درسته که این سرویس بیشتر برای مناطق روستایی راه اندازی شده ولی سرعت1 مگابیت درحالی که کاربر زیادی هم نداره و تمرکزش هم فقط روی مناطق روستایی هست واقعا فاجعه هست .
Printable View
درسته که این سرویس بیشتر برای مناطق روستایی راه اندازی شده ولی سرعت1 مگابیت درحالی که کاربر زیادی هم نداره و تمرکزش هم فقط روی مناطق روستایی هست واقعا فاجعه هست .
من که نمیدونم مال کدوم اپراتوره؟
!
دوستان فروشش آغاز شده الان؟
متاسفانه به علت انحصار باند 800 مگاهرتز قیمت ها بالا خواهد بود کلا تو ایران کلمه "انحصار" یعنی قیمت بسیار بالا و کیفیت پایین هرچند خودمم امیدوارم قیمت ها و کیفیت خدماتش مناسب باشه از لحاظ پوشش دهی که فوق العادست هر جا سرچ میکنم 43212 رو پیدا میکنه حتی تو جاده و روستاهای دورافتاده با های وب هم تماس گرفتم گفتن هنوز به صورت رسمی این سرویس رو ارایه نمیدیم فعلا باید صبر کرد ببینیم چی میشه...
سلام این تعرفه ها اصلا درست نیست سرویس های وب خیلی گرونه اینم اصلاعاتی که توی سایت های وب گذاشتن
رفه سرویس های 4G در روستاها
هموطنان گرامی ساکن روستاها در سراسر کشور که تحت پوشش شبکه «USO هایوب» قرار دارند، میتوانند بر اساس جدول تعرفههای زیر اقدام به خرید سرویس مدنظر نمایند.
خرید
خرید
خرید
مشترکین در صورت خرید همزمان مودم با یکی از بسته های فوق می توانند هزینه ی مودم را به صورت اقساط ۲۴ ماهه پرداخت نمایند.
قیمت مودمهای 4G
نوع قیمت نقدی ( تومان ) پرداخت اولیه قسط ( تومان ) قسط ماهیانه ( تومان )
مودم USB مودم USB ۱۵۰,۰۰۰ ۳۰,۰۰۰ ۶,۰۰۰
مودم رومیزی مودم رومیزی ۴۹۹,۰۰۰ ۱۲۰,۰۰۰ ۲۰,۰۰۰
مودم فضای باز مودم فضای باز ۷۵۰,۰۰۰ ۱۸۰,۰۰۰ ۳۰,۰۰۰
برای ثبت نام کلیک کنید
سلام این سرویس برا شهرستان ایوان استان ایلام فعال شده به قول خودشون حداقل پنجاه کیلومترو پوشش میده اما کیفیتش درشرایطی خلوتی شبکه سرعت تا شونزده مگ میره اما هزینش خیلی زیاده مودماشون خیلی گرونه مخصوصا مودم رومیزی چهارصدو خورده ای هزار تومان ماهی هم دو گیگ ترافیک میدن با بالا ترین قیمت ممکن صد رحمت به همون همراه اول خودمون
من الان از اینترنت های وب استفاده می کنم، تا حالا که راضی کننده نبوده...با این اوصاف اونروز زنگ زدن و نظرسنجی می کردن که برا فلان امکان و بهمان خدمت ما از 0 تا 10 چند نمره میدین؟ :n02::n02:
شیک باشید
من الان از اینترنت های وب استفاده می کنم، تا حالا که راضی کننده نبوده...با این اوصاف اونروز زنگ زدن و نظرسنجی می کردن که برا فلان امکان و بهمان خدمت ما از 0 تا 10 چند نمره میدین؟ :n02::n02:
شیک باشید
چه جوری خریداری کردید؟؟؟؟؟؟نقل قول:
منظورش adsl هست نظرسجنی هم برای adsl هستنقل قول:
اینا هم خب بعد 2 سال اصلا نمی دونن چکار می کنن
هنوز هم توی پوشش هستیم اما هیچی که هیچی !!
فکر کنم بعضی سرمایه گذار ها پول مفت دارن
بی خودی سرمایه گذاری کنن
تعرفه سرویس و آغاز فروش تجاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عجب بعد از عمری ارائه شد! :n02:نقل قول:
تازه اونم با تغییر در بسته ها و افزایش قیمت
قبل از اغاز فروش تجاری یادمه 3گیگ 9ت ارائه میشد اما الان 2گیگ 15 ت
100گیگ 360 ت |:
داغون!!
رفتم ثبت نام میگه قبلا ثبت نام کردی!
رفتم فراموشی رمز عبور، میگه کد ملی بیش از یک بار ثبت شده!
با خودشون چند چندن؟
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
بسته هاش چقدر بده :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
چه قدر گرونه بسته ها
چه خبره؟ :n04:
به این درد میخوره یه طرح یک ساله با حجم کم بخری واسه وقتایی که مسافرت میری و سیمکارت های معمولی یا آنتن نمیدن یا اینترنت درستی ندارن. که متاسفانه همین رو هم نداره... یک ساله ۱۲۰ خیلی زیاده...
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان کسی استفاده می کنه؟
سرویسش چطوره؟
بالاخره راه اندازی شد برای استفاده کاربران؟
سیم کارت هنوز عمومی نشده
داخل مودم بوده برای تست خارج شده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
رو نقشه کجا هستید؟نقل قول:
خیلی خوبه وضعیت سیگنال
من رو نواحی داخلیم بدرد این میخوره میری جاده اینا از نتش استفاده کنی پوشش عالی داره !
نقشه که تقریبا کل ایران رو پوشش دارهنقل قول:
آره
پوشش عالی ولی سرعت زیر ١٠ مگا بیت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دادا adsl اش واسه ما رو 4 مگابیت محدود شده کمبود پهنا داره این شرکتنقل قول:
بعد پهنا رو 5 مگاهرتزه!
ولی سیمکارتش بدرد این میخوره جاده و روستا های وشهرستان که میری همه جا نت هست!
سلام این تستتون مربوط به چه تایمی هست؟نقل قول:
در حال حاضر bandwidth از 5 به 10 مگاهرتز افزایش یافته
تست سرعت شبکه 4Gنقل قول:
الان در کل کشور اغاز شده یا اون چند استان که افتتاح کردند؟ اینترنتی باید خرید یا رفت نمایندگی های وب؟نقل قول:
اوه اوه چه خبره چه گرونه
چه بی شرف و بی وجدان و بی رحم
به روستایی ساده و ساده باور هم رحم نمی کنند واقعا جای تاسف بیشتر واسه کسی این بسته ها رو بخره
تو استان تهران ۵ هستنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
جواد جان کپی رایت رو رعایت کن بی زحمت با منبع ذکر کننقل قول:
دماونده کنار آنتن[emoji4]نقل قول:
از انتنششش میشه عکس بگیریدنقل قول:
:n13:
مال یک ماه و نیم پیشه مال الان نیست.مال روستای چنار استان تهراننقل قول:
تمام کشور فروش آغاز شده است. با تلفن سراسری 1565 تماس بگیرید جهت خریدنقل قول:
جاده طبس(خراسان رضوی) فاصله از سایت حدود ۴۰ کیلومتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های وب زیر آنتن[emoji6] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. سیم کارت های وب رو از نمایندگی گرفتی یا اینترنتی؟نقل قول:
سیم کارتشو ندارم رفته بودم مخابرات سایتش اونجا بودنقل قول:
جناب معصومی تماس گرفتم، گفتن فروش برای شهر ها شروع نشده فقط برای روستاها هست. احتمالا زمستون فاز 2 شروع میشه!نقل قول:
کلا ماهیت پروژه USO روستایی هست و سرویس که فعلا در بستر FD عرضه شده مربوط به روستا ها هست که البته به دلیل پوشش کامل و مناسب سرویس در درون شهر ها هم امکان استفاده از سرویس وجود دارد.(هرچند شرکت به مشترکین شهرها سرویس فعلی را نمی فروشد)نقل قول:
در فاز دوم و تا چندماه دیگه شبکه TD-LTE شروع به کارخواهد کرد و آن زمان ارائه سرویس به شهرها به صورت رستمی آغاز خواهد شد.
البته با توجه به همکاری همه شرکتها در قالب کنسرسیوم ، سرویس td-lte همزمان توسط اکثر شرکت ها ارائه خواهد شد.
صدور مجوز MVNO نوع اول برای های وب
جشنواره فروش مودم های 4G های وب
پ ن : اگه اطلاعاتی در مورد مودم ها نیاز داشتید اعلام کنید تا در اختیارتون بزارم
سلام میشه در مورد مودم رو میزی و اینکه با سیمکارتهای ایرانسل کار میکنه یا نه یک توضیحی بدین
ممنون
تهران هم هست؟ لینکی از تعرفه ها دارید؟