نااااااااااااااز نشکت شم، دمت گرم شدید. :n16: حتمن مرم میگیرمش.نقل قول:
فقط همین سرویس رو ماهیانه هم داره سرعتش رو برای مخابرات منطقمون تست کنم؟
Printable View
نااااااااااااااز نشکت شم، دمت گرم شدید. :n16: حتمن مرم میگیرمش.نقل قول:
فقط همین سرویس رو ماهیانه هم داره سرعتش رو برای مخابرات منطقمون تست کنم؟
چاکرم چوریگ ، آره ، وقتی بهت زنگ زدن ، اوووف چه خانومی هم زنگ مزنه :n02:، سرویس تست هم متونی برداری ، خودش بهم گفت یوزر - پس تست بهت میدیم ، تست کن ببین چجوره ، بازم خاسی همون یه ماهه بردار ، ولی شبانه نداره ( فقط یه ساله داره ) ، بعداً راضی بودی تمدید کن ، واسه من شد 268 پیش پرداخت یک ساله ...نقل قول:
سلام
برای یک شرکت کوچک در تهران منطقه 20 می خوام اینترنت بگیرم.مسلما دانلود شبانه اصلا نیاز ندارم.مهمترین نکته بالاترین سرعت و کیفیت از سرورهای خارج هست.حجم ماهیانه بین 10 تا 20 گیگ،مودم هم ترجیح میدم جداگانه بگیرم اما اگه جشنواره خوبی هم در حال اجراست معرفی کنید.فاصله هم با مخابرات خیلی کم هست و فکر کنم خط کیفیت خوبی داشته باشه.فعلا که امکان تست نیست.
آسیاتک و عصر تلکام پورت ندارند.مخابرات هم خودم 1 مگ نامحدود دارم پینگش افتضاحه.سرعت های بالاتر و حجمی رو نمیدونم.نظر خودم روی پارس آنلاین هست و بعد صبانت.
در یکی دو روز آینده باید سفارش بدم،لطفا راهنمایی نمایید.
الان دو روزه سرعت رو 10 مگ بستن ...نقل قول:
اینم تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود هم الان فیکس روی 1 مگ هست ...
گفتم در جریان باشی :n16:
مرسی مرسینقل قول:
یک هفته دیگه میگیرم سرعت تستش رو همینجا میذارم. فقط خدا کنه این نویز مویز نیافته یا نندازن رو خط حالمون رو بگیرن.
دوستان از کرمان یه شرکت بهم معرفی کنید که تعرفه هاش ارزون باشه
برای دانلود میخوام
دانلود شبانه رایگان هم باشه مهم نیست
فقط خوب و ارزون باشه
الان مخابرات دارم دو مگ که از 1 تا 7 صبح رایگانه ولی یه ماه دیگه از قراردادم مونده و دیگه این طرح و ندارن
سلام
من الان توی شهرکمون که حومه شهر تهران هست از اینترنت وایرلس استفاده می کنم....متاسفانه اینجا ای دی اس ال فقط مخابرات داره...مشکلی که دارم اینه که این نت وایرلس تایم اوت زیاد داره و واسه بازی آنلاین pes شدیدا مشکل دارم...پینگ سرور pes با این ای پی 210.148.52.133 با این نت وایرلسم معمولا 345 هست ولی تایم اوت توی بازی زیاد دارم بی پدر بازی رو که باز می کنم تایم اوت میده......وایمکس ایرانسل هم که پرسیدم توی تاپیکش میگن خوب نیست....یکی اینکه: تا اونجایی که من می دونم به غیر از مخابرات هیچ شرکتی ای دی اس ال نمی ده توی شهرک ما (منطقه 21 کیلومتر 20 جاده مخصوص تهران کرج شهرک وردآورد) آیا شرکتی هست که ای دی اس ال بده اینجا....و سوال دیگه اینکه آیا گزینه های دیگه مثل وایمکس مبین نت یا 3g آیا به درد می خوره؟؟؟
مرسی...
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟
سلام،
الان یه اینترنت 4 مگا بیت نا محدود وایرلس از شرکت پتیاک دارم که ماهانه 200 و خورده ای هزارتومن برام تموم میشه... اوایل خیلی خوب بود حتی تا سرعت 4 مگ بر ثانیه دانلود می کردم پینگم با سرور اروپا تو لیگ آف لجندز حدود 100 بود! ولی الان مشکل دارم بد، قعطی زیاد پینگ بد خلاصه همه چی بد!
یکی از دوستان گفت برم اینترنت ماهواره ای بگیرم... می خواستم در مورد این اینترنت و سرویس دهنده هاش اطلاعاتی کسب کنم.
کلا بهترین اینترنت غیر adsl که من می تونم بگیرم به نظرتون چی هست؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
دوستان سلام، من سرویس 512 نامحدود مخابرات کاشانی باهزینه ماهیانه حدود 23000 تومن، محدوده بلوار فروس شرقی تهران دارم، ازش راضی نیستم مرتب قطعی داره و از بعدازظهر به بعد هم سرعتش بشدت پائین میاد . تماس هم می گیرم بهانه های مختلف میارن . بنظرشما برا جایگزین چه سرویسی با حدود 8 گیگ ترافیک، جایگزین اون پیشنهاد میدیت .با تشکر
سلامنقل قول:
اول ببینید خطتون نویز نداره؟استاتوس مودمو ببینید شاید snr پایین باشه
سلام منظورتون از استاتوس چیه چطوری می شه نویز خط رو چک کرد .مودم LinksysWAG120N
سلامنقل قول:
در موزیلا یا مرورگرتون آدرس 192.168.1.1 را وارد کنید و بیایید تو تایپیک نویز چون قطع و وصلی یکی از دلایلش نویز است
این تایپیک بخونید
سلام من دانلود زیاد دارم الان چی بگیرم؟ مخابرات تهران خوبه؟
بعد مخابرات چه سرویسی بگیرم که رو قبض نیاد ؟ این قضیه 10 مگ چی هست ؟
ممنون
سلام دوستان
بهترین سرویس نامحدود از لحاظ سرعت رو کدوم شرکت داره؟ قیمتش مهم نیست
استان گیلان
من گیلان رو دقیق نمیدونم ولی به نظر من پارس آنلاین یا شاتل بگیر...نقل قول:
با سلام
به نظر شما در حال حاضر کدوم شرکت خوبه ؟
دانلود شبانه برام مهمه
میخواستم برم های وب ولی انگا ناراضین همه
سلام دوستان ...
من الان سرویس 512 نامحدود از مخابرات دارم ولی به شدت ناراضی هستم ... دانلود خیلی زیاد ندارم ولی فکر کنم تا ماهی 30 گیگ برام کافی باشه ...
بهترین سرویسی که میتونم بگیرم با قیمت مناسب (قیمتش مهمه) چی هستش ؟ از کدوم سرکت ؟
دوستاني كه اطلاع دارن سرويس ١٢٨ شبانه دار تا چه سرعتي بأزه،شبانه چطوره؟محدوديت داره حتي از شاتلند بگيرم؟كلا يه توضيحي بديد الان جشنواره دارم.
سلام
ایا هنوز شرکتی وجود داره که اینترنت نامحدود ۵۱۲ واقعی با قیمت نهایتا ۳۰ هزارتومن تو ماه بده؟
سلام
من اکثرا 22 تا 2 شب ممکنه بازی آنلاین بکنم
به نظرتون از کجا ها اینترنت بگیرم؟
آسیاتک دارم اما این ساعت ها ساعت داغونشه
من صبانت دارم الان این تست رو گرفتمنقل قول:
(امروز اینجوری شده)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
در مشهد سرویس ارزون و خوب کدوم شرکت میده؟
الان سه ماه 128 صبا دارم.
آسیاتک 60گیگ یکساله ۳۸تومن :n36: نظرتان چیه؟
saman724.ir/asiatech
سلامنقل قول:
من رو که بدبخت کرده
گولش رو نخورید
حجم دزدی دارند به کنار
اینترنت شون (غیر از اول کار و طرح ها) گرونه به کنار
پیتیبانی بی ادبی دارند
سلام دوستان
مخابرات خیلی
صبا یکم
آسیا یکم کمتر
در کل فقط شاتل
سلام و درود .
دوستان در حال حاضر ، دنبال یه سرویس می گردم که شبانه رایگان داشته باشه .
کیفیت پینگ و قطع نشدن خیلی مهمه .
چی پیشنهاد میدین ؟
صبانت در این موارد برای من خوبه(این روزا ک انتخاباته بدتر شده اما جواب میده)نقل قول:
یه ترفند میگم مستقیم عکس برارینقل قول:
این ادرس عکس شماست
اخرش پی ان جی بزاره my-result رو پاک کن a رو هم به اندروید تبدیل کن . کلا توی تستهای موبایل میشه این کار رو کرد توی ویندوز تغییرات کمتری لازمه
سلام
چند روزی هست از های وب سرویس گرفتم .قطعی و تایم اوت زیاد داره .راضی نیستم
یک سرویس دهنده که قطعی و تایم اوت نداشته باشه و کیفیت اش خوب باشه ( قزوین) چی پیشنهاد میکنید؟
خودم فکر میکنم پارس انلاین و شاتل خوب باشن
ممنون
متاسفانه نزدیک انتخاباته و مشکلات اینترنت کم کم دارن نمود پیدا میکنننقل قول:
امروز پارس آنلاین با خیلی از سرورها مشکل داره
خودم سرور دارم از رداستیشن انگلیس و ارتباطم با خیلی از آیپی هام به مشکل خورده
های وب هم تا جاییکه من یادمه مشکل نوسان (افت و خیز پینگ) زیاد داره و اصلا تمرکزش روی کیفیت نیست. فقط تبلیغات و سرعت بالا
معمولا برای کسانی خوبه که طرح فشفشه میگیرن برای دانلودهاشون
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
طرح ویژه آسیاتک را تست کن ۱۵گیگ فقط ۱۳تومن! اگر خوب نبود عوض کن! :n02:
saman724.ir/asiatech
بجز مخابرات، کدوم شرکت رو فیبر نوری خدمات میده؟؟؟
سلام
بنده یکی از کاربرایه نت هستم که گاهی دانلود زیاد دارم و همیشه بازی انلاین میکنم (کانترسورس)
پینگم خیلی بالاست
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟
و
اینکه میخوام شرکت اینترنت دهیم (آسیاتک) رو تغیر بدم
یه شرکت بگید تو مازندران - تنکابن باشه بهتره... که سرویس هاش وسرعتش برای گیم عالی باشه...
سلام
منطقه ما فقط اینترنت مخابرات داره و وایمکس مبین نت، مخابرات دیگه شورش رو در آورده بس که کند و داغونه، اعصاب نذاشته برام، وایمکس هم خیلی گرونه و نمیدونم آخرش بهتر از مبین نت میتونه باشه یا نه، نظرتون چیه؟
اگر منطقه شما تحت پوشش 4 جی ایرانسل باشه، گزینه خوبی می تونه باشه
به نظر من 4G كم كم داره جاي خودش رو باز ميكنهنقل قول:
حتي اگر در پوشش adsl هم باشين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
مصرف باطریش خیلی زیاده مخصوصا برای من که این گوشی رو دارمنقل قول:
البته منظورم روي گوشي نبودنقل قول:
دانگل يا مودم
ولي من گوشي رو وصل ميكنم به لب تاپ كلا از ايرانسل استفاده ميكنم
مخصوصا وقتي طرح هايي كه حجم زياد و هزينه كمتر دارم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
درود