اره مهدی منطقه ما هنوز فعاله :n09:نقل قول:
Printable View
اره مهدی منطقه ما هنوز فعاله :n09:نقل قول:
دوست عزیز در ایفون اگر شبکه ضعیف باشه و 3g گوشی هم فعال باشه بازم وصل نمیشه چون نمیتونه با وجود بودن 3g در اطراف به سیگنال های ضعیف وصل بشه حتی من 3g و data روشن می کنم اما وصل میشه به نسل دوم E . الان من با بلک بری فقط شبکه پیدا میکنم اما وصل نمیشه با اندروید هم وصل میشه هم نوع شبکه ها میاد و در ایفون نمیتونه شبکه 3g وصل بشه . این یکی از ضعف های ios هستش حتی در وای فای البته برای وای فای تووییک هستش اما برای شبکه خیر متاسفانه.نقل قول:
البته با تستهایی که بنده امروز با iOS گرفتم به این نتیجه رسیدم که تو مناطقی که آنتن دهی 3G ضعیف هست و به 2G وصل میشه اگر 3G رو یه لحظه خاموش کنی و دوباره روشن کنی سعی میکنه به 3G وصل بشه ولو سیگناش ضعیف باشه. الان من تو خونه با همین روش علیرغم 2 تا آنتن به 3G وصلم.نقل قول:
نقل قول:این جا که من هستم ایرانسل هنوز راه نیافتاده ولی 3g همراه اول یصورت خیلی ضعیف هست من وقتی دکمه 3G ایفون رو روشن می کنه اولش عدم وجود سیگنال رو میزنه که نشون میده میخواد به 3g همراه اول وصل بشه ولی نمی تونه بعد از یه مدت به شبکه 2G وصل میشهنقل قول:
ولی دیگه نمی نویسه E بلکه می نویسه gprs وقتی هم که دکمه 3G ایفون رو خاموش میکنم میره روی 2G و اینبار مینویسه E.
اینم تست شبکه تو منطقه ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینم تست ما سرعت کم شده :n14:
URL=http://upload7.ir/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
تست 3G ایرانسل امشب تهران:
یه تست پینگ از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و varzesh3 هم میگرفتی ببینیم پینگش چطوره.نقل قول:
+
تست با speedtest:n16:
از خونه رفته بودم بیرون سیگنال خوب بود اینم از اسپید تست داخل خونه(سیگنال ضعیف):نقل قول:
ولی دانلود باشه تا 3مگ هم میره با این شرایط سیگنال
واقعا عالیه این ایرانسل....تست با سرور یاکو
همین الان از خونمون
فرق نسل سه با چهار در چیه
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
فرق 3g و h و h plus چیه
تفاوت اصلی در سرعت هست بیشترنقل قول:
یا ابوالفضل این lte چیه دیگه
فک کنم lte رو واسه نوه هامون توی ایران شاید پایلوت کنن
بجنورد دیگه خبری نشد
از همه بدتر اینکه انتن معمولی هم کم شده
مشهد(سمت قاسم اباد) تست با سرور ایران
پینگ با سرور ایران (شاتل)
پینگ با سرور خارج (4.2.2.4)
دوستان عکسهاتون خیلی بزرگه و تاپیک رو سنگین میکنه.
لطفا عکسهاتون رو داخل اسپویلر قرار بدین !
+
من تست کردم فعلا وضعیت از قبلش هم خرابتر. :n02:
فعلا روی 2G ست شده سرعتش هم از 8 کیلوبایت بالاتر نمیره اما پینگ خوبه
+
دوستانی که به 3G متصل شدن منطقه یا شهرشون رو بگن
نقل قول:
این که پینگش ترکیده خوبه که هنوز کسی استفاده ای نمیکنه!!:n15:
تازه سرور ایرانه کاشکی با سرور اروپا هم میگرفتی!:n06:
اون پینگ 4.2.2.4 هم ببین گذاشتهنقل قول:
+
فعلا شیراز خبری از 3G نیست
فعلا که هیچ نظری راجع به سرعت و پینگ داد چون صبحها تا ساعت هفت همه چی عالیه پینگ ایران بین ۶۰ تا ۷۰ و سرعت دانلود تا ۵ مگ اما شبها تو طول روز اصلا اینطوری نیست و حتی 3G قطع هم میشه.
البته این تست مربوط به تهران و شاید جاهای دیگه فرق کنه
تست با باکو گرفتم پینگ 65 بود:n04:
صبح ساعت پنج بیدار شدم ایرانسل مثل موشک کار میکرد لامصب
این تست سرعتم:
خونه مون هم قم آذر :n09:
اینم تست با باکو
آغاز به کار نسل پنجم موبایل همزمان با بازیهای المپیک 2020نسل پنجم ارتباطات سیار همزمان با میزبانی بازی های المپیک 2020 در توکیو ژاپن کار خود را آغاز خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، کمیته بین المللی المپیک میزبانی سال 2020 میلادی را به شهر توکیو پایتخت ژاپن سپردند و در روزهای اخیر، مقامات ژاپنی اعلام کردند که همزمان با آغاز بازی های المپیک، نسل پنجم ارتباطات یا همان 5G ظهور خواهد کرد.
هر نسل ارتباطی که ظهور می کند به منظور مرتفع کردن خلاها و مشکلاتی است که در نسل های قبلی وجود داشته و اکنون نسل پنجم با هدف افزایش سرعت انتقال داده، افزایش قابلیت اطمینان و ... خواهد بود که در مقایسه با نسل های قبل از فناوری های برتری برخوردار است.
کمپانیNTT DoCoMo در ژاپن، اولین کمپانی بود که به صورت گسترده و تجاری از سال 2001 میلادی از تکنولوژی نسل سوم و چهارم استفاده کرد. در حال حاضر نیز باز هم این کمپانی ژاپنی قصد دارد تا با همکاری آلکاتل لوسنت، اریکسون، نوکیا و سامسونگ راه اندازی شبکه نسل پنجم موبایل را آغاز کند. پیش بینی می شود در نسل پنجم ارتباطات، 10 گیگابیت اطلاعات با سرعتی هزار برابر بیشتر از شبکه های نسل چهارم انتقال یابند.
برزیل میزبان جام جهانی 2014 میلادی به دلیل مشکلات عدیده ای که در زیر ساخت های تله کام خود داشت، قادر به پاسخگویی به حجم عظیم ارتباطات در مدت برگزاری مسابقات نبود و در نتیجه مشکلات هر روز بیشتر از روز پیش شدند تا جایی که مشکلات ارتباطات، انتقادات بسیاری را از سوی رسانه ها، مسافران و توریست هایی که برای تماشای بازی ها به این کشور سفر کرده بودند برانگیخت.
اکنون ژاپن با درسی که از برزیل گرفته، از هم اکنون به دنبال تجهیز و آماده سازی زیر ساخت های تله کام و ارتباطات خود برآمده تا در برگزاری مسابقات المپیک سال 2020 میلادی به سرنوشت برزیل مبتلا نشود.
3g ایرانسل در مشهد که در یکی از سایتها عکسش رو گذاشته بودن:
================
یه جا هم خوندم که یکی از مدیران ایرانسل گفته بود برای ارتقا به 3g نیازی به ارتقا سخت افزار نیست و فقط باید ارتقا(اپدیت) نرم افزاری صورت بگیرد/
فعالسازی 3G ایرانسل
چرا انقدر انتن ضعیف شده کسی اطلاغ داره؟ از دو خط بیشتر انتن ندارم
مهدی تا چه حد از این موضوع مطمئن هستی؟نقل قول:
بعید میدونم همچین چیزی صحت داشته باشه چون برای 3G نیاز به سخت افزار (سکتور) های مجزایی هست.نقل قول:
الان تو دوبی هم با اینکه 4G هم راه افتاده ولی رو همه دکلاشون تجهیزات 4G نصب نشده، یه جا میری 3G وصل میشه یه جا میری E وصل میشه!
چون Upgrade همه دکل ها به 3G هزینه زیادی داره فقط میان دکل های جاهایی که مصرف بالاست و تقاضا زیاده رو به 3G آپگرید میکنن. در ضمن رو همون دکلی که تجهیزات 2G نصبه میان تجهیزات 3G هم نصب میکنن و همزمان هر دو تا سرویس رو ارائه میکنن که حتی خود این هم ممکنه باعث بشه که شما رو همون دکل هم اگر سیگنال 2G از 3G قویتر باشه به جای 3G به 2G وصل بشی! (چون گوشی موبایل همیشه اتوماتیک به سیگنال قویتر وصل میشه حالا میخواد 2G باشه یا 3G) .
بدی آپگرید از نسل های قدیمی به جدید همینه.
نقل قول:
چون در حال تست هست و از bts نزدیک شما نمی گیره سیگنال 3G رو تا زمان راه اندازی رسمی درست میشه این موارد
Hین کدوم خیابان هست:n02:اصلا دیده نمیشهنقل قول:
من تو مشهد تست کردم هنوز وصل نشده،هنوز علامت e میاد بالای دیتا
تو چندین فروم دیدم که تو قاسم اباد 3g فعال بودهنقل قول:
امروز از مرکز شهر داشتم برمیگشتم ( اهواز ) دیدم 2 نفر دارن روی یکی از دکل ها یه سری چیز جدید نصب میکنن که قطعا تجهیزات 3G بوده . اگر مسیرم خورد اونجا و فعال شده بود حتما تست میگیرم :n01: ولی اینا هم گناه دارن تو گرمای 50 درجه رفته بودن بالا دکل :n03:
حالا این 3G شده چه فرقی با 2G می کنه؟؟؟
آنتن دهی بهتر میشه؟
تفاوت های شاخصشون چیه؟
رفیق سرعت ایرنت بالاتر و تماس تصویری و خیلی چیزای دیگه که بهبود یافتهنقل قول:
اگه ایرانسل نسل هفتم هم ارائه بده بازم محدودیت سرعت براش میزارن تا اسلام یکوقت به خطر نیفته
مسخره ها :دی
من نسل 3 میخوام :دی
تنهای اول تو تبریز تقریبا همه جا نسل 3 زده با پوشش خوب ولی نمیدونم چرا با هیچ کدوم اصلا نمیشه به نت وصل شد :n27: ( تو خونه ما آنتن نسل 3 تنهای اول 80 دسی بل هستش !!! یعنی تقریبا قدرت 80-90 درصدی)
اینم اولین تست 3G در اهواز
این بار تست از اهواز با ایفون
یمقدار سیگنال ضعیف تره