لطفا پاک شود ....
Printable View
لطفا پاک شود ....
آرسنی جان
من مودم تی پی لینکه
و توی قسمت ادونس ست اپ - دی اس ال هستش که میتونی این مدها رو عوض کنی
باز دوستانی که د لینک دارند خواهش میکنم راهنمایششون کنن
دوستان شما هنوز از پارس نرفتید؟:n02:
من که یکساله تمدید کردم همچنان طرح شبانه دارم تا آذر سال بعد شبی 8 تا 12 گیگ دانلود رایگان دارم! بهترین خدمات رو تو شهر ما همین پارس میده . ازش راضیم :n33:نقل قول:
انشالله در آینده ای بسیار نزدیک خواهیم رفت.نقل قول:
من که رفتم فن آوا الان شبی 5-6 گیگ دان میکنم سرعتم تقریبا 200 هس:n02:
معمولا فن اوا شبی سه تا چهار گیگ میده
با سرعت دویست هم همین حدود میشه دانلود کرد
Sent from my Nokia 1100
خطمو گذاشتم رو 16 مگ سرعت دانلودم اومد پایین:|:n27:الان بیشتر از 300 دان نمیکنه 2مگ محدود دارم قبلا تا یک مگ میکشید:|
واسه snrکه اومده پایین یا اصلا ربطی نداره ؟
احتمالن خطت کشش 16 مگ رو نداشته. مودم برای تثبیت خط مجبور شده تو ریت پایینتری سینک بشه. واسه خودم مشکل مشابهی پیش اومده بود. 3 ماه پیش که تو مرکز ما تازه 16 مگ اومده بود، از پشتیبانی خواستم که خط منم که روی 9 مگ بود و مشکلی نداشت رو روی 16 مگ ببندن. این کار رو که کرد، ریت خطم اومد روی 7.5 مگابیت. یعنی حتی از قبلشم کمتر شد. دوباره برگردوندیمش روی همون 9 مگ.نقل قول:
به هر حال، اگه بتونی یه عکس از وضعیت خطت بذاری بهتر میشه اظهار نظر کرد.
ممنون رفیق. چون خط رو فیکس کرده بودن روی G.dmt خودم نمیتونستم کاریش کنم. زنگ زدم به پشتیبانی تغییرش داد و گذاشت روی ADSL2+ درست شد.نقل قول:
سلام
از شرکت پارس آنلاین 512 سه ماه 6گیگ دارم{37 تومن}(اردبیل) 28 این ماه قراردادم تموم میشه
چون دانلود شبانورو حذف کردن میخام شرکتو عوض کنم نامردا
همین تعرفه رو میخام قیمتش 6 .7 تومان هم فرق کنه مشکلی نیست ..کدام شرکتها دانلود رایگان شبانه دارن
ممنون
سلام دوست عزیز منم 1 هفته هست از پارس انلاین خارج شدم و از فن آوا سرویس گرفتمنقل قول:
من که از فن آوا راضیم شبی راحت 2 الی 3 گیگ دانلود میکنم
سرویس 1 مگ با ترافیک 6 گیگ رو دارم که شبانه رایگان داره ساعت رایگانش 2 الی 7 صبح هست قیمتش 28 هست که با آبونمان و غیره میشه 30 تومن
بعضی سرویس های فن آوا شبانه رایگان نداره
واسه اطلاعات بیشتر حتما یه سر به تاپیک فن آوا بزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه اصلاع از قیمت تعرفه ها به سایت اصلی فن آوا:
سر بزن
اگه هم مرکز مخابراتی شما تحت پوشش فن آوا نیست از های وب هم میتونی سرویس بگیری شبانه رایگان هم داره
واسه اطلاعات بیشتر به تاپیک های وب مراجعه کن:
و برای اطلاع از قیمت تعرفه ها به سایت های وب مراجعه کن :
من اگه جای شما بودم زودتر حجم مو تمام میکردم و درخواست تخلیه میدادم پارس آنلاین خیلی د.ز.د.ه....
سلام همشهرینقل قول:
کار خیلی خوبی میکنی تخلیه میکنی
منم پارس آفلاین داشتم. با این توهینی که به شعور کاربراش کرد تخلیه کردم. خلاص ( بعد از چهار سال و خورده ای که مشتریشون بودم)
های وب و عصر تلکام رو مطمئنم شبانه دارن. مکس نت و آسیا تک و شاتل رو خبر ندارم. اما مخابرات اردبیل ( مرکز شهید قندی منظورمه بقیه رو خبر ندارم ) دانلود شبانه رو قبلاً داشت اما جدیداً حذف کرده. ( هر چند اون کیفیت لازم رو نداره - از روی تجربه ای که دوستام و همکارام دارن میگم)
بهتره یه سر حضوری بری تو شرکت ها تا خوب تعرفه ها و سرویش هاشونو از نزدیک بررسی کنی هر کدوم که راست کارت بود انتخاب کن. البته از من میشنوی از هر شرکتی سرویس میخوای بگیری یه ماهه بخر تست کن.
اگه خوب بود که دوباره تمدید میکنی اگه که نه لااقل متضرر نمیشی ( هم از لحاظ مالی و هم اینکه اعصابت واسه سه ماه یا بیشتر داغون نمیشه )
ایشالا که یه سرویس مناسب از یه شرکتی غیر از پارس آفلاین میگیری و حالشو میبری.
فدای همشهری گلم
:n16:
جمع اردبیلیاست انگارینقل قول:
من با 2020 که تماس گرفتم گفتن که دانلود شبانه داره (دو برابر ترافیک هر ماه رو دانلود شبانه میده)
غیر اینه؟
منم پارس آنلاینم صبر کردم که کنکور ارشد و بدم بعد تخلیه کنم ولی میخوام مخابرات بگیرم شرکت بهتر دیگه ای سراغ دارین؟مرکزمون هم قندی هست
به نظرت مکس نت چطوری شبانه رایگان 2 تا 8 داره ولی 200 تومن برای هر روز میگره که تو هر ماه 6 تومن میشهنقل قول:
فکر میکنم خوبه
کلاه برداری سرور های کاهش پینگ
دوستان جدیدا سرور های کاهش پینگ حجم هایی مثل 2 گیگ رو زدند 4 تومان.
خوب در این مورد که من تحقیق کردم متوجه شدم شارژ برای شما 2 گیگ هست ولی در هنگام کم کردن از شما به صورت 2 برابر شاید هم بیشتر کم میکنه و مشتری اصلا متوجه نمیشه.
پس دوستان گول تبلیغات رو نخورید.
و به این افراد اصلا اعتماد نکنید این شیوه فقط برای بازدید بیشتر سایت هست و عملا کلاه برداری هست
نظرسنجی 50 امتیازی باشگاه مشتریان :
:n33:
من یه هفته هست از فن آوا خارج شدم" الان ایمیل 50 امتیازی باشگاه مشتریان پارس آنلاین واسم اومد منم سریع 50 امتیاز رو گرفتم 8 تا هم از قبل داشتم مجموع شد 58 هر کی واقعا احتیاج ضروری به این 58 امتیاز داره همین جا کامنت بزاره به اونی که واقعا نیاز داشت هدیه میدم:n33:
سلامنقل قول:
فدای معرفتت :n28::n12::n02:
من که نیاز شدید به امتیاز دارم عزیز :n02: نت نامحدود دارم از خجالتشون در میایم تا اینجا که زیر دو خمشونو گرفتم و بزودی ضربه فنی میکنیم :n10::n02:
ما کل از این اینترنت 1 گیگ دارم اگه گیگ میرسی به ما خیر دنیا و آخرت رو ببین داداش بده در راه خدا :n02:نقل قول:
چاکریم حاجینقل قول:
الان بیرونم شب ۲ الی ۳ میام پا نت واست پیام خصوصی میکنم
البته چونکه ۵۸ امتیاز هست ۳۰ امتیاز رو میتونم ۱ روز اضافه بر قرارداد واست بگیرم
۲۸ امتیاز میمونه رو دستم[emoji3]
بزن بترکون پارس آفلاینو [emoji3] [emoji3]
سلام
من پارس آنلاین دارم ولی میخوام بعد از اتمام قرارداد برم از مخابرات بگیرم
سرویس 16مگ رو هم آورده پارس، آخه فکر کرده مشکل یوزرهایی که تخلیه کردن سرعته؟ خودش خیلی خوب میدونه چه کلایی داره سره مشترکین میذاره،
چقد باید حرص این اینترنت رو بزنیم با اینهمه مشکلاتی که گریبان گیر همه هست...
داداش با ۵۸ امتیاز که نمیشه گیگ خریدنقل قول:
واسه ۱ گیگ ۷۰ امتیاز باید داشته باشی
من منظورم بیشتر واسه کسانی بود که نامحدود دارن و اضافه بر قرارداد میتونم بگیرم
شرمنده داداش[emoji106]
من امروز رفتم فرم درخواست تخلیه رو پر کردم و گفتن که تا یکشنبه تخلیه میشه. خداییش پارس آنلاین واسه من خیلی خوب بود ولی چون شبانه دانلود زیاد دارم مجبور شدم تخلیه کنم.
به نظرم کسایی که یه ساله قبل 10 آذر تمدید کردن بردن چون سرعت شبانش خیلی خوب شده این چند وقت.
داشتم فوتبال جام حذفی اسپانیا را میدیدم پارس انلاین تبلیغات داشت کنار زمین!!!!!!!!
بازم بگید پارس انلاین بده !!!
این تبلیغات دور زمین همون پولایی هستن که از حذف دانلود شبانه به جیب زدن به اضافه خیلی چیزای دیگه که همه اطلاع دارن :n08:نقل قول:
با عینک بدبینی هم نگاه کنین شاید هم با صدا و سیما دست به یکی کردن اونا براشون فتوشاپ کردن:n08:
راستی کسی خبر داره تو اسپانیا چند نفر مشترک پارس آفلاین هستن ؟؟؟!!! دانلود رایگان شبانه دارن ؟؟؟!!! :n08:
یه خبر هم من بهتون بدم کف کنین شنیدم به مسی و رونالدو یه گیگ ترافیک رایگان هم هدیه دادن گفتن وقتی گل زدین؛ پیرهنتون رو دربیارین زیرش آرم ما ( شرکت پارس آفلاین ) رو نشون ملت بدین :n08::n08::n08::n08::n08::n08:
یکی نیست به اینا بگه شما جیب ما رو نزن تبلیغات دور زمین تو اسپانیا پیشکش!!!
در راستای اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی و تو پوزی با کف پا (با جوراب) به دشمن. "سری آ ایتالیا" نیز بزودی مملوع از تبلیغات تک ماکارون، سیگار بهمن، تبلت دیمو و موبر عطری (واجبی معطر سوغات ایران-مخصوص صادرات) خواهد شد. :n09:نقل قول:
پ.ن:
برنده مسابقه رئال مادرید - اتلتیک مادرید یکساله شبانه رایگان حتما از شرکت معظم پارس میگیره دیگه؟ چه دانلودی بکنن اونها. :n31:
داداش پیغام خصوصی تو چک کن... بسته يکروز اضافي ... واست فرستادمنقل قول:
دَمت جیز داداش :n08::n08::n08::n08:نقل قول:
یه جوری گفتی یادِ خال قِزی افتادم :n08::n08::n08:
سپاس فراوان :n12:نقل قول:
واقعا پارس انلاین چی فکر کرده برای اسپانیا تبلیغات میفرسته ؟ :n02:
احتمال بسیار زیاد کار خود صدا سیما بوده :n23:
دقیقه 43 و 13 بازی پخش شده از شبکه 3
همون دقیقه از بازی پخش از شبکه زنده HD+
اگه کار خودشون باشه از فردا تبلیغ کفش تن تاک و مایتابه اگریل و بن بن بن و ایرانسل رو تو نیوکمپ و سانتیاگو برنابئو و الیانز ارنا و..... دیدیم نباید تعجب کنیم!
داداش کارت خیلی درستهنقل قول:
البته من قبل شما به فتوشاب کاری صدا و سیما اشاره کرده بودم:
خدا میدونه که پارس آفلاین چقدر واسه این کارش از کاربرای بدبخت بیچاره دزدیده داده به صدا و سیما !!! :n35:
کار صدا و سیما نیست این عکس دوم شما فیک بازیکن سه قدم اومده جلو اما یک ثانیه هم به تایم اضافه نشده ... بازی را از شبکه های خارجی دیدم که تبلیغ داشت... کافی برید یوتوب بازی دیشب و سرچ کنید همه چیز مشخصه...نقل قول:
فیک ؟ !نقل قول:
من تمامی دقایقی که تبلیغ پارس آنلاین توی نسخه شبکه 3 بوده رو تو همین بازی از شبکه hd+ چک کردم و اثری از تبلیغ پارس آنلاین نبود
میتونید خودتون ملاحظه کنید
کد:http://www.fullmatchesandshows.com/atletico-madrid-vs-real-madrid-full-match
خب گیرم که کار صدا و سیما نباشه !نقل قول:
به فرض تبلیغات دور زمین لالیگا و بوندسلیگا و سری آ و لاشامپیونه و لیگ برتر انگلیس و همه لیگ های معتبر جهانی رو بکنن پارس آفلاین!!!
به چه درد ملت دنیا میخوره ؟؟؟!!! چه فرقی به حال اینترنت این کاربرای بیچاره تو داخل کشورمون میکنه؟؟؟!!!
این کار چه افتخاری داری ؟؟؟!!! وقتی از کاربرای بدبخت بیچاره داخل کشور دزدیده میشه و خرج این چیزای مضخرف تو خارج میشه؛
شما چه انتظاری داری ؟؟؟!!!
لطفاً منطقی باشیم!!!
همین
:n16:
اینم به صورت دقیق تر , تفاوت فریمشون چند هزارم ثانیه هست ولی ثانیه روی همون 13 هست ؛ همون حرکت دست آربلوانقل قول:
اینم نسخه صداسیما
اینم دقت کنید تبلیغ arcor از دقیقه 43 شروع شده ؛ پس اصلا جور در نمیاد با گفته شما
ضمنا اگر بازی رو از شبکه خارجی یا هر جایی دیده باشید حتما باید بدونید اینجا آربلوا داره عقب عقب میاد , جلو نمیره !