سلام ، دوستان لطفا کمکم کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام ، دوستان لطفا کمکم کنین:
سلام دوستان.
راستش من یکم در مورد تاثیر سوابق تحصیلی برای کنکور 94 گیج شدم. امروز مدرسه بودم معاون مدرسه مون گفتن تاثیرش درس به درس هست و به معدل کتبی ربطی نداره. فقط نمره های هر درس تاثیر داره.
اما بعضی از دوستام میگفتن که فقط معدل کتبی تاثیر داره.
حالا بالاخره معدل کتبی تاثیر داره یا نمره های تک تک درس های نهایی ؟؟
این پست دارای اطلاعات اشتباه است => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال 93 اینطوری بود:نقل قول:
سوابق تحصیلی، نمره امتحانات خرداد (شهریور) سال سوم تاثیر میذاره
تاثیرش درس به درسه هست ... برای ما 25% و به طور مستقیم بود:
تاثیر معدل در کنکور 93 اینجوری محاسبه میشه که درصدای کنکورمون رو از 75 درصد حساب میکنن و معدل کتبی سال سوم رو از 25 حساب می کنند بعد با هم جمع می کنند.
مثلا اگه سر کنکور شما ریاضی رو 100% میزدی در زمان انتخاب رشته 75% حساب میشه و اون 25% دیگه بستگی به نمرت داره
مثلا اگه 8 گرفتی سر خرداد سال سوم درصد ریاضیتون میشه=> 75% + 10% = 85%
محتوای مخفی: توضیح بیشتر
پاک شود ، کسی جوابمو نداد ؛
تاثیرش درس به درسهنقل قول:
سلام دوستان.
من از رشته ریاضی به انسانی تغییر رشته دادم و باید چهارم انسانی رو درس هاشو قبول شم.
با توجه به شاغل بودنم و یک سری شرایط دیگه تصمیم گرفتم پیام نور مشهد کارشناسی مدیریت جهانگردی بخونم.میخواستم راهنمایی کنید که قبولی در این رشته و دانشگاه چطور هست؟ سخت یا آسون؟
و اینکه چه کتاب ها و درس هایی رو بخونم مفیدترند؟؟؟
سپاسگذار
سال 83 بمدت 2 سال وقت داشتم که برای کنکور درس بخونم.
هدفم پزشکی بودو همون روز اول رو یه کاغذ بزرگ نوشتم "پزشکی" و زدم جلوی میزی که هر روز روش مطالعه میکردم.
اون دوران کتب آموزشی بسیار بسیار کم بود ( شایدم بتونیم بگیم نایاب بود)
شروع کردم به خوندن از روزی 5 ساعت شروع شد تا رسید به روزی 11 ساعت و خواب و خوراک ازم صلب شد.
تقریبا" کل شب رو بیدار میموندم و در ایامی که مدرسه نداشتم حداکثر 5 6 ساعت میخوابیدم تا جبران خواب اون هفته باشه.
5 ماه گدشت و من به این نتیجه رسیدم که کتب درسی اصلا" توضیحات جامعی ندارند و فقط سر فصل معرفی شده.
در میان کتب فارسی هم چیز ارزشمندی بجز کتب انتشارات دانشگاه تهران پیدا نکردم. ( بافتدشناسی چاپ 1379)
ببسختی تونستم چندین کتاب انگلیسی درمورد زیست و شیمی پیدا کنم. ( 5 کتاب بودن در کل , یکیشون biology volume 1 نوشته neil campbell بود)
با بدست اوردن کتب جدید انگیزم چند برابر شد حتی در خواب هم زیسن و شیمی میدیدم. (!)
بعد دوسال از نظر خودم یک زیست شناس قهار بودم کمتر موضوعی در زیست مونده بود که من دربارش اطلاع دقیق نداشته باشم. ( همین طور شیمی و درس های محاسباتی)
درس خواندن از من جانوری ساخته بود که 24 ساعت روز ( به غیر از ایام مدرسه) در اتاقم در حال مطالعه بودم.
کم کم اینترنت در ایران عمومی شد و من هم از این تکنولوژی ناب کمال استفاده رو بردم و با اینترنت به قول بعضیا ذغالی (dial up) شروع به خواندن موضوعات جدید کردم.
من که دو سال پیش جوانی قبراق و با نشاط بودم تبدیل شده بودم به خوره کتاب و کتاب از غذا و خواب برام واجب تر بود! همون سال هم عینکی شدم الان که فکر میکنم میبنم که ارزشش رو داشت.
همه فامیل من رو خرخون صدا میزدند و میگفتن افسرده ای و ...
موقع کنکور شد قرار رو بر این گذاشته بودم که مطالعه رو کم و استراحت رو افزایش بدم که همین طور شد.
اوایل تیر ماه کنکور دادم و شهرور نتایج اعلام شدند.
اون شور و شوق دو سال پیش رو نداشتم میدونستم که حتما" قبول میشم و همون طور هم شد.
از اون سال تا حالا داریم رشته پزشکی می خونیم و کم کم دارم فارغ التحصیل میشم.
حالا هدف جدید دیگری دارم (تخصص روانپزشکی) دوباره مثل اون سال رو کاغذ نوشتمش و ...
چند توصیه و نصیحت از من به شما:
1- خارج از کتاب مطالعه کنید , مثلا" کتاب زیست در مورد لیپید ها توضیح داده شما یه مرحله بیشتر پا بزارید و در مورد کارایی, نوع و خصوصیات اطلاعات دقیق تری کسب کنید.
راز موفقیت من در این بود که مرز های کتاب رو شکسته بودم و معیار من کتاب درسی نبود بلکه کتاب های مطرح زیست شناسی بین الملی بود. ( همون کتبی که با زحمت بدستشون اوردم)
وقتی در مرز و محدودیت کتاب درسی و کمک آموزش درس میخونید یعنی نصف ماجرا برای شما روشن و نصف دیگش نامفهومه و این یعنی اشتباه محض , شما برای اینکه زیست ( یا هر درس دیگه ای) رو 80% به بالا بزنید باید کاملا" درش حرفه ای باشید اینطور نباشه فقط در مورد موضوعاتی که در کتب درسی اومده اطلاع داشته باشید خیر.
مانند یک مکانیک خوب از زیرو بم ماشین ( زیست) حالیتون باشه و تست رو که دیدین گزینه درست بدون درگیری مغز مشخص بشه مثل رنگ ها که با یه نگاه قرمز رو از آبی تمیز میدین.
2- یک توصیه اکید دارم که حتما" خوندن شیمی رو زود تر از زیست شروع و حداقل چند فصل از زیست جلوتر باشید در غیر این صورت در بخش هایی از زیست گیر میکنید چون کارتون لنگ شیمی و فرمولاش میمونه.
3- علاوه بر مرز های کتاب که باید شکسته بشه باید از مرز های زبان هم عبور کنید و مطالعتون در سطح زبان فارسی محدود نکنید, از فروم های خارجی کمک بگیرید اگر سوالی دارید همونجا مطرح کنید خیلی زود جواب میگیرد همچنین test bank هایی که بعضی سایت گذاشتن رو دانلود و حل کنید. ( این یک راه کار عالیه و یک برگ برنده محسوب میشه)
4- کمتر از 8 ساعت درس خوندن یعنی اینکه اصلا" هیچی نخوندی , 4 ساعت اول تازه مغزت گرم میشه! 4 ساعت هم میری در عمق موضوع و هر چقدر بیشتر بخونی بیشتر برات تثبیت و ذخیره میشه. ( روزی 11 ساعت غیر ممکن نیست درسته 2 ساعت اولش خستتون میکنه ولی هر چقدر که مطالعه عمیق تر میشه مغز به همون اندازه تشنه تر میشه) توصیه من به شما روزی حداقل 8 ساعت درس خوندنه هر چند مثل من عمل نکنید و به خواب و استراحت هم بپردازید.
5- از قرص و کافئین و این جور چیزا دوری کنید باور کنید نتنها موثر نیستند بلکه بسیار هم مضرند , ریتالینی که به قرص شب امتحان معروفه نتیجه ی کاملا" عکس میده. ( اونهایی که مصرف کردن میدونن چی میگم)
6- مثل نماز که نیت میکنید برای کنکور هم نیت کنید , هدفتون مشخص باشه درست مثل من هدفتون رو بنویسید و در جایی بزارید که هر روز در معرض دیدتون باشه, برنامه ریزی دقیق کلیه ساعت های هفته بسیار مهمـ ,یادتون نره که مهمانی و .. تعطیل است. با شعار درس درس تا خوشبختی پیش برید و مطمئن باشید که به هدفتان میرسید.
این بود سرگذشت و توصیه های من , امیدوارم مورد استفاده ( شما ) پزشکان آینده قرار بگیره.
همگی موفق باشید ...
سلام دوستان
راستش من هفت ترمه دارم دانشگاه رو تموم ميكنم با معدل 18
واسه ارشد يه جزوه هم نخوندم
هيچي هم نخواهم خوند! چون مشغول هستم ( چند شغله! ) و اصلا وقتي نيست
پس اينكه فلان كتاب رو بخون و فلان تست رو كار كن رو لطفا بهم نگيد ...
سوالم اينه
من با اين معدل اگه برگه رو سفيد سفيد بدم و هيچ تستي نزنم
هيچ شانسي ندارم درسته؟!
چون ميخوام فقط بابت همين سوال اطمينان حاصل كنم تا اگه هيچ شانسي نيست
تمام تست ها رو بزنم:n02:
چون به هر حال كه قبول نميشم! پس تست ها رو بزنم فوقش اينه كه هر درسي رو منفي 100 ميگيرم !!!
سال پيشم شركت كردم كنكور ارشد رو ...
با اينكه منفي نزده بودم رتبه ام شد 29 هزار
با معدل 17 شركت كردم
ولي هيچ جا حتي پيام نور و غير انتفاعي هم قبول نشدم ...
پس معلوم ميشه سفيد بدم هم هيچ جا قبول نخواهم شد؟
ثبت نام در هر کنکور سراسری بدون توجه به دیپلم انجام میشه.همونطور که ریاضیا میتونن تجربی بدن ما هم اینجوری که میگن میتونیم.حالا سوال من اینه که آیا اگه دانشگاه سراسری رشته ای تی قبول شم دانشگاه موردنظر قبول میکنه منو با دیپلم تجربی؟
نقل قول:
متاسفانه اشتباهه.
اینجور نیست که کنکور از 75 حساب بشه و معدل هم از 25 بعدش باهم جمع بشن و درصد رو در اون درس تشکیل بدن.
با اون درصد توی کنکور یه نمره تراز محاسبه میشه و با نمره امتحان نهایی هم یه نمره تراز دیگه. بعدا ازشون میانگین وزنی میگیرن و ترازنهایی در اون درس رو تشکیل میده.
تراز ها هم طوری هست که نمیشه گفت اگر کسی از 20 نمره، 10 گرفته باشه، از اون 25% تاثیر سوابق 12.5 درصدشو میدن بهش. در درس های عمومی مثل دینی و ادبیات اگه نمره نهایی شما 10 باشه، نمره ترازی که برای تاثیر سوابق شما در نظر گرفته میشه شاید یک سوم تراز کسی که 20 گرفته هم نباشه.
سلام بر همگى
من يه راهنمايى واسه ارشد ميخواستم.
من ليسانس رياضى هستم و ميخوام رشته انفورماتيك پزشكى كه ارديبهشت برگزار ميشه شركت كنم.اما بين مهمدسى پزشكى و انفورماتيك موندم كدومو شركت كنم.البته ميدونم ميشه هر دو تاشو امتحان داد اما چون فقط ٣ ماه حدودا وقت دارم به نظرتون چطورى شروع كنم و آيا اميدى هست با اين فرصت اندك اصلا قبول شد؟چون كتاباى منبعش حدود ٢٠ تا كتابه وقت كم ميارم .به نظرتون امسال شركت كنم يا نه؟
اگه ميدونين جزوه هاى خوبو كجا ميشه دانلود كرد خواهشا كمكم كنيد و بهم لينك بديد تا اگه شركت كردم لااقل يه چيزايى خونده باشم.
ممنون از دوستايى كه محبت مى كنن و كمك مى كنند.
دوستان برای ثبت نام آزمون های نجش باید از همین سایت ثبت نام کرد؟
بعد چطوری باید کارت اعتباری رو خرید؟
بله همین سایت هست!نقل قول:
دفترچه راهنما هم حتما بخونید:کد:http://92.242.195.129/TaavoniSaleCard93Pishdaneshgahi/
کد:http://www.sanjeshserv.ir/fullstory.aspx?id=4176
پيش دانشگاهی - یک مرحله آزمون مرحلهای - چهار نوبت آزمون جامع- سال ۱۳۹۳
منظور از جمله ـی بالا یعنی آزمون جامع دیگه درسته؟بعد تقریبا مبلغ 4 آزمون چقدر میشه تقریبی؟
دوست عزیز. اگر آدرس پایین رو میدید :نقل قول:
فقط یک مرحله از آزمون های مرحله مونده. مرحله 6 / که مهلت ثبت نام تا 23 بهمن ادامه داره. و 4 آزمون جامع .کد:http://www.sanjeshserv.ir/fullstory.aspx?id=4172
شما اگر میخواید هم تو آخری آزمون مرحله ای یعنی همین مرحله 6 و 4 آزمون جامع رو ثبت نام کنید . مبلغ ثبت نام 72 تومن میشه.
و اگر فقط 4 آزمون جامع میخواید ثبت نام کنید مبلغ 56 تومن هست!
راستش منم تصمیم دارم فقط تو 4 آزمون جامع شرکت کنم.
اطلاعات بیشتر مبلغ ثبت نام تو آدرس بالا که معرفی کردم هست.
فقط یه نکته دیگه اینکه اگر میخواید تو آزمون مرحله 6 شرکت نکنید و فقط تو 4 آزمون جامع شرکت کنید باید هنگام خرید کارت تو آدرس پایین :
آزمون مرحله رو انتخاب نکنید ! و فقط آزمون های جامع رو انتخاب کنید و بعد تایید و ادامه.کد:http://92.242.195.129/TaavoniSaleCard93Pishdaneshgahi/ChooseType.aspx
موفق باشید:n12:
سلام دوستان
راستش من هفت ترمه دارم دانشگاه رو تموم ميكنم با معدل 18
واسه ارشد يه جزوه هم نخوندم
هيچي هم نخواهم خوند! چون مشغول هستم ( چند شغله! ) و اصلا وقتي نيست
پس اينكه فلان كتاب رو بخون و فلان تست رو كار كن رو لطفا بهم نگيد ...
سوالم اينه
من با اين معدل اگه برگه رو سفيد سفيد بدم و هيچ تستي نزنم
هيچ شانسي ندارم درسته؟!
چون ميخوام فقط بابت همين سوال اطمينان حاصل كنم تا اگه هيچ شانسي نيست
تمام تست ها رو بزنم:n02:
چون به هر حال كه قبول نميشم! پس تست ها رو بزنم فوقش اينه كه هر درسي رو منفي 100 ميگيرم !!!
سال پيشم شركت كردم كنكور ارشد رو ...
با اينكه منفي نزده بودم رتبه ام شد 29 هزار
با معدل 17 شركت كردم
ولي هيچ جا حتي پيام نور و غير انتفاعي هم قبول نشدم ...
پس معلوم ميشه سفيد بدم هم هيچ جا قبول نخواهم شد؟
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تاريخ ثبتنام و هم چنين شرايط و ضوابط شركت در آزمون سراسري سال 1394
1393/11/07
کد:http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=1946
اميدوارم واسه من که يه ديپلم جديد گرفتم تا قانون مسخره تاثير سوابق کمرنگ بشه مشکلي پيش نياد و بامبول جديد در نيارن
تو اين چندين سالي که روياي پزشکى رو در سر ميپروروندم خيلى اذيتمون کردن اين جماعت، نظام آموزش پرورش هدفش يه چيزه سنجش يه چيزه ديگه جفتشون به معناي واقعي گند زدن
کسايي که معدلشون پايينه خوب زور خودشون رو بزنن مثل پارسال من اميد بيخود نداشته باشن که انتظار رتبه 3 هزار داشتم شد 35 هزار! تاثيرش خيلي بيشتر از 25% ه ، تازه اگه بدونين تو محاسبه تراز ها چه گندى زدن که باورتون نميشه، از اون ور حداکثر و حداقل تراز تو معدل و کنکور متفاوته!
آقايون طراح هم که حسابى عقده هارو خالي ميکنن! تو تجربى درس زيست که بيشتر با قيود بازى ميکنن و سليقه و ديدگاه شخصى شون رو به کار ميبندن و درسايي مثل شيمى هم مخصوصا تو رشته رياضى همه چى داره داره بجز شيمي! سوالات به قدرى گنده که بعدا هر دبيرى پاسخ هاى متفاوتى بيرون ميده واسه شون، فقط ميتونم بگم گند زدن به همه چيز ،
دوستان کنکورى اسير تبليغات و حاشيه سازي سوداگران کنکورى نشين درست و حسابى منابع قوي بخونين تا هر چه زودتر ازش خلاص شين.
کسی جوابمو نداد ، پاک شود ؛
قهر ميکنى چرا:دى؟نقل قول:
ببىن چون ديپلمت رياضيه اگه تو بعضى درسا مثل فيزيک و شيمى و اينا خيلى قوى هستى ميتونى بياي تجربى ولى ريسکش بالاس ديگه چون اگه زيستت صفر باشه و بخواى از الان شروع کنى نتيجه جالبى نميگيرى چون زيست تقريبا تو همه زير گروه ها ضريبش بالاس و ملت خيلي ميخونن، تازه تو تجربى هم تقريبا تقريبا با همون رياضى طرفى فقط زيستت آزاده که اونم داستانشو گفتم
ولى تو انسانى چون معدل کمتر تاثير داره ميتونى با تلاش زياد نتيجه بگيرى فقط بدون درساى انسانى هم سختى هاى خودشو داره آسون نيست رتبه آوردن!
در کل پيشنهاد من انسانيه
سلام دوستان.
دفترچه راهنمای ثبت نام رو امروز میزارن ؟
سلام ، من الان دانشجوی پیام نور هستم ، اما میخوام اگه کنکوردر دانشگاه (روزانه دولتی) قبول شدم ، جدید ثبت نام کنم ، واسه این کار کدوم کد سربازی رو باید انتخاب کنم؟ (آیا کد 15 رو باید انتخاب کنم؟) (متولد تیر 74 هستم ، امسال مدرک پیش دانشگاهی گرفتم)نقل قول:
(من تاحالا از حق انصراف استفاده نکردم) ( اما هنگام ثبت نام برای پیام نور برای من معافیت تحصیلی صادر شد ، حالا با توجه به بند تذکرات مهم شماره 3 جریانش چیه ؟! من هنوز ادامه ندادم فقط چند تا واحد از پیام نور پاس کردم و خواهم کرد (خرداد ماه)
اما بعدا اگه جای خوب قبول شدم میخوام انصراف بدم ، واسه اینکار آیا نیازی به پر کردن فرم شماره 2 ، 3 و 4 (ص 45 و 46 دفترچه) دارم ؟! (دانشجوی پیام نور هستم هم اکنون) (بعدا میخوام انصراف بدم)
باتشکر ؛
دوستان این فرم 2 دقیقا جریانش چیه ؟ راهنما بد گفته اصلا معلوم نیست منظورش چیه . هی نظام جدید قدیم کرده .
من دانش آموز پیش دانشگاهیم و اولین سال کنکورمه(و ایشالا آخرین !)
دوستان من یه دو تا سوال داشتم جواب بدید خیلی ممنون می شم.
این دانشگاه های غیر انتفاعی شهریه شون چه قده؟ ثابت و ...
تو گوگل هم کلی گشتم هر جا یچیز نوشته اصلا گیج کنندس.
بعد شنیدم دانشگاه غیر انتفاعی علم و فرهنگ تهران از همشون بهتره.درسته؟
تفکیک جنسیتی و از این مضخرفات نیست که؟؟:n02:(این از همشون مهمتره:n02:)
دوستان فرق آزمون های جامع سنجش با آزمون مرحله ای + آزمون جامع چیه؟میشه بگید ممنون
2-الان برای ثبت نام کنکور باید کجا بریم این لینکی که گذاشتید راهنماش هس که؟
سلام به همگی
نخیر شما مشمول این قانون نمیشی و باید کد 3 که معافیت مدت دار تحصیلی دارین رو انتخاب کنین ، این قانون برای دانشجویان روزانه ـسنقل قول:
اگه صفحه ی 5 بالای صفحه بند (هــ) مطالعه کنین متوجه میشین که دانشجویان پیام نور نیازی به انصراف نخواهند داشت.
فرم دو یه چیز بیخود و بی استفاده ایهنقل قول:
من تقریبا 5 سال ایناس دارم ثبتنام و دنبال میکنم هم دانش آموز بودم هم دانشجو ولی هیچوقت پر نکردم کسی رو هم ندیدم که پر کنه! دانشگاه هم همچین چیزی از شما نمیخواد!
تقریبا یجور محکم کاری برای جلوگیری از اشتباه در ثبتنامِ، در کل منظورش اینه شما اینو پر کن بعد ببر تایید کنن تا مطمئن بشی درست وارد شده در حالی که با راهنمای های دفترچه راحت میشه ثبتنام کرد بدون اشتباه.
اگه امسال کنکور میدین باید تا بعد کنکور صبر کنین شرایط جدید تو دفترچه انتخاب رشته میاد از الان چیزی معلوم نیستنقل قول:
برای امسال تقریبا اینه:
نقل قول:
شهریه ثابت دانشگاههای غیردولتی و غیر انتفاعی در علوم انسانی 3 میلیون و 250 هزار ریال در فنی و مهندسی 4 میلیون و 125 هزار ریال و سایر گروههای آموزشی 3 میلیون و 500 هزار ریال است.
همچنین شهریه ثابت موسسات آموزش عالی غیردولتی و غیر انتفاعی برای علوم انسانی 3 میلیون و 125 هزار ریال، فنی و مهندسی 3 میلیون و 937 هزار و 500 ریال و سایر گروههای آموزشی 3 میلیون و 375 هزار ریال است.
آزمون جامع سنجش فقط جامع امتحان میدین ولی جامع + مرحله ای هم جامع رو امتحان میدین(ثبتنام میکنین) هم مرحله ای، برای ثبتنام هم امروز بعد از ساعت 18 به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.نقل قول:
با سلام ، ممنون از جوابتون ، من حدود نیم ساعت پیش ثبت نام کردم و کد نظام وظیفه رو 3 زدم ، آره معافیت موقت تحصیلی دارم تا سال 1398 - اما یه سوال:نقل قول:
دیپلم من ریاضی فیزیک هست اما (میخوام از تجربی کنکور بدم) وقتی گروه آزمایشی علوم تجربی رو انتخاب کردم پایینش با قرمز نوشته :
"اگر عنوان دیپلم و گروه آزمایشی خود را صحیح وارد نکرده اید میتوانید اطلاعات خود را ویرایش نمایید"
یعنی چی ؟
راستی سهمیه هم مناطق زدم ، از طرفی چپ دست هستم ، اما (گزینه چپ دست هستم رو نزدم ، چون روی صندلی راست دست راحت ترم) مشکلی که نیست ؟
سپاس ؛
یه سوال این 4 آزمون جامع سنجش هر کدومش جداست و بهم ربطی نداره دیگه درسته؟
سلام.نقل قول:
بله هر کدومش جداست و باید در 4 مرحله آزمون بدید. :n01:
پس یعنی مشکلی نداره که فقط در 2 تای آخر شرکت کرد دیگه؟
دوستان برای خرید سریال اعتباری راهنمایی می خواستم.
من الان می خوام ریاضی و زبان رو امتحان بدم.
یعنی باید 2 تا از این 15 هزار تومنی ها بخرم؟2 تا 12 رقمی؟
جدا نیست که؟
چون تو سایت سنجش برای خرید دو تا گزینه داره:
سريال ثبت نام ازمون سراسري 94
سريال علاقه مندي به پيام نور و غيرانتفاعي ازمون سراسري 94
من باید دو تا سریال اعتباری از طریق گزینه اول تهیه کنم درسته؟
نه مشکلی نیست. :n39:نقل قول:
سلام. دوست عزیز تو دفترچه راهنما کامل توضیح داده :نقل قول:
همون طور که گفته به ازای هر گروه آزمایشی به عنوان مثال شما ریاضی هستید اگر تو زبان هم میخواید شرکت کنید باید 15هزار تومان دیگه هم پرداخت کنید.
سلامنقل قول:
مشکلى نداره فقط هشدار داده که سهوا اشتباه نکرده باشين
نه مشکلى پيش نمياد صندلى رو فقط عوض ميکنن.
بله شما بايد دو کارت از گذينه ى اول تهيه کنيدنقل قول:
دوستان یه سوالی برام پیش اومده. منظور از علاقه مندی به شرکت در گزینش رشته های دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیر دولتی - غیرانتفاعی چیه ؟
که اگر اینم انتخاب کنیم باید 8تومن هم برای این پرداخت کنیم.
اگر این قسمت یعنی بند 46 تقاضانامه رو انتخاب نکنم بهتره یا به نظر شما انتخاب کنم ؟ یعنی اگر انتخاب نکنم کلا بعد آزمون سراسری نمیتونم تو پیام نور و غیر دولتی قبول بشم ؟
اگه اینو بگیری موقع انتخاب رشته میتونی دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی رو هم بزنی...نقل قول:
موقع انتخاب رشته هم میشه اینو خرید!
دوستان من رشتم انسانی هست به نظرتون از سوم چه درسایی رو زودتر تموم کنم بهتره؟چون فک نکنم وقت بشه همش رو تموم کنم؟البته تا قبل عید منظرم هس؟
برای همه مینویسه. اگر دیپلم ریاضی بخواد تجربی شرکت کنه این اخطار رو میده بهش که ح واسش به گروه آزمایشی که انتخاب کرده باشه. بعدا قراره یه اس ام اس هم با همین عنوان برات ارسال کنه.نقل قول:
این کد هاصرفا برای تهیه آمار داوطلبان هستن هیچکدوم هیچ اهمیتی ندارن هرکدی که دلتون میخواد بزنین.نقل قول:
دوستان امسال فکر کنم معدل کتبی تاثیرش 25 درصد قطعی است(چه مثبت چه منفی)
درج شده در پیک سنجش امروز
این فکر کنم بزرگترین تغییر در کنکور امسال نسبت به پارسال هست
پارسال فقط مثبت اعمال می شد