بزرگترین اشتباهه اینکه از هر شرکتی اشتراک بیشتر از 1-2 ماهه بگیری. این شرکت برای یک هفته ایندشم برنامه نداره.نقل قول:
چه برسه یک سال بعد.
Printable View
بزرگترین اشتباهه اینکه از هر شرکتی اشتراک بیشتر از 1-2 ماهه بگیری. این شرکت برای یک هفته ایندشم برنامه نداره.نقل قول:
چه برسه یک سال بعد.
شبدیز گرونترین شد
فقط و فقط تخلیه
برید پیچش واسه اعتراض
آره درسته ، واقعا" خرید اینترنت بلند مدت اشتباه هستش، چون وضع این شرکتا اصلا" معلوم نیست ، 2 ماهه هم نمی ارزه ، فقط و فقط 1 ماههنقل قول:
- - - Updated - - -
گرون ترین هم رد کرد :biggrin:نقل قول:
پهنای باند خارجی خیلی جاها به شدت مشکل داره، مشکل تایم اوت، کندی سرعت و ...
بازگشت مسیر SuperOnline ترکیه پس از سال ها غیبت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگت خیلی بالاسنقل قول:
برا من خیلی وقته این مسیر هستش
۱.۱.۱.۱ هم پینگ روش خیلی روش پاین اورده برخلاف اینکه خیلیاشون از مسیر المان رد میشه
نمیفهمم واقعا دلیل این همه محبوبیت این مسیر اشغال رو
مخصوصا این یکیشونو
با ای پی 185.1.48.12کد:34gayrettepe-tn-int-rtr01.backbone.turk.net
مثل این پینگ همه با .8.8.8.8 خوب شدهنقل قول:
وقتی که بشود به قیمت چند ماه اینترنت یکساله گرفت به ریسکش می ارزد، البته در مورد سرویسهای جشنواره اینطور است، در مورد سرویسهای عادی همان ماهانه بهتر است.نقل قول:
کسی از شبدیز تخلیه کرده؟
روندش چطوری بود، چقدر طول کشید تا بفرستن واسه مخابرات؟
شبدیز هم خوشحاله ! پورتت که پیشگامانه ۸ مگ ماهی ۷۰ گیگ رو میدی ۵۰ تومن و این حداکثر حجمته. پیشگامان ۸ مگ ۳۵۰ گیگ رو میده ماهی ۶۶ تومن. خط تلفن هم که زیاده خودتون خسته شدید تخلیله کنید :دی
تازه TD-LTE هم راه انداختن خنده دار تر ! ۳۵۰ گیگ رو میدن ماهی ۶۱۲ در صورتیکه ایرانسل ۳۶۰ گیگ یکساله رو میده ۴۹۵
شرکت کوچیکی هستن دخل و خرجشون جور در نیومده یهو برداشتن سه برابر کردن قیمتو !
الان می شه گفت گرون ترین شرکت اینترنتی شبدیز شده با این قیمتاش، فکر نمی کنم قیمت هیچ شرکتی از شبدیز بالاتر باشه:biggrin:الان باید گفت دزددیز :n08::n08:نقل قول:
من 2 نفر به این شرکت معرفی کردم و سرویس هم گرفتن
ولی تو پنل زده 2 نفر معرفی شده ولی اصلا هیچی بهم تعلق نگرفته ک هیچ
کسی تجربه داره ببینم اصن چیزی میدن یا نمیذن یا سرکاریه؟؟
پینگ ها چرا انقد رفته بالا. واسه من 50 تا رفته بالا
برای تخلیه از شبدیز با یکی سر و کار دارید به اسم علی رسولی
این علی رسولی قصه ما وقتی درخواست تخلیه رو میفرستی سریع تخلیه نمیکنه
بعد از کلی پیگیری و شکایت زنگ میزنه میگه جشنواره داریم
وقتی بهش میگی چرا تا درخواست تخلیه دادم همون موقع نفرستادی مخابرات میگه نه فرستادم، بهش میگی پس چرا میگی جشنواره داریم اگه تخلیه رو فرستادی
وقتی دروغگو بودنش لو میره داد میزنه باشه انجام میشه و قطع میکنه
الآن الکی 2 روز من علاف شدم، باید پنجشنبه و جمعه هم علاف بشم تا مخابرات شنبه تخلیه کنه
خلاصه اگه خواستید تخلیه کنید حتما بگید که درجا من دارم شکایت میکنم 195
من متاسفانه یک روز صبر کردم و امروز صبح شکایت کردم
اینقدر این شرکت بی درو پیکره که از صبح شکایت منو بررسی نکرده بودن
الآن یک ساعت مونده دوره من تموم بشه ولی زده اینترنت رو قطع کرده، خط هم تخلیه نشده
اصلا" حرف حالیشون نیست،یکی شاید نخواد اینترنت 6 ماهه و یک ساله بگیره،دوست داره ماهانه سرویس بگیره ، قیمت ماهانه سرویساتون شده گرون ترین قیمت بین شرکتا، هی می گن جشنواره جشنواره ، من که روی خط دیگم سرویس گرفتم ، هنوز جمع نکردم روی خط قبلیمنقل قول:
بالاخره از شر شبدیز راحت شدم رفتم شاتل
میتونم بگم یکی از بدترین و بی کیفیت ترین اینترنت هارو شبدیز داشت. به علاوه پشتیبانی افتضاح و دروغ گو
تنها نکته مثبتش قیمتش بود، که اونوهم از بین بردن
شاتل تو این یه ساعتی که وصل شده پینگ و تک کانکشن خیلی خوبی داشته
قیمتشم بین شرکتای دیگه مناسب تره. الآن آسیاتک و پارس و پیشگامان و اینا همه گرون تر از شاتل هستن
با 100 تومن 368 گیگ بین الملل
در مورد شکایت از شبدیز هم با گذشت بیش از 4 روز به هیچ عنوان به شکایت نگاه هم نکردن. خودم با توجه به اینکه از شرشون خلاص شدم علاقه ای به شنیدن صداشون ندارم انصراف دادم بره
منم دیروز درخواست تخلیه دادم مدارک را هم براشون فرستادم ساعت 4 عصر زنگ زدم یه شماره همراه بهم دادن که مدارک را یکبار دیگه بفرست باز فرستادم گفتند ثبت شد چند دقیقه بعد که خواستم برم تو سایت شبدیز قسمت کاربری دیدم دسترسیم محدود شده ایشالله منم زود خلاص بشم!!!!
اومدم تو این تاپیک گفتم برم سایتشو ببینم رفتم رو وایرلس قیمتارو ببینم نمیدونم توهم زدم
یارو که داشته سایتو طراحی میکرده چت بوده سایت هک شده؟
نمیدونم :blink:شایدم من سواد خوندن ندارممم
این بستههه یهووووییی چیه نوشته؟؟؟ یکی به من بگه ک چشام البالو گیلاس نمیبینه خخخخخخ
محصولات عالیسه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:https://my.shabdiznet.com/landing/wireless-registration
بهترین کار ممکن و کردی ، سزای گران فروش همینه ، حالا ببین خیلی از نرم افزارای چیلرترینگ که روی شبدیز باز نمی شد با شاتل باز می شه :biggrin:نقل قول:
نت کسی در طول شبانه روز قطع میشه؟
بغیر از ساعت 5 صبح که قطع میشه هر روز
توی 4-5 روز قبل برای من ساعت 9-10 شب قطع میشه دوباره مودمو باید کانفیگ کنم تا درست شه
یبار 2 شب قطع شد ولی معمولا شب
یسری وقتام خودش قطع میشه نیم ساعت بعد درست میشه بدون کانفیگ
مطمئنم هیچ ربطی به نویز خط و این چرت و پرتایی که همیشه پشتیبانیه تمام isp ها میگن نداره کیفیت خطم شدیدا خوب و استیبله
دوستان کسی میدونه مشکل از چیه
به پشتیبانیم زنگ نزنم بهتره، دو دفعه زنگ زدم یدفه برام ریست پورت کرد، یبارم خط رو آپلودشو رو 767 بست همین
احتمال مشکل از مودم هم هست، یک مودم بود چند دفعه کانفیگش به هم خورده بود و باید دوباره کانفیگ می شد، بعدا مشکلش را پیدا کردم که VCI در حالت اتوماتیک بود و به جای 35 روی 33 آمده بود، حالت اتوماتیک را خاموش کردم حالا درست کار می کند.نقل قول:
من رو manual میزارم همیشه تنظیمات رو و خودم vpi و vci رو میزنم واسه شبدیز 10 و 35نقل قول:
چون شبدیز تو لیست isp های مودم که میشناسه نیس
WAN Connection Type روی PPPoE
Encapsulation Mode روی LLC
VLAN ID رو خالی میزارم، کسی میدونه VLAN رو چند بزنم تا اینو هم تست کنم؟
یعنی هیچ چیز دیگه ای نداره سر کانفیگ کردن
ANNEX A که زنگ زدم گفتم بزار رو M گفت یعنی چی؟
DSL Modulation روی هم اتومات گزاشتم هم ADSL2+ فرقی نمیکنه هرچی که میدونستم رو تست کردم شرایط همینه
Dynamic Line Adjustment (DLA) و SRA (Seamless Rate Adaptation) جفتشون اینیبل
دوستان کسی میتونه بیشتر کمکم کنه؟
بعضی روزا دارم. مثل دیشب ساعت 8 که نزدیک 1ساعت و نیم قطع بود. و بعضی ساعت ها مثل 2 شب هم چندین دقیقه قطعی داشتم. زنگ زدم یکبار بهشون و گفتن که پروفایلی که خودت ست کردی , نویز انداخته قطع شده و از مرکز رو پروفایل دیگه ای ست کردن و وصل شدن. هر چند بعید میدونم دلیل قطعیم این بوده باشه.( از داخل پنل کاربریم رو 18 مگ و 1 مگ fast ست کرده بودم). الان دارم با همین پروفایل بدون مشکل ککار میکنم. ولی بعضی وقتا قطع میشه.نقل قول:
پس قطعی همه جا هست و اینکه میگن ما مشکل نداریم شر و ورهنقل قول:
مطمئن بودم مشکل از من نیس چون با دو تا مودم جدا تست کرده بودم
منم پروفایل گیم فعاله و روی 12 مگ و 1 مگ دان و آپ داشتم بدون مشکل، جدیدا مشکل دارم .واسه منم همین خزبلات رو بلغور کرد که پروفایل خودت و نویز خط و...
الان هم برای من درست شده
ولی مطمئنم دووم نمیاره ، نمیدونم چکاردارن میکنن
جسارتا کدوم منطقه هسیتید شما؟
مسیر اینترنت شما هم عمان شده ؟؟؟؟؟؟؟ خیلی بده این مسیر ......
سرعت در دقایق فعلی در حد دوران اختراع اینترنت هست.
بچه ها شما هم از ساعت 8 ب بعد افت شدید دارین؟؟؟؟
وضعیت از 19 تا این لحظه بدون تغییر
تکرار وضعیت امروز از ساعت ۱۴:۳۰ فعلا که سرعت نابوده. نفس شبدیز به شماره افتاده.نقل قول:
من با یه بنده خدایی صحبت کردم گفت تا نزدیک عید این مشکل های تایم اوت پکت لاست حل میشه
اقا تو تلگ صبح تا عصر سرعت با پ.ر.و.ک.ک.س.ی ولی شب دیگه عملا سرعت زیر 100 کیلوبایت میشه
دقیقا مشکل کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پشتیبان شبدیز: نت هیچ مشکلی نداره و اوضاع گل و بلبله!
منم تخلیه کردم رفت..همه شرکتا افت سرعت دارن شبها ولی دیگه شبدیز شورشو درآورد.
چه غلطی کردیم اومدیم این شرکت.سه ماهه هم بستم
گندترین شرکتیه که دیدم
شانس آوردم که از ماه پیش دیگه از این شرکت سرویس نگرفتم،رکورد زده دزددیز :biggrin:نقل قول:
به به سرعت همه آی اس پی ها شده در حد دایل آپ، موندم این ماه از کجا نت بگیرم :grrr: