دوستان شوت ها اکثرا قوس دار زده میشه و از بالا به سمت پایین میاد و شوت های مستقیم نمیشه زد آیا راهی داره که شوتمون قوسی نره ؟
Printable View
دوستان شوت ها اکثرا قوس دار زده میشه و از بالا به سمت پایین میاد و شوت های مستقیم نمیشه زد آیا راهی داره که شوتمون قوسی نره ؟
هیچ خبری از کرک نشد؟
سلام. نه هنوز.نقل قول:
دوستان این داستان کدهای اشتراکی سی هزارتومنی چیه؟ میخوام برای کسی سی دی فیفا 16 رو با کد اشتراکی سی تومنی کادوی تولد بفرستم میترسم الکی باشه ابروریزی بشه! پول خرید ارجینالم ندارم
میگن دوگیگ هم اپدیت اومده، برای کسی که میخوام بخرم نمیتونه دوگیگ اپدیت رو انجام بده میشه یک راهنمایی کنید از کجا فیفا16 رو کامل با اپدیت و کد اشتراکی تهیه کنم؟
دوستان جديدن آپديت نيومده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. نه! آخرین آپدیتی که اومده، آپدیت 5 ـه که مال 15 روز پیشه.نقل قول:
ترکیب تیم من تو کریر مود تو فصل سوم :
منچستر یونایتد سیستم 1-1-4-4
دو تا بازیکن مرکز زمین اون دوتا هم گوش چپ و راست رونی هم پشت سر مهاجم.
........................ دخه آ
اسمالینگ.......واران......استون ........شاو
..............پوگبا.........شواینی
نیمار........................................ .......بیل
........... ............رونی
..................لواندوفسکی
ذخیره ها:
والدز، جونز، روخو، رمزی، ویلشر، هررا، هری کین
یه سری بازیکن جوون هم دارم یه تعداد قرضی تیم های دیگه هستن یه تعدادی هم مثل آزمون و اللی و یانوزای هم بازیهای حدفی و بازی های لیگ کم اهمیت تر بازیشون میدم.
سلام دوستان
من که خسته شدم از اینکه کرک منتشر نشده تا الان و خواستم از فیفا بازان بپرسم که آیا تغییرات به نسبت ورژن قبل به حدی هست که ارزش داشته باشه آدم یه سی دی کی اشتراکی بخره ؟
و اگر این ارزش وجود داره شما از کجا پیشنهاد میکنید این سی دی کی رو بخرم ( اگر تبلیغ میشه خصوصی بفرماید )
ممنون
یه بدی که فیفا داره و هنوز هم رفع نشده اینه که تو مود پلیر ترکیب دوم قرار نمیگیری.یا فیکسی یا ترکیب سوم.
اگه کرکش هنوز نیومده ملت چطوری بازی میکنن پس؟
یعنی اورجینال خریدید؟؟؟
اکثرا cd key اشتراکی میخرن و بازی میکنن.بقیه هم cd key اختصاصی که 250 تومن پولشه ولی خب میتونی آنلاین هم بازی کنینقل قول:
مرسی داشنقل قول:
پس ماها که سی دی کی نمیخوایم فعلا بی خیال باشیم تا کرک بیاد....
سلام مجدد، دوستان من از والدز به عنوان ذخیره دخه آ استفاده میکردم تا اینکه این فصل گفته می خواد بازنشست بشه، چه دروازه بانی رو پیشنهادی میکنید تو نقل و انتقالات زمستانی بگیرم؟
هم جوون باشه و جای رشد داشته باشه هم با دروازه بان دوم بودن مشکلی نداشته باشه.
پول واسه دروازه بان خوب و با تجربه دارم ولی اکثرا میخوان فیکس بازی کنن.
سلام. من Thibaut Courtois رو پیشنهاد میدم. هم 23 سالشه، هم بازیش عالیه.نقل قول:
اون که عالیه ولی خودش تو چلسی فیکسه فکر نکنم نه خودش نه دخه آ راضی به نیمکت نشینی بشن مگه یجور تو لاین آپ بازی های لیگ و حذفی و ... از هر دوشون به صورت ترکیبی استفاده کنم.نقل قول:
اقا این قسمت رو میشه افلاین بازی کرد یا مربوط به قسمت انلاینه !نقل قول:
به نظر شبیه بخش مستر لیگ پس هستش و باید جالب باشه . اگر میشه بگو از کجا باید این قسمت رو شروع کنیم ؟
افلاینه عزیز ، اسمش کریر هست و خیلی از مستر لیگ پس سطحش بالاتره ، واقعا حس یه مربی واقعی رو القا میکنه و خوبیش اینه به پیچیدگی فوتبال منیجر و فیفا منیجر نیست، هم از بازی لذت میبری هم از مدیریت تیم.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
در این قسمت فقط مربیگری میکنیم یا بازی هم میکنیم ؟ مثل مستر خرید و فروش هم داره ؟
بازی میکنیم کنترل تیم دست خودمون هست مثل بازی های معمولی ولی در نقش مربی هم هستیم و میتونیم خرید و فروش هم انجام بدیم.نقل قول:
اشکال نداره. شده، ترکیبی ازشون استفاده کن؛ ولی هر دوشونو داشته باش. به نظرم بهترین دروازه بانای لیگ برتر Courtois و De Gea هستن.نقل قول:
upنقل قول:
کسی نبود جواب بده
:n13:
برای خریدهای کریر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن
مثلا برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جک بوتلند بهترین گزینه می تونه باشه
سی دی کی اشتراکی بخرین خودتون رو راحت کنین
شما خریدی ؟ چند؟ از کجا بی زحمت مارو هم از بلا تکلیفی درارنقل قول:
سلام. تو FIFA 16 چه جوری میشه مشخّصات یه بازیکن رو دید؟ زیرش نوشته که RS رو باید فشار بدی (که RS میشه همون شوک راست) که من وقتی فشارش میدم سمت داخل، هیچ اتّفاقی نمی افته. تا حالا کسی تونسته مشخّصات بازیکنا رو ببینه؟ مشکل از بازیه یا دسته؟ دسته ی من از این معمولی ها هستش. دسته دوبل 30 تومنی. (البتّه کلّاً با 3 تا دسته ی مختلف تست کردم. دو تا دسته دوبل و یه دسته تک. با اونا هم همین وضعه. اونا هم دسته های معمولی بودن.)
لطفاً جواب بدید. خیلی وقته می خوام مشخّصات بازیکنا رو تو FIFA 16 ببینم؛ ولی نمی تونم.
==========
سؤال دیگه این که چرا قبل از این که بازی شروع شه، وقتی میرم تو تب Formation و 4-3-3 Attack رو می چینم، بعد از این که وارد بازی میشه، بازم گزارشگر به انگلیسی میگه (تنها مهاجم فلانیه)؟ خب، جلو که Winger چپ و راست هم هست.
آخرین سؤال این که چطوری می تونم پست هر بازیکن رو عوض کنم؟ مثلاً می خوام Winger سمت چپم Second Striker بشه...
اومدیم انتقاد کردیم از بازی اون اوایل دوستان چب چب نگاه کردن که نخیر This is a Beautiful game ! :دی
بعد از گذشت چند وقت و آپدیت های متعدد اون مشکلا تا حد زیادی حل شدن و توپ از حالت وزن توپ بولینگ به توپ سالن تغییر وزن داد :دی
عزیزان گرامی که با PS4 بازی میکنن اگه انلاین هستن منو از تو امضام ادد کنن بازی کنیم.
آنلاین بازی میکنید ادد کنید pouriarc
دوستان با 512 پارس آنلاین میتونم بدون لگ بازی کنم؟ سی دی کی بخرم؟
خواهش میکنم ج بدین :n16:
سلام، دوستان این ارور یعنی الان یکی دیگه داره از سی دی کی من استفاده میکنه؟ :n34: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yes .نقل قول:
اینم آخرین نتایج آنلاین من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حریف نبود؟ :n02:
آی دی اوریجین منو ادد کنید: Davod1987
یه چیزش خیلی مسخره س که تا 3 تا گل میزنی از بازی میان بیرون و نتیجه همون 3 بر 0 میشه! بنظرم هرکس از وسط بازی اومد بیرون باید 3 گل به گل های خورده ش اضافه بشه
گرافیک fifa خیلیییی بهتر از pes هست ولی در کل کلا هیچی بهتر از pes نیست:n09:
سلام
این چی میگه؟؟
دوستان اگر کسی امتحانش کرده اطلاع رسانی کنه که جواب میده یا نهنقل قول:
ممنون
ببینبد مهم همیشه سرعت نیست اکثر اوپراتورها پهنای باند رو باز میزارن روزاها که شما بیشترین استفاده از حجم رو بکنید تا مجبور شید دوباره بخریدنقل قول:
مهمترین چیز توی بازی ping هستش یعنی سرعتی که بین سیستم شما و سرور برقرا میشه اصولا برای بازی بدون لگ باید پینگ زیر 100 داشته باشید ولی تا زیر 200 هم قابل قبول هستش دیگه اینجا ایرانه :n02:
دوستان من الان حدود سه هفتس ک وقتی میخوام وصل شم ک انلاین بازی کنم این ارور رو میده در حالیکه مثل اینکه سرورای بازی مشکلی نداره
مشکل از چیه؟
کسی جوابی نداشت؟
اینجارو ببینید
3Dm کرک رو منتشر کرده کسی که بازیو داره کرک رو آزمایش کنه اگه راسته دان کنیم
- - - Updated - - -
اینجارو ببینید
- - - Updated - - -
اینجارو ببینید
- - - Updated - - -
اینجارو ببینید
- - - Updated - - -
اینجارو ببینید
- - - Updated - - -
اینجارو ببینید
- - - Updated - - -
اینجارو ببینید
- - - Updated - - -
اینجارو ببینید
- - - Updated - - -
اینجارو ببینید
- - - Updated - - -
اینجارو ببینید
- - - Updated - - -
اینجارو ببینید
- - - Updated - - -
اینجارو ببینید
سلام
روی نسخه یSuper Deluxe Edition اجرا نشد ( خودم همین نسخه رو دارم و تست کردم)
توی سایت های دیگه هم گفتن روی نسخه ی full unlock هم اجرا نشد
من فکر کنم الکی هست چون به همه میگه این کرک با نسخه ی شما سازگار نیست !!!