ممنون از همه دوستان ... :11:
این کولرها بنظر میاد کاملا ابتکاری هستن . منم چند وقتیه فکرایی به سرم زده ... ولی تهیه نیتروژن مایع اینجا غیر ممکنه :13:
الانم دارم رو یه چیزایی کار میکنم که اگه نتیجه داد براتون میزارم . :46:
Printable View
ممنون از همه دوستان ... :11:
این کولرها بنظر میاد کاملا ابتکاری هستن . منم چند وقتیه فکرایی به سرم زده ... ولی تهیه نیتروژن مایع اینجا غیر ممکنه :13:
الانم دارم رو یه چیزایی کار میکنم که اگه نتیجه داد براتون میزارم . :46:
موفق باشی دوست عزیز
ln2 یا همون نیتروژن مایع در داخل مخزنهایی نگه داری میشه که بسیار گرانقیمت هسنتد ولی خودش قیمت انچنانی نداره
بعد از گشتن چند ماه اخرش Batch خوب پیدا کردم
بیش از اندازه داغ میشه :(
E6700@ 4462 spi 32
کد:http://m1.freeshare.us/view/?166fs428255.jpg
MaXfSb 557 :)کد:http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=227519
کد:http://m1.freeshare.us/view/?166fs428666.jpg
کد:http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=227522
کد:http://news.tecnocomputer.it/forums/showthread.php?p=141441#post141441
دوستان من خودم با سیستمم تا حالا اوور نکردم و اومدم نظر شما بزرگوار ها رو بپرسم ببینم تا چه قدر اوور برای سیستمم مشکلی پیش نمیاد
سیستم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می تونم اوور کلاک کنم یا نه
البته حدود صد تا اوور کردم
تا 600 تا بياورش بالا ببين مشكلي نداري؟
تا 200 تا بالا آوردمش دما cpu یه دفعه شد 29 بعدش به تدریج تا 35 بالا اومد EASY TUNE 4 برنامه ای که با هاش اوور کردم
سرعت فنم برای sys 4688rpm من معمولا اکثر اوقات کیسم بازه مشکلی به اون صورت پیش نیومد
نترس تا 600 بياورش بالا
اگر سيستمت بالا نيامد چند لحظه خاموش كن دوباره روشن كن تنظيمات مي آيد روي حالت اول
دوست عزیز انگاری من یه کم بد نوشتم
من تا 2616 بالا آوردم
مشکلی نبود حالا میشه تا 2800 برد چون باد کولر مستقیم به کیس می خوره کیس هم بازه
مشكلي نيست عزيز تا 40 درجه تقريبا بياد در حالت معمولي خوبه كه فكر نكنم البته Cpu شما 130 نانومتري است دماش بالا مي رود راستي دست به ولتاژ هم نزن
مرسی lord جان ما هم روشن شدیم پس می تونم 3000 MHZ ببرم بالا
بله مي توني Cpu را 3000 كني
البته بستگي به قطعات دارد
فكر نكنم مشكلي داشته باشي
g,رد جان من به طور دستی 100mhz بالاتر آوردم بعدش که ویندوز بالا اومد بردم تا 2640 که صفحه آبی ویندوز اومد ری استارت کردم انگاری بیشتر از 2596 اینا نمی شه هر برنامه ای باز بشه ارور می ده که با ید بسته بشه در حالی که قبل اوورکلاک ای نطور نبود
Ram : کیسنگ استون ddr 333
VGA : XFX GF fx5200 128 mb
خوب سيستمت بيشتر از اين جواب نمي دهد در اين حالت البته چيزهاي ديگري هم هست براي تغيير ولي پيشنهاد مي كنم در همين حد باشد بهتر است بخاطر افزايش دما
ممنونم دوست عزیز از لطفی که کردید و جواب دادید
سلام به همه دوستان. من چند تا سوال داشتم که نمیدونم جای بعضیاش این جا هست یا نه. اما به هر حال:
1) آیا نوع رم در OverClocking مهمه؟ اگر آره، چه مشخصه ایش مهمه؟
2) آیا با مادربورد GA-P35-DS3R و پردازنده Intel Core2 Duo 6700 میشه اورکلاک کرد و به OverClocking بالایی رسید یا نه؟ اگر آره آیا Intel Core2 Duo 6700 بهتره یا Intel Core2 Duo E6750 ؟ (یعنی در کل میخواهم بدونم آیا این مادربورد به درد اورکلاک میخوره یا نه)
مرسی...
سلام
من اور کلاک کردم پردازنده رو اما نمیدونم چرا این قدر کم میشه در ضمن رم رو نتونستم لطفا کمک کنید
مشخصات
cpu : 3000 pentium d 4mb
main: asrock xfire
ram: apacer 1024 mb 667
من الان فقط تونستم cpu را از default خودش که 200 بود به 224 تغییر بدم و سرعت الان حدودا 3357 است
و با برنامه ciw میگه 12% اور شده؟!!!!
با سلام خدمت دوستان این سیستم ما اورش کردیم بعد رمها تا باس 408 اومد که چیپ های رم هم elixier هستند به نظر شما اگه رم corsir بزارم بیشتر می تونه بره چون همه دلیل بالا نیومدن سیستم توی اور بیشتر باس رم هسته که قبلا هم امتحان کردم ولی نشد یعنی باس 410 امکان پذیر نیست چون دمای سی پی یو خیلی زیاد نیست...............please help me.............
1. بله مهمه. تاخیر زمانی، نوع چیپها، ...نقل قول:
2. بله هم P35-DS3R مادربورد خوبیه هم E6700 . در کل E6750 نسبت به E6700 بهتره البته برای اکسترم کلاکر ها قضیه فرق میکنه. برای اورکلاک عالی مادربورد P35-DQ6 توصیه میشه.
سلام
من اور کلاک کردم پردازنده رو اما نمیدونم چرا این قدر کم میشه در ضمن رم رو نتونستم لطفا کمک کنید
مشخصات
من الان فقط تونستم cpu را از default خودش که 200 بود به 224 تغییر بدم و سرعت الان حدودا 3357 است
ببین دوست اول از همه با برنامه cpu-z تست کن ببین مادربوردت رو تا چه تاریخی biosش رو اپدیتنقل قول:
نوشته شده توسط [mahdi1004] سلام
مشخصات
توی سایت مادربوردت دانلودش کن بعد از توی setup سیستم اوور کن عزیز شما که مثلا از 200 تا 224 اوردی درست حالا اگر بیشترش می کنی بالا نمی آد خوب باتری مادربوردو بردارتا به تنظیمات اولیه برگرده حالا باید بگردی ببینی مشکل از کجا هسته ببین رمت روی چه باسی هسته اگر از 667 گذشته خوب ضریب multi رم رو بیار پایین تا بالا بیاد بعد رم تا 1 جای طاقت می آره به رم هم باید ولتاژ بدی همین جور هم cpu که به اون هم اگر از 1حدی بیشتر بشه بالا نیاد باید ولتاژ بدی..... برنامه های تست رو اگر نداری توی این تایپینگ 1سری بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
برای درصد گرفتن از میزان اوور سیستم از این برنامه استفاده کنیید CRYSTAL CPUID 5 این برنامه هم اگه بگردی پیداش می کنی ....
سلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی کامل شما کاشکی دکمه تشکر داشت واقعا ممنونم
مادر برد من اخرین بایوس را اپدیت کردم اما گزینه برای ولتاژ نداره تو ستاپ برای رم هم من رمم 667 است منظور شما اینه بزارم مثلا 533 یا کمتر برای رم هم گزینه انتخاب ولتاژ نداره فقط یک جا از حالت اتو که در میارم یک اعدادی نوشته مثلا 5 و 4 و15 و...
نمیدونم چه کار کنم با cpuz ولتاژ رو 1.2 نشان میده
متشکرم
خواهش میکنم ای دوست چرا برای افزایش ولتاژ باید بگردی و توی منو های دیگه افزایش ولتاژ پیدا کنی من تا حالا با مادربوردی مثل مال شما کار نکردم از دوستان بپرسید کسای که با این مادربورد کار کردن ببینید کجا می شه ولتاژ داد به cpu یا ram بعد این که میگم ضریب multi رم رو بیارین پایین یعنی اگر 2.5 هسته بیارین روی 2 یا عدد دیگری هست بیارین پایین تر ok اون اعدادی که میگین جلوی چه گزینه ای هسته....:10:نقل قول:
سلام مشخصات سیستم من این هست
CPU : AMD64 3200
MB: GigaByte K8FN-9
Ram : 2X Apacer 512 BUS 400
من فرکانس cpu رو که در حالت عادی 200 هست رو نمیتونم بیشتر از 214 کنم چون سیستم بوت نمیشه ! هر کاری هم کردم نشد حتی ولتاژ CPU رو که در حالت عادی 1.4 هست تا 1.6 بردم بالا ولی فایده نداشت
حالا سوالم اینه آیا cpu های AMD اینجوری هستن و نمیتونن زیاد اور بشن یا سیستم من مشکلی داره رم رو هم تا 499 اور کردم و مشکلی نداشت حالا جریان چیه ؟؟؟
شما از فرکانس رم کم کن خیلی بالاتر میتونی بری ... :5: ضریب مولتی هم بزار رو 4 . ولتاژ هم فعلا لازم نیست .نقل قول:
Mainboard : Asus M2N-E SLI
Chipset : nVidia nForce4
Processor : AMD Athlon 64 X2 6200+ @ 3000 MHz
Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )
Video Card : Nvidia Corp NVIDIA GeForce 8600 GT
Hard Disk : MAXTOR (250 GB)
DVD-Rom Drive : HP DVD Writer 840d
Monitor Type : LG Electronics F700P - 16 inchs
Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2
DirectX : Version 9.0c
سلام
ایا من با این مشخصات میتونم سیستم رو اورکلاک کنم
اگه میشه یه راهنمایی کنید
خوبم میتونی :46: سیستم خوبی هم داری - ورودت به p30wprd رو هم تبریک میگم :11:نقل قول:
یا من با این مشخصات میتونم سیستم رو اورکلاک کنم
اگه میشه یه راهنمایی کنید
طبق آموزش های تو تاپیک عمل کن ... اگه مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنیم :5:
نقل قول:
عزیز اینجا رو 1 نگاه بنداز خیلی به دردت می خوره:27:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1288400&postcount=235
خیلی ممنون رفقا
در قسمت اورکلاک مادر بورد pci experess هم وجود داره که از 100mhz تا 145mhz رو میشه تغییر داد
تاچه حد مجاز است که سرعت رو بالا ببرم و ایا برای vga مشگلی پیش نمیاد ؟؟؟ واصلا تاثیر چشم گیری داره ؟؟؟
اینم امار سیستم بنده
کد:http://s2.supload.com/free/6-20070909080152.jpg/view/
تغییر در فرکانس pciEx به هیچ وجه توصیه نمیشه . تاثیری هم نداره ... میتونه کارتتو بسوزونه :21:نقل قول:
برای اور vga تغییر در فرکانس Gpu و ram کافیه.
دوستان یکی نیست منو راهنمایی کنه در مورد اورکلاک که چه کارکنم
مادربورد asus m2ne sli با bios phonix
اخه من تا حالا اور نکردم
تایید می شه عزیز .........نقل قول:
تغییر در فرکانس pciEx به هیچ وجه توصیه نمیشه . تاثیری هم نداره ... میتونه کارتتو بسوزونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اور vga تغییر در فرکانس Gpu و ram کافیه.
نقل قول:
دوستان یکی نیست منو راهنمایی کنه در مورد اورکلاک که چه کارکنم
مادربورد asus m2ne sli با bios phonix
اخه من تا حالا اور نکردم
اینو واسه شما گذاشتم بیژن جــــــــــــان666نقل قول:
عزیز اینجا رو 1 نگاه بنداز خیلی به دردت می خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
خیلی ممنوننقل قول:
رم من GEIL 800 2*1GIG هست روی رم نوشته 1.8 ولت تا حد مجازم به این رم ولتاژ بدم که نسوزه
تا 2 خوب است
اما اولبفكر خنك كردنش باش
پيشنهاد نمي كنم ولتاژ بهش بدي اونهم Geil احتمال دارد مشكل بهم بزند
اگر هم اين كار را كردي فقط براي نمايش باشد نه براي هميشه از ولتاژ استفاده كني
سلام دوستان...
من زیاد اهل بازی نیستم... 2 تا بازی روی سیستمم نصب کردم که یکیش rainbow 6 vegas هست که خیلی کند اجرا میشه.. میخواستم ببینم مشکل از چیه و آیا باید اورکلاک کنم؟ راستش نمیدونم اورکلاک کردن به چه صورتیه.. چند تا تاپیک خوندم و یه کارائی کردم اما فرقی نکرد.. این مشخصات سیستمم هست.. ممنون میشم راهنمائی کنین...
CPU:Intel Core 2 Duo E6400
Main:Gigabyte 945PL-S3
Memory:OCZ 2GB(4X512MB) Bass 533
Power:Green GP380A
Hard:Maxtor Sata2
راستی این بازی رو رو رزولوشن 1024*768 'گذاشتم و بقیه تنظیماتم دیفالت خودشه...
یه بازی دیگه هم نصب کردم Overlord که اون رو رزولوشن 1680X1050 و حالت Low بخوبی اجرا میشه ولی وقتی که medium میکنم خیلی کند میشه...
تو بایوس یه تغییراتی دادم و تو CPU-Z، فرکانس core speed از 1200 به 1500 رسید...
با برنامه ریوا هم که کارت گرافیکی رو اور میکنه کار کردم و تا جائیکه میشد تنظیمات رو بالا بردم اما تاثیری ندیدم...
ممنون از راهنمائی دوستان
كارت گرافيكي شما چيه؟نقل قول:
گيگابايت جالب نيست 945 جالبي ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همانطور كه گفتند شما چه كارت گرافيكي داريد؟
هم باياس مادربرد را آپديت كن هم درايور جديد گرافيكت را نصب كن براي كارايي مفيد است
و rainbow 6 vegas فكر كنم گرافيك بالايي مي خواهد جزو بازيهاي سنگين هست
ببخشید کارت گرافیک رو یادم رفت
gigabyte nvidia geforce 6600 pci_e 256MB DDR2 128bit
طبيعي هست كه RainbowSIX Vegas روي سيستم شما به كندي اجرا بشه. با اوركلاك هم به نتايج جالبي براي اين بازي نميرسيد.نقل قول:
6600 شد گرافيك؟
حداقل بايد 7300gt داشته باشي التبه 8500gt هم خوبه
مرسی از راهنمائی سریع دوستان....نقل قول:
زیاد اهل بازی نیستم که بخوام ارتقاش بدم، کارم رو راه میندازه..اگه هم یه زمانی خواستم بایز کنم احتمالا Xbox360 میگیرم که خودم رو راحت کنم.. به هر حال از راهنمائی دوستان ممنون....
(