خب کاملا قابل پیش بینی بود
راحت بلژیک رو بردیم
فقط امیدوارم آمریکا حذف بشه و بلژیک به جاش بیاد مرحله بعد
چون 3 امتیاز رو از بلژیک گرفتیم ولی از آمریکا 2 امتیاز داریم :n02:
Printable View
خب کاملا قابل پیش بینی بود
راحت بلژیک رو بردیم
فقط امیدوارم آمریکا حذف بشه و بلژیک به جاش بیاد مرحله بعد
چون 3 امتیاز رو از بلژیک گرفتیم ولی از آمریکا 2 امتیاز داریم :n02:
wowنقل قول:
اینم حرفیه!
بلژیک روز آخر ببره و آمریکا ببازه
نشدنی نیست
برای ما خوبه چون در اون حالت خودمون با 6 امتیاز میریم دور بعد و فرانسه هم 4 یا 5 و ایتالیا با 5
بده برای اینکه آمریکا میتونه دور بعد برای لهستان و صربستان شاخ بشه ولی بلژیک بعیده
تبریک بابت برد و 3 امتیاز بازی :n12:
حالا استراحت دادن به بازیکن های اصلی تو بازی آخر میتونه به تیم ما کمک کنه،تو تورنمنت به این فشردگی یه روز استراحت بیشتر هم خودش یه روزه .
در مورد صعود امریکا و بلژیک من فکر میکنم صعود امریکا بیشتر به نفعمون باشه، امریکا میتونه با بردن لهستان و صربستان مانع امتیاز گرفتن اونا بشه. فکر میکنم این بیشتر به دردمون میخوره تا 1 امتیاز بیشتر.
والا دقیق که پیگیر اخبار باشم خبر ندارم ولی تو لیگ جهانی بود منم همین فکر شما رو کردم رفتم چک کردم دیدم تو رده بندی جهانی جوانان (جوانان و نوجوانان با هم امتیاز ها حساب میشه و یه رده بندی داره ) ایران رتبه سوم رو داره تا حدی خیالم راحت شد.نقل قول:
فکر نمیکنم بعد از این همه زحمت و برنامه ریزی که از پایه انجام شد و بعد از چند سال الان داریم ثمره رو میبینیم تیم های پایه رو به حال خودشون رها کرده باشن
سلام به همه؛
خب ؛ اینم از بلژیک ؛ صعود تاریخیمون رو به مرحله ی دوم که تا به امروز بی سابقه بود رو تبریک میگم؛
اگه در همه ی بازی هامون مثل 2 دیدار اولمون (بازی با ایتالیا و بازی و با آمریکا باشیم) بدون شک در این دوره از مسابقات به مدال دست پیدا میکنیم؛
ولی امان از روزی که ما بخوایم بازیه فاجعه بارمون جلوی فرانسه رو در مرحله ی بعدی تکرار کنیم؛واقعا یکی از بدترین بازی های ما از زمانی که ولاسکو به ایران اومد تا همین امروز که کواچ روی کار هستش بازیه با فرانسه بود به نظرم؛خیلی بی انگیزه و البته مغرورانه و بی برنامه بودیم؛
البته امیدوارم که اون بازی به هیچ وجه دیگه تکرار نشه و در همه ی بازی ها مثل 2 دیدار اولمون پر انگیزه و پر شور بازی کنیم؛البته بازی با بلژیک هم خداییش خوب و کم نقص بودیم به جز ست سوم که باز هم متکبرانه بازی کردیم و چوبش رو خوردیم؛اما خدا رو شکر در ست بعدی دوباره به خودمون اومدیم و جبران کردیم؛
خیلی دوست دارم بتونیم از بازیه بعدی با اینکه بازیه اصلا مهمی نیست و بهتره به بازیکنای اصلیمون استراحت بدیم با توجه به فشردگی بازی ها ؛ ولی 3 امتیاز رو بگیریم تا مقتدرانه صعود کنیم به دور بعدی؛
راستی دوستان؛جدول چطوریاست؟ما اگه 3 امتیاز رو بگیریم از پورتوریکو؛شانس صعود به عنوان تیم اول رو داریم؛نه؟یا بستگی به نتایج رقبای دیگه ی ما داره؟الان 8 امتیازه هستیم؛درسته؟
کسی جدول کامل رو میتونه بذاره با احتساب بازی با بلژیک؟
درود و سپاس بیکران از سرو قامتان ایران عزیز...
سلام به همه؛
خب ؛ اینم از بلژیک ؛ صعود تاریخیمون رو به مرحله ی دوم که تا به امروز بی سابقه بود رو تبریک میگم؛
اگه در همه ی بازی هامون مثل 2 دیدار اولمون (بازی با ایتالیا و بازی و با آمریکا باشیم) بدون شک در این دوره از مسابقات به مدال دست پیدا میکنیم؛
ولی امان از روزی که ما بخوایم بازیه فاجعه بارمون جلوی فرانسه رو در مرحله ی بعدی تکرار کنیم؛واقعا یکی از بدترین بازی های ما از زمانی که ولاسکو به ایران اومد تا همین امروز که کواچ روی کار هستش بازیه با فرانسه بود به نظرم؛خیلی بی انگیزه و البته مغرورانه و بی برنامه بودیم؛
البته امیدوارم که اون بازی به هیچ وجه دیگه تکرار نشه و در همه ی بازی ها مثل 2 دیدار اولمون پر انگیزه و پر شور بازی کنیم؛البته بازی با بلژیک هم خداییش خوب و کم نقص بودیم به جز ست سوم که باز هم متکبرانه بازی کردیم و چوبش رو خوردیم؛اما خدا رو شکر در ست بعدی دوباره به خودمون اومدیم و جبران کردیم؛
خیلی دوست دارم بتونیم از بازیه بعدی با اینکه بازیه اصلا مهمی نیست و بهتره به بازیکنای اصلیمون استراحت بدیم با توجه به فشردگی بازی ها ؛ ولی 3 امتیاز رو بگیریم تا مقتدرانه صعود کنیم به دور بعدی؛
راستی دوستان؛جدول چطوریاست؟ما اگه 3 امتیاز رو بگیریم از پورتوریکو؛شانس صعود به عنوان تیم اول رو داریم؛نه؟یا بستگی به نتایج رقبای دیگه ی ما داره؟الان 8 امتیازه هستیم؛درسته؟
کسی جدول کامل رو میتونه بذاره با احتساب بازی با بلژیک؟
درود و سپاس بیکران از سرو قامتان ایران عزیز...
نداشتن شناخت از تیمی مثل فرانسه کار دست ایران داد.ایران با بلژکیم امروز زیاد خوب بازی نکرد..وضعیت ایرانم داره مثل تیم های بزرگ پارسال و چند سال پیش میشه مثلا ایران مثلا تو جام جهانی 2011 لهستان صربستانو ارژانتین رو برده بود.من الان بیشترین نگرانیم بازی ایران ارژانتینه .چون ایران خیلی وقته بازی نکرده و بازیکنای ارژانتین تغییر کردند و شناختی ازشون نداره و هم اینکه مربیشون ولاسکوست.به نظرم میتونیم صربستانو و استرالیا رو ببریم با امتیاز کامل ، ولی اون دو تیم رو:n13:.الله اعلم.
آره منم نظرم همین هست که امریکا بیاد بالا بهتر از بلژیک هست!
اما این بازی ها نشون داد ما در بعضی پست ها چقدر ضعف داریم
مثلا اگه ما یه چپ دست دو متر و پنچ سانتی و اینا اگه داشتیم چی میشد!...واقعا قائمی تو اسپک زدن خیلی ضعیف هست همه تیم ها اونو دفاع می کنن...اینطوری که نمیشه که!
بجز غفو و موسوی چندان به بازیکنای دیگه اطمینان صد در صد نیست!
میرزا جانپور هم در دریافت هنوز ضعیف هست و به راحتی امتیاز میده
ذخیره اون هم یعنی عبادی پور واقعا خیلی اشتباه داره واقعا اگه یک نفر بتونه ایران و ببازونه اون نفر نه زایسف و نه اندرسون و نمی دونم کی و کی نیست بلکه عبادی پور هست!(شوخی!:n02:)
----------------
یعنی واقعا چرا ایران نباید دو تا بازیکن دو متر هفت هشت داشته باشه؟ یعنی تو کل ایران همچین قدایی نداریم؟
هیچ بازیکنی کامل نیست مثلا همین قائمی که مثال زدید بهترین بازیکن توی دریافت شده فکر کنمنقل قول:
همیشه قد بلند مزیت کامل نیست و فقط یکی از فاکتور های بازیکن خوب هست
موزرسکی توی روسیه قد بلند ترین بازیکن هست ولی چرا دفاع روی تور موسوی بهتر از اونه؟
خلاقیت بازیکن میتونه مشکل قدشو حل کنه کامل به نظر من البته
هر چی گروه ما تو همین مرحله سرنوشتش به روز آخر افتاده بقیه گروه های شرایطشون کاملا عادی
حتی برای دور بعد هم میشه از همین الان برزیل و روسیه رو جزو 6 تا در نظر گرفت و تیم سوم هم بین آلمان بلغارستان و کانادا باشه که شانس کانادا بیشتر به نظر میرسه
در واقع کانادا برای رسیدن به 6 تیم کل هنری که باید به خرج بده این بوده که یکی بلغارستان رو 3-2 برده و یکی هم آلمان رو باید ببره
سایر نتایج:
باخت مقابل روسیه و برزیل
برد مقابل چین و فنلاند و کوبا (احتمالی)
و کانادا بین 6 تیم :n02:
منتها گروه ما از این مرحله که بگذره تازه وارد قاراش میش دور دوم میشیم!
دوستان من یه چیزی رو نمیفهمم.
یه تیم یا ضعیفه یا قوی.ایران اصلا معلوم نیست چه تیمیه!!!ست اول رو که من ندیدم ولی دیدید ست دوم رو دیدید چه قشنگ بازی کرد؟؟؟
ست سوم رو هم دیدیم که چجوری بد بازی کردن،اشتباهات بچه گانه.اصلا وضعیت این تیم معلوم نیست:n02:
دقت کردید که تا چند سال پیش تیم ایران اصلا جای خالی نمیداخت و فقط معروف تک و توک این کار رو میکرد ولی حالا خیلی از این حالت استفاده میکنن که در99%حالات ثمر بخش نیست و باعث هدر رفتن امتیاز میشه،میتونن به جاش ضربه رو به نوک انگشتای حریف بزنن
یعنی گروهی که ایران توش بود اصلا میشد جداگانه برای دور بعد هم یه گروه تشکیل داد.من گروه های دیگرو میبینم خندم میگیره واقعا.حیف که بازی مقابل فرانسه رو باختیم.فرانسه انچنان تیم خوبی (مقابل ایران)نبود که تیممون 31 شکست بخوره.امیدوارم که افسوس این بازی رو بعدا نخوریم.ولی چقد این گروه بندی مزخرفه.یعنی چی که تیم ها امتیازات قبلی محاسبه میشه خوب یه گروه قوی مثل گروه ایران خوب چیکار کنه.
به امید برد 3 بر صفر مقابل لهستان و صربستان.
این تلویزیون ما هم که بازی فوتبال کودکان قبرس و مالدیو رو نشون میده ولی بازیای جام جهانی والیبال و بسکتبال حتی بازیای تیم خودشو بزور پخش میکنه.واقعا جای تاسف داره برای این صدا و سیما.
کواچ:صعود را به مرحوم معدني تقديم ميکنم
اسلوبودان کواچ؛ سرمربی مردان ایران پس از پیروزی تیم ملی برابر بلژیک که با صعود ایران به دور دوم رقابتهای قهرمانی جهان همراه بود، این صعود را به مرحوم حسین معدنی تقدیم کرد و گفت: حسین معدنی چند ماه با من سخت کار کرد و قبلاً هم برای این تیم زحمت کشیده بود. جایش خالی است و من این پیروزی و صعود را به او تقدیم میکنم که یادش همیشه با ما است.
کواچ همچنین بلژیک را تیم خیلی خوب دانست که پیروزی برابرش کار آسانی نبود و افزود: به عنوان یک مربی خوشحالم که توانستیم بعد از شکست برابر فرانسه، به آمادگی کامل برای بازی امروز برسیم و بتوانیم بلژیک را شکست بدهیم؛ البته ما بازی را خوب شروع نکردیم، اما رفتهرفته بهتر شدیم و بازی را در دست گرفتیم. یک مقدار هم در پوئنهای آخر، به ویژه در ست اول خوش شانس بودیم.
به گزارش فارس، سرمربی تیم ملی همچنین درباره بازی فردای ایران مقابل پورتوریکو گفت: وقتی یک تیمی جواز حضور در مسابقات قهرمانی جهان را میگیرد، یعنی تیم خوبی است. ما باید عملکرد خیلی خوبی داشته باشیم تا بتوانیم برنده از زمین بیرون بیاییم. ما به فردا فکر میکنیم و میخواهیم با تمام توان به مصاف حریفمان رفته و با پیروزی و کسب 3 امتیاز بازی به مرحله دوم برویم.
بازیکن باید اینقدر قدرت بدنی داشته باشه که وقتی سرویس یا اسپک میزنه پوست و گوشت اون بازیکنی که می خواد دریافت کنه رو سرخ کنه!
آخه این چه سرویس هایه ! این چه ابشار زدنیه آدم خندش میگیره!
باز حالا غفور خوبه وقتی سروبس میزنه اینقدر سرعتش زیاد هست که خودش نزدیک تور فرود میاد!(هزار ماشالله البته)
بنظرم به جای عبادی پور و فیاضی و قرا و فلان و فلان همین الان تا دو سال مونده به المپیک باید یکی دوتا بازیکن لیگ که هیولا هستن و بیارن اونقدر روشون فشار روانی و بدنی و فنی تمرینی بیارن که گریه بیفتن یطوری بشن یکی مثل زایسف اندرسون کورک کی کی ...!
اینطوری باور کنین همون دور اول بازی های المپیک فورا حذف میشیم!
صدا سیما هم فقط بلده بگه به به چه چه عجب تیمی عجب بازیی!
واقعا این چه باختی بو د که به فرانسه دادیم ...یعنی شما می تونین دور بعد 8 امتیاز بگیرین به عنوان تیم سوم صعود کنین؟؟؟
خدا میدونه واقعا؟
گروه ما سخت شد چون:
1- ما توی آسیا هستیم!
تو مسابقات قهرمانی جهان سیدبندی بر اساس قاره انجام میشه تا تیمهای از یک قاره کمتر با هم توی یک گروه باشن
حالا 4 تیم آسیایی رو که در 4 گروه پخش کردن به ضرر ما شده
چون ما خودمون مدعی هستیم و باید با مدعیها بجنگیم ولی کره و چین درجه چندم که با تیمهای برتر بازی میکنن
2- کم شانسی!
امسال 3 تیم از قاره آفریقا در مسابقات حضور دارن که ضعیف ترین عملکرد رو هم داشتن
با توجه به 4 تیمی بودن مسابقات خوب باید یه گروه از وجود نعمت تیم آفریقایی بی نصیب میموند که دست بر قضا گروه ما شد و مجبوریم 3 تیم اروپایی رو در گروه داشته باشیم
کلا نبودن تیم آسیایی (منهای ایران) و آفریقایی که جزو تیمهای ضعیف تورنومنت بودن باعث سخت شدن این گروه شد
دقیقا.بازیکنای ایران خیلی شل و ولن،به بازو هاشون نگاه کردید؟عین نی قلیون میمونه ولی بازیکنای بقیه تیم ها رو که نگاه کنید میبینید که چقدر قوی هستن.نقل قول:
اینا نمیتونن 2 تا سرویس درست بزنن مخصوصا موسوی که فقط میتونه عادی بزنه که اونم بچه 2 ساله میتونه بزنه.
در کل باید خیلی کار کنن و تجربه کسب بکنن تا یه تیم قوی بشن.
حرف آخر:نمیدونم بچه های تیم ملی بیشتر به فکر کشور و افتخار آفرینی هستن یا مدل مو و خوش گذرونیشون(موسوی،قائمی و...)
این مربی بلژیک چش بود ؟! :n29: چه فــاکینگ فــاکینگ ـی راه انداخته بود ! :n08:فــاکینگ هند ، فــاکینگ شت و ... این محرومیت نداره ؟!:n18:
بنظر من هم آمریکا بیاد بالا خیلی بهتر هست . حداقل چند امتیاز از تیمای گروه A میگیره و ذره ای کار مارو راحت تر میکنه . در ادامه حرف هام در مورد سرویس های کنترل شده بگم که میرزاجانپور هم اضافه شد به محمودی و عبادی پور ! و این خیلی بده برا تیم .
البته یه نکته فراموش نکنیدنقل قول:
بازی برای فرانسه بازی مرگ و زندگی بود
اگه فرانسه مارو نمیبرد صعودش سخت میشد و اگه 3 امتیاز نمیگرفت شاید اصلا صعود هم نمیکرد (( شاید ))
بازی فرانسه رو اگه دیده باشید بازیکنان فرانسه بعد از اینکه 1 امتیاز میگرفتن به طرز فجیعی خوشحالی میکردن که فینال رقابت ها هست
دلیلشم کاملا مشخص بود
بازی برای فرانسه خیلی مهم بود و میدونستن اگه وا بدن ایران میزنه
واسه همین با تمام وجود بازی کردن
هنوز هم خوشحالی بعضی بازیکنانشون یادم نمیره که بعد از هر امتیاز چه فریادی میزدن
البته اینا ضعف ایران رو پوشش نمیده
ولی حساسیت بازی واسه فرانسه باعث شد این تیم فقط و فقط به برد فکر کنه !
چرا هر تیمی که ما می خوایم باهاش بازی کنیم شاخ میشه؟ :n02:
تا این لحظه پورتوریکو 2 - ایتالیا 1 !
پورتوریکو داره ایتالیا رو میبره ! :n02:
برد پورتوریکو برای ما خیلی بده. چون باعث میشه فردا شانس صعود پیدا کنه و ما مجبوریم برا اینکه نبازیم، با تیم اصلی بازی کنیم.
چه دیدی توعالم هیش کیرو شکست نداده میادماروشکست میده :n02:نقل قول:
خیلی دورازدست رس نیس
پورتوریکو3-ایتالیا1:n04:
جالبه اگه فردا ایتالیا 3-0 یا 3-1 به امریکا ببازه و پورتوریکو هم ایرانو ببره، ایتالیا حذف میشه و پورتوریکو صعود میکنه
خیلی جالب شد !
پورتوریکو ایتالیا رو برد ! :n02:
ما صعودمون قطعی هست و خطری برای ما نداره. تازه مطمئنا تیم دوم ما هم می تونه پورتوریکو رو ببره. حالا امشب چی شد ایتالیا بزرگ رو برد نمی دونم ! شاید دست کمش گرفتن !
وضعیت گروه الان خیلی جالب شد ! هم ایتالیا و هم آمریکا در خطر حذف هستن ! :n02:
این باخت ایتالیا انگیزه ای مضاعف رو هم به بلژیک میده تا بتونه با برد 3 امتیازی مقابل فرانسه به مرحله بعد صعود کنه. فرانسه هم که صعودش قطعیه، پس منطقیه که با ترکیب ذخیرش بازی کنی و به بازیکنان اصلیش بعد از دو بازی سنگین مقابل ایران و آمریکا استراحت بده.
برخلاف دوستان من دوست دارم بلژیک بیاد مرحله بعد به این دلیل که اولا 1 امتیاز بیشتر هم در مرحله بعد خیلی ارزشمند، در ثانی ما باید بازی خودمون رو بکنیم و اصلا کاری نداشته باشیم سایر تیم های چه نتایجی قرار بگیرن، یعنی دنبال اما و اگرها نباشیم. با این دیدگاه قطعا می تونیم صعود کنیم.
البته این رو اضافه کنم که اگه ایتالیا یا بلژیک به مرحله بعد بیان واسه ما فرقی نمی کنه. تنها در صورتی که بجای آمریکا، بلژیک بیاد 1 امتیاز بیشتر به نفع ماست.
نه، در این صورت(صعود بلژیک) 3 امتیازش توی دور دوم میپره پس مجبوره تلاش کنه که بلژیک رو ببرهنقل قول:
یه نتیجه عجیب غریب!
ایتالیا 3 امتیاز به پورتوریکو داد با این نتیجه رقابت روز اخر بین امریکا و بلژیک و ایتالیا دیدنیه
امریکا 6
ایتالیا 5
بلژیک 4
پورتوریکو3
هر کدوم از 3تیم شانس صعود دارند مخصوصا بلژیک با برد جلو فرانسه میتونه یکی از دو تیم ایتالیا یا فرانسه رو حذف کنه
امیدوارم امریکا حذف بشه با یک امتیاز بیشتر مرحله بعد رو شروع کنیم
دیدی چی گفتم :n03:نقل قول:
بلایا ازهمه عالم خورد ولی ازایتالیا نخورد وخوروند
نه خیر فرانسه مغز خر نخورده با ترکیب اصلی بازی نکنه.چون اگه بلژیک فرانسه رو ببره و ایتالیا هم امریکارو ، بلژیک صعود میکنه و امریکا حذف میشه در اینصورت سه امتیاز خوشگلش میپره.نقل قول:
آره درسته. این نکته رو در نظر نگرفته بودم. روز آخر خیلی بازی ها جالب میشه !نقل قول:
خیر نبینی ایتالیا، هم خودتو به دردسر انداختی، هم مارو:n02:.
در حالیکه میشد بازی آخرمون تشریفاتی باشه و تیم اصلی استراحت کنه.
ای بابا ایتالیا از پرتوریکو باخت!....باور نکردنیه!:n04:
اینا امروز چرا اینطوری می کنن! چرا هر تیمی که ما ازشون امتیاز گرفتیم داره مثل ماهی کپور از دستمون در میره !
یعنی فردا اگه پرتوریکو ما رو ببره و فرانسه هم از بلژیک ببازه اون وقت ایتالیا و آمریکا حذف میشن؟
عجب وضعیتی ش ده بابا!(من ایران که باخت همش فک میکردم که الان همه دنیا خندمون میزنن که یه تیم جرقه ای یعنی اینطوری اما الان ....)
حالا هر چند این خوبه ولی عوارضشم کم نیست
خوب هست چون دو سوپر پاور چوب رفت لا چرخشون با کله رفتن تو جوب!:n02:
بد هست چون از اون ور ما 5 امتیازمون الکی شد و این لهستان و صربستان هستن که میزنن همه رو قلع و قمع می کنن!
------------
گمونم الان تو ایتالیا دعوا معوای چیزی میشه سر این باخت!
جالبه !:n02:
به نظر من حذف ایتالیا یا امریکا به ضرر ماست چون این دوتیم مراحل بعدی میتونند برای لهستان و صربستان که رقیبای اصلی ما تو مرحله بعدی هستند خوب شاخ بشند تا این بلژیک .
اگه اینا حذف بشن ما شانسمون خیلی کم هست چون با 3 امتیاز میریم مرحله بعد پس مجبوریم با تمام قدرت فردا بازی کنیم
از اون ور هم لهستان و صربستان صعودشون قطعی هست و می مونه ایران و فرانسه و استرالیا و آرژانتین که بازم شانس فرانسه خیلی بیشتر هست؟
----------
نه اینطور نیستنقل قول:
ما فقط یا با 5 امتیاز میریم و یا با 6 امتیاز !! (( حالت دیگه ای نداره ))
تیم های صعود کننده اینا هستن
فرانسه که 0 امتیاز ازش داریم
ایتالیا و یا بلژیک که از هر 2 تیم 3 امتیاز رو گرفتیم
و آمریکا که 2 امتیاز ازش داریم
ایران حداقلش با 5 امتیاز میره مرحله بعد
ولی در صورتی که فردا پورتوریکو رو ببریم و آمریکا صعود نکنه با 6 امتیاز میریم مرحله بعد
فقط در صورتی این احتمال رد میشه که پورتوریکو 3 امیتاز از ما بگیره بره مرحله بعد
اونوقت ما با 3 امتیاز میریم مرحله بعدی !!(( البته همچین احتمالی خیلی کمه -- چون در صورت برد پورتوریکو بازم امتیاز کمی نسبت به بقیه داره ))
99 درصد یا با 5 امتیاز و یا با 6 امتیاز میریم
1 درصد با 3 امتیاز و یا 4 امتیاز (( باخت به پورتوریکو و صعود پورتوریکو که احتمالش 1 در هزاره))
آها آره یادم نبود راست میگی بلزیک و هم بردیم امروز بازیشو ندیدم چون هم نشون نداد و هم برق رفت یادم رفته بود !نقل قول:
ایران حداقلش با 5 امتیاز میره مرحله بعد
ولی در صورتی که فردا پورتوریکو رو ببریم و آمریکا صعود نکنه با 6 امتیاز میریم مرحله بعد
البته اگه فردا بلژیک به فرض محال فرانسه را ببره(3-0یا3-1)وا امریکا از ایتالیا امتیاز نگیره (حذف امریکا)انوقت ما تو گروه مون با6 امتیاز میشیم اول.البته در صورت حذف امریکا به نظرم بیشترین نفع صربستان و لهستان میبرند تا ایران.
بهترین حالت برای ایران اینه که آمریکا حذف بشه و بلژیک حداقل 3-1 فرانسه و ایتالیا هم حداقل 3-1 آمریکا رو ببرن و صعود کنن
در اینصورت امتیازات 4 تیم صعود کرده گروه ما، در مرحله بعد به این صورت میشه:
ایران 6 امتیاز
ایتالیا 5 امیتاز
فرانسه 4 امتیاز
بلژیک 3 امتیاز
آره خوبهنقل قول:
ولی یه نکته مهمه
اونم اینه بلژیک نمیتونه از لهستان و صربستان امتیاز بگیره
و در اینصورت لهستان و صربستان با برد جلوی بلژیک میرن مرحله بعد و کار ایران سخت میشه
مشکلم اینجاست از بین 8 تیم مرحله بعد فقط 3 تیم میرن بالا
که در صورتی که بلژیک بیاد راه برای صعود لهستان و صربستان راحت میشه و مقام سومی هم باید با آرژانتین و .... بجنگیم !!
آمریکا میتونه از تیم های مرحله بعد امتیاز بگیره و این به نفع ما هست
و علاوه بر اون ما هم از نظر امتیازی از آمریکا جلو هستیم !! (( چون الان 2 امتیاز از آمریکا داریم ))
به نظر من بیشتر از اینکه بشینیم رویه این حساب کنیم که سایر تیم ها قرار کجا امتیاز از دست بدن، به فکر خودمون باشیم بهتره، یعنی امتیاز خودمون و بازی های خودمون. ما هم با لهستان و هم با صربستان بازی مستقیم داریم. لهستان کمی دور از دسترس هست چون تویه امتیازات حداقل 3 امتیاز از ما بیشتر ولی صربستان در بدترین حالت 1 امتیاز از ما بیشتر داره. ما اگه خودمون باشیم و خوب بازی کنیم می تونیم از 2 بازی اولمون (به فرض دوم شدن در گروه) 6 امتیاز بگیریم و تا حد زیادی راه صعودمون رو هموار کنیم و در بازی مستقیم با لهستان و صربستان با دست خودمون سرنوشتمون رو تعیین کنیم؛ یعنی بازی مستقیم !نقل قول:
به هر حال من این فلسفه رو بیشتر دوست دارم تا اما و اگر بازی های سایر تیم ها. امروز در گروه هر اتفاقی بیافته سختی راه صعود ما برای راه یافتن به 6 تیم نهایی تغییری نمی کنه چون اول و آخر ما باید با تیم های خوبی مثل لهستان، صربستان، آرژانتین و استرالیا بازی کنیم و هیچوقت از پیش صعود کرده نیستیم. باید مثل همیشه زحمت کشید، جنگید تا باز هم سقف آرزوهامون بالا و بالاتر بره.
تا نیم ساعت دیگه هم بازی فرانسه و بلژیک شروع میشه.:n19: