من همیشه 2 روز مونده به اتمام اشتراک برای تمدید اقدام میکردمنقل قول:
وگر نه اگه کاملا تموم میشد اجازه تمدید نمیداد
ولی از این ماه دیگه این اجازه رو هم نمیده
حالا با این اوصاف چه کنم ؟؟
Printable View
من همیشه 2 روز مونده به اتمام اشتراک برای تمدید اقدام میکردمنقل قول:
وگر نه اگه کاملا تموم میشد اجازه تمدید نمیداد
ولی از این ماه دیگه این اجازه رو هم نمیده
حالا با این اوصاف چه کنم ؟؟
چرا اجازه نمیده؟ پول بریزید یکی دو ساعت بعد باید فعال شهنقل قول:
اگر نشه مثل ما مجبورید از طرح های محدود استفاده کنید اولش خیلی اذیت بودم ولی الان عادی شده واسم چون سرعتم روز از 10 بیشتر نمیشه محدود یا نا محدود واسم فرق نمیکنه
متاسفانه به دلیل حجم دانلود زیادی که دارم اصلا برام به صرفه نیست از طرحهای حجمی استفاده کنمنقل قول:
در مورد واریز پول هم باید بگم که از این ماه کلا این سرویس جمع شده و دیگه به هیچ عنوان تمدید نمیشه
کسی مشکل سرعت نداره ؟
سرعتم خوب شده بود دوباره چند روزه بهم ریخته اساسی پیج باز کردن در حد دیال آپ :|
همزمان با توسعه پرشتاب شبکه ۳G و ۴G ایرانسل، تعرفه مصرف آزاد استفاده از خدمات گستردهترین شبکه اینترنت همراه کشور، کاهش یافت و به ۰٫۵ ریال به ازای هر کیلوبایت برای مشترکین سیم کارت های دائمی و ۰٫۷۵ ریال برای مشترکین سیم کارت های اعتباری ایرانسل رسید. تعرفه مصوب تبادل هر کیلوبایت اطلاعات پیش از این ۱۴٫۷ ریال بود که توسط ایرانسل تا ۵ ریال محاسبه میشد.______________
درعوض طرح ها دقیقا 2 برابر کرده ایرانسل.نقل قول:
دوستان نامحدود مبین نت چطوره ؟ برای دانلود خوبه ؟ دوستانی که دارن راضین بگن قیمتشون مثال 2mg چقدر در میاد ماهی
مبین نت که دیگه نامحدود نداره
به نظرتون نرم افزار اندرویدی مبین نت چطوره برای شارژ کردن مطمئن هست؟ چرا کمتر از یک گیگ نداره یعنی حجم شارژ باید بیش از یک گیگ باشه!
کسی اطلاع دقیق داره که اون محدودیت دانلود در ساعات رایگان رو اعمال میکنن یا نه ؟ یعنی اگه زیاد دانلود بکنی از حجمت کم میکنه یا نه ؟
نه دوست من اعمال نشده. من هر شب از ۳ تا ۷ دانلود منیجر و تورنتم فعاله.نقل قول:
برای دانلود شبانه خوبه چون سرعت روز و شبش ثابته ولی قیمتش بالاست و به صرفه نیستنقل قول:
درضمن ممکنه پوشش منطقه ای شما خوب نباشه و سرعت تاثیر بزاره
اگر مقدوره ADSL تهیه کنید به صرفه تر هست
قیمت ها توی سایتش هست
برای من صفحه مشترکین باز نمیشه ماله شما هم همینطوره؟
سلامنقل قول:
بله سرور به صورت کامل از دسترس خارج شده
ظاهرا دارن بسته هارو گرون میکنن
سلام به دوستان عزیز
در محل کارم و در اتاقی که کار می کنم دسترسی به پنجره و محیط باز ندارم به طوری که در منوی استاتوس چک می کنم قدرت سیگنال رو 6%و کیفیت سیگنال رو 14% اعلام کرده . به نظر عزیزان راهی هست که بتونم قدرت دریافت مودم رو افزایش بدم ؟مدل مودم bm632 هست
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
موفق باشید
سلامنقل قول:
نظرتون در مورد نسل ۳ بین ۳ اپراتور حاضر چیه؟
بررسی کنید شاید مشکلتون حل شد
در غیر این صورت دستگاه جدیدی معرفی میکنم از سری Huawei در مبین نت . که از مودم شما بسیار تا بسیار قویتر می باشد
با عرض سلامنقل قول:
دوست عزیزم از توجه شما سپاسگزارم
تبلتم سیم کارت خور نیست، در ضمن در اتاق محل کار خط دهی ایرانسل نزدیک به صفره و همراه اول هم خیلی جالب نیست، رایتل رو هم تست نکردم
مودم های سیم کارت خور زیاد هست توی بازار شما به صورت دستی شبکه رو چک کنید ببینید ایا شبکه ی رایتل یا IRN 20 مشاهده میکنید یا خیرنقل قول:
دوست عزیزم از راهنمایی شما ممنونمنقل قول:
آیا راهی هست که سیگنال همین مبین نت رو تقویت کرد؟
با سپاس فراوان
حالم از مبین نت به هم میخوره. هزینه بالا 8 هزارتومن برای هر گیگ مگه چه خبره. آنتی دهی پایین. یک ماه تقریباً 350 هزارتومن واسه گیگ اضافی دادم. دیگه از شرش راحت شدم.
بدون اضافه کردن سخت افزار در صورت وجود خیرنقل قول:
ولی در صورت تغییر مودمی که صحبتش کردم بله
منظور فرمایش شما از اضافه کردن سخت افزار چیه؟نقل قول:
با سپاس
موفق باشید
منظور فرمایش شما از اضافه کردن سخت افزار چیه؟ ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمائید؟نقل قول:
با سپاس
موفق باشید
با سلام
دوستان من براي دانلود فايلهاي بالاتر از 100مگ با مبين نت مشكل دارم به 99%كه مي رسه پيغام ميده امكان دانلود به خاطر پايان رفتن محدوديت زماني دانلود امكان پذير نيست البته با اينترنت دانلود منجر و دانلود از سايتهاي داخلي با قابليت دانلود مجدد
كسي مي داند مشكل از كجاست؟
از نظر من مشکل از اینترنت دانلود منیجر هست شنیدم رو ۹۹ درصد کلا گیر میکنه از دبگر دانلود منیجرها استفاده کن مثلا گت فلش یا ..... ببین مشکلت حل میشهنقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
با سلام.
من مودم مبین نت مدل ix350p رومیزی وای فای دارم. آیا میشود اکانت ایرانسل را در آن ست کرد و استفاده نمود؟
با تشکر فراوان
از لحاظ فنی مشکلی نداره ولی باید از نمایندگی های ایرانسل بپرسی که فیرم ور برای این ورژن دارن یا نه دوست من.نقل قول:
من مودم مبین نت دارم
تا یه هفته پیشه مشکلی نداشت
ولی جدیدا فقط نصف شبا سرعتش مناسبه
باقی ساعات افتضاحه!!!!!!!1
افتضاح
ممکنه تنظیماتش دستکاری شده باشه
چه طور میتونم تنظیماتشو به دیفالت برگردونم؟
سلامنقل قول:
خیر از تنظیمات نیست
جاشو عوض کنید
واقعا خنده داره
درحالی که خیلی وقته آدرس صفحه مشترکین مبین نت به آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییر پیدا کرده،
امروز که برا من اس ام اس زده برا تمدید همچنان آدرس قدیمشو تو اس ام اس نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت از این شرکت انتظار خدمات خوب داریم!!! اینا سیستمای خودشون را هم اصلاح نمی کنند چه برسه به مشکلات و اشتراک مردم.
نقل قول:
شما هم دیگه توقعت زیاده ها. بذار یه سال بگذره و 1000 تا کاربر تذکر بدن حتما تصحیح میکنن :)
با سلامنقل قول:
اگه امکانش هست دوست عریر لطف کنید از اون اس ام اس که براتون گفتید ارسال شده یه اسکرین شات بگیرید جوری که تاریخ و ساعتش معلوم باشه و اینجا قرار بدید
با تشکر فراوان
سلام
این دانلود شبانه مبین نت چطوریه ؟ هنوز اون طرح ۲ برابر حجم برای دانلود شبانه وجود داره یا بیخیالش شدن ؟
بیخیالش شدن، ولی عوضش چند شب یبار شبانشو قط میکنن یا منطقه مارو قط میکنننقل قول:
به نظر میرسه این طرح دوبرابر فقط و فقط یک جور تهدید غیر رسمی بود برای صرفه جویی در دانلود چون هیچوقت اجرا نشد (حداقل برای سرویس من اجرا نشد و من هرشب تا صبح دانلود میکنم (البته اگر قطعی و ... وجود نداشته باشه)نقل قول:
یک مودم dx350 کاملا سالم برای فروش. دوستان اگه خواستند پ.خ کنند:n01::n40:
دیروز اومدن از مخابرات و حفاری کردن و کابلا رو گذوشتن زیر زمین و .....:n02:
برای من یک هفته ست شبا دانلود در حد چند مگابایت شده.نقل قول:
برای شما هم همینطوره؟
درست میشه یا کلا مبین نت رو بزاریم کنار؟
بهترین دانلود شبانه رو کدوم شرکت ارائه میده؟
من مشکلی نداشتم. ولی اینجور مشکلا رو در طول استفاده از مبین نت به وفور داشتم. اگر امکانش رو دارید که از adsl استفاده کنید شک نکنید و مبین رو بذارید کنار. ولی در مورد وایمکس چون مبین نت دانلود شبانه داره (با همه افت و خیزهاش) فعلا اجباری ازش استفاده کنید :)نقل قول: