آخه همراه اول دوست نداره مشترکاشو از دست بدهنقل قول:
Printable View
آخه همراه اول دوست نداره مشترکاشو از دست بدهنقل قول:
بهترین ترابرد به نظر من به رایتل هست .... چندین بار ایرانسل شارژ خوری داشته برای من .... ایرانسل عزیز خانه قاضی گرد و بسیار است اما شماره دارد.... تو هم روزی به سرنوشت دزد اول دچار میشی ! این ره که تو میروی به ترکستان است عزیز من ! اپراتور های مجازی در راهن !!!!!
کیفت مکالمه 2g ایرانسل بد بود چند سال پیش با گوشی ارزون ... الان ندارم گوشی 2g که تست کنم .... من فرقی نمی بینم یا محسوس نیست برام با گوشی 4g و 3g !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با گذشت یک هفته از اجرای آزمایشی و محدود طرح ملی ترابردپذیری شمارههای تلفن همراه، مشخص شد که چه مشترکانی امکان ترابرد خطوطشان را ندارند...
دوستانی که اعتباری رایتل داشتند و ترابرد کردند به ایرانسل آیا پس از ارسال عدد 1 به 667 برایشان پیامکی مبنی بر قطع سیم کارت به خط رایتل شان ارسال شده؟؟؟
سلام دوستان
الان که بیدار شدم چک کردم خداروشکر فعلا مشکلات ترابرد همراه اول به ایرانسل حل شده.
کدهای USSD فعال شدند.
خرید بسته فعال شد.
حساب ecare فعال شد.
دو سه بار هم با خطم تماس گرفتم فعلا راحت بعد از پیام مزخرف همراه اول،تماس برقرار شد.
صبح خوبی داشته باشید.
سلام
برا من دو روز گذشت ولی هنوز پیامک نیومده برام .
من دو تا خط رایتل داشتم که به ایرانسل ترابرد کردم خط اولی را از طرف رایتل عدم احراز هویت زد و رد کرد و خط دومم قبول شد پیامک هم برام از طرف 667 آمد که سیم کارت شما غیر فعال گردیدنقل قول:
کاملا موافقمنقل قول:
ایرانسل بدرد مکالمه نمیخوره
فقط اینترنت اگه نزدیک دکل باشی خوبه و قیمتش از بقیه کمتر هست
پست اول تاپیک به روز رسانی شد:
پیشرفت اپراتورهای موبایل ظرف یک سال/ به کجا ترابرد کنیم؟
(این مقایسه تنها از نظر میزان پوشش نسل دوم GSM می باشد.)
به زودی به بررسی خدمات دیتا هم پرداخته خواهد شد.
برا منم حل شد...نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
شبکه اینترنت ایرانسل و رایتل خیلی سرعتش بد شده از دیروز .... :n30: مگه چند نفر ترابرد کردن ! ؟؟؟؟؟ !!!! ؟
ایرانسل من متاسفانه محل کار با فول انتن کار نمیکنه اما منزل در حد ۱ مگابیت شده روی فورجی اما رایتل الان تست گرفتم عالیه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه با سرور لندن هست.
Sent from my iPhone 6s+
سلام دوستان من از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل! امروز بعد 8 روز سیم کارت همراه اول سوخت و ایرانسل فعال شد! حالا یک مشکل خیلی عجیب دارم با سیم کارتم میتونم تماس بگیرم با هر شماره ای ولی هیچ شماره ای نمیتونه با من تماس بگیره و میگه مشترک مورد نظر در شبکه موجود نیست لطفا راهنمایی کنید؟!:n03:
رایتل برای من که الان خیلی بده که از رایتل سوئیچ کردم روی ایرانسل که خوبه ! اما کندی محسوسه .. من 4g ندارم رایتل تو منطقه مون ... خوش به حالتون که رایتل 28 مگ دارین :n04: ... این که ایرانسل رو ترکوند قشن ....... :n38:نقل قول:
خب چرا محله ما 4g نصب نمی کنه این !!!!!! :n27:
البته محله به محله فرق داره خب
مشترک 915*******، درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ 1395-4-29 16:51 و به دلیل Authentication failure رد شده است. با تشکر، ایرانسل ...
نقل قول:
خیلی جالبه تا حالا فکر می کردم فقط ۵ درصد رایتل پوشش جاده ای داره بازم ۱۵ درصد بهتر از ۵ درصده
من هم ترابرد کردم از اعتباری رایتل به ایرانسل خط ایرانسل هم وصل شده اما مسدوده نه میتونم تماس بگیرم نه تماس دریافت میکنم پشتیبانی ایرانسل میگه در مرحله تایید شماره ملی به مشکل خورده که خط ایرانسلت مسدود شدهنقل قول:
تمام دوستانی که ترابرد کردن به ایرانسل تا 24 ساعت خطشون نرمال میشه ....کمی صبر نیاز داره
من دو روز پیش خط ایرانسل رو تحویل گرفتم ولی هنوز اس ام اس برام نیومده چقدر طول میکشه بیاد ؟
از اعتباری همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم .
شما اون ارسال عدد 1 به 667 برات اومده؟؟ اگر آره خط همراه اولت قطع شده؟؟ اگر آره سیم کارت ایرانسلت رو بگذار توی گوشی ببین آنتن داری
از طرف ۶۶۷ اس ام اس برام نیومده هنوز
سیم کارت ایرانسل هم غیر فعاله
شما همین الان برو تو سایت irancell.ir بخش پشتیبانی آنلاین پایین سایتشه اونجا شماره همراه اولت رو به اوپراتور بگو برات چک کنه ببین وضعیت چیهنقل قول:
دم ایرانسل گرم سقف کارکرد خطمو از 50 به 70 هزار تومان افزایش داد...در حالی که همراه اول تو 25 ت یکطرفه میکرد...!
هیچ کی نمیتونه با خط من تماس بگیره. کدهای ایرانسل هم کار نمیکنه. ترابرد از همراه اول به ایرانسل ( چه اشتباهی کردم ترابرد کردم) توصیه میکنم فعلا ترابرد نکنید خیلی مشکلات داره فعلا :n27:
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم از اعتباری رایتل ترابرد کردم ایرانسل شما وقتی با سیم کارت ایرانسلت به کسی تماس میگیری میگه خطت مسدوده؟؟نقل قول:
من میتونم با هر شماره ای تماس بگیرم یا پیام بفرستم ولی کسی نمیتونه با من تماس بگیره ( میگه مشترک مورد نظر در شبکه موجود نیست)نقل قول:
سقف كاركرد همراه اول چقدره مگه؟والا من خودم تا ١٨٠تومن هم قبضم اومده،٤ ماهم ندادم،يه طرفه نشدهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من خطم از قدیمیا نبود به خاطر همون کلا 30 ت بود...خخخخخخنقل قول:
دوست عزيزمنقل قول:
خواهش ميكنم اطلاعات غلط ندين به كاربران.اگر چيزي رو نميدونيد،بپرسيد
من الان به ٩٩٩٠ زنگ زدم،پرسيدم.ميزان وديعه يا همون بستانكاري همراه اول براي كسي كه فردا صبح بره سيمكارت دائمي ثبت نام كنه،٩٠ درصد ٧٦تومن هست كه ميشه حدودا ٦٧ تومن يعني وديعه اون ٦٧ تومن هست و تا زماني كه ٦٧ رو رد نكنه ،سيمكارتش يه طرفه نميشه
سال به سال كه ميگذره،بيشتر ميشه
اينكه واسه شما ٣٠ تومن بوده،علتش رو نميدونم اما اطمينان كامل دارم كه حداقل ٣٠ تومن نيست كه با تماسي كه گرفتم،متوجه شدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام ، من ترابردیم از رایتل به ایرانسل موفق بود ولی یک مشکل که دارم ئر نرم افزار ایرانسل من قسمت طرح من نوشته PORTABILITY PER SECOND TARIFF PLAN ~2.0.1 و در قسمت موجودی حساب (ریال ) با اینکه سیم کارت را شارژ کردم نوشته Not Available کسی از دوستان میدونه مشکل کجاست ممنون میشم
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از زمانیکه سیم کارت آنتنش میاد و آرم ایرانسل بالای گوشی ظاهر میشه ۲۴ ساعت بعد خط فعال میشه.
۲۴ ساعت صبر کنید تمام مشکلات تماس و USSD و MyIrancell برطرف می شود.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
ممنون ولی من الان 2 روزه که فعال شده ولی این مشکل همچنان پا برجاستنقل قول:
زنگ بزن ۷۰۰ برای مشکلتون تیکت ثبت کنن، ۱۰۰% مشکل برطرف میکنن.نقل قول:
حد اعتبار خط منم به ۷۰ تومن افزایش پیدا کرد.نقل قول:
راستی آقا رضا متن شکایت بابت این پیام مزخرف همراه اول برای منم بفرست که منم تو سایت ۱۹۵ شکایت پر کنم.
واقعا طرفی که به شما زنگ میزنه و کار عجله ای داشته باشه، بیچاره کلافه میشه تا تماس برقرار بشه.
ممنون.
وضعیت ترابرد خط من از دائمی رایتل به ایرانسل
روز پنجشنبه از سایت ایرانسل ثبت نام کردم. جمعه از ایرانسل ( تهران) تماس گرفتن و اطلاعات رو چک کردن و گفتن سیم کارت رو می فرستیم. روز شنبه از نمایندگی شهرمون تماس گرفتن برای دریافت رفتم دوباره فرم پر کردم و سیم کارت خام رو داد. روز دوشنبه پیامک شماره ارجاع ترابرد اومد همینطور پیامک ارسال عدد 1 به 667. و ساعتی قبل( سه شنبه اخر شب) پیامک قطع سیمکارت قبلی و نصب سیم کارت جدید اومد . همینطور پیامک رمز ورود به حساب .
وضعیت تماس خوب هست چه به شماره خودم و چه به شماره های دیگه . بدون پیغام آزار دهنده ترابرد و مستقیما گوشی زنگ می خوره ( فعلا تو این یک ساعت همه چی ردیفه) . هنوز از نت استفاده نکردم بنابراین نظری ندارم.
وارد حساب کاربری می تونم بشم ولی فعلا وضعت رو زده قطع موقت و نمی تونم در گزینه ها تغییری ایجاد کنم(روز تاریخ تولدم رو اشتباه وارد کرده) که احتمالا تا یکی دو روز اینده اینم رفع بشه.
با پشتیبانی ایرانسل یه تماس بگیریدنقل قول:
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
با سلامنقل قول:
با توجه به اینکه بنده خط همراه اول خود را به ایرانسل ترابرد کردم با پیام بسیار طولانی قبل تماس روبرو شدم یعنی یک نفر که با من تماس میگیره یه پیام طولانی با دو بار تکرار مواجه میشه! و فکر میکنه خطم خاموشه یا مشکل داره تقاضای رسیدگی به این موضوع را دارم...ممنون
دوستانی که از همراه اول اومدن ایرانسل مخصوصا خط دائمی ها از جمله اقا مجید عزیز حتما تعرفه کنترل مصرف ازاد رو فعال کنن و ببینن همین یه کار ایرانسل به کل سیستم همراه اول می ارزه
نمیدونم من بد شانس هستم یا این مشکل توی ترابرد دائمی همراه اول به ایرانسل وجود داره الان 24 ساعت شده که هیچ کسی نه میتونه با من تماس بگیره نه پیام برام میاد ولی من میتونم تماس بگیرم و پیام بفرستم. از خط دیگه که با من تماس میگیرن میگه ( مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد) با پشتیبانی همراه اول و ایرانسل هم هر چی تماس میگیرم فایده نداره فقط میگن بررسی میکنیم. پشیمون شدم از این ترابرد ( البته فکر کنم همراه اول داره سنگ اندازی میکنه این وسط)
برو پروفایل ایرانسیلت اگه وضعیت خطط قطع موقت بود برو نزدیکترین نمایندگی ایرانسل حل میشه...کلا ترابرد خطوط دائمی همراه اول به ایرانسل مشکل داره...البته بعد فعالسازی کامل دیگه مشکلات حل میشهنقل قول: