با عرض سلام خدمت همه دوستان...
آيا ميشه كارتريج هاي 132 و 136 hp براي پرينتر 1513S رو شارش كرد؟
آيا پك شارش inknara مناسب هستش يا نه ؟
منظور از ink vivera در پرينتر هاي جديد hp چيه؟
ممنون كه راهنمايي مي كنيد...
Printable View
ممنون كه راهنمايي مي كنيد...
چرا چاپگرهای جوهرافشان خیلی زود نازلهاشان میگیرد؟
با سلام
آیا درام چاپگر لیزری بعد از چند بار شارژ باید تعویض بشه؟؟؟ اگه اینطوره معمولاً بعد از چند بار شارژ باید تعویض بشه؟؟
ممنون اگه راهنماییم کنید
سلام .من امروز پرینتر canon pixma ip 4300 خریدم .وقتی سی دی راه اندازش رو داخل cd rom میذارم ومیخوام نصب کنم این ارور رو ویندوز میده
an error occurred while registering the uninstaller
سلام اسم یک پرینتر سوزنی که داخل ویندوز با سرعت بالایی چاپ کند؟ ممنون
يك پرينتر چند كاره براي منزل مي خواهم حدود 400 هزار تومان مثلا epson rx 640 چطوره اگه ميشه مدل هاي ديگه يا اينكه اصلا چند كاره خوب هست يا نه ؟
اگه كسي جواب ايشونو ميدونه لطفاً راهنمايي كنه.نقل قول:
ممنون كه راهنمايي مي كنيد.
چون جوهر آنها مايعي هست كه با قرار گرفتن در معرض هوا، خشك شده و راه مجاري دستگاه را مسدود مي كند. اما جوهر (ماده مصرفي) چاپگرهاي ليزري نوعي پودر خشك هست كه خشك شدن آن در مجاري دستگاه بي معناست. براي جلوگيري از اين موضوع، بايد حداقل 2 هفته اي يك پرينت با دستگاه هاي جوهر افشان گرفته شود.نقل قول:
چرا چاپگرهای جوهرافشان خیلی زود نازلهاشان میگیرد؟
تقريباً بعد از هر سه بار شارژ بايد درام را تعويض كرد. در غير اين صورت روي صفحات، خطوط يا نقاط اضافي چاپ مي كند.نقل قول:
با سلام
آیا درام چاپگر لیزری بعد از چند بار شارژ باید تعویض بشه؟؟؟ اگه اینطوره معمولاً بعد از چند بار شارژ باید تعویض بشه؟؟
آيا وقتي دستگاه رو (در حالي كه روشن هست) به پورت usb متصل مي كنيد پيغام Found New Hardware ظاهر ميشه يا نميشه؟ اگه ظاهر ميشه، اشكال از ويندوزتون هست. سعي كنيد كليه برنامه هايي رو كه كنار ساعت كامپيوتر فعال هستند، اگر نياز ضروري به اونها نداريد از كار بيندازيد. اين كار رو با رفتن به قسمت:نقل قول:
سلام .من امروز پرینتر canon pixma ip 4300 خریدم .وقتی سی دی راه اندازش رو داخل cd rom میذارم ومیخوام نصب کنم این ارور رو ویندوز میده
an error occurred while registering the uninstaller
Start> Run> msconfig> OK> Startup
و غير فعال كردن همه گزينه ها به جز ctfmon مي توان انجام داد. سپس دستگاه را restart كرده و نصب را از اول انجام دهيد. به احتمال زياد مشكل شما به اين روش برطرف خواهد شد.
تا اونجايي كه ميدونم بهترين پرينتر سوزني كه وارد بازار شد، مدل Epson LQ300 بود كه بعد از اون ديگه نسل پرينترهاي سوزني ور افتاد. اين دستگاه با دقت پايين (300 dpi) و سرعت پايين (3 برگ در دقيقه) چاپ مي كند. شما اگر چاپگر تحت ويندوز با سرعت و كيفيت مناسب مي خواهيد ليزري hp 1020 بگيريد به قيمت 120 تومان. اما اگر از نرم افزاري استفاده مي كنيد كه جز چاپگرهاي سوزني را پشتيباني نمي كند، همان LQ300 بگيريد.نقل قول:
سلام اسم یک پرینتر سوزنی که داخل ویندوز با سرعت بالایی چاپ کند؟ ممنون
خريد چندكاره خوب هست، اما در خريد آن بايد احتياط نموده و هميشه از بهترين مارك خريداري كرد. چون دستگاه هاي چندكاره به دليل پيچيدگي بيشتر نسبت تك كاره ها، احتمال خرابي بالاتري دارند. به كساني كه نياز ضروري به چاپ رنگي نداشته باشند مدل هاي ليزري سامسونگ را به دليل دارا بودن تركيبي از سرعت، كيفيت و قيمت مناسب توصيه مي كنم. (Samsung 4521 به بالا با قيمت 320 به بالا). چرا كه ليزري ها با مشكل خشك شدن جوهر و گرفتگي مجاري دستگاه درصورت عدم استفاده طولاني مدت مواجه نيستند و هزينه چاپ بسيار كمتري هم دارند. (برگي 11 تومان جوهر+ 6 تومان كاغذ)نقل قول:
يك پرينتر چند كاره براي منزل مي خواهم حدود 400 هزار تومان مثلا epson rx 640 چطوره اگه ميشه مدل هاي ديگه يا اينكه اصلا چند كاره خوب هست يا نه ؟
اما امروزه با ورود دستگاه هاي عكاسي ديجيتال به خانه ها و تمايل اشخاص به چاپ تصاوير دوربين در منزل، گرايش به سمت مدل هاي جوهرافشان زياد شده است. در ميان جوهرافشان هاي موجود، چه مدلي مناسب تر است؟
پاسخ در پست بعدي...
معرفي يك سه كاره خوب
HP 5180
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت تقريبي: 185 هزار تومان
عملكرد: پرينت رنگي/ اسكن رنگي/ كپي رنگي
تكنولوژي: جوهرافشان
دقت چاپ: 1200*1200 dpi
چاپ بدون مرز روي كاغذ A4: بلي
چاپ مستقيم از انواع حافظه دستگاه هاي عكاسي ديجيتال: بلي
دقت اسكن: 2400*2400 dpi
قدرت تفكيك رنگ اسكنر: 48 بيت
نوع اسكنر: تخت (Flast)
ظرفيبت مخزن كاغذ: 100 برگ
تعداد سيني كاغذ: 1 سيني
تعداد مناسب پرينت در هر ماه: حداكثر 3000 برگ
اتصال به شبكه: بلي. (Ethernet)
تكنولوژي كارتريج هاي مجزا (جهت صرفه جويي در مصرف جوهر) : بلي
آيا هد به كارتريج متصل است؟ : بلي (به همين علت هزينه كارتريج كمي بالا مي رود، اما در عوض با هر بار تعويض كارتريج، هد دستگاه هم نو مي شود. در نتيجه كيفيت چاپ آن به مرور زمان پايين نمي آيد)
تعداد كارتريج: 1 مشكي+5 رنگي مجزا از هم (قدرت تفكيك رنگ بالا)
تعداد برگ قابل چاپ با كارتريج ها: 600 برگ متن تك رنگ (كارتريج مشكي)+ 100 برگ عكس رنگي A4 (كارتريج هاي رنگي)
قيمت هر كارتريج: ؟؟؟؟ (لطفاً شما بگوييد)
هزينه چاپ هر برگ متن: ؟؟؟؟
هزينه چاپ هر برگ عكس رنگي A4: ؟؟؟؟
آيا كارتريج ها قابل شارژ است؟ : خير، اما بعضيها با تزريق رنگ به وسيله سرنگ آنها را شارژ مي كنند.
امكان چاپ روي CD و DVD: خير
نمايشگر: LCD رنگي 2.4 اينچ
اطلاعات بيشتر:
آيا اين مدل، در بازار ايران موجود است؟ بلي. از اين سايت مي توانيد مدل 5183 را خريداري كنيد:
معرفي يك چهاركاره خوب
HP PhotoSmart 6180
قيمت تقريبي: 300 هزار تومان
آيا در بازار ايران موجود است؟ بلي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي توان خريد.
عملكرد: پرينت رنگي/ اسكن رنگي/ كپي رنگي/ فكس رنگي
تكنولوژي: جوهرافشان
سرعت چاپ: 8 برگ در دقيقه
دقت چاپ: 1200*1200 dpi
امكانات تنظيم عكس: حذف سرخي چشم، تنظيم نور عكس، حذف گرد و غبار كاغذ
چاپ مستقيم از انواع كارت هاي حافظه و دوربينهاي ديجيتال: بلي
چاپ خودكار دورو: بلي، در صورت خريد قطعه جانبي لازم
چاپ بدون مرز روي كاغذ A4: بلي
دقت اپتيك اسكنر: 4800 dpi
قدرت تفكيك رنگ اسكنر: 48 بيت
نوع اسكنر: داراي دو اسكنر، يكي تخت و ديگري تغذيه خودكار (ADF)
قدرت بزرگنمايي و كوچكنمايي كپي ها: بلي، بين 50 تا 400%
حافظه دريافت فكس: ندارد (اما مدل 6183 حافظه با ظرفيت 90 برگ دارد)
نمايشگر: LCD رنگي 2.4 اينچ
تعداد سيني كاغذ: 2 سيني. يكي مخصوص كاغذهاي A4 (و كوچكتر) و ديگري مخصوص كاغذهاي سايز 10*15 سانتيمتر (و كوچكتر)
متوسط مصرف ماهيانه نبايد از اين حد بيشتر باشد: 3000 برگ در ماه
اتصال به شبكه: بلي. از طريق پورت هاي Standard (built-in Ethernet, WiFi 802.11b, Bluetooth via dongle
آيا هد به كارتريج متصل است؟ خير.
تعداد كارتريج: 1 مشكي+5 رنگي مجزا از هم (قدرت تفكيك رنگ بالا)
تعداد برگ قابل چاپ با كارتريج ها: 600 برگ متن تك رنگ (كارتريج مشكي)+ 100 برگ عكس رنگي A4 (كارتريج هاي رنگي)
قيمت هر كارتريج: ؟؟؟؟ (لطفاً شما بگوييد) (ست كامل كارتريج ها: 45 هزار تومان، بعد از هر سه بار تعويض كارتريج هم نياز به تعويض هد هست به قيمت تقريبي 65 هزار)
هزينه چاپ هر برگ متن: 6 تومان كاغذ+26 تومان جوهر
هرينه چاپ هر برگ عكس رنگي A4 تقريباً: 15 تومان كاغذ گلاسه+ 510 تومان جوهر
آيا كارتريج ها قابل شارژ است؟ : خير، اما بعضيها با تزريق رنگ به وسيله سرنگ آنها را شارژ مي كنند.
امكان چاپ روي CD و DVD: خير
شماره گيري خودكار مجدد در صورت اشغالي خط تلفن: بلي
گوشي تلفن: ندارد. اما مي توان يك گوشي معمولي مجزا خريداري و به آن وصل نمود. بدين طريق، امكان مكالمه حين ارسال و دريافت فكس را هم دارا خواهد بود.
سلام دوستان.من يه پرينتر hp Deskjet 3820جوهر افشان دارم كه يكساله كارتريجش تموم شد منم چون استفاده نميكردم شارژش نكردم ولي الان بهش احتياج پيدا كردم.ميخواستم ببينم اولا ميشه الام شارژش كرد چون خشك شده و اگر ميشه قيمتش چند ميشه واگر شارژ نميشه قيمت نو اين كارتريج چنده چون من قيمتهاي مختلفي شنيدl.كارتريج خودش 78و 15 هست.ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد.
سلام دوستان يك پرينترليزري مي خواستم كه كاغذ A3 چاپ كنه ارزون قيمت باشه؟
دوستان سلام
من يه پرينتر مدل hp 1010 دارم كه سي دي درايورش رو گم كردم . فايل درايور مربوطه رو تو يه سايت پيدا كردم اما يه مشكل عجيب پيدا شده.
با اين درايور پرينتر روي سيستم من نصب و شناسائي ميشه اما پورت usb سيستم رو نميتونه بشناسه (dot 4)
ونكته عجيبتر اينجاست كه اين مشكل فقط تو ويندوزهاي xp سيستم من( پروفشنال و مديا سنتر) وجود داره و وقتي تو ويندوز 98 سيستمم نصبش ميكنم براحتي كار ميكنه.
پس نميتونه ناهماهنگي سخت افزاري باشه !!!!!!
سيستم من amd sempron 2.8 با مادربورد asus k8n
ديگه مغزم كار نميكنه ........ كمك لطفا .....
jnjhjjjkhjjhjj
سلام
لطفا در مورد شارژ1020 توضيح دهيد
اگه كسي قيمت رو ميدونه لطفاً ذكر كنه. اما كارتريج هاي شما ديگه قابل شارژ نبوده و بايد تعويض شوند. چون خشك شده اند.نقل قول:
سلام دوستان.من يه پرينتر hp Deskjet 3820جوهر افشان دارم كه يكساله كارتريجش تموم شد منم چون استفاده نميكردم شارژش نكردم ولي الان بهش احتياج پيدا كردم.ميخواستم ببينم اولا ميشه الام شارژش كرد چون خشك شده و اگر ميشه قيمتش چند ميشه واگر شارژ نميشه قيمت نو اين كارتريج چنده چون من قيمتهاي مختلفي شنيدl.كارتريج خودش 78و 15 هست.ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد.
به دليل نامعلومي، چاپگرهاي سايز A3 بسيار گران هستند. ليزري ها، بالاي يك ميليون و جوهرافشان ها بالاي 500 هزار تومان. اگر اين قيمت ها برايتان زيادي گران نيست تا معرفي كنم.نقل قول:
به احتمال زياد، شما درايور ويندوز 98 را دانلود كرده ايد. اگه درايور ويندوز اكس پي را دانلود كنيد نبايد مشكلي باشد. اگه باز هم مشكل حل نشد، سي دي مربوطه را از يك مركز خدمات كامپيوتري دريافت كنيد.نقل قول:
مشكل در نصب
--------------------------------------------------------------------------------
دوستان سلام
من يه پرينتر مدل hp 1010 دارم كه سي دي درايورش رو گم كردم . فايل درايور مربوطه رو تو يه سايت پيدا كردم اما يه مشكل عجيب پيدا شده.
با اين درايور پرينتر روي سيستم من نصب و شناسائي ميشه اما پورت usb سيستم رو نميتونه بشناسه (dot 4)
ونكته عجيبتر اينجاست كه اين مشكل فقط تو ويندوزهاي xp سيستم من( پروفشنال و مديا سنتر) وجود داره و وقتي تو ويندوز 98 سيستمم نصبش ميكنم براحتي كار ميكنه.
توضيح خاصي نداره. كارتريج رو در مياريد و اون رو داخل يه نايلون تيره رنگ گذاشته (چون نبايد زير نور مستقيم آفتاب قرار بگيره)، به يك مركز تايپ و كپي تحويل ميديد تا براتون شارژش كنند (به قيمت تقريبي 10 هزار تومن). اونها هم با ترفندهاي خاص خودشون كارتريج ضد شارژ اچ پي رو باز كرده، اون رو پر از پودر مخصوص مي كنند و دوباره مثل روز اول مي بندند و به شما تحويل مي دهند.نقل قول:
سلام
اگه كسي قيمت رو ميدونه لطفاً ذكر كنه. اما كارتريج هاي شما ديگه قابل شارژ نبوده و بايد تعويض شوند. چون خشك شده اند.نقل قول:
به دليل نامعلومي، چاپگرهاي سايز A3 بسيار گران هستند. ليزري ها، بالاي يك ميليون و جوهرافشان ها بالاي 500 هزار تومان. اگر اين قيمت ها برايتان زيادي گران نيست تا معرفي كنم.نقل قول:
به احتمال زياد، شما درايور ويندوز 98 را دانلود كرده ايد. اگه درايور ويندوز اكس پي را دانلود كنيد نبايد مشكلي باشد. اگه باز هم مشكل حل نشد، سي دي مربوطه را از يك مركز خدمات كامپيوتري دريافت كنيد.نقل قول:
مشكل در نصب
--------------------------------------------------------------------------------
دوستان سلام
توضيح خاصي نداره. كارتريج رو در مياريد و اون رو داخل يه نايلون تيره رنگ گذاشته (چون نبايد زير نور مستقيم آفتاب قرار بگيره)، به يك مركز تايپ و كپي تحويل ميديد تا براتون شارژش كنند (به قيمت تقريبي 10 هزار تومن). اونها هم با ترفندهاي خاص خودشون كارتريج ضد شارژ اچ پي رو باز كرده، اون رو پر از پودر مخصوص مي كنند و دوباره مثل روز اول مي بندند و به شما تحويل مي دهند.نقل قول:
سلام
ميشه لطفا چند تااز قيمتهاي چاپگر ليزري hp رو با قابليت a3 و همچنين دو رو زدن معرفي كنين ؟نقل قول:
سلام من ميخوام يه پرينتر رنگي جوهر افشان در حدود 50 تومن بخرم
چي بخرم يا بهتر بگم اصلا" همچين چيزي بخرم؟
آيا کيفيت داره و تونر جوهرش چند صفحه چاپ ميکنه و قيمت عوض کردنش چقدره؟
راهنمايي کنيد لطفا"
با سلام دوستان نظرتون رو در مورد epson C79 بفرماييد
راستي اگه ميشه در مورد hp 5150 هم نظرتونو بگين
مرسي
نبود کسي ؟!!!
دو نفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجع به hp 5150 اظهار نظر كرده اند. يكيشون تقريباً ناراضي بوده و ديگري رضايت نسبي داشته و خريدش رو هم توصيه مي كرده. روش شارژ كارتريج هاش هم توي همون تاپيك توضيح داده شده.
شخصاً به نظرم، حالا كه دوستان ميگن كارتريج هاي hp رو ميشه شارژ كرد، بين چاپگرهاي جوهرافشان، مدل اچ پي مناسب تر از بقيه هست. مدل 5150 هم خوبه اما يه خورده قديمي شده. ميتونيد جديدترشو بگيريد. مثلاً 5160 كه امكان چاپ روي سي دي رو هم داره.
مشخصات كاملش رو از اينجا بگيريد:
به نظر من، حتماً پرينتر بخر. چون يه بار كه چاپگر داشته باشي خواهي ديد اونقدر استفاده داره كه ديگه كامپيوتر رو بدون چاپگر نميشه پذيرفت. اما اگه يه چاپگر متوسط رو به خوب بخواهيد، قيمتش حدود 110 تومان هست. مثلاً مدل جوهر افشان HP 5163 به نظر من خوب هست (100 هزار) امكان چاپ روي CD رو هم داره.نقل قول:
سلام من ميخوام يه پرينتر رنگي جوهر افشان در حدود 50 تومن بخرم
چي بخرم يا بهتر بگم اصلا" همچين چيزي بخرم؟
آيا کيفيت داره و تونر جوهرش چند صفحه چاپ ميکنه و قيمت عوض کردنش چقدره؟
راهنمايي کنيد لطفا"
اگه ميدوني با يه كم صبر كردن ممكنه بودجه خريد مدل هاي خوب رو پيدا كني، خوب صبر كن يه مدل خوبشو بخر. اما اگه ميدوني كه حالا حالاها چاپگرهاي 100 تومني نميتوني بخري توصيه مي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به توضيحات داده شده در پست 904 به بعد، يكي از مدل هاي ارزان قيمت كنن را انتخاب و آن را خريداري كنيد.
لطفاً دوستان نظر بدهند.نقل قول:
با سلام دوستان نظرتون رو در مورد epson C79 بفرماييد
لينکش خراب بودنقل قول:
منظورم لينک اظهار نظرها بود
یه پرینتر دور و ور 150 تومن می خواستم که کیفیت کارش خوب باشه در مورد شارژ هم مشکلی نداشته باشه...کلا وقتی خریدمش دیگه رو دستم خرج نذاره...من یه HP 8253 داشتم ولی می خوام عوضش کنم...یه مدل خوب که کارتریج ارزون داشته باشه و خدمات بعد از خریدش گرون نباشه.... البته یکی بهم Hp 2550 رو معرفی کرد که لیزریه ولی اطلاعاتی در موردش ندارم ...خلاصه در موردش اطلاعات بدین
لينك درستش اينه:نقل قول:
منظورم لينک اظهار نظرها بود
HP 2550 قيمتش حدود 350 تومنه و كيفيت چاپ عكسش رو هم نميدونم در حد جوهرافشان هست يا نه.نقل قول:
یه پرینتر دور و ور 150 تومن می خواستم که کیفیت کارش خوب باشه در مورد شارژ هم مشکلی نداشته باشه...کلا وقتی خریدمش دیگه رو دستم خرج نذاره...من یه HP 8253 داشتم ولی می خوام عوضش کنم...یه مدل خوب که کارتریج ارزون داشته باشه و خدمات بعد از خریدش گرون نباشه.... البته یکی بهم Hp 2550 رو معرفی کرد که لیزریه ولی اطلاعاتی در موردش ندارم ...خلاصه در موردش اطلاعات بدین
اما شما كه Hp 8253 داريد ميشه لطفاً بگيد چرا ازش ناراضي هستيد؟ اگه مشكلتون گروني كارتريج ها هست، آيا با روشي كه توي همين لينكي كه الآن دادم در موردشارژ اچ پي توضيح داده مشكل حل نميشه؟
اگه نميشه، بايد يا كنن بخريد يا اپسون. چاپگرهاي كنن، به دليل جدا بودن كارتريج هاي رنگ هاي مختلف و اين كه هد كارتريج ها به خود اونها وصل نيست قيمت كارتريجشون مناسبتر از كارتريج هاي اچ پي هست. (هر كارتريج 12500 براي چاپ 450 برگ با پوشش 5%). چاپگرهاي اپسون هم كه كارتريج هاي نسبتاً ارزاني دارند (تقريباً 6 تومان) اما پرمصرف تر از كنن ها هستند. در صورتي كه به همراه كيتر شارژ كارتريج (80 تومن) خريده شوند قيمت جوهرشان مناسب تر از هر نوع چاپگر ديگري خواهد بود.
خلاصه اگر اچ پي نخواستيد به نظرم بين اين دو مدل:
Canon ip4200 (به بالا)
Epson r220 (به بالا)
يكي را انتخاب كنيد. اگر توضيح بيشتري نياز بود بپرسيد تا هر كس مي دانست توضيح دهد.
اي بابا اين فروم چرا اينجوريه؟ باز هم لينك رو خراب كرد.
به جاي اون ستاره ها، اين عبارت رو بنويسيد (من جدا مي نويسم شما سر هم بنويسيد):
b l a c k m i c e
شارژ کارتريج Hp5150 چقدر هزينه داره؟
:46: :5: :46:نقل قول:
بار اول باید وسایل شارژ که تو یک بسته هست را بخری. قیمتش 6-5 هزار تومان است. توش برای دوبار شارژ جوهر هم هست. یعنی دوبار اول هر بار شارژ 2500 تومان. ولی بعد میتونی یک بطری جوهر 200ml را به قیمت 4000هزار تومان (البته مشکی) بخری که برای 11-10 بار کافیه. البته برای کارتریج رنگی میتونی از همون پکیج شارژ استفاده کنی با این تفاوت که باید سه بطری رنگ اصلی را بخری که حدود 15000تومان در میاد و برای حدود 40 بار شارژ کافیه.نقل قول:
آقا ممنون از راهنمايي خوبت خيلي عالي بود!نقل قول:
مگه چاپگرهاي اچ پي هم كيت شارژ دارند؟ براي مدل ديگه اي هم ميشه از اين روش استفاده كرد؟نقل قول:
بار اول باید وسایل شارژ که تو یک بسته هست را بخری. قیمتش 6-5 هزار تومان است. توش برای دوبار شارژ جوهر هم هست. یعنی دوبار اول هر بار شارژ 2500 تومان. ولی بعد میتونی یک بطری جوهر 200ml را به قیمت 4000هزار تومان (البته مشکی) بخری که برای 11-10 بار کافیه. البته برای کارتریج رنگی میتونی از همون پکیج شارژ استفاده کنی با این تفاوت که باید سه بطری رنگ اصلی را بخری که حدود 15000تومان در میاد و برای حدود 40 بار شارژ کافیه.
برای اکثر مدلهای جوهرافشان اچ پی کیت شارژ وجود داره. دو سرنگ حاوی جوهر. نگهدارنده ی کارتریج برای هوا گیری. یک سرنگ برای هواگیری.نقل قول:
قابلی نداشت.نقل قول:
آقا ممنون از راهنمايي خوبت خيلي عالي بود!
دوستان كسي ميدونه آيا پرينترهاي Epson را ميشه شارژ كرد ؟
من موقع خريد نميدونستم كه شارژ نميشه
بعد خريدم و خواستم شارژ كنم ديدم يك مداري رو كارتريج تعبيه شده كه ميزان مصرف جوهر و يا خالي و يا پر بودن كارتريج را اون تعيين ميكنه ...
به عبارتي براي شارژ كارتريج بايد برد نيز شارژ و يا تعويض گردد
خواستم ببينم آيا ميشه با يك ترفندي اين نوع پرينترها را شارژ كرد ؟
با اينكه قيمت كارتريج اين نوع پرينتر ارزان هستند
ولي در صورت شارژ شدن خيلي بهتر ميشه
مدل پرينتر من اينه : Epson C45
ممنون از همگي
لطفا در مورد پرینتر 4 کاره در حدود قیمت 300-400 تومن مدلهی زیر راهنمایی کنید کدوم برای کارهای خانگی وحجم کار سبک مناسب تر است
Canon Mf 5750
Xerox Pe 220
Panasonic Kx-flb756
Samsung Scx 4521f
Hp 3050&3052
سلام من يه پرينتر 1018 اچ پي خريدم روي لپ تاپ با وين ايكس پي نصب ميشه پرينت راحت ميگيره با كابل يو اس پي حالا مشكل اينجاست:
با همون كابل با همون سيستم عامل با همون درايور در كامپيوتري كه مادربردش گيگابايته اذيت ميكنه ببينيد پرينت نصب ميشه ميشناسه ولي حتي تو تست ميمونه انگار كه حجم يه تست پرينت هم براش زياده و هي چراغ سبزش بله سبزش چشمك ميزنه و منتظر ظهور آقا امام مهدي ميمونه
لطفا تو رو به خدا همين امروز اگه كسي ميتونه مشكل من رو حل كنه