سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hadi_memar
دوست عزيز شما توسط اين برنامه ميتوني تقويم شمسي توي گوشيت داشته باشي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hadi_memar
دوست عزيز شما توسط اين برنامه ميتوني تقويم شمسي توي گوشيت داشته باشي
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sajjadb
دوست عزيز ورودتو به سايت با حال تبريك ميگم
موفق باشي :)
با سلام
من می خواستم فیلم هایی را که با گوشی 7610 می گیرم به صورت فول اسکرین روی کامپیوتر نگاه کنم . چکار باید بکنم ؟
با تشکر 7260
سلام يه برنامه يا يه راهي ميخوام كه بشه تعداد اس ام اس هاي اين باكس نوكيا 6230رو از 160 تا بيشترش كرد اگه بشه ببرم تو مموري كارت كه محشره
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط behzadhzr
دوست عزيز شما ميري تويه مسيج و آپشون رو ميزني و ميري پايين تر يك گزينه داره به نام setting رو ميزني بعد تويه ستينگت يك قسمت ديگه داره به نام other هونم ميزني بعد نوشته ديگه چند قسمت داره يك قسمتش نوشته phone memory بعد اونو ميزني و تنظيمش ميكني رويه مموري كاردت بعد درست كميشه هر چند تا كه جا بشه مسيج توش جا ميگيره
من برنامه fexplorer را مي خواستم اگر مي توانيد برايم بگذاريد از شما ممنون مي شوم
فيلمو با real player كه باز كردي روش راست كليك كن بعد full screen theater رو انتخاب كن.البته نبايد انتظار داشته باشي كيفيت تصوير زياد خوب باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط 7260
zonealarm جان مثل اینکه ایشون میخواد تو کامپیوتر نگاه کنن
دوستان من یه برنامه ای دیدم که هر تابعی بهش بدی رو میکشه
اسمش هم graph هستش
خیلی خیلی خیلی بهش احتیاج دارم
اگه کسی لطف کنه ممنونش میشم
خب تو پي سي هم اينكار با همون نرم افزار شدني هست مسعود جاننقل قول:
نوشته شده توسط Masood_khat
graph رو هم به نظر من قديم قرار دادم تو اون تاپيكي كه قبلا از ايجاد انجمن موبايل داشتم
سلام
اين درخواست چند بار در اين تاپيك و در تاپيكهاي ديگر آمده و بي جواب مانده است: Samsung XXXX Java Uploader
لطفاً اگر راهي براي پيدا كردن آن مي دانيد بگوئيد.
در google مطالب زيادي در مورد آن است اما لينك دانلود ندارند.
يه برنامه براي تبديل mp3 به midi,و بعضي پسوندهاي ديگه براي موبايل
يه برنامه هم براي cut كردن آهنگها
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sajjadb
شما توسط اين برنامه ميتونيد اون كاري رو كه خاستيد انجام بديد همينطور ميتونيد به فرمتهاي ديگه هم تبديل كنيد و ميتونيد كات هم بكنيد
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
ممنون :biggrin:
محمد جان مطمئني اين واسه نوكيا 6230 هستش؟؟ چون اصلاَ همچين چيزي نبود
محمد جان مطمئني اي واسه 6230 هست؟؟؟ چون اصلا توي ستينگ تكست مسيج چيزي بنام phone memory وجود ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_1000
من برنامه lie detect رو با كد رجيستري مي خوام
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط behzadhzr
دوست عزيز ايني كه گفتم مخصوص تمام نوكيا هاست در ضمن تويه ستينگ يك گزينه اي هست به نام other كه توي اون ميتونيد phon memory رو ببينيد
دوستان کسی نرافزار برای دانلود کردن یک مجموعه از لینکهای داخل یک صفحه از سایت رو که قابل تنظیم باشد که تا چند لینک بعدی را برود داردو یا مثلا در همین انجمن اگر بخواهیم تمام صفحات یک تاپیک رو دانلود کرد و بعدا off line ان را خواند وجود دارد
لطفا راهنمایی کنید
من نرم افزاری که با هاش عکس کسی رو که تماس گرفته تمام صفحه نشون میده میخوام فکر کنم اسمش fs caller باشه
سلبام اينم درخاست شمانقل قول:
نوشته شده توسط iman84
mohammad جان
دستت درد نکنه جیگر
این fscaller که گذاشتی اگه کرک یا شماره سریال اون رو هم لطف کنی بدی یک دنیا ممنون میشم
اگه فارسی ساز نوکیا 6680 تو دست و بالت بود لطفا لینکشو بده
محمد جان توي ستينگ مسيجها در قسمت other settings فقط گزينه اي هست به نام Font size من چندين بار همه گوشي رو چك كردم چيز ديگه اي غير از اين در ستينگ مسيجها نديدمنقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط behzadhzr
دوست من همين الان كه دارم برات تيپ ميكنم گوشي جلوي منه امكان نداره همچين چيزي كه ميگي من خودم توي مغازه ي موبايل فروشي كار ميكنم بعد تو داري ميگي نميشه امكان نداره بازم بگرد يا اگر نشد سر قرار بيا تا برات درستش كنم
باي
دوست عزيز فكر كنم كه كرك شده باشه اگر نيست بگو تا برات بزارمنقل قول:
نوشته شده توسط iman84
محمد جان
رجيستر نيست تريله و فقط 15 روز كار ميكنه
لطفا كرك يا سريالشو بده
سلام....دوستان من N-gage QD دارم....دنبال يه برنامه ميگردم كه هر ساعتي كه ميخوام گوشيم با هر آهنگي كه انتخاب ميكنم زنگ بخوره....ممنون ميشم تا فردا شب باسم پيداش كنيد چون امتحانام داره شروع ميشه بايد برم اراك.ممنون.
سلام دوستان
لطفا نخندين و نگين كه كوره.
من برنامه Barcode Reader رو ميخام.
ميدونم كه قبلا گذاشتين ولي پيداش نكردم.
يكي از آنها هم كه گرفتم كار نكرد.
گوشي من 6630 است. اگر امكان دارد يك لينك براي راهنمايي به من بدهيد.
ممنونم.
سلام دوست عزيز خنده نداره كه شما درخاست كردي منم الان جوابتو ميدمنقل قول:
نوشته شده توسط مرد مباح
من يك برنامه ي زيپ مي خواهم كرك شده خواهش ميكنم عجله كنيد كرك شدههههههههههههههههههههههه
سلام عزيزان .... خيلي ممنون از مطالبتون ... من برنامه guitar tuner رو ميخوام كه نامحدود باشه ... 15 روزشو خودم دارم ... اگه كسي ميتونه لطفا كمك كنه
ممنونم محمد جاننقل قول:
ولي منظورم اين بود كه اين برنامه بارها در ماه گذشته درخواست شده و من هم تقريبا خيلي از لينكهارو ديدم يا دانلود كردم . ولي اكثرا كار نميكردند.
راستي اين فايل كه دادي System Error ميده
اينو رو 6630 امتحان كردي؟
كمك كنين لطفآ
براي سوني اريكسون كا 700 آي (كنترل تلويزيون و منشي -يا يه نرم افزاري كه شبيه منشي باشه ) نياز دارم .
براي سوني اريكسون كا 700 آي (كنترل تلويزيون و منشي -يا يه نرم افزاري كه شبيه منشي باشه ) نياز دارم .
من بر نامه براي فرستادن sms فارسي مي خوام اون هايي رو كه تو سايت بود امتحان كردم ولي رو گوشيم كار نمي كنه گوشي من 7610
نقل قول:
نوشته شده توسط jingoli
سلام جينگولي عزيز :)
اين نرم افزار رو كه نصب كني هم ديكشنري برات نصب ميشه و هم اس ام اس فارسي در واقع اين Package هستش و نرم افزار خوبي هست
روي گوشيه خودم 6630 به خوبي جواب داد :biggrin:
اينم لينك پكيچ :
موفق باشي
باي
مرسي اين بر نامه كار كرد ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
سلام
من يه ويدئو پلير ميخوام كه فول اسكرين پخش كنه . مرسي مرسي
6600
سلام عزيزان .... خيلي ممنون از مطالبتون ... من برنامه guitar tuner رو ميخوام كه نامحدود باشه ... 15 روزشو خودم دارم ... اگه كسي ميتونه لطفا كمك كنه