[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نظراتش که یا کسایی هستن از خندوانه بدشون میاد (( مثل کسایی که دلقک بازی میدونن ))نقل قول:
یا عشق عادل هستن
برنامه های عادل خودش همش درآمد زایی هست
از برنامه 2014 با اون مسابقه پیامکی بگیرید تا تبلیغ سایتی که هر هفته انجام میده
به نظرم این نظرات منطقی تره
نقل قول:
سلام.آقا هر دو تبلیغ میکنند.یکی با پیامک یکی هم زبانی.پیامک های 90 که برای رای دهنده ارسال میشه همه تبلیغاتی هستن
نقل قول:
مقایسه این افراد با هم اصلا درست نیست هر کدام راه خود را میروند و نقاط قوت و ضعف خود را دارند. مقایسه خندوانه و نود هم درست نیست مگر اینکه جای رامبد و فردوسی پور چند هفته عوض شود و ببینیم رامبد از عهده کار عادل برمیآید یا عادل از عهده کار رامبد و اساسا محدودیتهای دو برنامه با هم متفاوت است بگذارید مردم از همین برنامه های نصف و نیمه لذت ببرند چرا عینک بدبینی حالا چه فرقی میکند ژوله برنده شود یا خمسه همین سایت شما عکس پایش لحظات آخر مسابقه ژوله و حیاتی را با حضور این دو هنرمند انداخته بود
نقل قول:
سلام.همين رامبد در حال حاضر خيلي فرهنگي تر از ورزش ما داره كمك به فرهنگ اين كشور مي كنه.كمي دقت كنيم.تبليغات فلان سايت براي چه هست؟همسفره هدفش چيست؟سايت ورزش سه آقاي عادل چي؟كمي انصاف بد نيست
نقل قول:
بله کاملا درسته. رامبد در برنامه اش به حفظ محیط زیست، صرفه جویی در آبکمپین قطره قطره، ترویج کتابخوانی ،مسخره نکردن اقوام، گسترش برنامه به بطن اجتماع.... کرده و ساختن برنامه خوب به بودجه نیاز داره که همانطور که می گفتند طرح این برنامه چند سال پیش مطرح شده بود ولی به علت تخصیص نیافتن بودجه ساخته نشده بود پس وجود اسپانسر اجتناب ناپذیر است ولی برنامه عادل فقط به علت پرداختن به حاشیه ها و برملاکردن پشت پرده فوتبال بیننده دارد و عادل از محبوبیت خود در جهت فعالیت های فرهنگی اجتماعی استفاده نکرده و حتی قبول نکرده که برای شادی دل مردم چند دقیقه در برنامه خندوانه حضور پیدا کند.
نقل قول:
حالم بهم میخوره از این همه سیاست زدگی... آقایان روشنفکر در این قحطی شادی در جامعه , لطفا اجازه دهید مردم جامعه از هر قشر و مذهب و سیاست, بتوانند ساعتی با این برنامه آقای رامبد جوان خوش باشند و بخندند... لطفا این نیمچه شادی را با تحلیلهای روشنفکرانه تان برای مردم تلخ نکنید...همانطور که قبلا با تحلیلهای اشخاص منور الفکر, مسابقه دو کمدین کشور به جنگ سیاسی مردم تبدیل شد لطفا
نقل قول:
حسادت به خندوانه و عصبانیت از کاهش بیندگان نود. علت این مقاله
اقا این مسابقه خندانندشون چی شد؟
مرحله نیمه نهاییش چرا دیشب یا امشب برگزار نشد؟
5 شنبه بعد که دیگه محرمه!!
کی میخوان فینال رو برگذار کنند؟ اصلا برگذار میکنند؟
فکر کنم فصل بعدش شایدنقل قول:
برگزار کردن نیمه نهایی رو امشب ولی برای فینال کی میخوان پخش کنند!
رضویان وقت نزاشته حفظ کنه.
غفوریان بهتر بود.
به نظر من اجرای امشب هر دو هنرمند از اجرای مسعودی و ژوله بهتر بود . انتظار نداشتم این همه وقت بزارن ولی کل انرژیشونو گذاشته بودن .
من که به غفوریان رای میدم
غفوریان هم یه چیزی تو همون مایه های علی مسعودی بود . خوشم نیومد از کارش . خاطرات قبلیش باز بهتر بود .
جواد ولی خوب بود نسبتا . اون اهنگ اخرش جالب بود . فقط نمیدونم از روی کدوم خواننده قدیمی تقلید کرده بود .
- - - Updated - - -
غفوریان هم یه چیزی تو همون مایه های علی مسعودی بود . خوشم نیومد از کارش . خاطرات قبلیش باز بهتر بود .
جواد ولی خوب بود نسبتا . اون اهنگ اخرش جالب بود . فقط نمیدونم از روی کدوم خواننده قدیمی تقلید کرده بود .
غفوریان بامزه بود امشب :n09:...ولی با رضویان زیاد حال نکردم. به نظرم این سبک شوخی اصن بهش نمیومد یعنی اینکه بیشتر بخواد رو یه متن مانور بده. بهتر بود مثل سابق بیشتر رو اجرای حرکات خنده دار
تمرکز میکرد
بعد محرم و صفر :n02:نقل قول:
1- چند روز وقت هست برای رای دادن به این مرحله باید 2 روزباشه درسته؟
2- من خاطره تعریف کردن که تا حالا نشنیدم و جذاب تعریف بشه و خنده دار باشه رو به این استنداپ کمدیهایی که خلاقیتی توش نیست ترجیح میدم رضویان هیچ چیز تازه ای نداشت تکرار چیزایی که زیاد شنیدیم ...
3- بنظرم هنرمندی قوی و خلاق که به تازه و بکر بودن موضوعات فکر کنه تا اینجا که در این مملکت وجود نداشته ... علی کربلایی یه چیزی در حد ابتدایی و کودکانه اجرایی از استنداپ داشته ...
غفوریان خیلی عرق کرده بود کل پیرهنش خیس شده بود
معلوم بود استرس و فشار زیادی بهش وارد شده
خیلی انرژی میذاشت که مردم رو بخندونه
ولی خاطره های سری های قبلش خنده دار تر بود
رضویان هم حس می کنم طرحش که مسخره کردن تیکه کلام های جدید باشه از خودش نبود مخصوصا اینکه حفظ هم نکرده بود و از رو کاغذ می خوند. دو اجرای قبلیش که افتضاح بود ولی این قابل قبول تر بود
بابا تو استنداپ کمدی خاطره هم میشه تعریف کرد
مکس امینی که من بارها دیدم خاطره تعریف کرده تو استنداپ کمدی هاش
امشب قسمت آخره فردوسی پورو آورده.
این برنامه از ساعت چند شروع میشه ؟
من اجرای رضویان رو دیدم یاد یکی از کلیپ های یوتوب افتادم که خوشبختانه تو آپارتم هست الان
البته اینجا اصطلاحات ایرانی رو میگه
خیلی خوبهنقل قول:
من اون اوایل چندبار تو صفحه رامبد جوان گفتم فردوسی پور رو بیارید ولی یه بار تو گزارش صداسیما خودش گفته بود نمیره به خندوانه ولی حالا خیلی خوب شد که اومده
برنامه زیبایی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته از اول مهر 22:15 میذاره
فینال مسابقه خندانندشون کلا برگذار نمیشه؟
پس از رأیگیری آخرین کمدینها که 17 مهرماه با حضور مهران غفوریان و جواد رضویان انجام شد، برگزیدهی این دو کمدین، قرار است با مهدی ژوله به مرحلهی نهایی بروند.
بخش فینال انجام خواهد شد اما گروه در حال پیگیری هستند تا درباره نحوه برگزاری فینال به جمعبندی برسند. هر کمدین پس از اجرا، 48 ساعت فرصت دارد تا توسط مخاطبان به عنوان خنداننده برتر انتخاب شود و این 48 ساعت با آغاز محرم در تقارن خواهد بود.
بر این اساس دستاندرکاران «خندوانه» برای پایان رساندن برنامه در فرصتهای انتهایی برنامهریزی میکنند و تاکنون به طور قطع مشخص نیست که «خندوانه» چگونه به پایان میرسد.
علی شهیدان، روابط عمومی برنامه خندوانه با اشاره به روند رأیگیریها و شفافیت این آرا، تاکید میکند: نمایندگان کمدینها و یا خود کمدینها همواره ناظر به مساله رایگیری بودهاند و هیچ دخالتی از طرف عوامل خندوانه نبوده است و روند رأیگیری تاکنون با شفافیت جلو رفته است.
او میگوید: استقبال خود مردم و شرکت کردن آنها در برنامه و حمایتهای مردمی از برنامه «خندوانه» نشان میدهد که این برنامه موفق بوده است. به نظر میرسد دغدغه مردم این است که سری سوم «خندوانه» چه زمان پخش خواهد شد. اما طبق قولی که آقای جوان دادهاند این برنامه در سری سوم پیگیری خواهد شد و رامبد جوان مصمم است سری سوم را اجرا کند.
وی همچنین یادآوری میکند: دستاندرکاران «خندوانه» فرصتی را پیدا میکنند که سری سوم این برنامه را پربارتر از گذشته بسازند. در سری سوم نیز شاهد تغییراتی خواهیم بود که از جمله آن میتوان به نحوه اجرا، لوکیشن جدید و تغییر ساختار برنامه اشاره کرد.
او سپس برخی برنامههای «خندوانه» را از جمله شهدای ادیان، جانبازان اعصاب و روان، دعوت از نمایندگان افغانیها و حضور فعال اقوام مختلف در خندوانه در سری دوم را جزو موارد شاخص نام برد.
مسئول روابط عمومی «خندوانه» همچنین با اشاره به اینکه این برنامه گروهی تهیه شده است، یادآور شد: تمام سعی برنامه این بوده است که هیچ شبی را ساده و بدون طراحی و برنامهریزی به روی آنتن نبریم. این تفکر در برنامه خندوانه از اولین روز سری اول تا آخرین روز سری دوم ادامه خواهد داشت. همیشه به واسطه توقعی که ببینندگان از برنامه خودشان دارند، در اوج حرکت کردهایم.
وی همچنین اظهار کرد: اینکه برنامهای به این شکل مورد توجه قرار بگیرد ما را شگفتزده نکرده است به دلیل اینکه ما توقع و انتظار چنین چیزی را داشتیم و قدر تمام بینندگان خودمان را میدانیم و تا آنجا که از دستمان بربیاید سعی کردهایم برنامه در خور این توقعات به روی آنتن برود.
وی در پایان یادآور شد: شاید خندوانه میتوانست بهتر از این باشد اما دستاندرکاران «خندوانه» قطعا این موارد را در فصل سوم لحاظ خواهند کرد.
رضویان افتاده جلو:n29:
عادل فردوسی پور میهمان امشب خندوانه
نفر سمت راست در تصویر برادر عادل هست
----------
:n21::n21:نقل قول:
غفوریان با اختلاف 1000 رای برنده شد
متاسفانه غفوریان رفت بالانقل قول:
به نظر من که اجراش تکراری و نچسب بود
رضویان با اینکه حفظ نبود متنشو، ولی حداقل چیزایی که گفت بیشتر خنده آورد رو لب من تا مهران ...
به امید یه اجرای خوب و برد ژوله در فینال
دیشب یکی از بهترین برنامه های خندوانه بود
فکر نکنم تا حالا مهمون اینقدر عالی اومده باشه
عادل کلا برنامه رو قشنگ کرده بود
اینکه می گفت همه فوتبال های هر هفته لیگ برتر ایران رو می بینه هم برام عجیب بود و معلومه واقعا عاشق این کاره :دی
+
در مورد مسابقه هم رای ها خیلی نزدیک بود و به نظر من هر جفتشون خوب بودن
مهران غفوریان که کلا هنر داستان گویی خیلی خوبی داره و حتی داستان های معمولی رو هم خوب تعریف می کنه
جواد رضویان هم موضوع جالبی انتخاب کرده بود و بهترین اجراش بود فقط بهتر بود از روی کاغذ نمی خوند
فقط جواد رضویان به خاطر اون حاشیه های اجرای اولش که یعنی هیچی اجرا نکرد زیاد جالب نبود بره فینال
رقابت فینال هم جالبه و احتمالا باید امشب باشه
در نگاه اول مهران باید بیشتر رای بیاره ولی کاملا بستگی به اجراهای اونا داره
ژوله می گفت می خواد بهترین اجراش رو برای فینال داشته باشه و اگه واقعا عالی باشه رای هم میاره
ولی همون طور که همون اول این مسابقه پیش بینی کردم احتمالا مهران اول میشه
واقعا فردوسی پور به عنوان مهمان هم جذابه و برنامه خیلی خوبی بود.
فرق برنامه تازه به دوران رسیده ای مثل خندوانه با 90 در اینجا مشخص میشه که رامبد به عادل گفت درباره حامیان برنامه ات برامون بگو و اون گفت فقط مسابقه پیامکی که امتیازش متعلق به بانک سپه و دیگه اجازه نداده هیچ گونه اسپانسری وارد برنامه اش بشه. ولی خندوانه پس از یه مدت که مورد اقبال قرار گرفت پر شد از تبلیغات جور و واجور و اینکه رامبد هر برنامه میاد و به صورت مستقیم وقت مشخصی رو به تبلیغات اختصاص میده از نظر من زننده هست مخصوصا اینکه برندهایی رو تبلیغ کنه که مشکلات زیادی هم دارن (مخصوصا دیجی کالا)
رامبد قاطعیت عادل رو نداره و برنامه ش مثل 90 ادامه دار نخواهد بود. ولی در کل ایده برنامه اش جدید و خوب بوده و شاد کردن مردم هم در این اوضاع کار شایسته ای هست.
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، طبق آخرین اخبار و تعداد رای ها مهران غفوریان با اختلافی کم به فینال استنداپ کمدی راه یافت .
فینال دوشنبه و آخرین برنامه خندوانه سه شنبه خواهد بود.
- - - Updated - - -
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، طبق آخرین اخبار و تعداد رای ها مهران غفوریان با اختلافی کم به فینال استنداپ کمدی راه یافت .
فینال دوشنبه و آخرین برنامه خندوانه سه شنبه خواهد بود.
اگه سیاسی کاری نشه احتمالا مهران اوله:n02:
امشب فینالشه ؟! ساعت چنده ؟!
امشب که فینال نبود مگه نگفتید دوشنبه؟ یعنی فردا فیناله؟
تو سایت ها یه جا گفتن سه شنبه فیناله یه جا گفته دو شنبه...نقل قول:
با این شرایط احتملا باید فردا شب فینال باشه
سلام بچه ها
وقتتون بخیر...
راستش به علت کمبود وقت،نشد که بیشتر از 2-3 قسمت از کلیه ی مرحله های "خنداننده ی برتر" رو ببینم...
راستش میخواستم کلیه مراحل رو دانلود کنم...
ولی جایی رو پیدا نکردم که یکجا یعنی به صورت تفکیک شده بر اساس مراحل مسابقه(از مرحله ی اول تا آخرین مرحله که فعلا ژوله و غفوریان رسیدن فینال)،رو بشه دانلود کرد ازش!
یه سری جاها بود؛ولی مثه اسپاگتی تمام ویدئو ها پخش و پلا بود توش!
میشه یه لینک بهم بدید که بتونم توش همه ی استند آپ کمدی های اجرا شده در خندوانه "خنداننده ی برتر" رو به ترتیب دانلود کنم ؟!
ممنون میشم!
پ.ن :
اگه اینجا نمیشه لینک بذارید،لطف کنید برام تو پروفایلم یا تو پیغام خصوصی بفرستید!!
یک دنیا تشکر
شاد باشید ....
رئیس شبکه نسیم گفت: در شب پایانی (یعنی امشب) فینالی خاص با حضور هر 16 کمدین قسمتهای قبل برگزار میشود و جنابخان هم یک اجرای ویژه و به عبارتی نمک برنامه را خواهد داشت. برنامه پایانی نظرسنجی نخواهد داشت و در پایان هم به هنرمندان برگزیده جوایز ارزندهای اهدا خواهد شد.
کرمی افزود: به نظر من ملاک موفقیت یک برنامه تلویزیونی آن است که اهدافی که از پیش برای برنامه تعریف و تبیین شده بهدرستی و کامل حاصل شود. همچنین سطح رضایتمندی و همراهی مخاطبان و میزان همراهی آنان با برنامه از ملاکهای مهم یک برنامه است که بیشک خندوانه توانست با تلاش عوامل برنامه، شخص رامبد جوان و عنایت مجموعه مدیریتی سازمان بهعنوان یک برنامه موفق مطرح شود.
وی یادآورشد: براساس آمار مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما، برنامه خندوانه پربینندهترین و موفقترین تولید رسانه ملی در سالهای گذشته بوده است اما برای من آمارهای درصدی این برنامه مهم نیست؛ زیرا برای من مهم رضایتمندی مردم و بالابردن سطح امیدبخشی و شادی جامعه است.
خوب اگه نظرسنجی نداره چطور میخوان خنداننده برتر رو تعیین کنند؟
مشترکا دو تاشون برنده میشن تا رفاقت جای رقابت رو بگیره:n09:نقل قول:
مثل اینکه دوباره ایرانی ها کاری را که خوب بلد بودنا انجام دادننقل قول:
گند زدن به مسابقه با این کارشون!!!
این یعنی 2 ماه کل ملت سرکار بود!!نقل قول:
نگارجواهریان مهمان امشب خندووانه:n20::26: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همه جا نوشته بنیامین کهنقل قول:
نقل قول:
مگه رامبد مرض داره واسه خودش حاشیه درست کنه که نگار جواهریان رو دعوت کنه ؟
البته نمیدونم تا الان با هم ازدواج کردن یا منتفی شد . ولی چتد وقتی واسه رامبد حاشیه ساز شده بود .