سلام دوستان ،وقتی با کسی دارید چت می کنید چطوری بفهمیم که اون فقط داره با شما میچته یا با دیگران هم می چته ؟
Printable View
سلام دوستان ،وقتی با کسی دارید چت می کنید چطوری بفهمیم که اون فقط داره با شما میچته یا با دیگران هم می چته ؟
با ورژن 8 و 10 امتحان کردم .همین ارور و داد.
ویندوزم هم 7.
مشكل من با ياهو اينكه همش هنگ مكنه ويندو هم سون
كسي راه حلي داره
سلام..نقل قول:
خير دوست من راهي نيست..!
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
سلام دوست من..نقل قول:
احتمال هاي زيادي مي تونه داشته باشه..! نسخه هاي ديگه رو تست كردين..؟ 11 رو تست كنيد..
منم با یاهو مشکل دارم ویندوزم هم سون هست همش هنگ میکنه 11 رو دارم
با سلام..
يه سوال داشتم....
من وقتي در پنجره یاهو پی ام میدم قادر به دیدن این پی ام در پنجره نیستم !!!
ممنون میشم اگر بتونید کمکم کنید.....
خب معلومه از سرعت تایپ و جواب دادنش به شمانقل قول:
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
سلام
یه سوالی که داشتم از شکلکهای یاهو که در این قسمت یاهو \Program Files\Yahoo!\Messenger\Media\Smileys هست حالا هر درایوی چطوری می شه استفاده کرد؟؟ بدون استفاده از هر نرم افزاری جایگزین کردن شکلکها با هم.
کسی آموزش کامل yahoo messenger 10 رو نداره؟:20:
آموزش چي..؟نقل قول:
شما سوال دارين تو تاپك مبوطه بپرسين دوستان كمكتون مي كنن..
آموزش چت کردن رو میخوام!:blush:نقل قول:
آموزش چي..؟
نقل قول:درخواست : اموزش چت كردن در ياهو مسنجرکد:http://www.google.com/search?hl=fa&source=hp&biw=&bih=&q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%DA%86%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86
در مورد چت كردن من را راهنمايي كنيدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=307969
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=234009
سلام اگه ممكنه نسخه اين برانامه اي كه براي چك چتهايي كه قبل از ما انجام شده همون كه ميگفتي خيلي خفنهبذارين تا دانلودش كنيم
ممنون
با سلام من پسورد ياهو آيدي خودمو فراموش كردم به سوالايي هم كه ازم براي ريكاوري پسورد ميپرسن هم نميتونم جواب بدم و نميخوام ايميل آدرسمو از دست بدم برام خيلي مهمه كمكم كنيد لطفا
سلام
جدیدا نمی تونم sign in بشوم چرا ؟
salam bache ha migam jadidan nemishe az tarighe yahoo.. vaghti michati ip tarafo fahmid.. vagheiyate..?
pass chi mishe fahmid..?
ba tahskur..
این مشکل از چیه ....کمک کنید..
ممنون
نسخه 10.0.0.0.1264 هست..ویندوز 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یک کمک منه نوشته های status رو هر کاری میکنم پاک نیمشه از ریجستری هم رفتم بازم پاک نشد.
کمک کنید
ممنون
چه طوری id دوستانمو تو یاهو مسنجر 9 اضافه کنم
سلام
من از اینترنت gprs ایرانسل استفاده میکنم چرا با این اینترنت هیچ وقت نمیتونم چت کنم یعنی موقعی که میرم تو چت روم و
میخام با یه نفر به صورت خصوصی چت کنم هیچ کدوم از پیغام هام برای اون شخص ارسال نمیشه و حتی با کسایی که توی لیست دوستانم هستند و قبلا اددشون کردم هم همینجوره یعنی اینکه تو یاهو مسنجر میره ولی پیغام هام برای هیچ کسی ارسال نمیشه:41::41:
سلام دوستان
من با یکی چت می کردم
حالا متن چت هامو میخوام ولی تو قسمت message archive نیست.چی کار کنم؟
با سلام
من سیستمم وب کم داره ولی میخوام از وب کم مجازی استفاده کنم واسه همین رفتم سراغ نرم افزار video 2 webcam ولی وقتی میخوام با وب کم مجازی یک فیلم نمایش بدم وب کم اصلی میاد اگه لطف کنید یک اموزش واسه این نرم افزار بذارید
سلام کسی در مورد نرم افزار یاهو سوپرا اطلاعاتی داره یا لینک دانلودش
طرز کارش و چه تقاوتی با یاهومسنجر داره
ممنون
تو ورژن های قدیمی میشد چت های یک روز رو تو به فایل نوت سیو کرد ولی تو ورژن جدید خیلی مسیج ارشیو قسمت قسمت میکنه جاییم واسه سیو نداره چجوری میشه همرو با هم سیو کرد؟
سلام دوستان منم یه سوالی دارم بی زحمت
میخواستم بدونم که چه طور میتونم ایدیمو از ایگنور لیست دیگران دربیارم امکانش هست؟
نقل قول:
باهاش صحبت کن و راضیش کن که آدم خوبی هستی!:31:
باهاش صحبت کن و راضیش کن که آدم خوبی هستی!
سلام به دوستان
متاسفانه 2روزه که به مسنجروصل نمیتونم بشم
از دو منطقه هم تلاش کردم باز وصل نشد(از دو مکان و نت مختلف)
میشه کمک کنید مشکل چی هست ؟ و چطور میشه وارد شد؟
هم با ویلرشکن هم بدونش سرعتم خوبه 256
متشکرم
مشكل سراسريه:41:نقل قول:
اشكال احتمالا از مخابراته
با چي پي ان يا مسنجر هاي ديگه (مثلا مسنجر موبايل) مي توني وصل بشي.:21:
سلام
یک روشی هست که تو رجیستری یکک مقداری رو تغییر میدادیم و میشد با اخرین یوزر و پسی که وارد مسنجر شدن وارد شد بدون اینکه یوزر و پسورد رو داشته باشی. یعنی خودش میامد و مینوشت یوزر و پس رو و شما فقط لاگین میکردی
دقیقا یادم نیست چی بود او مقدار تو رجیستری و کجا بود . دوستان کسی میدونه این رو که کجاو باید چی بنویسم تو رجیستری؟؟؟
یک همچین روشی رو هم میشه با ایمیل انجام داد؟؟؟کسی چیزی میدونه که بشه ؟؟؟
با تشکر
[بیرون انداختن افراد از چت روم
با تشکر از همه ی مطالب ولی من این کارو امتحان کردم نشد
جای این علامت "/" دقیقا کجاست؟؟
کد:http://yahoo-st.in/article191.html
---------- Post added at 05:11 AM ---------- Previous post was at 05:07 AM ----------
با سلام کاربر محترم فکر کنم اینجا به پاسختون برسیدنقل قول:
کد:http://yahoo-st.in/article150.html
نقل قول:
یعنی هیچ کس ؟؟؟؟ هیچی؟؟؟
سلام
من آی دیم وقتی میخوام لاگین شم میگه بسته شده.
نمیدونم چه اتفاقی افتاده ایا -- شده؟اصلا میشه؟
دوست عزیز میتونه دلیلش اشتباه زدن رمز باشه اگه چند بار پسورد آیدی رو اشتباه بزنید آیدی به مدت 24 ساعت بسته میشه یا اینکه بد خواهاتون [[ :11: ]] آیدی شما رو لاک کردن که در این صورت میشه آنلاکش کرد ولی کار سختیه شما یه آیدی دیگه بسازی سنگین تره :46:نقل قول:
بچه ها میشه add list طرف و دید؟ از طریق مسنجر?
نه چنین امکانی نیست :46:نقل قول:
وقتی با gprs ایرانسل وارد یاهو مسنجر میشم پی ام های من برای دیگری ارسال نمیشه تا زمانی که طرف مقابل رو ادد کنم و خیلی وقت ها ادد هم نمیشه کرد! راهی هست؟
سلام دوستان
خواهش میکنم منو تو این 2 مورد راهنمایی کنید.
1.اینه وقتی با 2 برنامه به ای دی وص میشم از یکی دیگه خارج میشه و میگه ارتباز فعلی شما به دلیل وارد شدن از یه راه دیگه قطع شد.
یه راهی بهم نشون بدید که بشه همزامن از 2 یا چند راه به ای دی وصل شد.
2.اینکه چه جوری مسیجهایی که تو ارشیوم بوده و پاک شده رو برگردونم.
خیلی به کمکتون احتیاج دارم.
موفق باشید
شما تو گوگل بنویس multi login yahoo میاد. سوال دوم رو نمیدونم.نقل قول:
قوانین :نقل قول:
23- ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها ، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد