آقايون ببخشيد بي موقع مزاحم شدم. تازگيا يك لكه روي مونيتورم ايجاد شده كه هر چي با محلول پاك مي كنم بزرگتر مي شه. راهنمايي ميخواستم.
Printable View
آقايون ببخشيد بي موقع مزاحم شدم. تازگيا يك لكه روي مونيتورم ايجاد شده كه هر چي با محلول پاك مي كنم بزرگتر مي شه. راهنمايي ميخواستم.
من میخواستم مانیتور سامسونگ 17" crt بخرم الان بهترین مدلش چیه
الان lg 17" دارم یه چیزه ستمی شده الان با ترس ولرز باهاش دارم کار میکنم مبادا بترکه!!
یه کارن گرافیک خوب هم براش میخواستم حول وحوشه 70000 تومن
بهترین مدل مانیتور CRT سامسونگ مدل MB17980 هست که من دارم و خیلی ازش راضیم من شهریور خریدم حدود 127 هزار تومان.نقل قول:
دوستان عزیز سلام
من یه مونیتور فلترون ال جی F700p دارم
الان هم چهار ساله که گرفتمش ولی زیاد تمیزش نمیکنم(تنبلی مزمن دارم)
الان قسمتی از صفحه یه جورایی آبی شده (کم رنگ ولی معلوم) واسه همین یه قسمت از مونیتور رنگش فرق داره با یه قسمت دیگش
نمیدونم از چیه ؟
میشه درستش کرد؟
(بعضی از رفیقام میگن آهنربا نزدیک صفحش بوده واسه همین اینطوری شده؟! راه حلی میشناسین؟)
مونيتور من ال جي 17 اينچ معمولي . الان تصويرش دوتايي شده يعني انگار صفحه دوتا تصويره كه روي هم تنظيم نيست. دوستان گفتند مشكل بايد از هاي ولتاژ باشه . اگه ميشه يه راه حل براي درست كردنش به من بدين. ممنونم. ( فقط نگين ببر تعميرگاه يا يه مونيتور جديد بخر ! )
adamhesaby عزیز
این مدل مانیتور گه ترین مدله!!! ماله منم همینه میخوام عوضش کنم ماله من یه بار کله صفحه سبز شده بود!! همش هم یه صوته ممتد میکشید
علته همه اینا اینه که ساخت ایران!!
مانیتوره شما هم احتماله خیلی زیاد لامپش دیگه چند وقته دیگه میسوزه:blink:نقل قول:
لامپ فلترونها 90000 تومنه حالا معمولیها رو نمیدونم
اگر هم احتماله خیلی ضعیف از بورده مانیتور باشه که اونم 40000 تومنه ولی باید از همون لامپ باشه به ولتاژ هم ربطی نداره
علی جان
اگه بهم بگی چطوری اون سبز شدنشو درست کردی خیلی باحالی
زنگ زدم پشتیبانی عقب افتاده lg یارو اومد تنظیماتشو درست کرد چند تا دکمه رو فشار داد یه منو اومد بعد درستش کرد!!
ما هم هر چی نگاه کردیم نزاش درست ببینم کدوما رو با هم فشار داد پرسیدم نگفت
خواستم کتکش بزنم دیدم دماغشو بگیرم مرده دلم سوخت :)
زنگ بزن میاد درست میکنن فکر نکنم اشکاله فیزیکی داشته باشه این چیزا مربوط به تنظیماته کارخانه ایش میشه از من میشنوی دوره CRT رو دیگه خط بکش منم خودمو چلوندم برم LCD بگیرم ;)
مرسی علی جان
دوست عزيز مانيتور منم لامپي ولي هانسوله، تو منوش يه قسمت داره به نام Degauss اگه برا شما هم داشته باشه به احتمال قوي حلش ميكنه! ميدونيد كه گوس واحد شدت ميدان مغناطيسي است و اين دكمه ميتونه اين شدت رو به حالت نرمال برگردونه پس ممكنه منوي شما به اين اسم دكمه اي نداشته باشه ولي احتمالا يه همچين چيزهايي داره!نقل قول:
دوستان من امروز زنگ زدم به خدمات پس از فروش فراسو واحد فنيش، پرسيدم كه فن آوري مونيتورهاي فراسو مال چه كشور يا كدوم شركته؟
جواب داد كه اينها يه مطالب سريه كه نميتونيم بگيم :blink:
گفتم اخه منكه ميخوام اين محصول رو بخرم رو چه حسابي بايد بخرم؟ گفت همينكه فراسو خوشنامه :blink::blink:
بعد گفت شما كه ميخواي سامسونگ يا الجي بخري ميدوني فن آوريش مال كدوم كشوره؟
گفتم خوب معلومه مال كره است ديگه. گفت: نه ديگه اشتباه ميكني :blink::blink::blink:
حالا ميخوام بدونم نظر شما راجع به اين اتفاق چيه؟ و يا اينكه از اصل ماجرا كسي اطلاع بيشتري نداره؟
SARpt جان فراسو اينو ميگه چون با عرض پوزش شهر فرنگه محصولاتش ! از هر کارخونه يه امتياز توليد گرفته !نقل قول:
کيبوردهاش از A4tech و ... مونيتورهاش از benq و... حساب کتاب نداره هر مدل از محصولاتش مال يه جاست
اگه مونيتورش مال بنكيو هستش كه خوبه، پس به نظر شما ميشه بهش اعتماد كرد؟
آخه قيمتش عاليه! مونيتور 19 با ريسپانس 5 صفحه استاندارد و ... زير 300 هزار تومن كم پيدا ميشه.
به نظر شما مونيتورهاش ارزش خريد داره؟
SATpt جان ميشه اسم دقيق مانيتورش رو بگي تا ببينيم چه جوري هست
ممنون
چرا نميشه؟! مونيتورهاي سري لاوان 1940 فراسو.
اينم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از خود سايت فراسو.
البته سري آستاراش كه جديده و وايد اسكرين هست كه مشخصات خيلي بهتري داره، ضمن اينكه قيمتش هم پايينتره ولي نميدونم چرا از وايد خوشم نميآد!!!؟
اون چيزيكه برام خيلي جالبه اينه:
Brightness(cd/m^2): 450
كه من تا حالا تو هيچ مانيتوري نديدم و فكر ميكنم معمولش كه 250 هست و بالاتريني كه ديدم 300 يا 350 بوده و تا 450 خيلي راهه!!!
خلاصه اينكه اگه اين مشخصات حقيقي باشه و در عمل هم اثبات بشه نه اينكه فقط در تئوري باشه مثل همون ريسپانس(كه فقط در تئوريه) و كيفيت مونيتورهاش هم خوب باشه كه نياز به مراجعه پي در پي به مركز خدماتش نداشته باشه، فكر ميكنم بهترين انتخابه با وجود تمام بزرگان اين صنعت مثل Dell , Viewsonic , Samsung , Benq , ...
حالا نظر شما چيه؟
سلام
میشه یکی تنظیمات مانیتور الجی سری لبخند(smile)رو بگه
ماله من ریخته بهم و تصویر کج و کوله شده
فدااا...
SATpt جان مشخصاتش خوبه ولي يه کم مشکوکه از يه طرف Brightness :450cd/m2 هست که به نصبت بقيه مانيتورهاي ايران زياده و از طرف ديگه Contrast Ratio: 450 : 1 هست که کمه و مثل مانيتورهاي سري اول LCD ميمونه چون الان رو 1000:1 و 2000:1 و 600:1 هستن اکثرا که 600:1 ها هم نصبتا قديمي هستن
سلام دوستان من یک مانیتور سامسونگ 17940 تازگی گرفتم ولی وقتی به مونیتور زیاد نزدیک میشم صفحه نقطه نقطه میشه قبلا ال جی بf 700 داشتم اینجور نبود اگه میشه راهنمایی کنید ببیم تنظیمات خاصی داره
سلام
دوستان کسی با ال سی دی های بنکیو سرو کار داشته؟
اگه قرار باشه از 20 اینچی های رایج و موجود در بازار
شامل سامسونگ 205w و بنکیو 20w یکی رو انتخاب کنید کدوم یکی رو انتخاب می کنید
با توجه به حدود 60 تومن ارزونتر بودن بنکیو و اندکی بهتر بودن جزییات بر روی کاغذ امده! ان (بنکیو)
مشخصاتشون خيلي نزديک بهمه ؛ به نظر من فقط ميمونه قيمت و هر کدوم که ارزون تره بهتره
قيمتشون چقدر هست ؟
اقايون سلام من به يك زور زحمتي اين مانيتور رو نو گير اوردم كسي كه مدل Mb داره يه نگاه بندازه كه درايور تو سيديش هست اگه هست زحمت اپلودشو بگشه 300 كيلو بايت بيشتر نيست اقايون منو بي جواب نذاريد تو سايت سام سرويس هسچس نبود.خيلي خيلي ممنون
سلام به دوستان عزیز
مونیتور من Lg563n
چند ماهی هست که داره یواش یواش سیاه میشه اگه کسی میدونه راهنمائیم کنه که چطوری می تونم فعلا شفافش کنم نمی دونم چرا ادوبی گاما کار نمی کنه . مونیتورم داره می سوزه ؟ چقدر خرجش میشه؟
مونيتور يكى بچهها همينجورى شده بود و كار به اونجا كشيده بود كه اصلا تو روز قابل استفاده نبود! برديم تعمير، يارو گفت احتمال زياد اشكال مربوط به مدار تغذيه مىشه و حدود 20 تومن خرج داره (اگه اشكال همينى باشه كه فكر مىكنه).نقل قول:
البته اين دوست ما هنوز نرفته پيش يارو ببينه كار تعمير به كجا رسيده!
نقل قول:
همينطوره ولي براي شفاي موقت اگه گرد و خاک داخل اون رو پاک کنيد تا حدي بهتر ميشه ولي من نظرم اينه که حرف balrog رو گوش بدي بهتره :27: چون ممکنه بخواي ابروش رو بر داري بزني چشمشو کور کني
وقتي ميبري تعميير از خود تعميير کاره بخواه که برات تمييزش هم بکنه
مونيتور رو به هيچ وجه باز نكنيد! چون در غير اين صورت، ممكنه تعميركار قبول نكنه كه تعميرش كنه. نمايندگى هم كه معلومه ديگه!
اگر از گارانتي گذشته باشه مشکلي نداره ؛ اين مورد براي زماني هست که مانيتور در گارانتي هست
من انجام دادم و بعد از چند ماه هم که تميز کردن تاثير نداشت بردم نمايندگي و تعميير کردم و مشکلي هم نداشت
باسلام به دوستان
من يك مشكلي دارم با اين مدل SyncMaster M1740 فكر كنم TFT باشه سامسونگ
داراي اسپيكر در پايين
4 روزم بيشتر نخريدم
كيفيت نسبتا بد نميدونم براي چي مگه نميگن مانيوتر LCD از نظر كيفيت بهتر از CRT خوب پس چرا اينجوري
مشخصات مانيتور :
17"
زليولشن هم تا 1024 * 1280 هست
8 ms
شدت روشنايي 290
كنترانس 500
مشكل اصلي اينكه نسبتا گرافيكي يكم گنگ نشون ميده مثلا من يك حالت نقطه هاي سفيد رنگ درونشونه كه باعث بر هم ريخته گي ميشه
يا مثلا در هيمن با زي Splinter Cell Double Agent در يكي از مراحل مثلا سايه ها نا منظم و چهار خانه اي بود
كيفيت مثل اين بود داري doom 2 بازي ميكني البته نه به اين شدت يكم جمع وجور تر
اين مشكل در بازي بشتر بعد در عكس و بعد هم در فيلم (فيلم نسبتا خوب نشون ميده) !
اين مشكل من تو هيچ يك از مانيتور ها نديدم حتي مدل هاي پايين از اين
حالا راحي هست براي حل اين مشكل يا اصلا مانيتور مشكل داره بايد عوض كنم
البته بعضي از تصاوير اين شكلي نيست مثلا بعضي ايكون ها و تصاوير كه فكر كنم اونم بخاطر سايز
كسي من راه نمايي نميكنه
دوست عزيز اگه يه هفته بيشتر نيست كه خريدين مسلما بهترين راه ارتباط با نمايندگيه شما از اونها بپرس اگه جوابتو ندادن و به اون چيزيكه ميخواستي نرسيدي بعد بيا در اينجا مطرح كن!(البته همين الآن بگم بنده هيچگونه پاسخي در اين زمينه ندارم)
سلام دوستان
من یه مانیتور ال سی دی خوب برای بازی با ایکس باکس 360 میخوام که قیمت زیر 320000 باشه
کسی چیزی سراغ داره
فقط به همه ی موارد موجود که برای این کار مفید هستند اشاره کنید
LG سفید فام یا سیه فامنقل قول:
البته چند تا مدل جدبد داده بیرون قیمتشو نمیدونم
سری جدید برلیان
با سلام من قصد خرید یه مونیتور دارم .بعد از چند روز اینور اونور رفتن مونینور lg مدله رویایی پسند کردم میخواستم ببینم مونیتور خوربیه؟
دوستان منم مي خوام يه " Lcd 17 بگيرم
نمي دونم كدوم بهتره اگه ممكنه راهنمايي كنيد
قيمت حداكثر 250000 تومان
خيلي اهل بازي و كارهاي گرافيكي خفن نيستم و لي مي خوام اگه زياد روشن باشه شايد تا 24 ساعت
زود خراب نشه زاويه ديدش هم زياد باشه يعني از اطراف ، بالا و .... تصويرش خوب باشه
حالا دوستان كدوم مدل رو پيشنهاد مي كنن ؟؟؟؟؟؟
LG 1740Pنقل قول:
یا همون سیه فام قیمت 265 تومن
دوست عزيز من مگه مدل سيه فام 1720B نيست؟نقل قول:
تو يه سايت قيمت 1740P رو زده بود 289000 تومان
و 1720B رو 267000 تومان !!!!!!!!!!!
در ضمن اگر به جاي 250 تومان فقط 230 تومان بذارم پيشنهادتون چيه ؟؟
بقيه دوستان هم اگه نظر بدن ممنون مي شم
دوباره سلام
کسی میدونه بی دبلیو 940 از کجا بخریم؟
دوستان شرمنده اشتباهی زدم خواستم پاکش کنم پاک نمیشه
من مي خوام كارت گرافيك 8800gtx بخرم تا بازي يا رو با رزوليشن بالاي 2025 اجرا كنم حالا موندم مانيتور lcd بخرم يا crt اين جور كه شما ميگيد كيفت lcd بهتره ولي رزوليشن پاييني داره به نظز شما چي كار كنم
يه سوال ديگه من شنيدم مانيتور lg p700 اگه با رزوليشن بالا باهاش بازي كني داغ ميكنه و پلاستيك اطرافشو آب ميكنه آيا درسته
ممنون