zyxelنقل قول:
vmg-1312-b10a
vmg-1312-b10b
این دوتارو اگر داشتن بگیر ابنا برادکامن...
هرچی گرفتی مطمئن شو چیپش برادکام باشه..(لیست اول تاپیک هم روش حساب باز نکن خطا داره...مثلا asus n10 یا n14 چیپ برادکام نیستن...)
Printable View
zyxelنقل قول:
vmg-1312-b10a
vmg-1312-b10b
این دوتارو اگر داشتن بگیر ابنا برادکامن...
هرچی گرفتی مطمئن شو چیپش برادکام باشه..(لیست اول تاپیک هم روش حساب باز نکن خطا داره...مثلا asus n10 یا n14 چیپ برادکام نیستن...)
سلام
مودم tp-link TD-W8960N(EU) Ver:7.0 آیا چیپ برادکام هست؟
یا با سریال نامبر میشه فهمید برادکام هست
دوستان این مدل هم برادکام هست ؟
VDSL Modem/Router VMG 1312-B10B
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این مودم آیا چیپستش برودکام هست ؟
Asus DSL-N10 C1 Wireless-N150 ADSL Modem Router
دوستان الان از مودم های موجود تو بازار چی رو پیشنهاد میدید؟ ترجیحا زیر 200 هزار تومن (تا 250 هم مشکلی نداره اگه خوب بود)
اگه اشتباه نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستنقل قول:
دوستان مودمهای زایکسل که شاتل میده چطورن؟
بله برادکام هست .اتفاقا دیروز چک کردم بنظر مودم خوبی میاد خودم هم تو فکر خریدش هستم .نقل قول:
از دوستان کسی سابقه استفاده ازش را داره ؟
بنظر یکی از کاملترین مودمهای VDSL هست .
Architecture: MIPS 4350 Vendor: Broadcom Bootloader: U-Boot System-On-Chip: Broadcom BCM63168UKFEBG CPU/Speed 400 MHz
خودم عشق کردم چه لینکهایی دادم :n02::n02:
یه ASUS DSL-N14U B1 یا DSL-N14U از سایت دیوار دست دو بخر حدود 200 220 تومان بعدش منم یه عمر دعا میکنی .مدل B1 جدیدتره ولی هر دو امکاناتشون یکی هست .به چیپ هم کاری نداشته باش تنظیمات دقیق ADSL که تو مودم های Asus هست تو هیچ مودمی ندیدم مخصوصا تنظیمات نویز خط که عالی جواب میده .نقل قول:
سلام کدوم یکی از اینا wifi ACرو هم پشتیبانی میکنن ؟ :n12:نقل قول:
یک مودم با چیپست برودکام میخوام که از وای فای AC پشتیبانی کنه ؟
بنظر من خیلی رو چیپست برودکام مانور نده بنظر من مودم های asus خلی بهتر جواب دادند و امکاناتشون بهتره .نقل قول:
در ضمن میتونی یه مودم معمولی بگیرید و یه روتر وایرلس AC خوب بهش وصل کنید .
تاپیکها زیر را چک کنید :
روتر های ASUS RT-AC68U و ASUS RT-AC3200 و روتر Linksys WRT1900ACS
مودم هم میتونی ASUS DSL-N14U B1 رو بگیرید بنظر من تنظیماتش بین مودمها از همه بیشتر و دقیقتر هست مخصوصا رو تنظیمات مربوط به خط ADSL که کولاک کرده .
من انواع لوازم شبکه و مودم داشتم و دارم برا همین این مدل را با یک روتر جدا پیشنهاد میکنم .
کارت USB برا Wireless AC هم خواستی بگو یه مورد خوب دارم :
محتوای مخفی: نقل قول
چیپست VMG3625-T20A چیه داداش ؟
شما که تو کار تجهیزات شبکه ای واردی میتونی راهنمایی کنی بفهمم برودکامه یا نه ؟
چیزی پیدا نکردم .:n35:نقل قول:
دوستان ممنون میشم یه مودم با چیپ برادکام معرفی کنید
ترجیحا زایکسل باشه (بخاطر مچ بودن با شاتل)
نبود هم مشکلی نیست
فقط دو سه مورد باشه
VMG1312-T20Bنقل قول:
VMG5301-T20A
رو مچ بودن فکر نکن همه با همه شبکه ها الان کار میکنند .گذشت اون زمانی که رو بعضی شبکه ها بعضی مودم ها خوب جواب نمیداد .
من اکثر مودمها را تست کردم و با اکثر شبکه های معروف سرویس داشتم .
اتقاقا دو مودم بالا را هم داشتم من که زیاد خوشم نیامد از مودمهای زایکسل
میتونم بگم خوب بودند ولی عالی نبودند .
تستی که کردم مودم زایکسل 1202 برا شاتل بهتر از حتی ایسوز ان10 هم جواب داده !نقل قول:
این مودم تندا 301 یا 303 چطورن ؟
از مودم غیر از وصل شدن چه امکاناتی میخواید ؟نقل قول:
USB
ساپورت از V P N و چیز شکن
دانلود بدون کامپیوتر
.....
؟
سرعت معمولی که خطتون الان آپ میشه چنده و SNR چند ؟
صرفا یه ارتباط پایدار و مناسبنقل قول:
برا گیم هست ...
وضعیت خط بسیار بد هست و مشکل زیرساخت داره اینجا
حتی کابل از تقسیم کوچه تا منزل هم تعویض شده ولی خط همچنان بیشتر 6-7مگ کشش نداره در بهترین حالت
ADSL link status: up
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
near-end fast channel bit rate: 6253 kbps
far-end fast channel bit rate: 943 kbps
SNR margin Upstream: 9.0 dB SNR margin Downstream: 7.6 dB
دوست عزیز خوب به راهنمایی گوش کن و اول اینا که میگم تست کنید :نقل قول:
۱- نوع کانکشن را از adsl2plus تغییر بدید به g.dmt و به شبکه هم زنگ بزنبد بگید از سمت خودشون هم پروفابل خط شما را همبن ست کنند.
۲- به شبکه بگید یرعت آپلپد شما را روی 512kb ست کنند
تا اینجا برا همه مودمها یکیه
۳- اگر مودم ایسوس دارید در قسمت administration برید به قسمت dsl setting اونجا به سری تنظیمات اصافه برا تنظیم خط و حساسیت به نویز و کم شدن قطعی و ... داره که با تنظیم درستشون هم میشه قطعی را از بین برد و هم به حداکثر سرعت قابل قبول بدون قطعی دست یافت
بسیار عالینقل قول:
بعد شما چه مودمی پیشنهاد میدین
ترجیحا چیپ برادکام باشه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
این مودم چیپ برادکام داره ؟
Tenda D301 V2
امروز W9970 v2 خریدم؛
چیستش برودکام و چون تا 100 مگ وی دی اس ال حواب میده سرعتش دوبرابر دیلینکه و 600 مگاهرتزه.
نویز آپلود 6 تا کمتر شده و تلفنم وصل کردم به خط، فعلا قطعی اصلا نداشته، کانکتشم خیلی سریعتره.
از کسانی که این مودم یا مدلای قبلیش رو دارن خواهش می کنم بگن آیا چراغای لن برای شما هم ثابته و چشمک نمیزنه یا این مشکه فقط برای منه!؟
Asus DSL-N14U بهتره یا TD-W9970_V2 یا Asus N14U_C1 یا Asus DSL-N14U-b1
مودم فعلیم Asus DSL-N12E_C1 هست
دوستان اینجا کسی هست که دلال یا فروشنده ی برند خاصی نباشه و مثل خودم یه مصرف کننده عادی باشه که دنبال بهترین مودم میگرده ؟
من یک عدد N14 دارم و یک عدد هم N12نقل قول:
N14 به صورت خودکار فریم ورهای جدید رو میگیره ولی 12 دستی هست
سرویس 16 مگ از شاتل دارم ولی با مودم N14 سرعت دانلود در مودم 17MB است و Max rate 21MB و snr 14 است. سرعت دانلود واقعی هم ثابت 1960 کیلوبایت در ثانیه با IDM است.
همین سرویس و همین خط در N12 به ترتیب 14 مگ و Max rate 16 مگ و snr 8.9 است که باعث میشه کیفیت به شدت افت کنه . سرعت دانلود ثابت نیست و هی بالا و پایین میره و بین 500 تا 1300 کیلوبایت تغییر میکنه.
همیشه خودم رو سرزنش میکنم که چرا دو تا N14 نخریدم وقتی فرق قیمتشون فقط 10-15 هزار تومن بود . الان که 150 هزار تومن فرق قیمت پیدا کرده
دوست عزیز فرق دو مودم را گفتندنقل قول:
کلا N14 از نظر کارکرد قویتره
مدل N14 دارای v p n هست و N12 نداره و تنظیمات نویز خط در N14 بهتره
مدل N14 در بازار دارای ورژن b1 و ورژن N14 هست که کارکرد و مشخصات هر دو مدل یکیه و فقط مدل b1 آنتنش ثابت هست و مدل معمولی آنتنش جدا میشه و امکان استفاده از آنتن قویتر هست
در مورد ۹۹۷۰ هم کیفیت خوبی داره فقط تنظیمات نویز برای خطوط دارای نویز و قطعی نداره و همچنین v p n هم نداره
اگر از v p n استفاده نمیکنید و خط نویز یا قطعی نداره هر دو مدل N14 و ۹۹۷۰ خوبه ولی من N14 رو ترجیح میدم
اگر بودجه مشکل نداره بنظر من مدل Asus DSL-AC68 U یا DSL-AC88U بگیرید که بهتر هست هم در سرعت و امکانات و سرعت شبکه وایرلس
من همه این مودمها را داشتم و با همه کار مردم و اینها تجربه شخصیم هست .
فدا سرت کسی از داخل مودم خبر نداره که ..کسیم این روزهارو پیش بینی نمیکردنقل قول:
منم 9970 دارم و درسته برای vdsl هستش ولی برای adsl هم سیگنال به نویز رو 6 دی بی برد بالا و مشکل خاصی باهاش ندارم ولی از لحاظ امکانات کلا ایسوس ها یه سر و گردن بالاتر هستن.
من فقط مودم گیگابیتی میخاستم که الان برای تی پی لینک رفته بالای یک میلیون و ایسوس هم کم یابه و باز گرون تر.
فعلا که مودم ایرانسل رو کردم روتر گیگابیتی :n02: و 350 هزار تومن هزینه کردم یه ماه پیش و هم روتره هم سیم کارت میخوره و ...failover هم که هست
چیپ مودم دی لینک ۲۵۲۰u hwZ2 چیه دوستان؟ رنگ سفید
دوستان چیپ مودم دی لینک ۲۵۲۰u hw z2 برادکام نیست گفنم که بدونید مث من گول نخورین تو ایران کلاهبرداری زیاد انجام میشه چیپ این مودم مدیاتکه مدل mediatek mt7502RN
اگه کارایی موردنظرتونو نداشت بدونید که چیپش برادکام نیست من خودم مودمو باز کردم دیدم چیپش مدیاتکه
بنابراین مودم ۲۵۲۰u hw z2 رنگ سفید و سیاهش هیچکدام چیپ برادکام ندارند
چیپ مودم دی لینک ۲۷۴۰u rev A1 هم ریلتک هست مدل RTL 8676S برای کسانی که این مودمو دارن و میخوان چیپشو بدونن چیه
سلام و درود دوست عزیزنقل قول:
N14U B1 فقط مودم هستش؟
چون فرمودید در کنار این مدل باید روتر هم تهیه بشه ، درست متوجه شدم؟
سلام .
دوستان یک مودم بدون وایرلس معرفی میکنید چیپست برودکام باشه و روی خطی که نویز داره خوب جواب بده .
الان مودم tplink w8951nd رو تست کردم خیلی بد بود و snr رو بین 6 - 9 نشون میداد . max rate رو هم حداکثر 3000kbps میزد .
line-attenuation حدود 47 .
با خرید مودم میشه کیفیت بهتری گرفت ؟
مودم بدون وایرلس معرفی کنید چون دو تا روتر اکسس پوینت جدا دارم . ممنون
سلام.برای اینکه بفهمید یه مودم چیپستش برودکام هست یا نه یه روش کلی هست.باید توی تنظیمات مودم نگاه کنید ببینید توی قسمت dsl setting مودم قسمت advance setting داره یا نه. اگه داشته باشه توی اونجا ببینید قسمت tone selection داره.اگه داشته باشه چیپست برودکام هست.tone selection یه جدول هست مثل این .حالا شاید اسم دیگه ای هم داشته باشه.نقل قول:
یه سایت هم به اسم setuprouter . com هست که صفحه تنظیمات و راهنمای خیلی از مودمها رو داره. که میشه با داشتن راهنمای مودم بفهمید این قسمت رو داره یا نه.البته ورژن سخت افزار مودم هم مهم هست.چون بعضی مودمها اسم یکسان دارن ولی سخت افزار و شکل اونها با هم فرق داره.مثلا مودم dlink 2520u هم چیپست برودکام داره هم غیر برودکام و شکل مودمها هم فرق داره.یا 2730u دیلینک میگن مشکیش برودکام هست ولی سفیدش برودکام نیست.بعضی از اطلاعات اون سایت هم به اینموضوع توجه نکرده و فقط یه نمونه از مودم رو معرفی کرده که باید دقت کنید .
ولی اینکه چیبست برودکام از بقیه چیبستها بهتر هست یا نه رو نمیدونم.
یعنی فقط دنبال مودم با چیپست های برادکام باشیم از مدل های بالا!نقل قول:
اینا بهترین چیپست های برادکام هستن درسته؟
برای اینه مطمئن بشی باید توی گوگل سرچ کنی ...نقل قول:
مثلا بزنی tplink w9970 chipset عموما به جواب میرسی یکی دوتا منیع معتبر هم wikidevi هست و wiki یه openwrt هم عموما اطلاعات خوبی داره...
بعد باید دقت کنید که مودم های مختلف ممکنه revision های متفاوت داشته باشن که باید حواستون باشه...
برای مودم ساده هم نسخه های قدیمی dlink dsl2520u برادکام هستن (دیزاین قدیمی, چیپش هم اگر اشتباه نکنم 6338 هست)...
مودم های دیگه هم highend ترین چیپست رو zyxel vmg1312-B داره که پیداکردنش سخته بعد از اون آپشنی که توی ایران من پیدا کردم tp link w9970 هست...
مشخصات اینارونقل قول:
1201-T10A/B
1202-T10A/B
1312-t10b
5301-T20A
از کدوم سایت ببینم داداش که برادکامه یا نه ؟؟
گفتم که فقط b هاش برادکام هست ....نقل قول:
یه مدت کوتاهی وارد بازار ایران شدن ولی الان فقط داخل بازار t هاش پیدا میشه ...
اگر b پیدا کردید بگیرید نبود آپشن بعدی همون w9970 هست فعلا...
داداش این w9970 مشکل امنیتی دارهنقل قول:
همه سایتای خارجی نوشتن بخاطر مشکل سخت افزاری به راحتی قابل هک شدن از طریق نته
از این سه مدل B کدومشو بخرم که دیگه صددرصد برادکام باشه ؟؟
من یه سرچ کردمم چیزی در مورد مشکل امنیتی پیدا نکردم....نقل قول:
شما میخوای خیالت راحت باشه بزار روی bridge ...
این مودمایی هم که لینک دادی همشون T هستن و برادکام نیستن...
"vmg1312-B "این باید توی اسمش باشه نبود برادکام نیست...
آها اولین حرفش باید B باشه درصورتی که من به اشتباه فکرمیکردم آخریش باید B باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این داداشمون هم 9970 داشتهنقل قول: