بدون کوچکترین لگ رو حداکثر گرافیک رو تلویزیون 42 اینچ اچ دی آوردمش...در یک کلام feel the game
Printable View
بدون کوچکترین لگ رو حداکثر گرافیک رو تلویزیون 42 اینچ اچ دی آوردمش...در یک کلام feel the game
بازیش برای xbox 360 خیلی تو منو کنده ولی و بازی خیلی خوبه!! چرا؟؟!:n27:
سلام
من دمو رو دانلود کردم
روی آیکون بازی که play رو میزنم هیچ اتفاق خاصی نمی افته و بازی اصلا اجزا نمیشه. فایل fifaconfig هم اصلا اجرا نمیشه:n13:
مشکل از کجاست؟
(کارت من DX 10) هستش. یعنی به خاطر همین بازی اجرا نمیشه کلا؟
راه حلی نیست واسه اجراش؟
:n16:
تو بازیهای فیفا وقتی گل میزدی اون حس گل زدن رو بهت القا نمیکرد ولی تو این نسخه واقعا وقتی گل میزنی به وجد میای...مخصوصا صحنه بعد اهسته گل و خوشحالی بازیکن رو که نشون میده دیگه مو نمیزنه با فوتبالی که تو تلویزیون نگاه میکنیم...چمن حرف نداره و با تکلهای محکم جای تکل روش میمونه...درگیری بازیکنا واقعا خوب هستش...جو استادیوم عالیه...فک نکنم پیس امسالم بتونه از پس فیفا بر بیاد هرچند امیدوارم این حرفمو آخر سر پس بگیرم چون نمیتونم علاقه قلبی خودم به پیس رو انکار کنم
تازه بین بازی اگر توپ خیلی مسخره بره اوت صحنه گلو نشون میده!! :n01:
چیزی که خیلی بهم حال داد سانترهای قشنگ و مواج و کات دار هستش که تو سری های قبل بسیار خشک بود...
دوستان من تو اورجین بازی رو نصب کردم ولی موقع پلی کردن این اررور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه طرفدار فیفا هستم ، نسبت به فیفا های قبلی فیفا 14 که اصلا به من نچسبید
نشد نیم ساعت متوالی بازی کنم و اعصابم خورد نشه ( با CPU بازی میکنم ) کلا غیر از ریباند و سانتر هیچ روش درست و حسابی برای گل زدن نبود ( گاهی هم پاس های چیپ عمقی )
دوستانی که دمو رو گرفتن گیم پلی چطوره؟با پاسکاری میشه گل زد؟
این ویدیو رو ببین :نقل قول:
مرسی ولی جواب نداد این روش هم. البته اون آپدیت اول مربوط به ویندوز 8 بود که به درد من نمیخورد (ویندوز 7 دارم من)نقل قول:
GeForce GT 330M ، Dx11 رو پشتیبانی میکنه اصلا ؟!
آقا یه -- تولز برای xbox نمیاد که زمان بازی بیشتر بشه تا دست گرم میشه سوت میزنه برین خونهاتون!:n02:
دقت کردید وقت فقط بای ک بازیکن خیلی زیاد میدوید \س چند ثانیه وایستاده و نفس نفس میزنه بعد بلند میشه:n28:
نقد خیلی خیلی مختصر من در مورد دموی فیفا 15 نسخه XBOX360
در یک می تونم بگم فیفا همیشه نسخه جدیدش بهترین نسخه میشه این بار واقعا عالی هست حرکات بدن بازیکنان نحوه پاسکاری ها خیلی خوب و منطقی هست جزو اون فوتبال های خوراک کل کل و مقابل هم یا ورسوس مود هستش هر کسی می تونه با کمی تمرین لم بازی رو بدست بیاره خیلی ساده و روان شده گیم پلی بازی... متاسفانه زیبایی های بازی در پس گرافیک نه چندان خوبی که برای نسخه ایکس باکس 360 ارائه شده کمرنگ شده... خوش به حال کسانی که فیفا 15 رو روی کنسولای نکست جنریشن قراره تجربه کنن.
گیم پلی فیفا 15 به طور کامل می تونه هر فوتبال گیمری رو راضی کنه شاید در نگاه اول کمی ارتباط برقرار کردن باهاش سخت باشه ولی وقتی چند بازی رو انجام می دید می بینید که بازی چقدر جذاب و پر هیجان هست توصیه من به گیمرهایی که خیلی وقته فیفا بازی نکرذن اینه که بازی چند بازی رو در دیفیکالتی Semi Pro بازی کنن و بعد چند بازی پروفشنال خواهید دید که از بازی کردش سیر نمی شید.
در کل فیفا جون راضیم ازت:n11:
فقط Ultimate team حال داد!! خیلی جالب بوود!! :n19:
تصاویری از دمو با کیفیت 4K منتشر شد
شدید نیازه بازی عالی شده بنظر من:n02:نقل قول:
چه کار اعصاب ندارم هی 1 گل میخورم میخوام گل بزنم میگه برین خونهاتون! :n02:
خودمونیمو بازی خیلی بهتر شده فقط یه ادیتور بیاد بتونیم تایم و تنظیماتشو عوض کنیم عالی میشد:n10::n09:نقل قول:
رفع مشکل Time برای PC!!
medifire:
Adrive:کد:http://www.mediafire.com/download/gpkenic85t3c083/FIFA__15_PC_Demo_Quick_Setting_1.0_Build_11_09_2014.exe
Zippyshare:کد:http://www.adrive.com/public/3M2aXk/FIFA%20_15_PC_Demo_Quick_Setting_1.0_Build_11_09_2014.exe
FirDrive:کد:http://www19.zippyshare.com/v/39572640/file.html
کد:https://www.firedrive.com/file/6A4A9DE16E6BCF65
برید حال کنید!!:n19:
پسر عجب بازی باحالی شده. این لاینس کردن لیگ جزیره و استفاده از آرم و داورا و ... واقعا بازی رو جذاب کرده.
انیمیشن و نحوه بازی و استایل بازیکنا با حالت واقعیشون مو نمیزنه. دم EA گرم :n06:
آقا سلام
من یه مشکله جدی دارم
خواهشا کمک کنید دوستان
من با کیبورد بازی میکنمو هرکاری میکنم نمیتونم شوت اینارو روو کیبرد درست کنم . تنظیماتشو میکنما ولی سیو نمیشه . خواهشا اگه کسی فایله تنظیماتو داره برام درست کنه بفرسته یا بگه چیکار کنم تا سیو شه. خیلی ممنونم بچه ها
سلام
من بازی رو اجرا کردم ولی وسط بازی گیر میکنه از بازی میاد بیرون مشکل چیه؟؟؟؟؟
سلام
دوستان من بازی رو اکسترکت کردم ولی اریجین بالا نمیاره
چیکار کنم
دوستان امیدی هست هکی ارائه بشه که با DirectX10 هم بشه بازی رو اجرا کرد ؟! :n13:
عرض سلام؛
دوستان این ارور موقع اجرای دمو ناشی از چی هست؟
بستهی Netframework Repair Tool رو هم دانلود کردم، ولی نتونست ایرادی پیدا کنه!
بازی رو کاملا بازی کردم و از اینکه بهترین شبیه ساز فوتبال تا به این زمان هست شکی نیست ولی یه چیز برام خیلی جالبه اونم سیاست بی نهایت هوشمندانه eaدر مقابل رقیب خود کونامی هستش....
eaبا انتشار این بازی کلا دست کونامی رو بسته!اونایی که هر دو گیم رو بازی کردم تموم نسخه هاشو میفهمن من چی میگم...بازی ترکیبی از تاکتیک و لایسنس فیفا+گیم پلی آرکید کونامی و عنصرهای لوکس و غیرضروری اون هستش!(نشون دادن انیمشنهای جذاب و انجام حرکات موزون توسط دروازه بان در هنگام ضربات پنالتی با کلیدهای اصلی)
حتی تو این نسخه از فیفا مث پیس میتونیم هنگام کرنر یا ضربات شروع مجدد با شوک سمت راست کنترل رو به بازیکن دیگه سوویچ کنیم که یکی از نکات قوت گیم پلی پیس بحساب میومد...گلر مث پیس میتونه فیک بزنه!
بازی با اینکه فیفا هستش و گیم پلی اون از ابتدا تا کنون روش بوده ولی تو این نسخه برخلاف نسخه های قبل بازیکنا روان تر پاسها سریع تر هستش و به طوری که من تو بعضی جاها یاد پیس2009 افتادم که این میتونه برا طرفدارای قدیمی پیس هم لذت بخش باشه که به سمت این بازی بیان
دوستان اين دمو تو ويندوز xp اجرا ميشه؟
به نظرتون بعد از انتشار نسخه اصلي فيفا بازم مثل fifa13و fifa14 كركش دير مياد؟
مشکل من :من بازی رو اجرا می کنم ولی ارور ea sport fifa15 demo has stopped work میده چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
این بازی Directx 11 میخواد چجوری توی XP اجرا بشه؟( اونم 32 بیت!)
XP تا نسخه 9 پشتیبانی میکنه.
اگه تو لپتاپ اجرا میکنید باید بازی رو تو لیست کارت گرافیکتون وارد کنید.نقل قول:
سلام؛نقل قول:
چگونه؟!
خب بالاخره بعد از 2 روز بازی کردن خواستم نظرمو بگم
به نظر من این بازی بهترین بازی فوتبالیه که تا حالا بازی کردم،یعنی راحت 1 سال تمام میشه با این بازی زندگی کرد
-جو ورزشگاه فوق العادس،قشنگ حس میکنی که مهمانی یا میزبان
-وضعیت بارون و برف مسخره ی سری های قبلی رو به طور خارق العاده ای درست کردن
-گیم پلی تو سری های قبلی خوب بود،تو این سری بهتر هم شده و میشه لذت کافی برد،پا به توپ شدن هم لذت بخش تر شده و با بازیکن های با اورال های بالا مثل زلاتان میشه رفت و دریبل زدو لذت برد...
-بسیاری از باگ های سری قبلی هم برطرف شده که دونه دونه بخوام بگم از حوصله ی بحث خارجه
در کل من به این بازی نمره ی عالی 9 از 10 رو میدم.البته نسخه ی اصلیش که بیاد و امکانات دیگه ی بازی رو ببینم شاید بازم نمره ی بالاتری بدم!
ممنون
دوستان سلام
روی ویندوز 7 32 بیت جواب میده یا حتما حتما باید 64 باشه؟
دوستان راه حل مشکل من رو میگید ؟
من بازی رو اجرا می کنم ولی ارور ea sport fifa15 demo has stopped work میده چیکار کنم؟
( بازی بعد از چند دقیقه بازی کردن میاد بیرون )
دوستان کسی میدونه که بین نسخه ی پی سی با نسخه ی پی اس4 آیا فرقی هست یا یکین؟
توی اینرنسخه یکی هستتد ولی توی چهارده فرق داشتند.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
داوری چطوره؟نقل قول:
برخوردهای بی خودی در محوطه ی جریمه رو خطا می گیره به نفع حریف (پنالتی)
سلام دوستان عزیز
دمو بازی روی ویندوز 7 سون 32 بیتی نصب میشه ؟؟؟
دوستان من میتونم با این سیستم بازی رو روی کیفیت خوب بازی کنم cpu: core i3 4150 و mainboard:msi b85 و ram: 8 gig 1600 kingeston hyper و vga:7790 oc