بله. به پست اول تاپیک لاین مراجعه کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش در پست دوم
Printable View
بله. به پست اول تاپیک لاین مراجعه کنید.نقل قول:
آموزش در پست دوم
دوستان تو دستگاه های اندروئیدی راهی نیست که نزاریم خود وایبر همه چی رو دانلود کنه و بریزه تو گالری ؟! هرچی حجم داشتیم به باد فنا میره بماند ! هر روز باید فایلهای دانلود شده رو پاک کنیم که فضا باز بشه !
تو ios گزینش هست اما نمیدونم چرا برا اندروئید این مورد نیست یا من پیدا نکردم !
امکانش هست با تنظیمات خاصی ، ویدئو ها و تصاویری که در وایبر ارسال میشه به صورت خودکار save نشه ؟
سلام چطور میشه طوری تنظیم کنم status رو که وقتی آنلاین هستم برای دیگران نمایش داده نشه؟
چون برخورد داشتم بعضی از دوستان با اینکه اکتیو هستند کلا پایین اسمشون اطلاعی از اخرین زمان انلاین بودن نداره!
منم میخوام همینطور باشم تنظیماتش چطوره؟ :n31:
ممنونم:n16:
سلام.نقل قول:
وارد settings بشید. تب Privacy
گزینه ی اول Share Online Status وضعیت آنلاین بودن خودتون رو نشون میده (اگر غیر فعال باشه آنلاین بودن شما رو نمایش نمیده)
گزینه دوم Send Seen Status وضعیت خوندن مسیج ها فعال رو یا غیر فعال میکنه (اگر غیر فعال باشه نشون نمیده شما مسیج ها رو خوندین یا نه { دلیور } ) .
:n16:
با سلام به دوستان عزیز
چندی پیش تو اینترنت نرم افزاری دیدم که از طریق وایبر دو شماره تلفن بهش داده میشه و کل شماره های بین اون دو را که وایبر دارن رو لیست میکنه . هرچی دنبالش میگردم این نرم افزار رو پیدا نمیکنم . ممنون میشم اگه دوستان اطلاعی دارن بنده رو راهنمایی بفرمایید.
موفق باشید
چجوری سایز بزرگ عکس دوستانمو در نسخه دسکتاب وایبر میشه ببینم ؟!
با سلام
وقتی وایبر رو باز میکنم برخلاف برنامه هایی مثل لاین که خیلی سریع هر پیامی رو نشون میده وایبر میره تو هنگ و خیلی طول میشکه تا پیغام رو لود کنه ... شنیدم باید مسیج های قبلی رو پاک کنم ولی راهی به جز این نداره که بدون پاک کردن اونها نره تو هنگ و سرعتش نیاد پایین ؟
من فکر میکنم این بخاطر اشغال بودن زیاد رم گوشیتون هستنقل قول:
وایبر رم زیادی رو استفاده میکنه الان هم کم کم داره جاش رو به برنامه های مشابه میده ! دوم اینکه برنامه وایبر حافظه شناور نداره واسه همین ویدیوهاا میمونه تا ببینید یا دانلود کنید.
برید داخل منو ستنیگ بعد اون قسمت ذخیره ی اطلاعات صوتی و تصویری رو فعال کنید !
شاید تا حدودی مشکل حل بشه !
نسخه ی دسکتاپ یک نسخه مبدل از برنامه اصلی هست. این طبیعی هست که یک سری امکانات رو در نسخه دسکتاپ وجود نداره !نقل قول:
نقل قول:
آخه این مشکل رو حتی زمانی که فضای رم خالی هم بود داشتم و رفته رفته که تعداد پیغام ها تو گروهای مختلف زیاد شد و من هیچ کدومشون رو پاک نکردم وایبر به این حالت دراومدش حتی اون موقعه مشکل کمبود فضا نداشتم اصلا ...
داخل ستینگ گزینه دانلود خودکار تصاویر و حذف پیغام های صوتی قدیمی تیکش خورده و من گزینه دانلود خودکار ویدیو رو هم فعال کردم این گزینه باعث نمیشه سرعت وایبر موقعه ای که ویدیو برامون میفرستن بیاد پایین و پیغام ها همزمان ارسال نشه ؟
سوال دیگم اینکه اگر عکس ها و ویدیو ها مربوط به وایبر رو از روی رم بریزم روی پی سی بعد از توی وایبر هم پاک میشه که کمک به بالا رفتن سرعت لود پیام ها بشه یا خیر ؟
ممنون
البته من خیلی با این مشکل که قابل توجه باشه روبه رو نشدم . بیشتر مواقعی که این اتفاق می افته واسه افت سرعت اینترنت هست و افت سرعت گوشی !نقل قول:
کلا برنامه وایبر برنامه سنگینی هست .
در این حالت اتوماتیک عکس ها و ویدیوها دانلود میشن حتی اگر گروه یا صفحه هات در وایبر باز نکنید !!!
خوبیش اینه که لازم نیست یه سری ویدیو ها رو وقت بذارید و منتظر لود شدن بمونید بعد از یه مدت که بیرید داخل گالری گوشی و همه رو نگاه میکنید.
سلام دوستان.
1- من مخاطبین گوشی رو روی سیمکارت کپی کردم . حالا توی لیست Contact های وایبرم ، هم اسامی مخاطبین گوشی میاد و هم مخاطبین سیمکارت ( یعنی یه اسم ، دوبار تکرار میشه )
چیکار کنم که وایبر فقط مخاطبین روی گوشی رو نمایش بده ؟
2- وقتی اسمی رو توی گوشی ویرایش میکنم ، توی وایبر تغییر نمیکنه . چیکارش کنم که آپدیت بشه ؟
ممنون
درود
دوستان کسی لینک آخرین نسخه وایبر 4 رو دارد؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام
من یک مشکلی دارم.
یک نفر رو بلاک کردم . سپس اون رو delete هم کردم.
بعد از چند روز مجددا برمیگرده در لیست وایبر . هر چند بلاک هست اما باز اسمش و پروفایلش برمیگرده در لیست وایبر.
این دفعه از لیست شماره تلفن هام حذفش کردم. باز فایده نداره
جریان چیه ؟
من روی گوشیم وایبر و لاین دارم و گوشی رو میخوام بدم به برادرم و اون از گوشی استفاده کنه
ولی نمیخوام لاین و وایبر حذف بشه و فقط میخوام برادرم با گوشی برای خودش لاینو وایبر خودش رو داشته باشه و اکانت من حذف نشه
باید چیکار کنم؟ هم لاین و هم وایبر
بعد از ویرایش اسمها وایبرو پاک ودوباره نصب کنید.
نقل قول:روی گوشی هم امتحان نمودم نشد گویا...نقل قول:
ورژن 2.2.2.22 نصبه ...
آیا ایراد از این ورژنشه ؟!:n01:
ورژن جدید وایبر بنصبم پیام های وایبریم حذف میشه یا نه ؟!
اگر پاک نکنید اتفاقی نباید بیفتهنقل قول:
سلام
تازگیا تاریخ وایبر رو پی سی به هم خورده ولی نمیدونم چرا ، تاریخ خود پی سی درست هست ، الان تو همه پیام هام این تاریخ ذکر میشه :
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
برای من مشکلی نداره
منظورتون اینه که شما هم همین تاریخ رو دارید ..؟نقل قول:
سلامنقل قول:
نه
تاریخ رو درست می زنه
من همین الان دقت کردم؛نقل قول:
برای من زیر پیام هایی که امروز ارسال شده اینطوریه و تاریخی رو که توی این عکس هست میزنه
ولی زیر پیام هایی که دیروز، پریروز یا ... بوده اینطوری نیست.
دوستان اگر کسی وایبر رو با شماره ای اکتیو کرده باشه ولی الان سیم کارته بطور کلی از کار افتاده باشه(اعتباری بوده چندین ماه استفاده نشده...)
الان وضعیت چیه؟ یعنی وایبر کار میکنه ولی موردی نداره؟ اون شمارهه چی میشه؟:n36:
دوستان تو وایبر ( نسخه PC ) میشه کاری کرد که هر بار به اینترنت وصل میشیم، وایبر ON نشه؟
یعنی مث یاهو مسنجر هر بار خودمون میخواییم، on بشیم!
واسه من اولین بار ک اینطور شد بعدش ازم خواست دوباره activate کنم ، اینکارو کردم بعدش کلا پیام های قبلی حذف شدند ....با پشتیبانی تماس گرفتم منتظر جوابمنقل قول:
Tools - Optionsنقل قول:
اونجا تو قسمت بیسیک تیک گزینه اول رو بردارید
سلام
qr در وایبر مخصوص خودم رو نشان میده. چطور این رو میتونیم برای بقیه بفرستیم؟ چون گزینه کپی و share نداره
بچه ها وایبره شماهم 2روزه قاطی کرده؟؟؟؟؟
هم تلگرام هم وایبرم قاطی کردن چند روزه
احتمالا دارن فیلترینگ هوشمندو تست میزنن دوباره
سلام
چی شده؟
چه اختلالی؟؟؟
سلام
یکی از دوستان وایبر رو پاک کرده الان دوباره میخاست واردش بشه دیگه اس ام اس فعال سازی نمیاد براش
چیکار باید کرد ؟
درخواست رمز از طریق call رو بدهنقل قول:
ببخشید الان به اون گوشی دسترسی ندارمنقل قول:
ولی از کدوم قسمت باید رفت ؟
به صفحه ی ثبت نام برید مشخصهنقل قول:
الان دقیق یادم نیست
ولی خیلی راحت میشه از این قابلیت استفاده کرد
اره بعضی وقتا الکی dc میشه !نقل قول:
باز اینا بیکار شدن گیر دادن ب وایبر