نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
ببخشید من تازه این سایت رو ÷یدا کردم و واقعا حال کردم چون من یکی از ترفدارای(کاربر ) این فرشته (ان گییح)
هستم فقط به سوال داشتم این برنامه هایی که در بند 2 اومده وسایر بند ها هم باید روی خوده ان گییج هم نسب بشن بانه
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
ببخشید من تازه این سایت رو ÷یدا کردم و واقعا حال کردم چون من یکی از ترفدارای(کاربر ) این فرشته (ان گییح)
هستم فقط به سوال داشتم این برنامه هایی که در بند 2 اومده وسایر بند ها هم باید روی خوده ان گییج هم نسب بشن بانه
ببخشید برای اجرای بازی های ان گییج روی خود ان گییج هم نیاز به این برنامه هايي كه گوفتين هست
نقل قول:
نوشته شده توسط armanqd
من خودم تا حالا گوشی انگیج نداشتم و نمیدونم. اما تا جایی که میدونم اون فایل ربطی به نوع گوشی نداره. اکثر بازیها بهش احتیاج دارن. البته بعضی از بازی هم اصلا احتیاجی بهش ندارن (مثل rayman) که اونم برای همه گوشیها مشترکه
آيا پيغامم بهت رسيد
سلام دوست عزيز..... من گوشيم ان گيجه و چند تا از بازي هاي اينجا رو دانلود كردم ولي چون پسوندشون sis است اصلا رو گوشيم نصب نشدن و مشكل پر بودن حافظه رو ميدن در حالي كه حافظه گوشيمم كاملا خالي بود و فكر كنم اين بخاطر كم بودن حافظه داخلي انگيجه كه فقط 4 مگه و اين بازي هاي حجم بالا inistaller شون بيشتر از اين مقدار حافظه خالي ميخواد كه خوب انگيج نداره.. ..........شما اگه گوشيت انگيجه بايد دنبال بازي با پسوند blz يا خود پوشه system بازي ها باشي......من چند تا بازي خوب انگيج مثل call of duty و tomb raider و red faction و tony havok و motogp و ashen و splinter cell و ghost recon و crash ..........رو تونستم واسه انگيج به جز پسوند sis گير بيارم و راحت نصب شدن و مشكلي نداشتند و راحت اجرا هم شدن و نياز به هيچ برنامه جانبي هم ندارن......نقل قول:
نوشته شده توسط armanqd
البته شما چند تا از بازي هاي اينجا رو بگير و يه تست بزن شايد رو گوشي شما جواب داد .......
موفق باشي.......
سلام دوستان
من خریدار بازیهای n-gage که در سایت قرار دار هستم که حدود 60 تا هست.
هر کس این بازیها را تقریبا کامل دارد برام میل بزنه خریدارم.
dvdpack2006@yahoo.com
ممنون :blush:
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdihadeli
خوب عزیز من اینجا گفتی هیچ
دیگه واسه چی یه تاپیک دیگه هم زدی؟
شما اگه میخوای به من یه پیغام خصوصی بده و یا ایمیل بزن (kamal_iut)
اما لطفا دیگه اینجا این بحث رو ادامه نده
ممنون
یعنی تمام بازی هایی که تو این سایته sis هستن اين كه يه فاجعه هستش
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقا کمال بزرگوار که خیلی بر گردن ما حق دارند .
با اجازه ی اقا کمال ...
من بعد از مدتها تلاش و نصب و دستکاری این بازیها تونستم که با یک شیوه ی خاص بیشتر این بازی ها (بجز یکی دو تا رو )روی 6600 و یا تمامی گوشی ها ی نوکیا که مموری میخورند و بلوتوث دارند اجرا کنم .
مثلا بازی ONE به هیچ وجه با روش معمولی روی گوشی های 3230 و 3250 و خیلی گوشی های دیگه تو لیست ساپورت بازی نیست اجرا نمیشن اما من با این روش میتونم اجراشون کنم .
در اجرای بازی هایی که دو ستان نصب میکنند و به مشکل کمبود حافضه یا پیغام low memory برمیخورند نیز یک راه حل ساده پیدا کردم که براتون میگم .
منتظرم باشید ...;)
Kolang پس از ما چی شد
من میخواستم یه تشکر اساسی از این اقای کمال بکنم خیلی حال داد من که خیلی دنبال بازی انگیج بودم :
ای هلو
ای البالو
ای انگیج
ای چیتر
ای جیگر
ای کلنگ
ای دوست داشتانی
ای خوشگل
ای خوش هیکل
ای بازو
ای بازی انگیج بزار
ای دل شاد کن
ای توانمند
ای با ثبات
ای استقامات
ای عزیز
واقعا ارزششو داره
در ضمن به نظر من N70 از نظر نرم افزار ییه شاه واقعی ولی نه فقط از نظر نرم افزاریه بلکه از نظرهای دیگه میشه گفت نمره ی خوبی میگیره چون من خونمون سه تا گوشی دارم n73 و n80 و n70 ولی از ان 70 خیلی خوشم میاد بازم تشکر
مرسی عزیزم
دیگه شما هم زیادی تحویل گرفتیا. بابا کاری نکردم که.;)
قابل شما رو نداره دوست من
این برنامه ها روی N90 کار میکنه
برای اجرای بازیهای n gage با فرمت sis علاوه بر روشن کردن بلوتوس و نصب فایل all in one os7 -os8
بایستی فایلی به نام nokiafc.dll رو نیز در پوشه e:/system/libs نیز کپی کرد
این کار سوم من تو این تاپیک ندیدم ولی لازمه.
نقل قول:
نه دوست من
اصلا لازم نیست.
خوبیه این بازیهایی که گزاشتم اینه که لازم نیست هیچ فایلی رو دستی کپی کنی;)
کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــسی نیست جواب بده
این بازی ها روی N90کار میکنه یا نه
سلامنقل قول:
آخه مطمئن نیستم. احتمالا یه تعدادیشون جواب میده اما...
شما واسه شروع بازیه asphalt رو نصب کن. ببین مشکلی نداره؟! (طبق توضیحات پست اول)
احتمالا بازی rayman 3 هم باید نصب شه
توجه:
این بار سومه که مجبور شدم کل بازیها رو آپلود کنم. این بار لینک پوشه بازیها رو اینجا قرار میدم. برای دانلود هر بازی که خواستین از لینک زیر استفاده کنید.
من عضو گروه شدم ولي نميتونم از بخش دانلود استفاده كنم لطفا مرا راهنماي كنيد
لطفا جواب بدين
سلام شما لازم نبود عضو بشن همین لینکی که در بالا هست رو باز کنید هر بازی ای رو که خواستین دانلود کنید، روی دایره سبز رنگ سمت راستش کلیک کن، بعد یه 20 ثانیه صبر کن تا لینک دانلود فعال بشهنقل قول:
salam khaste nabashid man khastam bebinam age emkan dare bazi worm world party ro ba formate sis bezarid linka ghabli kharabe
badesh khastam beporsam bazi worms ro ba formate bilz az koja mitonam download konam
mamnoon misham rahnamaeim konin
سلام
تشکرات گنده و فراوانی! دارم واسه این پست بی نظیرت که من تا حالا نظیرش رو جایی ندیدم!
آقا دستت درد نکنه.
بچه ها یه عمر دعاتون میکنن!
سلام کلنگ جان
خیلی زحمت کشیدی واقعا
ای کاش لینکا رو تصحیح میکردی
من بعد از کلی تازه متوجه شدم یه لینک جدا گذاشتی که برنامه ها اونجان
آقا این بازیها رو میتونم هیچ کدومشونو رو 3230 نصب کنم به نظر شما کدوماشون جواب میده ؟
یچیز دیگه اونم اینکه کاش بازیها رو تو persiangig آپ میکردی که دانلود اکسلریتور رو پشتیبانی میکنه
چون اگه وسط کار داری یه بازی 14-15 مگی رو دانلود میکنی یه ساعتم پاش نشستی یهو میبینی آخر کار که باید دانلود بشه دیس کانکت میشی همه چی میپپره - خب ماهم که از خط adsl استفاده نمیکنیم خودت میدونی سرعت چقد پایینه
خلاصه اولو آخرش خیلی چاکرتیم
سلام کلنگ جان
خیلی زحمت کشیدی واقعا
ای کاش لینکا رو تصحیح میکردی
من بعد از کلی تازه متوجه شدم یه لینک جدا گذاشتی که برنامه ها اونجان
آقا این بازیها رو میتونم هیچ کدومشونو رو 3230 نصب کنم به نظر شما کدوماشون جواب میده ؟
یچیز دیگه اونم اینکه کاش بازیها رو تو persiangig آپ میکردی که دانلود اکسلریتور رو پشتیبانی میکنه
چون اگه وسط کار داری یه بازی 14-15 مگی رو دانلود میکنی یه ساعتم پاش نشستی یهو میبینی آخر کار که باید دانلود بشه دیس کانکت میشی همه چی میپپره - خب ماهم که از خط adsl استفاده نمیکنیم خودت میدونی سرعت چقد پایینه
خلاصه اولو آخرش خیلی چاکرتیم
سلام عزیزمنقل قول:
چاکریم...
بله روی 3230 هم یه تعدادیشون جواب میده(مثل asphalt 1 یا rayman 3)
البته مطمئن نیستم چون امتحان نکردم. اما خودت امتحان کن. مطمئن باش ضرر نمیکنی
احتمالا بازیهایی که روی 6600 جواب میده روی گوشیه شما هم اجرا میشه
در مورد persiangig هم اصلا امکانش نیست. به خاطر اینکه مجدودیت پهنای باندش خیلی ضایعس
شاید بعدا یه فکری برای بازیهای حجم بالا کردم
فدات بشم محمد جاننقل قول:
لطف داری تو
ببخشید که هی پست میدم تو تاپیکت کمال جان
ولی میخواستم ازت تشکر کنم بخاطر این همه زحمتی که کشیدی
من رو 3230 call of duty و asfalt 1 رو نصب کردم و هر دو بدون هیچ مشکلی کار کرد
البته باید بگم ازون فایل دومیهه استفاده کردم اون که واسه OS7 بود - اینو گفتم که دوستان هم جرات امتحان پیدا کنن
من همیشه خودمو نسبت به کسایی که برنامه یا چیزی در اختیارم میذارن مدیون میدونم بخاطر همین همیشه سعی کردم دین محبت رو ادا کنم
اصلا به خاطر همینم هست که یه عنوان واسه معرفی بهترین برنامه های 3230 گذاشتم که تو سایتای مختلف بصورت جدا گانه گذاشته شده
برای این که بتونم منم یه خدمتی بکنم وگرنه خودت میدونی چیزی به ما نمیرسه
خیلی ازت سپاس گزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MY BROTHER
LINKS ARE NOT WORKING ANY MORE
CAN ANY ONE HELP ME
IF THERE ARE NEW LINKS
I COULD NOT FIND
THANKS
نقل قول:
نوشته شده توسط YOUSRY ABDEL WAHID [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آقا کمال این colorfix روی 3230 جواب نمیده
من بازی glimmerate رو دانلود کردم - البته از کافینت نه خونه
ببین با ما چه کردی ؟؟!!!:biggrin:
خلاصه این که رنگاش بهم ریختست ، کالر فیکس هم نصب کردم گوشیو ریستارت هم کردم بازم کار نکرد
یه دوایی تجویز کن که این همه زحمت هدر نره
ما به یه عشق و امیدی این بازیو دانلود کردیم:laughing: :happy: :blush:
نقل قول:
والا نمیدونم رسول جان
تو هم خیلی پایه ای ها:laughing:
این بازی رو رفتی دانلود کردی؟!!!!:blink:
:biggrin:نقل قول:
آره ، آخه فکرشو نمیکردم بازی ای با این کیفیت رو گوشی جواب بده
از هول حلیم اوفتادم تو دیگ:rolleye:
---------------------
FIFA Football 2004
How to install?
1. Install All In One.sis
2. Install FIFA Soccer 2004.sis
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
شما صفحات اول تاپیک رو ندیدی؟
بازیهای همگی معرفی شدن دوست من
آرشیو اه
در ضمن لینک ها هم از 4shared هستند. اینجا لینک رپید اصلا خواهان نداره ;)
کمال جان چیزی پیدا نکردی ؟ منظورم colorfix واسه 6600 و اینا دیگه
راستی تو تاپیکت که مربوط به بازیهای سگا بود خوندم قصد داری یه سری جدید دیگه از بازیهای بلوتوثی بذاری
خبرش درسته ؟
رسول جان شرمندهنقل قول:
دیگه خیلی فرصت واسه گشت و گزار ندارم
یه چند هفته ای اوضام خرابه
انشاالله یک ماه دیگه دوباری مثل قبل فعالیت میکنم
colorfix که همینی که توی پست دومه مشکلی نداره با 6600!!!
بازیهای بلوتوسی هم یه 30 تاییش رو آماده کردم اما بعدش دیگه فرصت نشد کاملشون کنم
چون پیدا کردنشون یکمی وقت و انرژی میبره که الان فرصتشو ندارم!
3 هفته دیگه یادم بیارید تا رسیدگی کنم;)
مرسی عزیز دل - فقط نمیدونم چرا واسه 6600 جواب میده روی 3230 نه؟!!
راستی یه چیزی هم از تجربه نصب این بازیها بگم
یه اتفاق جالبی برام پیش امده
این دفعه متوجه شدم بلوتوثم نمیتونه بلوتوثای اطرافشو پیدا کنه - یعنی فقط میتونه فایل بگیره ولی نمیشه باهاش چیزی واسه کسی سند کرد
قربانت... بازم بابت همه زحمتهات تشکر میکنم
بای