محتویات کرگ رو باید کپی پیست کرد در پوشه ی بازی پچم باید محتویات داخلشو کپی پیست کرد در پوشه ی بازی ..درسته؟
خیلی لگ میزنه روی gtx 850m رزولوشن فول اچ دی 25داد البته برای دوستم بود و power plan هم رو high performance بود ...همچین چیزی میشه؟؟؟
Printable View
محتویات کرگ رو باید کپی پیست کرد در پوشه ی بازی پچم باید محتویات داخلشو کپی پیست کرد در پوشه ی بازی ..درسته؟
خیلی لگ میزنه روی gtx 850m رزولوشن فول اچ دی 25داد البته برای دوستم بود و power plan هم رو high performance بود ...همچین چیزی میشه؟؟؟
آره درستهنقل قول:
پچ 1.3 دان کردی یک فایل نصبی داره setup اجرا کن بعد محتویات داخلشو کپی کن تو پوشه بازی
بازی من سیو نمیشه, چیکار کنم ؟ :n27:
با کرک ریلودد که حجمش 1مگ هستش هم مشکل سیو بازیت حل نشد:n36:نقل قول:
بازی رو به ورژن 1.3 اپدیت کردم, اگه این کرک 1 مگی رو بریزم مشکلی بوحود نمیاد ؟نقل قول:
من با همین کرک ریلودد 1مگی مشکل سیو بازیم حل شدنقل قول:
پچ 1.3 با خودش یک پوشه کرک داره اونم تست کن ببین سیو میشه یا نه
اگه جواب نداد کرک ریلودد بریز
آپدیت کن بعد آخرین کرکی رو که اومده رو بزن....نقل قول:
بالاخره ماهم بازیو گرفتیم داریم نصب میکنیم تا ببینیم فاجعه یه مانی سافت چه چیزی از اب دراومده
دوستان چجوری میتونم از محیط بازی عکس بگیرم؟ نرم افزارش هست ولی کارباهاشوبلدنیستم اگه بلدید جواب بدید
زکی این بود بازی هی میگفتین اساسینس یونیتی اساسینس یونیتی
جمع کنید بساطتونو بابا
من توبازی کمترین فریمی که گرفتم 31 بوده وبالاترین 44فریم دررزولوشن 1600و900 وتنظیمات highدیگه بدون هیچ لگی وحتی توشهر بااین که جمعیتش زیاد 50فریم میگیرم وکم تر از 37نیست نبینم ازاین بازیه قشنگ بدبگینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رفتم تاصبح بازیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=امید رض;8485574]زکی این بود بازی هی میگفتین اساسینس یونیتی اساسینس یونیتی
جمع کنید بساطتونو بابا
من توبازی کمترین فریمی که گرفتم 31 بوده وبالاترین 44فریم دررزولوشن 1600و900 وتنظیمات highدیگه بدون هیچ لگی وحتی توشهر بااین که جمعیتش زیاد 50فریم میگیرم وکم تر از 37نیست نبینم ازاین بازیه قشنگ بدبگینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رفتم تاصبح بازیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یکی نیست بگه من چجوری بازی میکنم....اوووف خوش بحالتون یونیتی رفت بعد از ترم اول
راستی شما که بازی کرد امید جون روی gtx 850m 4gb چجوری میره؟؟؟؟
[QUOTE=wrath of god;8485624]والا روگرافیکه شما نمیدونم چون 128بیتیه چون رویه گرافیک اورکلاک شده و256 بیتی بنده راحت 35فریم و48میده به بالا وگاهی هم خیلی خیلی کم افت میکنه رو20فریم که اصلا رو20فریم لگ هم ندارم اونم تو بعضی از فیلماش وتوبعضی ازفیلماش 100فریم هم میگیرم:n02: وهمش چندثانیه بیشترنیست ازدوباره فریم به حالت 38و35 اینابرمیگرده درضمن اهنگ منویه بازی انقدر زیبا واحساس جنگ وقدرت به ادم میده ادم جوگیرمیشهنقل قول:
من اخر نفهمیدم این بازی مصرفش بیشترروچیه چون تو پردازنده گسترنیست بدلیل جمعیت زیاد دربازی بایدپردازنده گیرکنه نمیکنه وپردازنده 70دصد هم بیشتر پرنمیشه گاهی که رم دقیق نمیدونم چقدردرگیرمیشه ولی گرافیک رو قشنگ نمیزاره از 99درصد پایین بیاد:n02:
واقعا این مشکلاتی که دوستان گفتن ندیدم تو بازی :n02:بنظر من بازیش روون تر از اساسینس بلگ فلگ هست
بازیو بخری ظرر نمیکنی بازی به این زیبایی ارزون هم هست من 7دی وی دی شوخریدم 9تومن
حیف خوش به حالت امتحانات مدرسه داری ماکه درسمون خیلی وقته تموم شده:n30::n30::n30:
من اگه بتونم رو 1920*1080 با انتی الایسینگ fxaa روی ultra برم و shadow رو روی high بزارم عالی میشه
من باید یه ذره دستکاری توی nvidia controle panel کنم و با چیز هایی که بالا گفتم 25~30 برم عالی میشه
باید power planمم روی high performance باشه و نمای ویندوز هم روی high performance راستی امید گرافیک بازی خوب هستش؟
بازی اصلا فوق العاده به تمام اصلا حس طراوت بازیش به ادم میده خیلی توپه فکرکنم هم ادم کسل نمیشه که هیچ بدتر ادم معتادش میشهنقل قول:
گرافیک فوق العاده:n20:بازی نکنی نصف عمرت بربادرفته
عالیه بازیش:n12:
سلام دوستان بازی رو کمی دیر گرفتم و دارم شروع میکنم . ولی سوالی که از دوستان PC دار دارم شما هم واسه هر بازی که 10-15 DVD هست پول میدین یا روش های دیگه دارین ؟ خدایی دیگه موندم بازی بخرم یا نه . اخه هزینه هاش کمی ....
سلام......... عزیزه من روش داره خرید بازی هایه گرون واونم 15دی وی دی یا 10دی وی دی اونم اینه که تاموقعی که نوبرنس نباید خرید مثلا الان کالف 30تومنه 1ماه 2ماه دیگه قیمتش 10تومن میشه یا8تومن ادم بدون بازی که نمی میره که هرچی بازی اومد همون دقیقه رفت خریدنقل قول:
میزاره 3ماه بگذره قیمتا شکسته بشه اونوقت اون پول فضاییه یه بازی رو به 3تابازی میده
والا هر جا که ما رفتیم به جدید قدیمش کار نداشتن DVD 1000-1500 حساب میکردننقل قول:
اگه جدید رو dvd 1000 حساب کنه که خیلی خوبهنقل قول:
ولی قدیمی ها همون dvd 1000 حساب میشه
جدیدا 2هزار تا 1400 به فروش باید بره یا دیگه خیلی بگذره به 1000برسه
دیگه قیمتا عالیه راهی غیراز این کارنیست که هم ارزون باشه به غیراز این که یکی ازاشناها خریده باشه بخوای قرض بگیری یا مبادله بازی
اگه بخوای ازاینترنت بگیری که خدادتومن پول بابت اینترنت میره کلا اصلا پشیمون شو
سلام
من نسخه بلک باکسو نصب کردم و هر دو نسخه آپدیت رو هم نصب کردم ( 1.2 , 1.3 ) ولی موقع ورود stop working میده :/
درایور گرافیکمو اینام درسته :/
چه کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n28: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سیستمت چیه؟ دایرکس نصب هست؟اگه بلک باکسشو گرفتی ده....اد...بدجورسر.....و..س میکنه من این نسخشو برادوستم گرفته بودم
از کرک ورژن پنج یا کرک ریلودد بازی استفاده کن احتمال زیاد مشکلت حل میشهنقل قول:
اساسین یونیتی زیاد گند زده رو بعضی از نسخه ها موقع لود شدن سیو بازی هم stop workingداده که یوبی سافت گفته با اپدیت 1.4 مشکل حل میکنم:n21:
سلام با لپتاپ بازی میکنم n56jrنقل قول:
اره واقعا :/
من طبق توصیه سایت ها اول 1.2 رو نصب کردم بعد 1.3 و کرکشم ریختم کلا ارور 00000x... داد کرک 5 رو ریختم stop working داد :/ نگفته کی 1.4 منتشر میشه ؟!نقل قول:
احتمالن تا اوایل هفته آینده پچ 1.4 منتشر میشهنقل قول:
پچ 1.3 با خودش کرک داره با اون هم تست کردی؟
با کرک ریلودد هم جواب نداد:n13:
من نسخه ریلودد بازی دارمنقل قول:
ارور STOP WORKING داد من فقط پچ 1.3 ریختم (پچ 1.2 اصلن نریختم) با کرکی که باهاش بود بازی راحت اجرا شد
اره همه رو ریختم :/ هیچ کدوم جواب نداد :/نقل قول:
شما هم بلک باکس داری ؟
اگه داری یه دور بگو چی کار کردی همون کارو بکنم :/
داداش کاری ک گفتیو کردم درست شد :n19::n19:نقل قول:
دمت گرم :n12:
داداش شرمنده وقتتو میگیرمنقل قول:
شمام وقتی میری تو بازی اسمت skidrow ؟!
اگه هست میتونی سیوتو بفرستی برام ؟
من قبل از اینکه که اپدیت بریزمو stop working بده 7 نفر رو assassinate کرده بودم :n29:
نقل قول:
دوست عزیز میشه بگین روی چ تنظیماتی بازی ac unity رو احرا کردین چون منم asus n550jk دارم واین لپ تاپ خیلی شبیه asus n56jr شماست
دوستان برا فعال کردن MFAA باید پتچ 1.3 رو ریخت؟
سلام
خوب بازیه اساسینس یونیتی روتموم کردم به طور ناباورانه ای مراحل اصلیه بازی کلا 23درصد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وتوکل مراحل بازی اصلا وهیچ خبری ازیارکمکی نبود خودت باید به تنهایی میجنگیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا هیچکی ساپورتت نمیکرد که کلی تریلرها ادمو سرکارگذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درضمن اینجوری که نیگاه کردم تمپلرهایی که تونسخه کنسول هست بانسخه pc فرق داره چون توتریلرهایه تست بازی باکنسول میخواستن یه تمپلرهایه دیگروبکشن ویارکمکی هم داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خداروشکرکلی مراحل فرعی مونده که کلی ادمو سرگرم میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراحل بازی به صورت فجیحی سخت بودن که باعث شد بادادو بیداد و100دفعه تکرار یه مرحله تمومشون کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه به نسخه قبلی مثل اساسینس رولیشن یادتون باشه اول برا داشتن یار یه مرحله اصلی توبازی داشت. وبعداز فهموندن قضیه به مراحل فرعی ختم میشد. که تواین بازی اصلا تویه هیچ یک از مرحله اصلیش هیچ علائم وخبری از یارنبو.البته تویه مرحله فرعی فعلا یکی مثل شخصیت اصلیه بازی به مردم کمک میکنه وتمپلرمیکشه که باید کمک وساپورتش کنم فعلا نرفتم مرحلشو که فکرکنم این یه یارباشه حالا که دیگه همه مراحل اصلی تموم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مرحله فرعی از گزینه co-op درون بازی هست
کارت گرافیک شما باید بتونه پشتیبانی کنه که فقط 5 کارت گرافیک اخر جی فورس از ایت تکنولوژی جدید پشتیبانی میکنننقل قول:
سلام روی medنقل قول:
روی high که میزاشتم یه خورده لگ داشت میخواستم روون باشه روی med گذاشتم :n01:
دوستان لینک آپدیت های بازی برای ریلودد و کسی داره بذاره؟
گرافیکم ۹۷۰ هست فقط دو گرافیک هم ساپورت میکنه ۹۷۰ و۹۸۰نقل قول:
آقا میشه لینک مستقیم نسخه ریلودد رو واسه دانلود بزارید؟هر سایتی که میرم برداشتنش.
رفقا بعد از آپدیت 1.2 و 1.3 بازی برای من اجرا میشه ولی وقتی میزنم روی continue یکم که از لود مرحله میگذره از بازی میپره بیرون و کلوز میده ، کسی راه حل و می دونه؟ 6% رفته بودم جلو :(
نقل قول:
یکی از باگ های مسخره اساسین یونیتی همینه
برای سیو منم همین مشکل پیش اومده موقع لود سیوم stop working میده
باید منتظر پچ 1.4 باشی برای رفع این مشکل
دوستان بازی من پس از ریختن پچ 1.3 سر Sequence 2 Memory 1 گیر میکنه, بازی سر لودینگ کرش میکنه. راه حلی برای این مشکل وجود داره ؟
سلام کسی کرک انلاین بازی کردن این بازیوداره
واقعا ادم حسرت چندنفربازی کردنوداره:n27::n28::n28::n28:
دوستان لینک پچ 4 ام بازی رو داره!؟
ممنون میشم بدید...حتی اگه مستقیم نباشه....