up.........
up.........
سلام.من اکانتمو تمدید کردم اما هر چی میزنم میگه پسورد اشتباه است.هر چقدر صبر کردم پشتیبانی آنلاین بشه نشد!حالا من چی کار کنم
.لطفا یاهوتونو چک کنید
- - - Updated - - -
سلام.من اکانتمو تمدید کردم اما هر چی میزنم میگه پسورد اشتباه است.هر چقدر صبر کردم پشتیبانی آنلاین بشه نشد!حالا من چی کار کنم
.لطفا یاهوتونو چک کنید
همچنان میزنه بی اعتباره!
سلامنقل قول:
بدلیل اینکه تمدید باید بصورت دستی صورت بگیره بین 5دقیقه الی 24ساعت زمان میبرد.
+
اکانت شما تمدید شد.
باتشکر
سلام
امروز سرعت دانلود برای من کم شده و اینترانت مخابرات هم دارم و مثل همون چند وقت پیش شده که سرعت سرور شما محدود شده بود.
سلامنقل قول:
تا اخر هفته سرور جدید جایگزین میشود.
سلام و خسته نباشید
من از اسیا تک اشتراک 1 مگابیت دارم با دانلود شبانه رایگان از 2 تا 8 . در طول روز برای سرورهای داخلی سرعت دانلود خیلی عالی و بالا هستش و برای سرورهای خارجی اصلا خوب نیست و با کانکشن تست شما که تو انجمن گذاشتین در طول روز راحت میشه سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو مانند داخلی زیاد و عالی کرد. حالا مشکل اینجاست تو تایم شبانه رایگان این کانکشن تست شما اصلا جواب نمیده و باعث افزایش سرعت نمیشه ! حالا راحی یا کانکشن دیگه ای برا تایم شبانه ندارین تا سرعت رو زیاد کنه . حالا اگه ممکنه اکانت تست سرور دوم (آسیا تک) واکانت تست پراکــسیبرا من بفرستید تا تست کنم ببینم برای تایم شبانه تاثیر داره یا نه ؟ با تشکر
پیغام خصوصی دادم نمیاد !
سلامنقل قول:
لازمه اینکه در تایم شبانه سرعت شما با اکانت از سرور خارجی افزایش داشته باشد اینه که سرعتتون در شبانه از سرور داخلی محدود نباشد. واگر محدود باشد کاری از دست ما ساخته نیست.....
با کانکشن vpn که در سایت هست به سرور اول(اسیاتک) وصل شوید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سرعتتون در شبانه از سرور داخلی محدود نباشد این سرور(اسیاتک) جوابگوی شما خواهد بود.
باتشکر
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
لازمه اینکه در تایم شبانه سرعت شما با اکانت از سرور خارجی افزایش داشته باشد اینه که سرعتتون در شبانه از سرور داخلی محدود نباشد. واگر محدود باشد کاری از دست ما ساخته نیست.....
با کانکشن vpn که در سایت هست به سرور اول(اسیاتک) وصل شوید.
http://------.ir/connection.html
اگر سرعتتون در شبانه از سرور داخلی محدود نباشد این سرور(اسیاتک) جوابگوی شما خواهد بود.
باتشکر
سرور جدید جایگزین سرور رسپینا شد و مشکل سرعت برطرف گردید.
سلام
من دیروز یک اکانت افزایش سرعت دانلود 1 ماهه با حجم 10 گیگ خریداری کردم. ولی با نام کاربری و رمز عبور داده شده فقط می تونم به سرور رسپینا وصل شم و برای سرو آسیاتک قبول نمی کنه. لطفاً پیگیری کنید.
سلامنقل قول:
فعلا تمام کاربران دسترسی به یک سرور دارند.
باتشکر
بنا به درخواست کاربران, سرور سایت به ایـــران منتقل شد.
کاربران اینترانت از این به بعد براحتی و بدون نیاز به اینترنت میتوانند به سایت دسترسی داشته باشند.
کانکشن اپدیت شد.
تغییرات: اضافه شدن L2TP به کانشکن
جهت دریافت کانکشن جدید به سایت مراجعه کنید:
کاربران اکانت نامحدود که با vpn مشکل سرعت دارند و حداکثر سرعت را دریافت نمیکنند جهت دریافت اکانت پروکســی بهم پ.خ بدن.
من تازه عضو شدم نمی تونم پیغام خصوصی بفرستم. چند روزی هست مشکل سرعت و پکت لاست دارم لطفاً لینک کانکشن ------ رو برای من پ.خ کنیدنقل قول:
- - - Updated - - -
من تازه عضو شدم نمی تونم پیغام خصوصی بفرستم. چند روزی هست مشکل سرعت و پکت لاست دارم لطفاً لینک کانکشن ------ رو برای من پ.خ کنیدنقل قول:
پ.خ شد.....نقل قول:
سلام
یه اکانت 10 گیگ گرفتم،به سرور آسیاتک وصل نمیشه!!!
خب من از آسیاتک سرویس دارم الان باید چیکارکنم؟:n01:
سلام
یه اکانت 10 گیگ گرفتم،به سرور آسیاتک وصل نمیشه!!!
خب من از آسیاتک سرویس دارم الان باید چیکارکنم؟:n01:
کانکشن جدید رو از سایت دریافت کنید:نقل قول:
هر دو سرور در حال حاظر اسیاتک هستند.
باتشکر
سلام من مشکل اتصال دارم اصلا به سرور متصل نمیشه مخصوصا کانکشن های L2PT ?!
سلامنقل قول:
چه اروری بهتون میده؟
من با مودم 4G ایرانسل وصل میشم
یه کانکشن چیز پی ان دارم که از این است که به دو سرور اول داخلی بعد خارجی وصل میشه اون مشکلی ندارم L2pT راحت کانکت میشم
L2tp Presharkeyنقل قول:
رو از سرویس دهنده دریافت و در تنظیمات کانکشن خودتون وارد کنید شاید اوکی شه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نقل قول:L2tp Presharkey رو بصورت دستی(123456789) وارد کنید.
و یک پینگ از سرور بگیرید.(s1.------.ir)
ارور 809 بیانگر این هست که L2TP در اینترنت شما بسته شده.نقل قول:
این کار رو انجام بدید شاید درست بشه:
فایل رو دانلود کنید.
بعدش سیستم رو ریستارت کنید.
اگر مشکل برطرف نشد، احتمالا مشکل از سمت فایروال یا آنتی ویروس سیستم شما می باشد . لذا هر دو را غیر فعال کرده و دوباره امتحان فرمایید .
پ.خ رو چک کنید.تلگرام منتظرتون هستم.
از ساعت 9 دیشب بعد از اتصال به سرور s1.------.ir سرعت رو همین وبگردی یا دانلود ایران به شدت کاهش پیدا کرده
هم اتصال از طریق pptp هم l2tp هر دو به راحتی کانکت میشن و پایدارهستن اما سرعت کاهش شدید داره
ظاهرا خود سرورتون هم دچار فیلترینگ شده و دیگه قابلیت استفاده برای تونل زنی هم نداره
حالا این مشکل سرعت و بسته شدن پورت ها رو سرور موقت هست یا دائمی؟
عکس ping از سرور هم گذاشتم که مشکلی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مورد رو پیگیری میکنم.سرور s1 کلا مشکل پیدا کرده.به پشتیبانی سرور اطلاع دادم تا بررسی کنه......نقل قول:
اطلاعی ندارم.چون از سمت دیتاسنتر پورتها بسته شده!نقل قول:
حالا این مشکل سرعت و بسته شدن پورت ها رو سرور موقت هست یا دائمی؟
حدود نیمساعته مشکل حل شدهنقل قول:
سلام من اکانت ------ از کجا بگیرم:n01:
سلامنقل قول:
از سایت اکانت خریداری نمایید:
بعدش از طریق تلگرام درخواست دهید تا پروکـــسی برایتان فعال کنم.(لازم به ذکر هست که در صورت فعال سازی پروکســی اکانت شما قابلیت اتصال از طریقvpn را نخواهد داشت!)
سلام.
جهت تست ارور 807 دریافت میشه.
باسلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن عرض پوشش از کاربران بابت مشکلات قطعی اکانت لازم است به استحضار برسانیم مشکل در حال حاظر برطرف شده است و پنل گزارش مصرف/تغییر رمز عبور و ... جهت استفاده کاربران عزیز اماده شده است:
- کاربران عزیز با وارد کردن user و pass اکانت خود میتوانند از مشخصات اکانت خود اگاه شوند.
- کاربرانی که مشکل اتصال به سرور دارند و ارور 691 دریافت میکنند user و pass اکانت خود را برام پ.خ کنند تا بررسی کنم.
- کاربران از این به بعد به هر دو سرور میتوانند دسترسی داشته باشند
- بابت مشکلات اخیر 3روز به زمان کاربرانی که اکانتشان فعال میباشد تعلق میگیرد.(طی 1 الی 2روز اینده صورت میگیرد!)
باتشکر از شکیبایی شما...
سلام.
جهت تست ارور 807 دریافت میشه.
سلامنقل قول:
از مخابرات تهران سرویس دارید؟
+
فایروال انتی ویروس و ویندوز را چک کنید خاموش باشد!
خیر آسیاتک. سرویش دومگ شبانه رایگان.نقل قول:
اوکی شب مجدداً تست میکنیم.
تست بهم بدید ممنون
خدمت شما:نقل قول:
up........
برنامه را امتحان کردم، متاسفانه بعد از وصل شدن بعد از یکی دو دقیقه قط میشه و سرعت دانلود با idm اهسته میشه و کاملا ایست میکنه!
ایا امروز خط مشکل داشت؟ یا تنظیمات مخصوصی برای windõws10 یا ïdm میخواد؟