تبریک میگم:n12:
Printable View
تبریک میگم:n12:
سلام.
زیدان مربی جدید رئال مادرید گفت :تمام تلاشم رو خواهم کرد تا به بهترین شکل وظایفم را انجام دهم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیدان بعد از قبول این سمت در میان خبرنگاران گفت:
{امروز، روز بسیار مهمی برای من است. از زمانی که با رئال مادرید به عنوان بازیکن قرار داد امضا کردم بسیار هیجان زده ام.
تمام تلاشم را خواهم کرد تا به بهترین شکل وظایفم را انجام دهم.}
یک سوال، الان مثلا زیدان هم نتونه نتیجخ بگیره و بخوان عوضش کنن کلا از تیم خارج میشه یا مثلا بازم برمیگرده به مربی گری در تیم پایه؟
کلا می خوام بگم این اتفاق باعث نشه زیدان کلا از این باشگاه بره
با وحود اینکه مطمعنم این فصل به جایی نمیرسیم ولی از صمیم قلب از اخراج اون.... خوشحالم.امیدوارم زیدان بتونه تیمو به روزای خوبمون برگردونه هر چند حالا حا لا ها باید حسرت اخراج کارلتو رو بخوریم:n03:
فکر کنم درباره اون باید با مدیران باشگاه به توافق برسن .احتمال هم داره توی جزییات قرارداششون ذکر شده باشه هر چند امیدوارم این اتفاق نیفته:n02:نقل قول:
به نظر بنده برای زیدان زود هست این پست. نظر من این بود که سرهنگ به عنوان مربی باشه و زیدان چند سالی از محضر ایشون استفاده کنه...که مشغله سرهنگ این فرصت رو نداد:n03:
سرهنگ دیگه کیه؟! عیلفر؟:n13:نقل قول:
همانطور که دوستان گفتن عالی میشد کارلتو کم کم سکان رو بده به زی زی ولی نشد با این سیاست رئال رو نابود کردن! یک دهم مشکلاتم تقصیر بنیتس نیست. امیدواریم با زیدان بد معامله نکنن هرچند هیچ چیز بعید نیست!
پپ گواردیولا برای سرمربی جدید رئال مادرید، زین الدین زیدان آرزوی موفقیت کرد اما به عنوان یک هوادار بارسلونا اظهار امیدواری کرد که رکورد او بی نقص نباشد.
طـرفداری- زیدان روز دوشنبه به دنبال اخراج رافا بنیتز، به طور رسمی سرمربی جدید رئال مادرید لقب گرفت. به گزارش Fourfourtwo، گواردیولا گفت:
برای او بهترین ها را آرزو می کنم، او بهترین بازیکن تاریخ است. او همه چیز را در مورد فوتبال و رسانه ها می داند. با اینحال، آرزو نمی کنم که او عالی و بی نقص باشد، چون من یک هوادار بارسلونا هستم... اما برای او بهترین ها را آرزو می کنم.بعد از جدایی گواردیولا در پایان فصل، کارلو آنچلوتی جانشین او خواهد شد، کسی که قبل از بنیتز هدایت رئال مادرید را به عهده داشت. پپ در این رابطه هم گفت:
به بایرن و کارلو آنچلوتی تبریک می گویم. این یک تصمیم عالی بود. برای کارلو هم بهترین ها را آرزو می کنم، هرچند با صحبت های اخیر کارل هاینز رومنیگه موافقم که گفت مربیان خوب می آیند و می روند، و مهمترین چیز ثبات و استحکام باشگاه است. بازیکنان حاضر در اینجا با هاینکس و من به قهرمانی رسیدند و با آنچلوتی هم عناوینی فتح خواهند کرد. او همیشه مؤدب بوده و مربی بسیار خوبی است. او همه جا عناوینی فتح کرده و فرد باهوشی است. فکر می کنم همه چیز برای کارلو در بایرن خوب پیش خواهد رفت.
---------------
بنیتز بالاخره سکوت خود را شکست
بالاخره رافائل بنیتز دقایقی پیش با انتشار بیانیه ای سکوت خود در مورد اخراج از رئال مادرید شکست.
رافائل بنیتز در بیانیه ی خود اینگونه گفت:
{فرصت من در رئال مادرید به پایان رسید، الان وقت آن رسیده است که از تمامی اشخاص و افراد باشگاه بزرگ رئال مادرید تشکر کنم.
می خواهم هواداران، بازیکنان، و تمامی افراد بدانند که حضور بر روی نیمکت رئال مادرید برای شخصی جون من که در این باشگاه پرورش یافتم بسیار ارزشمند بود و همیشه به آن افتخار می کنم، من یک مادریستا حضور در چنین جوی و سنت هایی که روزگاری آن را در کاستیا دیده بودم یک تجربه باور نکردنی بود.
می خواهم از اتمامی افرادی که از من حمایت کردند تشکر ویژه ای داشته باشم، چه در رئال مادرید و چه در اسپورت سیتی، من از همه انها سپاس گذارم.
از همین جا می خواهم رسما برای کادر جدید باشگاه رئال مادرید، زین الدین زیدان و برای تمامی بازیکنان آرزوی موفقیت و سربلندی کنم، هالا مادرید و دیگر هیچ!}
گواردیولا کلمه جالبی بکار برده...Best...
"I wish him all the best, he is the best player in history. He knows everything about football and the media," said Guardiola.
واکنش رئالیها به لایی خوردن راموس در تمرینات
خوب سلام به هم قطاریهای عزیز!
اومدم بگم چه هفته خوبی و چه شب شاعرانه ای رو سپری کردم اول که اون بنیتز اخراج شد بعد هم زیدان عزیز شد سرمربی مگه چیزیم بیشتر از این به آدم لذت میده!
دیشب اولین بازی ما با زیدان بود باید بگم اصلا ثانیه ای نشد که تیم بی برنامه بازی کنه برخلاف اون رافا بنیتز که قبل بازی معلوم بود کاری میکرد که بازیکن ها عصبی بشن و به دفاع هم میگفت بکش زیرش(تاکتیک علی اصغری) بازی کنین امشب زیدان چنان آرامشی منتقل کرده بود به بازیکنا که من از tv درکش میکردم دیگه چه برسه به بازیکنا!همه خوب بودن معلوم بود تیم میخواد از دفاع بازیسازی کنه حتی غیر یک دو مورد من ندیدم ناواس به جهت بزنه زیر توپ همه عالی بودن همه خوب بودن مخصوصا bbc و رونالدو کاملا متحول شده بود و بیل و کریم هم که رو فرمن فقط کاش دقت پاسهای بیل و بنزما هم اندازه رونالدو بود در کل ب قول یک نفر با اومدن زیدان حالا همه تیم کهکشانی شدن
پسران زیدان باعث محرومیت رئال از سوی فیفا
4 پسر زین الدین زیدان، سرمربی رئال مادرید، در لیست بازیکنانی قرار دارند که بطور غیرقانونی جذب رئال مادرید شده اند.
به گزارش "ورزش سه"، در لیستی که فیفا از بازیکنان غیرقانونی زیر 18 سال تیم های پایه ای رئال مادرید منتشر کرده، در میان تعجب، نام 4 پسر زین الدین زیدان نیز به چشم می خورد: انزو، لوکا، تئو و الیاس، همگی برای تیم های پایه ای رئال مادرید بازی می کنند و با وجود اینکه پدرشان چند سالی است که برای خود باشگاه کار می کند، نامشان در لیست خرید های غیرقانونی قرار گرفته است.
بدون شک باشگاه رئال مادرید با توجه به حضور چندین ساله زیدان در مجموعه اش، نسبت به غیرقانونی بودن جذب پسران وی از خود دفاع خواهد کرد. با توجه به این حکم، 2 فرزند زیدان دیگر نمی توانند برای تیم های پایه ای رئال مادرید بازی کنند.
وای خدا.......
زیدان از پرز خواسته موراتا رو به هر طریق ممکن برگردونه به باشگاه.......:n04::n21:تازه خلاص شدیم ازش.....
من از اول جزو فعالین اصلی و مدام تاپبک نبودم
ولی خیلی خیلی بده که فعالین این تاپیک دیگه نیستن و فعالیتی نمیکنن اینجا اینقدر سوت و کور باشه
دومین برد شیرین و پرگل زیزو و به همراه دو مصدومیت بد بیل و بنزما
انگار هیچ اتفاقی نیفتاده
تیم تازه به دوران رسیده نیستیم بعد هربازی بیایم کف و جیغ و سوت بکشیم بگیم ال کردیم بل کردیمنقل قول:
تیم ته جدولی رو بردن افتخار نیست بیایم رکورد بزاریم
نیم فصل قبل دیگه اینقدر رکورد بود حالمون بهم خورد
هر 4 5 هفته یه بار یه پستم بدیم بسه [emoji3]
قبل نیمه نهایی چمپیونز و.... اومدن تو گروه باید دلیل خاصی داشته باشه
رئالیم ناسلامتی [emoji16] [emoji3]
لیگم 2 هفته پایانی پست دادن داغه
با یه چنتا بازی حساس مثل الکلاسیکو و اتلتیکو
دیگه از این نتایج 4 5 تایی زیاد دیدیم بخوایم خوشحال بشیم کیف کنیم...
دیگه بقیش نبردن شاهکار بنیتز بود...
Sent from my D6502 using Tapatalk
هم جواب دادن بنده موجب ناراحتی نشه
ویرایش شد
برای اولین بار، بایرن مونیخ اذعان کرد که روبرت لواندوفسکی ممکن است خرید بزرگ بعدی رئال مادرید باشد.
طـرفداری- فرانتس بکن باوئر، رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ در ستون روزانه خود برای خبرگزاری آلمانی (Deutsche Presse-Agentur) نوشت:
روبرت لواندوفسکی یکی از کاندیدا های احتمالی برای پیوستن به رئال مادرید است.در حالیکه وی احتمال جدایی مهاجم لهستانی را در نظر گرفته است، در عین حال، هرگونه احتمال جدایی توماس مولر را رد می کند:
با اینحال توماس، قبلاً اشاره کرده است که می خواهد در بایرن بماند که یعنی هواداران حتی بیش از پیش عاشق او هستند.بکن باوئر نقل و انتقالات زمستانی دیوانه واری را انتظار دارد - به خصوص با توجه به محرومیت رئال مادرید و اتلتیکو مادرید از دو پنجره نقل و انتقالات که مجازاتی از سوی فیفا می باشد، و همچنین افزایش بودجه باشگاه های انگلیسی که اکنون قدرت مالی بالاتری خواهند داشت.
لو رفتن معامله گرت بیل
رقم انتقال 100,759,417 یورو
رئال در قرارداد اورده که رقم باید 91,589,842 یورو گفته بشه و تاتنهام اجازه نداره رقم واقعی رو اعلام کنه
Bale's Real Madrid transfer topped €100m
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صحبت من سر اینه که وقتی هزینه شده 1000 تومن....چرا باید گفت 999 تومن؟
خوب خوب ظاهرا بدجور اون حرف سنگینی می کرد که بعد مدتها نبش قبر شدنقل قول:
جالبه که خودتون رو به اون راه می زنید هر وقت لازم باشه.
جواب سوال من در مورد نیمار این بود: فرار مالیاتی.
اگر مشخص شد که رئال هم برای فرار مالیاتی این کار رو کرد، تازه میشیم مساوی.
و البته موضوع جدیدی هم نیست و همون موقع هم اخبار غیر رسمی قریب به یقین، این موضوع رو گفته بودن و دلیل ذوق زدگی شما بعد از اینهمه مدت رو نمی دونم واقعا.
Sent from my HTC_M8x using Tapatalk
قلب هواداران از اخراج ناجوانمردانه ی داداشوم رافا سخت شکسته :n28: و خیلی ها طرفداری خودشون رو از این تیم برداشتن :n28:نقل قول:
شخصیت خوبی داره یا هوادار واقعی مادرید هست. نامه زیبا و محترمانه ای نوشته بود. با اینکه وقتی اخراج شد رئال بیش از یک ماه بازی آسون پیش رو داشت.
جلو ضررو از هر جا بگیری سوده.....نقل قول:
زیزو فک نکنم بد باشه برا تیم....
چون وقتی یه بازیکن بوده خودش کم و کسری های یه مربی رو میدونسته...
اخیراً هم رفته به رونالدو تو ضربه کاشته کمک کرده.....
یا جلو تیم شروع به دویدن کرده تا تحریکشون کنه بیشتر تمرین کنن......
به نظرم خوبه...عالیه....
مارکا ادعا کرد:
حمله 190 میلیون یورویی رئال به نیمار !
فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید، بنا بر اخبار منتشر شده در رسانه های مختلف قصد دارد نیمار را به هر قیمتی شده از بارسلونا جدا کرده و به مادرید بکشاند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، پرز که سال 2013 نبرد برای جذب نیمار از سانتوس را به بارسلونا باخت، قصد دارد برای جبران آن شکست و ناکامی های ورزشی و غیرورزشی 5 ماه اخیرش، بار دیگر برای جذب نیمار تلاش کند و این بار باید او را از دهان شیر بیرون بکشد.
نیمار که پیشهاد 85 میلیون یورویی رئال را در جیب داشت، با 57 میلیون یورو راهی بارسلونا شد هرچند که بعدها مشخص شد رقم تمام شده برای انتقال او بیش از 90 میلیون یورو بوده است؛ انتقالی که به قیمت استعفای راسل از ریاست باشگاه بارسلونا تمام شد.
نیمار چند ماهی است که بر سر تمدید قراردادش با مدیران بارسا در حال مذاکره است ولی وقتی 27 دسامبر در مصاحبه ای از احتمال جدایی خود از بارسلونا در آینده ای نامشخص سخن گفت، بسیاری این اظهارنظر را بی ربط به اختلافات او با مدیریت بارسلونا بر سر تمدید قرارداد ندانستند. رقم پیشنهادی بارسا به نیمار برای قرارداد جدیدش 13.5 میلیون یورو خالص در سال است که 11.5 میلیون یورو با مسی اختلاف دارد.
از سوی دیگر پرز که می داند رونالدو در آینده ای نه چندان دور رئال را ترک خواهد کرد، نزدیک ترین بازیکن برای جانشینی او را نیمار می داند و به همین دلیل مذاکرات پنهانی را با مدیربرنامه های این بازیکن آغاز کرده است. حتی اوندا سرو دو روز پیش فاش ساخت که بین دو طرف در تاریخ 11 ژانویه در زوریخ، مذاکراتی نیز انجام شده است( این خبر از سوی پدر نیمار تکذیب شد).
مارکا ادعا کرده است که پرز قصد دارد با فروش یکی از اضلاع مثلث BBC رئال(بیل، بنزما یا رونالدو) زمینه لازم برای ورود نیمار را فراهم کند و خوب می داند که جدا کردن نیمار از بارسلونا تنها با پرداخت 190 میلیون یورو رقم فسخ قرارداد این بازیکن برزیلی امکانپذیر خواهد بود. آیا رئیس باشگاه رئال مادرید حاضر خواهد بود با پرداخت این رقم و فروش یکی از مهاجمان سرشناس خود، جنجالی ترین انتقال ممکن را به سرانجام برساند؟
دو تیم رئال بتیس و رئال مادرید از هفته بیست و یکم رقابت های لالیگای اسپانیا در ورزشگاه بنیتو ویلامارین به قضاوت خوان مارتینز مونوئرا به مصاف هم رفتند.
در این دیدار در دقیقه 7 آلوارو سوخدو روی پاس فابیان با یک والی تماشایی دروازه کیلور ناواس را گشود تا تیم زیدان در این مسابقه از حریف عقب بیفتد، تلاش های بازیکنان رئال در دقیقه 71 روی حرکت خامس رودریگوئز که در شرایط آفساید توپ را تصاحب کرد و پاس او ، با ضربه بنزما به نتیجه نشست تا این بازی با تساوی 1-1 به پایان برسد و زیدان در سومین دیدارش طعم شکست را تجربه نکند.
خوب بازی رو مساوی کردیم و عملا دیگه باید بی خیال لالیگا بشیم این فصل هم هر سال به طریق مختلف هر چند حالم به هم میخوره اینو بگم ولی بازم امسال زیر سایه آبی و اناریها خواهیم بود تو لالیگا و کوپا هم که حذف شدیم و یک CL میمونه که باید دید چی میشه به نظرم دیگه باید تمرکز اصلی رو سی ال باشه در مورد بازی دیشب هم خیلی عالی بودیم و فقط رو دو مورد بازی رو نتونستیم با موفقیت پشت سر بگذاریم اولی بدشانسی بود و دومی هم دنیلو این بشر اصلا خیلی بی شعور رو گلی هم که خوردیم از اون جناح توپ اومد و دنیلو و په په نتونستن رو توپ اثر بگذارن ولی بر خلاف زمان بنیتز که تیم افتضاح بازی میکرد اصلا چنین چیزی رو ندیدیم و شاهد یک بازی روان و خوب بودیم در هر حال فدای سر زیدان!!!این تغییر سرمربی زیاد تو این چند ساله باعث شده تیم عقب بمونه!فعلا صبر میکنیم
لالیگا که از دست رفت.
به CL هم امید چندانی ندارم.
فقط یک چیزی رو میدونم که این دنیلو در سطح همین تیم محلات کشور خودمون هست و هر وقت بوده تیم نابود شده.
کریم بنزما در فصل جاری در 20 بازی از رقابتهای مختلف 21 گل برای رئال مادرید به ثمر رسانده است. او این روزها مؤثرترین بازیکن در پست خودش در قاره سبز به شمار میرود و یکی از کسانی که پا به پای او پیش میرود، رابرت لواندوفسکی از بایرن مونیخ با 25 گل زده در 27 بازی است.
بنزما که این فصل بهترین شروع تمام دوران حرفهای خود را تجربه میکند، با 17 گل زده در رقابتهای لالیگا بهترین گلزن تیمش است و از این حیث حتی از کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید هم پیشی گرفته است.
این مهاجم فرانسوی تا به این جای فصل جاری به طور میانگین در هر 69 دقیقه یک گل برای کهکشانیها زده، این در حالی است که او هرگز از رکورد یک گل در 100 دقیقه هم نگذشته بود. در سال جدید میلادی (2016) بنزما در تمامی چهار بازی که برای تیم اول شهر مادرید به میدان رفته، گلزنی کرده است.
در اروپا کریم مؤثرترین مهاجم بوده است و پس از او لواندوفسکی، مهاجم بایرن مونیخ قرار دارد که به طور میانگین در هر 77 دقیقه یک گل به ثمر رسانده است. این مهاجم لهستانی جزو بازیکنانی است که رئال نیست به جذبش علاقهمند است.
بنرمای 28 ساله که در فصل جاری در 16 بازی لالیگایی 17 گل برای رئال به ثمر رسانده، این فصل شانس بالایی برای تصاحب کفش طلای یوفا دارد، هر چند رقیب سرسختی همچون گونزالو ایگواین دارد که در 21 بازی از رقابتهای سری A ایتالیا 21 گل زده است. با این حال اگر کریم پنالتیزن اول رئال باشد، او شانس بالایی برای کسب کفش طلای یوفا دارد.
تمایل لواندوفسکی برای پیوستن به رئال مادرید
مهاجم بایرن مونیخ علاقه مند است تا بایرن مونیخ را به مقصد رئال مادرید در پایان فصل ترک کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، منابع اسپانیایی امروز گزارش کردند که روبرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی بایرن مونیخ با رد پیشنهاداتی از چلسی، منچستریونایتد و منچسترسیتی قصد دارد به رئال مادرید بپیوندد.
با این حال محرومیت رئال مادرید از دو پنجره نقل و انتقالاتی آینده تردیدهایی را پیرامون این مسئله به وجود آورده است. مسئولان رئال امیدوار هستند تا بتوانند این رای را تغییر دهند.
لواندوفسکی همواره طی سالیان گذشته به رئال مادرید لینک شده است و به نظر می رسد در صورت مساعد بودن شرایط، احتمال تحقق یافتن این انتقال بالا باشد.
چریشف بازیکن روسی ما به والنسیا پیوست
تنها فعاایت ایشون حذف رئال از کوپا بود
و هیچگونه فعالیت دیگه ای نداشتن
کلا هم 180 دقیقه یعنی 2 بازی کامل واسمون بازی نکرد....
گفته میشه 007 هم نمیتونه اینقدر دقیق ماموریتش رو با موفقیت به اتمام برسونه..
اسم چریشف در سال های اخیر در کنار افرادی همچون :
راموس به عنوان زننده گل چمپیونز
رونالدو به عنوان دارنده رکورد های بی نهایت و.....
کارلتو به عنوان تاریخ ساز چمپیونز دهم
قرار میگیره که تاریخسازی کردن
کار هرکسی نیست 180 دقیقه بازی نکردن در طول یه نیم فصل!!!!! تیمو از یه جام حذف کنه...
اسم ایشون در کنار کینگ یارمندی قرار میگیره تا به عنوان نامزد تاثیر گذارترین بازیکن دهه اخر رئال به رقابت بپردازه
یارامندی که 40 میلیون واسش دادیم کلا 40 تا پاس موفق نداد ......
بی کفایتی و ناشیگری و عدم حرفه ای گری کامل تیم پرز و کل تیم مدیریتی رئال با اون همه ادعا که گوش فلک رو پاره کرده ! تقصیر چریشفه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جل الخالق !
بازیکنو آورده بودن فقط چیز کنه تو جام حذفیمون!؟
عــــی خاک بر سر پرز با این نقل و انتقالاتش.....
از زمانی که اوزیل رفت فهمیدم این قصدش تخریب تیمه....
بازیکن از محرومیتش خبر نداره!!!!!!نقل قول:
مدیریت که مقصره
چطوره بازیکن خودشم خبر نداره؟؟؟؟
بزرگترین بازیکنان تاریخ رئال مادرید از نگاه سایت گل
1 - آلفردو دی استفانو
2 - رائول گونزالس
3 - پاکو گنتو
4 - زیندین زیدان
5 - کریستیانو رونالدو
6 - ایکر کاسیاس
7 - فرانس پوشکاش
8 - فرناندو هیرو
9 - پیری (خوزه مارتینز سانچز)
10 - امیلیو بوتراگنو
هزینه هنگفت هر بازی گرت بیل برای رئال
طبق آنچه وبسایت Football Leaks از قرارداد بیل رئال و گرت بیل فاش کرده است، هر حضور در میدان این بازیکن چیزی نزدیک به 745 هزار یورو برای رئال مادرید هزینه دارد.
به گزارش "ورزش سه"، بیل سومین فصل حضورش در رئال را پشت سر می گذارد و در این مدن او 11 بار دچار مصدومیت شده که 6 بارش از ناحیه همسترینگ بوده است. بیل در حال حاضر نیز دوران مصدومیت خود را سپری می کند و بعید است به بازی با رم در روز چهارشنبه نیز برسد.
ستاره ولزی با رقم 100 میلیون یورو سال 2013 از تاتنهام به رئال پیوست و رئال مادرید هر فصل برای حفظ او نزدیک به 34.5 میلیون یورو هزینه می کند. به عبارتی هز بازی گرت بیل چیزی حدود 750 هزار یورو برای رئال مادرید هزینه در پی دارد.
بیل در فصل اول حضورش در 61 درصد دقایق ممکن و در فصل دوم 76 درصد دقایق ممکن را برای رئال بازی کرده است (44 بازی در فصل 2013-2014 و 48 بازی در فصل 2014-2015). 92 بازی گرت بیل و هزینه ای 69 میلیون یورویی برای رئال مادرید.
دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا میان دو تیم رئال مادرید و رم در نهایت با پیروزی پایتخت نشینان اسپانیایی در پایتخت ایتالیا پیروزی ارزشمندی کسب کردند.
دو تیم پایتخت نشین در ورزشگاه المپیک شهر رم به مصاف هم رفتند اما بازی آنطور که انتظار می رفت پیش نرفت و بیشتر در میانه میدان و کسل کننده از سوی هر دو تیم دنبال می شد. شاگردان اسپالتی به خوبی تمام فضاها را بسته و چشم به سرعت صلاح در سمت راست خود دوخته بودند و رئال مادرید هم با پاسکاری های متوالی سعی در به دست گرفتن نبض بازی و پیدا کردن فضا بود. در دقیقه '33 جدی ترین و اولین خطر جدی روی دروازه ها را مارسلو رقم زد؛ مدافع تکنیکی رئال مادرید روی همکاری زیبابا رونالدو در سمت چپ محوطه رم، با بیرون پا ضربه والی تماشایی روانه دروازه شزنی کرد که توپ با اختلاف بسیار کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گــزارش بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ادامه نیمه نخست رم روی چند ضدحمله خطرناک نشان داد اما مدافعان رئال مادرید هشیارانه عمل کرده و اجازه رسیدن توپ به دروازه را ندادند. در مجموع نیمه اول این مسابقه چیزی نبود که از یک مسابقه چمپیونزلیگ انتظار می رفت و در نهایت دو تیم بدون گل مساوی به رختکن رفتند.
با آغاز نیمه دوم، روند بازی مشابه نیمه اول دنبال می شد، تا اینکهدر دقیقه '57 روی پاس در عمق مارسلو از سمت چپ رونالدو فرار کرد و بعد از سر توپی زیبا از گوشه محوطه جریمه توپ را به گوشه بالای دروازه شزنی فرستاد. بعد از این گل روند بازی به کلی تغییر کرد و جذاب تر و سریع تر از سوی مادریدی ها دنبال می شد. در دقیقه '63 ژکو بالاخره جای ال شاراوی را گرفت و در سمت دیگر هم ایسکو جای خود را به کواچیچ داد. در دقیقه '66 روی دفع توپ اشتباه راموس، ناینگولان صاحب توپ شد و صلاح را صاحب توپ کرد اما ضربه ضعیف این بازیکن در اختیار ناواس قرار گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم رفته رفته فشار حملات خود را برای جبران نتیجه افزایش می داد اما دفاع رئال مادرید امشب آماده نشان داده بودند؛ در دقیقه '72 شوت سرکش ونکوئیر از پشت محوطه با اختلاف کم از کنار دروازه به بیرون رفت. لحظه ای بعد در سمت دیگر زمین روی ارسال عالی هامس، رونالدو با سر به توپ ضربه زد که با اختلاف کم از کنار تیر عمودی توپ به بیرون غلتید. بازی از سرعت خوبی روی هر دو دروازه برخوردار بود و در دقیقه '78 ژکو این بار صاحب فرصتی عالی داخل محوطه حریف شد که ضربه او به کنار دروازه برخورد کرد. بعد از این صحنه ده روسی به جای ونکوئیر به میدان آمد. در دقیقه '81 هم خسه به جای هامس وارد میدان شد. در دقیقه '86 خسه با حرکتی عالی از سمت راست با ضربه ای زمینی و دقیق توپ را به گوشه دروازه رم فرستاد تا کار تمام شود.
در دقیقه '88 هم کریستیانو رونالدو جای خود را به کاسمیرو داد و در سمت دیگر هم توتی به جای فلورنتزی به میدان آمد. در نهایت رئال مادرید با نتیجه 2-0 در خانه حریف پیروز شد و عملاً کار چندان سختی برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی نخواهد داشت.
ترکیب دو تیم و آمار بازی
یادداشت های حمید رضا صدر
رئال با دو گل در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان رم را شکست داد که برای ستاره های برنابئو روی نیمکت و داخل میدان شب کلیدی به شمار می رفت.
اختصاصی طرفداری
قرعه بد رم یا رئال؟
حقیقت این است نمایندگان ایتالیا در لیگ قهرمانان خوش اقبال نبوده اند و با دشوار ترین مسیرها روبرو شده اند. یووه برابر بایرن مونیخ و رم مقابل رئال مادرید. در حالی که فینال لیگ قهرمانان در سن سیرو برگزار می شود و ایتالیایی ها ته دل شان به نبرد در خانه می اندیشند. گازتا دلو اسپورت وقتی قرعه رم برابر رئال قرار گرفت در اشاره به قرعه رم تیتر "خدای من چه باید کرد؟" را زد.
تاریخ چیز دیگری می گفت. می گفت رئال از 1987 طی دیدارهای رفت و برگشت از سد آتزوری ها عبور نکرده و به همین دلیل برخی از اسپانیایی ها چنین قرعه ای را برای رئال "29 سال نفرین ایتالیایی" می خواندند. آنهایی که شکست در نیمه نهایی جام باشگاه های اروپا برابر میلان یادشان نرفته بود، سقوط برابر تورینو در جام یوفای 1992 و البته شکست از یووه در نیمه نهایی پارسال لیگ قهرمانان اروپا. تاریخ کنار رم قرار می گرفت ولی بازی مسیر دیگری را می پیمود.
بازگشت اسپالتی
رم مسابقات گروهی لیگ قهرمانان را با مصیبت به پایان برده بود. طی 6 بازی فقط در یک دیدار پیروز شده و میان شکست هایش سقوط 1-6 برابر بارسا بیش از حد خفت بار به شمار می رفت. آنها با 16 گل خورده میان صعودکننده ها بدترین خط دفاع را معرفی کرده بودند و دو روز پس از قرعه کشی در جام حذفی برابر اسپزیای دسته دومی هم سقوط کردند. جالوروسی در سری آ هم 10 امتیاز پشت سر یووه قرار دارد. ناپولی و فیورنتینا بالاتر قرار گرفته اند و اینتر و میلان در فاصله یک قدمی.
لوچانو اسپالتی جای رودی گارسیا را گرفت تا جان دیگری به جالوروسی ببخشد. او طی سال های 2009-2005 روی نیمکت رم نشسته بود و احتمالا شیرین ترین خاطره اروپایی رمی ها عبور از سد رئال در یک هشتم لیگ به شمار می رفت. جایی که مردان اسپالتی هم در خانه 1-2 پیروز شدند و هم در برنابئو و در مجموع 2-4 پا به یک چهارم نهایی گذاشتند. او رم را در آن دوران از یک تیم دفاعی بدل به تیم تهاجمی کرد که گاهی استفاده نکردنش از یک مهاجم سنتی نوک جدل آور بود. رم لوچانو تماشایی بازی می کرد ولی به جایی نمی رسید. کسب 11 برد متوالی در آغاز سال 2006، همان سالی که اسپالتی عنوان بهترین مربی سری آ را گرفت معرکه بود، ولی رم با قرار گرفتن در رتبه چهارم راهی لیگ قهرمانان هم نشد. رم در عصر لوچانو دو بار جام حذفی 2007 و 2008 را برد تا ویترین او خالی نماند.
رم با رویکردی مثبت بازی را آغاز کرد و در بسیاری از لحظات تیم برتر بود، ولی سرانجام دو گل از رئال دریافت کرد. احتمالا رمی ها به دستاوردی بیش از دریافت دو گل با بازی شان می اندیشیدند، ولی نمایش نیمه نخست رمی ها خاطرات تلخ بازی های مصیبت بار این فصل شان در لیگ قهرمانان را محو کرد. شاید کمی دیر شده باشد، ولی این رم در مسیر صعودی قرار گرفته است.
رونالدو را فراموش نکنید
چرا او خشمگین شد؟ چرا در میانه مصاحبه مطبوعاتی پیش از دیدار رم - رئال بلند شد و رفت؟ او وقتی با پرسشی در باره این که نمی تواند در خانه حریفان گل بزند واکنش نشان داد و گفت " می توانید بازیکنی را مثال بزنید که از زمان ورود من به اسپانیا در خانه حریفان بیشتر از من گل زده باشد؟" و سپس سالن را ترک کرد! خبرنگارها شیطنت می کردند ولی 16 گل آخر رونالدو در برنابئو به ثمر رسیده بودند و رئال هم فقط در نیمی از سفرهایش پیروز شده بود.
خرده گیران می خواستند رونالدو را آزار دهند. آنهایی که می گویند رونالدو برای طی این فصل برای اولین بار پس از ترک اولدترافورد در 43.5 درصد بازی های لالیگا برای رئال گل زده است. این درصد پارسال 71.4 بود و پیرارسال 73.3. متوسط دریبل های رونالدو هم طی سال های اخیر کاهش پیدا کرده اند و از متوسط 3.3 در فصل 10-2009 رسیده است به 1.2 در فصل کنونی.
در چنین قابی، رونالدو در رم در آماج هیاهوی طرفداران رم بازی اش را آغاز کرد. اسپالتی بازوبند کاپیتانی را به فلورنتزی 24 ساله داده بود و گفته بود نیازی به مهار کریستیانو ندارد. فلورنتزی طی تساوی 1-1 برابر بارسا بازی جانانه ای برابر نیمار انجام داده بود و این جا برابر رونالدو بازی می کرد. فلورنتزی جوان در نیمه اول هم کریستیانو را مهار کرد و هم ترکیبش با محمد صلاح به حملات جناح راست رم انجامید. ایسکو هم به عقب رانده شد که سرانجام در نیمه دوم جایش را به کواچیچ داد. رونالدو هم در اواخر نیمه اول راهی جناح راست شد تا خبر از توفیق پسر جوان ایتالیایی در نیمه اول دهد.
نیمه اول که تمام شد رئال حتی یک بار هم توپ را درون قاب دروازه رم جای نداده بود. رکورد بی سابقه ای برای مردان برنابئو در لیگ قهرمانان پس از بازی برابر بارسا در 2011. ولی رونالدو، رونالدو بود و دقیقه 57 فرا می رسید. فرا می رسید و کریستیانو پاسخ همه نیش ها را با آن ضربه می داد. توپ با پاس نفوذی مارسلو به عمق جناح چپ زمین نواخته شد. رونالدو و فلورنتزی موازی با هم دویدند، رونالدو با پای چپ مسیر توپ را عرضی کرد (یکی از ترفند های دیر آشنایش) و فلورنتزی مقهور شد. او سپس با شوت پای راستش ژسنی را از فاصله دور مغلوب کرد. او گل دور از خانه زد تا پاسخ خرده گیران را داده باشد. رم پس از آن بلافاصله نزول کرد و رئال تیم برتر میدان شد و در واپسین دقایق گل دوم را هم با ضربه خسه زد.
پیروزی رئال هم پیروزی زیدان بود و هم پیروزی خصوصی کریستیانو. حالا رونالدو می تواند از رویارویی با جالوروسی خاطره های شیرینش را دوره کند. نخستین گل او در این رقابت ها برابر رم در اولدترافورد به ثمر رسیده بود، در سال 2007 . او 22 ساله بود که طی پیروزی 1-7 دو بار دروازه رم که دونی درونش ایستاده بود را باز کرد. گل او برابر ژسنی در 31 سالگی از آن دو گل تماشایی تر بود و سرنوشت ساز تر.
زیدان: بازیکن افسانه ای و مربی افسانه ای
او به دنبال شکل دادن شخصیت دیگری از خود است. او می خواهد ثابت کند ستاره ها هم می توانند مربیان بزرگی شوند. زین الدین زیدان در نیمه راه این فصل جای رافا بنیتز را گرفت و تاکنون آغاز قابل قبولی داشته است. رئال طی این دوره در لیگ فقط 2 امتیاز از دست داده و به رغم درخشش بی حصر کاتالان ها، فاصله دو تیم فقط 7 امتیاز است و پرکردنی. دیدار با رم نخستین بازی رئال به رهبری زیدان در لیگ قهرمانان به شمار می رفت. زیزو که جایگاه ویژه ای در این لیگ کنار رئال دارد. زیدان که در فینال 2002 گل پیروزی بخش را با آن ضربه تماشایی درون دروازه بایر لورکوزن جای داد که یکی از بهترین گل های لیگ قهرمانان و هم یکی از تعیین کننده ترین ضربه ها به شمار می رود. او بود که کنار کارلو آنچلوتی دسیما را هم به چنگ آورد و اکنون اوست که مردانش را با این برد در مرحله بعد می بیند. پیروزی با دو گل در زمین رم می تواند نفرین 29 ساله ایتالیایی ها برابر رئال را باطل کند.
جا داره به اون تکنسینهای فوتبالی که میگفتن رونالدو باید بره از تیم سلام بدم.........سلام مهندسها!!!
کربستیانوی عزیز تو یک مردی همیشه ازت حمایت کردیم و خواهیم کرد اما بعضی ها به اصطلاح مادریدی اصیل اوایل فصل تو رو دلیل نتیجه نگرفتن تیم مقصر اصلی میدونستن اما ما میدونستیم تو برمیگردی ممنونم از اینکه هستی و مشت محکمی میزنه تو دهن بدخواها به قول یکی کریستیانو مرد تو تنهایی میجنگی!!:n12:ممنون به خاطر جادوهایی که تو این چند سال انجام دادی و به کوری چشم دشمنا و از اونها مهمتر دشمن شاد کن ها حالا حالا ایستاده ای!
این لباس جدید یک جوریه که سریع عرق بدن رو نشون میده، حال این وسط لباس کریم اصلا خیس نبود :دی
سرمربی هم که هم وطنشه غمی نداره بشینه اون جلو بشکن بزنه :دی
برد خوبی بود تبریک.:n12: