متاسفانه تا وقتی مردم اینترنت رو فقط به سرعت میبینن وضعیت روز به روز بدتر میشه تا الان همش میگن سرعت پایینه هیچکی در مورد حجم صحبت نمیکنه
Printable View
متاسفانه تا وقتی مردم اینترنت رو فقط به سرعت میبینن وضعیت روز به روز بدتر میشه تا الان همش میگن سرعت پایینه هیچکی در مورد حجم صحبت نمیکنه
در منظر جهانی فقط رو سرعت رتبه بندی میشهنقل قول:
الان در جهان کشورمون جزو چند کشور آخر هس
الان در جهان زیر ۵۱۲ رو اینترنت پر سرعت نمی دونن
البته۵۱۲ بدون شیر شده
نمیدونم چند صفحه قبل یکی نوشته بود اینترنت ایران چند هزار برابر گرون تر از ژاپنه الان باید چند صد هزار تای دیگه هم گذاشت روش بخاطر حذف نامحدود و شبانه رایگاننقل قول:
بنظرم بهترین راه برا شرکتایی که شبانه رو حذف میکنن اینه که یا همه سرعتای پایین بگیرن یا کلا اینترنتشونو تمدید نکنن همین به ضرر شرکت تموم میشه
توی کشور های دیگه موضوع حجم مطرح نمیشه چون اصلا موضوع خنده دار و مسخره ایه !!!!:n05:نقل قول:
یعنی چی که شما مثلا 1 گیگ حق داری دانلود کنی !!!:n04:
مثل این میمونه که بگن فقط روزی یک ساعت حق داری بری توی دریا شنا کنی !!!!
میگن مصرف منصفانه ؟ خوب بله اگر با شونصد نفر شیر نکنن موقع دانلود شبانه سرعت بقیه پایین نمیاد !:n08:
ببینید دوستان ، دوتا موضوع اینجا مطرح هست :
1- با محدود کردن حجم جلوی دانلود فیلم ها و سریال های خارجی گرفته بشه . هیچ ربطی هم به کپی رایت نداره . چون هیچکس فیلم ها و سریال های ایرانی رو دانلود نمیکنه!!!! ، اینا خودشون هم از حرفه ای ترین زیر پا گذارندگان قانون کپی رایت هستند . این دقیقا واسه من اتفاق افتاد . یادمه اونوقتی که شبانه رایگان داشتم فقط یه جا 35 تا فیلم از جیم کری دانلود کردم . جدیدترین سریال ها رو میدیدم . ولی الان هیچ !!!:n28:
2- به خاطر داشتن زور و حق انحصاری ، پول به جیب بزنن . :n09:
آخه کجای دنیا اینترنت با این همه قطعی ، این همه فیلتر ، سرعت پایین رو 1 گیگ میفروشن 3750( مخابرات اصفهان) . بعدش سه چهار دفعه شارژ میکنی ، قبض 50 هزار تومنی واست میاد . میری توی سایتش قسمت پرداخت ها و صورتحساب ها رو میزنی ولی هیچ صفحه ای باز نمیشه !!!!
یه بار میای فروم و سر میزنی ، بعدش میبینی 40 مگ از ترافیکت کم شده !! حالا میخوای یقه کی رو بگیری ؟ همه چی مکانیزه ست !!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در کل اینا از آب کره میگیرن !!! خوشم میاد ازشون :n02:
در سرویس های حجمی ، معمولا به ازای هر گیگا بایت شارژ ، مبلغی به عناوین مختلف مثل مالیات و غیره از کاربران گرفته میشود . به همین علت این تقسیم شما درست از آب در نمیاد . شرکت مخابرات الان مبلغ 250 تومان پول زور (به ازای هر گیگا بایت شارژ) از ملت می گیره . در 100 گیگ میشه 25 هزار تومن . نمیدونم بقیه شرکت ها هم این داستان رو دارند یا نه .نقل قول:
کی گفته فقط سرعت؟!!!!!!
اینترنت :
1-نباید قطعی بیش از حد داشته باشه
2-تایم اوت نداشته باشه
3-نوسان پینگ نداشته باشه
4-سرعت نوسان نداشته باشه
5-سرعت واقعا سرعت باشه نه اینکه با دانلود منیجر 60 باشه و با فایرفکس چیزه دیگه
6-پینگ خیلی کم باشه
تازه می شه گفت اینترنت خوبی هست
اینترنتی باید جوری باشه که کسی که بازی های آنلاین انجام میده + کسی که وبگردی می کنه + کسی که علاقه به دانلود داره
از اینترنت راضی باشن
به این میگن اینترنت
وقتی سرعت 10 کیلوبایت با دانلود منیجر رو شرکت صبانتنقل قول:
هنوز وصل بودن شبانه میدونه چه توقعاتی دارید
اینا فعلا تو ایران شده آرزو:n27:نقل قول:
من کاری به شرکت های ایرانی ندارمنقل قول:
من از اطلاعاتم که تا حالا یاد گرفتم گفتم
فکر می کنم هر کارشناس شبکه ای تو دنیا نظر من رو رد نکنه
وقتی کفش تن تاک چینی :n23: میاد توو تلوزیون ، وضعیت اینترنت هم همین میشه
اینارو که فرمودین یعنییییییی چه؟:15::7:نقل قول:
این تاپیک رو دیدم نمیدونم چرا دلم خواست این حرفا رو توش بزنم
خدایا تو که میدونی بگو ما هم بفهمیم
حکمت این که گیر این مسئولین افتادیم چیه؟ چه گناهی کردیم که حقمون اینه که تو ایران باشیم پدرمون درومد
دلمون خوش بود اینترنت داریم اینم نداریم دیگه
فکر کنم مردم ایران فقط یه سلامتی دارن و یه خونواده و ۴ تا دوست سلام متیشون رو که کمکم برای این که یه سری پول بیشتری به جیب بزنن و .... دارن ازشون میگیرن فقط یه خونواده دارن و ۴ تا دوستشون که بدون داشتن سلامتی اونا رو هم دارن از دست میدن والا دیگه هیچی براشون نمیمونه بد بختن دیگه یا امریکا حمله کنه کاسه کوزشون رو جمع کنه یا یه تکونی به اوضاشون بده بد بختا گناه دارن دیگه از این بد تر ازاین جهنم تر به هر کی هم بگن مال کجان سریع یه اسم تروریست به پیشونیشون میچسبونن تمومه دیگه من دیگه خسته شدم ۱۷ سالمه هر چی ارزو هست دارم حتی ساده ترین چیزا هم برام ارزو شده دیگه
جناب آرمین خان واقعا جواب جالب و پرمعنایی دادن.ما از بس درگیر قیمت اینترنت و محدودیت شبانش شدیم(که البته حق داریم)که یادمون رفته اینترنت استاندارد یعنی چه.یعنی هم کسی که دانلودر هست از سرعتش راضی باشه و هم کسی که بازی آنلاین میکنه از پینگش راضی باشه و هم کسی که فیلم آنلاین نگاه میکنه سرعت تک کانکشن عالی داشته باشه تا بتونه بدون قطعی فیلمشو نگاه کنه و هم به قول آرمین خان سرعت دانلود مرورگر اینقدر با دانلود منیجر تفاوت نداشته باشه.بله در کشورهای حتی نیمه پیشرفته در اینترنتشون همه اینا لحاظ میشه.حالا ما اینجا مجبوریم بگیم آقا اگر فقط میخواهی دانلود کنی برو فلان شرکت.اگر بازی آنلاین داری برو فلان شرکت.اگر فیلم آنلاین میبینی برو فلان شرکت.و در نهایت اینقدر اینترنتمون گرون برامون در میاد که اصلا اینا از یادمون میره و فقط به فکر اینترنت شبانمون هستیم(که بازم میگم حق داریم).یعنی ما در کشور یک اینترنت استاندارد که تمام گزینه هایی که آرمین خان گفتند رو داشته باشه نداریم متاسفانه.:n03:نقل قول:
جناب ریاست محترم جمهور هم که میفرمایند پهنای باند افزایش پیدا کرده درست است اما اولا اینقدر وزیرشون به استیضاح تهدید شدن که فکر کنم دیگه ترسیدن اینکار رو ادامه بدن و از اون مهمتر دولت باید در کنار افزایش پهنای باند بیشتر از اون به فکر این قیمت گرون اینترنت باشه.چرا چند صد برابر قیمتی که خودتون میخرید(یا به قولی چند هزار برابر)به کاربر نهایی اینترنتو میفروشین؟اول بیایین اینو حل کنید.بعدشم یک اینترنت استاندارد به ملت بدید نه این چیزی که بیشتر به مترسک اینترنت میمونه.:n27:
دوستان یه خبر که راس و دروغش گردن خود پارس آنلاین.من از کارشناس پارس آنلاین درمورد همین محدودیت شبانه پرسیدم و جریانو واسش توضیح دادم.اونم گفت شبانه محدودیت دار نمیشه.فقط خداکنه راس بگن.
ظرفیت اینترنت کشور تا یک سال و نیم آینده ۱۰ برابر میشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم سرعت دیگه حالم از اینترنت پر سرعت بهم میخوره:n21:نقل قول:
بگو 1000برابر بشه چه فایده؟
مثلا سرعت 20مگ با 3گیگ:n21:
بازم بازی با کلمات تدبیرو امید !:n08:نقل قول:
دوست عزیز اینو بدون تمامی شرکت ها با هم در رقابتننقل قول:
منظورم در بهتر سرویس دادن نیست بلکه در راستای خالی کردن جیب مردم در رقابتن
اگر این قانون به سود شرکتا باشه پس قطعا هم تصویب خواهد شد.
امــا خوشبختانه اینطور نیست و همچین چیزی به سود شرکت ها نخواهد بود
قبلا هم من در مورد اسیاتک گفتم که اگه همچین محدودیتی رو سرویساش اعمال کنه خیلی کاربراش کم میشن
بنابراین پارس انلاین به شما دروغ نگفته و همچنین بقیه شرکت ها...
مخابرات بقیه استان ها هم با عنوان کمپین تابستانه که یکی از ویژگی هاش شامل "شبانه رایگان" هست به صورت یک ساله "قرارداد" بسته میشه
قرارداد طوری که متقاضی دیگه حق کنسل کردن حساب خودشو نداره و مخابرات هم تو ویژگی های این کمپین حق ایجاد تغییرات نداره.
نمیدونم چرا جدیدا از دیدن هر چی خبر در مورد تغییرات و اصلاحات تو مملکت حالم به هم میخوره .نقل قول:
به خدا تو این سن دارم حسرت میخورم که دوران جوونیم رو واسه چه چیزی هدر دادم . این از وضع اینترنتمون . اون از دانشگاه هامون با اون اوضاعش . اون از وضعیت نظام وظیفه برای جوونا . اون از پارتی بازی ها و سابقه خواستن ها واسه کار پیدا کردن . اون از گرونی ها واسه یکی از حداقلترین نیاز انسان ، یعنی ازدواج . و ....
فقط بلدن حرف بزنن.نقل قول:
من که هرچی دقت میکنم توی این ی سال اصلا وضع اینترنت بهتر نشده:n27:
دوستانی که از شرکتهای غیر از صبانت سرویس دارن آیا تغییری تو شبانه احساس کردن؟
ظرفیت ≠ سرعت یا سهم بیشتر برای هر نفر
- یک ظرف میتونه "ظرفیتش" 100 لیتر باشه اما فقط یک لیتر داخلش ریخته باشن .
- درضمن این ظرفیت میتونه هر درصدیش اینترانت داخلی باشه که آقای روحانی اخیرا ذکر کرده بسرعت درصدد گسترشش هستن.
- خیلی جناح ها مخالف همین مقدار موجود هستن و یکی دوتا صاحاب نداره این مقوله .
- کلا خیلی بدبخیتم .
وقتی اسم اینترنت به گوشم میخوره گلاب به روتون حالا نمیشه اسمشو عوض کنید :n16::n25:
اصلا بگن ظرفیت پهنای باند کشور تا 1.5 روز دیگه 1000 برابر میشه.چه سود.وقتی اینقدر هر گیگ اینترنت برامون گرون تموم میشه که نمیتونیم پول نیاز ماهانمون رو به اینترنت بدیم یبان اصلا سرعتمونو بکنن 200 مگابایت در ثانیه و یک فیلم سه بعدی مثلا 15 گیگی رو هم اصلا در 30 ثانیه مثلا دانلود کنیم اونوقت برای 30 ثانیه اینترنت تقریبا باید 58000 تومان با مالیاتش بدیم.(دانلود شبانه رو که ورانداختین)معلومه که شرکتا از خداشون هست همچین سرعتهایی داشته باشیم.که البته اونم به خاطر مدیریت ضعیف و انحصار اینترنت روی فیبر نوری که ماله مخابراته فقط همسایگان دیوار به دیوار مراکز مخابراتی میتونن همچین سرعتهایی رو بگیرن.در صورتیکه در کشورهای حتی نیمه پیشرفته میان اینترنتو ده ها شرکت خصوصی روی فیبرنوری میدن تا اون بدبختی که مثلا 5 کیلومتر با مرکز مخابراتیش فاصله داره هم بتونه سرعتهای 24 مگابیت و حتی بیشتر رو داشته باشه اونوقت حجم را هم نامحدود قرار میدن یا نهایتا به پول ما گیگی 200 یا 300 تومان.در تاپیک صبانت چندین صفحه اش به هزینه هر گیگ اینترنت در کشورهای دیگه مربوط شده که برخی دوستان لطف کردن و گذاشتند که اکثرا یا نامحدود هستند یا گیگی 200 یا 300 تومان.اگر به فکر مردم و جوونا هستین و اینقدر تو شعارهاتون اینترنت اینترنت میکنید قیمت اینترنت رو به موازات افزایش پهنای باند کاهش بدید.افزایش پهنای باند بدون کاهش قیمتها که دردی ازمون دوا نمیکنه.پس معلوم میشه شما به فکر مردم نیستید.فقط میخواهید فردا روزیکه رنکینگ سرعت اینترنت در کشورهای مختلف جهان اعلام شد رتبتون بره بالاتر تا بگید دیدید ما چقدر اینترنتو وسعت دادیم.برید آقایون.جوونا دیگه گول این افزایش پهنای باندهای شما رو نمیخورن.تازه شاهکار کردید اومدید سرعت دانلود از سرورهای خارج از کشور رو هم کم کردید.بعد میگید ما به فکر پیشرفت اینترنت کشور هستیم.شما فقط دوست دارید که جوونا از سایتهایی که خودتون دوست دارید دانلود کنند و پولی رو هم که خودتون دوست دارید ازشون بگیرید و اینقدر سرعت دانلود بقیه سایتها رو پایین میارید که کاربر بیچاره از خیر دانلود از اون سایت میگذره.اگر کمی وجدان دارید و به فکر جوونای این مملکت هستید قیمت اینترنتو حداقل هم اندازه کشورهای همین منطقه خاورمیانه بکنید.ما نخواستیم هم قیمت با کره و ژاپن و آلمان بشیم.نقل قول:
به فکر جوون ها؟ وجدان؟ شیب؟ بام؟!نقل قول:
زنم میخوای بگیری؟ بعد جواب بچه هاتو چی میدی:n29:نقل قول:
بچه هات میگن: بابامون شبا تا صبح بیدار میبوده فیلم دانلود میکرده فیل/تر شکن روشن میکرده میرفته فیس/بوک و...:n03::n02:
دوستان چرا ناراحت هستید دولت تدبیر و امید درستش میکنه
پژمان فر نماینده مردم مشهد در مجلس در تذکر به وزیر ارتباطات گفت: چرا به بهانه توسعه پهنای باند اینترنت به قیمت بالا به مردم فروخته میشود؟ چرا قیمت اینترنت در بالاترین وضعیت قیمت در ایران ارایه میشود و دولت فقط به فکر دلالی و کسب پول در فروش اینترنت است و به هیچ وجه نسبت به ارائه خدمات و سرویسهای مختلف در این زمینه اقدامی انجام نمیدهد و تمام وظایفی را که در این باب دارد به پایان سال 94 موکول میکند؟
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی خاطرنشان کرد: به هیچ وجه با اینترنت پرسرعت مخالف نیستیم، بلکه اشکال ما مربوط به عملکرد غیرقانونی و غلط وزارت ارتباطات است، وزارت ارتباطات میخواهد بدون زحمت و تهیه پیش شرطها تنها پول بگیرد و مجوز دهد که در تمام دنیا این کار برخلاف این رویه صورت میگیرد.
... و بعد رفتن ناهاری چرب باتفاق زدن و پژمان گفت محمود , نطقو حال کردی ؟!
دقیقا به همین خاطره که نمیخوام زن بگیرم :n02:نقل قول:
من فعلا تو اون مرحله نظام وظیفه اش موندم :n27:
البته فکر نکنم بچه های ما اون زمان معنی دانلود شبانه و فیل شکن و ... رو بلد باشن . تا اون زمان این اسامی به کلی نابود میشه . حالا یا مملکت اگه خدا بخواد درست میشه یا میزنه در جا اینترنت ایران رو قطع میکنه .
چند سال دیگه وقتی محمود خسروی هم پول بالایی ها رو نداد، میشه م.خ میره به دیوان عالی قضایی...نقل قول:
طرف میاد میگه: مبارزه با ویژه خواری...
رانت خواری از بین نمیرود فقط از شخص/ارگانی به شخص/ارگان دیگری منتقل میشود :n09: این زیرساخت هم خیلی راحت بدون هیچ فشاری داره کار خودشو میکنه... دقت کرده باشین، الان خیلی از پورتهای UDP دارای اختلال هستن و نمیشه روشون بیش از 5-10 دقیقه متصل موند... شرکت ها هم میدونن، تا بگن: "تقصیر زیرساخته" هیچکس هیچ کاری نمیتونه بکنه برای رفعش، حتی وزارت یا مجلس...
روششون خیلی جالبه، وقتی میخوان چیزی رو از مردم بگیرن که یه جورایی خوب بوده، میان اول بسیار بدترش رو اجرا میکنن، یعنی مثلا مخابرات میاد نامحدود و شبانه رو کلا حذف میکنه، بعدش همه صداشون درمیاد، با سرعت نصف یا محدودیتش میارنش که همه شکر کنن خدا رو :n09: اونوقت میگن چرا مردم این مملکت فرار میکنن...
ای کاش اینترنت ماه-واره ای قابل رصد و موقعیت یابی نبود، اونوقت همه مردم به جای ----T روی بومشون --- Online داشتن...
اون فقط گیرنده هست گیرنده رو که نمیشه شناسایی کرد اگر فرستنده بود میشد شناسایی کرد مثل رادیو میشه فهمید از کجا گرفته فرستاده میشه ولی نمیشه فهمید کجا دریافت میشهنقل قول:
این بدرد نمیخوره من و سروش قبلا ریسک کردیم شانس نداریم یهو میبینی میریزن میگیرنمون:n09:نقل قول:
میدونم منم منظورم همون استفاده از Transmitter هست...نقل قول:
من شنیدم اکانت گرفتنش تو ایران کلا غیر قانونیه و از اکانت های -- شده روسی باید استفاده کرد که اونم درد سر داره ممکنه توسط ارائه دهنده ها شناسایی بشه اکانت و ببندنشنقل قول:
VSat تا چند سال پیش قانونی بود و اکثر isp ها ترافیک مازادشونو از اینطریق تامین میکردن . بیشترین استفاده کننده اش
همین پارس انلاین بود اما ..
طبق معمول دیدن اه اینجوری که نمیشه "پاکیزه" اش کرد و درشو بستن . الان فقط صداسیما مجوزشو داره و بانکها .
اما در کل تاخیر بالایی داره .. برای دانلود بیشتر مناسبه .
اینتزنت ماه _ واره ای جرمش مثل جاسوسیه و بقیه ش که میدونید :n24::n10:نقل قول:
آقا یک سوالی، به فرشاد هم گفته بودم قبلا...
شخصی بود توی ایران که میگفت حساب میفروشه (مثلا نامحدود 1 مگ به قیمت 35 تومن) و ارسال رو با مودم ADSL وصل میشیم و دریافت رو از طریق --- آفلاین میگیریم...
اول میخوام ببینم کس دیگه ای چنین کاری رو کرده؟ اون ادعا میکرد که چند ساله داره کار میکنه و مشکلی نداشته. قابل رهگیری میشیم با مودم؟ مثلا بیان ببینن کی فقط Send داره، بیفتن دنبالش.
کلا چنین کاری برای رفع نیاز دانلود معقوله؟ برای پینگ که اصلا فکر نکنم جالب باشه. یه 30-40 روتر فکر کنم بچرخه پکت
این روش تو نت فروشش هسنقل قول:
ولی حک شده هستن
بگرد تو گوگل زیاده
ولی شاید یکی بیاد خودتو حک کنه آی دی بپره
این قیمت پارسال ش رو زده
قیمت اکانت ۵۱۲ نامحدود:۲۰۰۰۰تومان یکماهه قیمت اکانت 1 مگابایت دانلود نامحدود: ۳۰۰۰۰ تومان
قیمت 2 مگابایت دانلود نامحدود: ۴۵۰۰۰ تومان
قیمت 5 مگابایت دانلود نامحدود: ۸۰۰۰۰ تومان قیمت اکانت ۶ مگ به بالا توفقی می باشد دانلود نامحدود
نقل قول:
من خودم بشخصه نگرفتم ( اعلام برائت!) اما چند تنی که میشناختم و وسوسه شدن امتحان کنن هرکدوم بنوعی منصرف شدن بعد از مدتی کوتاه .
اولا چون سند و رسیو از دو مسیر مختلف انجام میشه ( با یک ال ان سی میشه هردوکارو کرد , همون که دیش بانکها دارن و خیلی بزرگتر از ال ن بیه)
تعداد هوپ هم میره بالا و همون 30 ,40 تایی میشه که حدس زدی .
دوما اکانتی که بیشتر سند داره خیلی زود تابلو میشه و بسته به سرویس دهنده که چقدر نالوطی باشه .. ولی دیر یا زود باید اماده رفتن به ...
سوما در ایده ال ترین حالت بازهم پینگ خیلی بالاست و یادمه مثلا 500 اینا خیلی عالی بحساب میومد . پس بدرد خیلی ها نمیخوره .
درکل تو شرایط فعلی اینجا ابدا توصیه نمیشه (در اصل هم مورد مصرفش برای مناطق صعب العبور و دورافتاده است نه مناطق شهری)
* اون دانلود آفلاین هم اصلا یه چیز دیگه است . مثل این که یه توری بندازی توی اب فردا بیای ببینی چی توش افتاده . و چون ابی که ما باید توش
توری بندازیم مسیر مورد استفاده پاکستانی هاست , قول میدم اصلا خوشت نیاد از اون چیزهایی که میبینی توش افتاده !!
توی این مملکت 3g, 4g رو توی رودرواسی گیر کردن حرام نکردن شما دنبال اینترنت ماهواره ای هستین