سيم مارتهايي كه ميدن رو گم كنين فعلا چيزي واسه تعويض هم بهمون ابلاغ نكردن