مشکل از طرف شما باید باشه (( دریافت و پخش ))نقل قول:
من مشکلی نداشتم !!
البته داشتم رو ماه**واره نگاه میکردم (( عربست ))
حالا شاید رو تلویزیون ایران مشکل داشته باشه که فکر نکنم اینطور بوده باشه !
مشکل از طرف شما باید باشه (( دریافت و پخش ))نقل قول:
من مشکلی نداشتم !!
البته داشتم رو ماه**واره نگاه میکردم (( عربست ))
حالا شاید رو تلویزیون ایران مشکل داشته باشه که فکر نکنم اینطور بوده باشه !
طرف با یه تلفن همراه فرستادن برزیل بازی گزارش کنه !!!!:n02:نقل قول:
احمدی گزارشگر بازی فرانسه اکوادور:
« حالا پوگبا پشت محوطه جریمه موقعیت شوت زنی داره....یه شوت...و یه شوت بی هدر!!! گفتم بی هدر؟؟؟خخخخخخ...ببخشید بی هدف:n09:»زیر لب هی با خودش میگه بی هدر و میخنده:n29:
کدوم بیا؟ کلوم بیا؟ کلمبیا؟ اکوادور دیگه نه؟:n26:نقل قول:
بهترین جمله ی عادل در گزارش ایران و آرژانتین
محتوای مخفی: ایران و آرژانتین
دیشبم گفت چقدر خوبه این اشکان :n08:نقل قول:
نه ببینید دوست عزیز من از روی ب.د.ر شبکه ۳ رو نگاه می کنم. برای هیچ گزارشگر دیگه ای مشکل ندارم اصلا صدا و تصویر کاملا با هم یکی هست مثلا عادل و جواد خیابانی و بقیه گزارشگر ها فقط ایشون مثلا شاید ۲-۳ ثانیه اون هم روی شوت ها و ضربه ها بیشتر مثلا وقتی توپ وسط زمین هست خوبه ولی وقتی میاد پشت ۱۸ قدم و شوت می زنه توپ داره میره بیرون که تازه شروع می کنه بگه شوت زد ! نمی دونم شاید من خیلی حساسم.نقل قول:
ــــــ
دیروز گزارشگر بازی فرانسه اکوادور یک جا بازیکن اکوادور را والنسیا خطاب کرد همونجایی که توپ گوشه زمین بود و نزدیک بود بره بیرون در صورتی که خیلی قبل تر از اون والنسیا اخراج شده بود !
پیمان یوسفی:
گواهینامه رانندگیه خلبانیه هلیکوپتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوسفی چند دقیقه این بازی آلمان-آمریکا رو گزارش کرد؟ شاید با ارفاق ده دقیقه!!
هشتاد دقیقه جفنگ گفت و تئوری های توطئه عجیب و غریب بافت و چندین بار هم در روند بازی کنفت! شد اما بروی مبارکش نیاورد...
کافی بود توپ به بازیکنی برسه و سرش رو بکنه تو ورقها و دفتر و دستک جلوش تا ده دقیقه از اون بازیکن حرف بزنه...
گزارشِ بازی؟ نه هر چی دلت میخاد بگو....
از جمله اشتباهاتش هم این بود که در مورد آمریکا گفت در بیشترین پیشرویشون تا مرحله یک هشتم(یا یک چهارم) تاختند، که بهرحال هر کدوم رو گفته باشه اشتباه کرده و ایالات متحده علاوه بر دو بار رسیدن به یک هشتم و یکبار به یک چهارم، یک عنوان سومی جام جهانی رو هم در اولین دوره مسابقات کسب کرده.
تازه اون که خوبه برای علیفر با ارفاق به یک دقیقه هم نمی رسه :دینقل قول:
مثلا توی یکی از بازی های الجزایر فقط 45 دقیقه بازی رو با گفتن اسم کامل دروازه بان الجزایر گذروند
کلا اکثر گزارشگرای تی وی ما زمان غیر مفید گزارش اونا خیلی بیشتر از زمان مفید اوناست!
اون یازی خیلی باحال بود، از اسم دروازه بانه خوشش اومده بود حداقل بیست بار تو یه نیمه اسمشو گفت رییس آدریان امبولی!!! :n08:اسمش به این زودی ها فکر نکنم از یادم بره!نقل قول:
شما هم که سوتی دادی :) .نقل قول:
اکوادور . :)
سومی آمریکا رو گفتنقل قول:
گفت به غیر از اون مقام سومی . . .
سلام
یک جا پیمان یوسفی دقیق یادم نیست اومد چی بگه ( اگر دوستان یادشون هست بنویسند ) گفت می وزه :n02: بعد سریع درستش کرد ولی کاملا بی ربط بود که بگه می وزه :n02:
جواد خیابونی داشت میگفت فلان بازیکن سالهای دور روسیه رکوردی رو توی جام جهانی ثبت کرده که هنوز هم کسی اون رکورد رو نشکسته!
اما نگفت چه رکوردی !
اسبورنایا یعنی مردان یخی؟
لقب روسیه اسبور نایا هست و گفتش لقبشون مردان یخی هست...
«مزدک» را به برزیل اعزام کردیم تا «عادل» از تهران گزارش کند
در میان همه اعزامهایی که در حاشیه حضور تیم ملی ایران در برزیل صورت گرفت، میتوانیم عنوان «بیحاصلترین» اعزام را به فرستادن مزدک میرزایی به جامجهانی اعطا کنیم. گزارشگر خوب فوتبال که قرار بود هر سه بازی تیم ملی ایران را از ورزشگاههای محل مسابقه گزارش کند اما حاصل کارش یک نیمه آزاردهنده برای مردم بود تا بهشوخی بگویند «بهترین تعویض بازی ایران و آرژانتین، تعویض عادل و مزدک بود».
به گزارش تابناک، صدا و سیما خیلی مدتها پیش از آغاز رقابتهای جامجهانی فوتبال تصمیمش را گرفته بود و تهیهکنندگی ویژهبرنامه جامجهانی را برخلاف سالهای گذشته از حسین ذکایی و گرفت و به عادلفردوسیپور داد و این به این معنی بود که عادل برای جامجهانی به برزیل نخواهد رفت و در تهران تهیهکنندگی و اجرای ویژهبرنامه جامجهانی را برعهده خواهد گرفت.
با حذف شدن نام فردوسیپور از لیست گزارشگران اعزامی به برزیل مهمترین گزینه صدا و سیما برای اعزام به برزیل و پوشش بازیهای تیم ملی فوتبال ایران، مزدک میرزایی بود که یک سال پیش بازی صعود ایران به جامجهانی را در اولسان کره گزارش کرده بود.
علیرغم اینکه پیش از آغاز جامجهانی مشخص شد که صدا و سیما قصد دارد مزدک میرزایی را راهی برزیل کند اما اقدام دیرهنگام صدا و سیما برای اعزام وی موجب شد تا محمدرضا احمدی بازی ایران و نیجریه را از تهران گزارش کند و البته در زمان آن بازی هم میرزایی هنوز در تهران بهسر میبرد. اما سرانجام برای بازی روز شنبه ایران برابر آرژانتین بود که پای گزارشگران تلویزیون ایران هم به برزیل و بلوهوریزنته باز شد. اما تدارکات عجیب و ضعیفی که صدا و سیما برای گزارشگران اعزامیاش در نظر گرفته بود، منجر به این شد که مزدک میرزایی با تنها ۴۵ دقیقه گزارش آن هم از طریق موبایل و با یک صدای بیکیفیت که در تمام ۴۵ دقیقه هم از تصویر پیش بود، حسابی با اعصاب و روان تماشاگران فوتبال ایران بازی کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت پایین گزارش مزدک موجب شد تا عادل فردوسیپور نیمه دوم بازی را از تهران گزارش کند که بیشک یکی از بهیادماندنیترین گزارشهای تاریخ حرفهای او هم شد. گزارشی که مورد توجه مردم هم واقع شد و با بازی پرشور و خوب بازیکنان تیم ملی کشورمان در زمین هم کاملا همخوان بود.
حدفاصل بازی با آرژانتین تا بازی با بوسنی مزدک میرزایی تنها چند ارتباط تصویری با برنامه ۲۰۱۴ برقرار کرد که البته چندان چشمگیر نبود. اما شاهکار مسئولان صدا و سیما در اعزام گزارشگر به برزیل در بازی با بوسنی رخ داد. جایی که پلیس ورزشگاه در بین دو نیمه، مزدک میرزایی را از ورزشگاه بیرون کردند.
نکته قابل توجه اینکه مزدک میرزایی هم آیدی کارت داشت و هم بلیت این دیدار را، اما چون باکس مخصوص برای گزارش این دیدار خریداری نشده بود، اجازه گزارش مستقیم از برزیل را پیدا نکرده و حق گزارش نیافت. آیاسپورت مدعی شده: « ظاهرا به این خاطر که تلویزیون ایران حق پخش دیدارها را به جای شبکه بی این اسپورت از یک کشور ثانویه خریده، اجازه گزارش مسابقات از محل ورزشگاهها را ندارد.»
بههرحال هرچه که بوده در کنار سفر هنرمندان به برزیل سفر گزارشگران صدا و سیما به جامجهانی یکی از بیثمرترین اعزامهایی بود که صورت گرفت و مزدک میرزایی تنها یک ۴۵ دقیقه فرصت هنرنمایی یافت که آن هم به دلیل ایرادات فنی به اندازه کافی اعصاب بینندگان را خراب کرد.
مسئولان صدا و سیما با یک اعزام بیهدف و صرف هزینههایی در این میان هیچ سودی نبردند. آنها بدون فراهم کردن ملزومات کار برای گزارشگر هم یک اعزام کور به برزیل را رقم زدند و هم یک گزارشگر خوب را از برنامه ۲۰۱۴ گرفتند تا بازیها بین برخی گزارشگران پرانتقاد صدا و سیما پاسکاری شود.
این پیمان یوسفی چرا یه موقعیت ایجاد میشه اینقدر داد میزنه ؟
میخواد جو بده به ملت بدتر میره رو اعصاب با این صداش !
خیلی صداش رو بلند میکنه به نظرم!
فکر کنم غذا نون و بلندگو میخوره :دی
بابا وقتی فرصت پیش میاد یه جوری زور میزنه انگاز یه چیز سنگین رو دوشش انداختن میخواد همزمان حرف بزنه!:n02:نقل قول:
این پیمان یوسفی چرا یه موقعیت ایجاد میشه اینقدر داد میزنه ؟
میخواد جو بده به ملت بدتر میره رو اعصاب با این صداش !
خیلی صداش رو بلند میکنه به نظرم!
فکر کنم غذا نون و بلندگو میخوره
خیابانی دیشب به دروازه بان الجزایر میگفت رایس !!!
دیشب خیابانی انقدر از الجزایر طرفداری کرد که آخر مسابقه جوگیر شد گفت تبریک میگم به همه ی... (خواست بگه ملت ایران دید ربطی نداره) ...مردم الجزایر و علاقه مندان به فوتبال که این مسابقه ی زیبا رو تماشا کردن.:n02:
دوست دارم جوادجان!
سلام جاداره منم نظرم رو بگم:
1-این که یه گزارشگر یه اشتباه میکنه یه چیزی از دهنش در میره خیلی طبیعی هست.به خود ما اگه بگن 9 دقیقه یه بازی رو گزارش کن دچار مرگ مغزی میشیم. البته اشتباهات کسی مثل علیفر قابل گذشت نیست چون یه اشتباه رو 100 هزار بار دیگه هم تکرار میکنه و هیچی سرش نمیشه در عین حال ادعاشم از همه بیشتره.:n21:
2-فرستادن گزارش به برزیل برای گزارش زنده از آنجا به دلایل زیر از اول غلط بود:
1یاد ندارم گزارشگری با صدای با کیفیت تونسته باشه بازی رو گزارش کنه
2صدا و تصویر هیچگاه همخوانی نداشته
3جذابیت صحنه های جالب رو با تغییر تن صدا کاملا از دست میدیم (به دلیل 2)
4رو صحنه هایی که ماداریم سانسور میبینیم ایشون گزارش میفرمایند
5قطع و وصل های مکرر صدا که در این صورت مجبور میشن بازی رو هم قطع کنن تا صدا درست بشه یا گزارشگر عوض شه و....
.
.
.
و خیلی دلایل دیگه
همین مزدک از این جا گزارش میکرد چه فرقی داشت؟؟؟ غیر از این بود که حالا رفته و 45 دقیقه گزارش کرده از 3 بازی و بیرونشم انداختن؟؟؟؟:n13::n13::n13:
پ.ن:من میگم کل بازی خارجی هارو با گزارش درست (حالا میگیم باکیفیت) بشنویم بعد موقع بازی های تاریخی کشورمون اونم توی جام جهانی که میشه باید با صدای بی کیفیت قطع و وصل شو بشنویم. این کار به نظر من ز کل غلط اندر غلطه
خیابانی میگفت ما تو این بازی به الجزایر حس بیشتری داریم چون نماینده آسیا و افریقاست!!
از کی تا حالا آسیا و آفریقا یکی شدن که ما باید به نماینده آفریقا حس داشته باشیم؟ :n02:
حالا اگه میگفت به الجزایر حس بیشتری داریم چون کشور اسلامیه قابل قبول تر بود
فکر کنم منظورش این بود کهنقل قول:
روسیه در طول تاریخ از دشمنان کشور ایران بوده
و ما به این خاطر توی این بازی باید طرفدار الجزایر باشیم!!
فکر نمی کنم همچین منظوری داشت کلا به طور مستقیم یا غیرمستقیم حرفی از دشمنی ایران و روسیه نکردنقل قول:
من همچین برداشتی نکردم.
خیابانی اصلا گروه خونیش نمی خوره از این حرفا بزنه
حالا اگه امریکا بود ممکن بود همچین حرفی بزنه نه روسیه که ما الان باهاش روابط خوبی داریم
این یوسفی هم خیلی اصرار داشت که آلمان و آمریکا می خوان تبانی کنن و همش در طول بازی این توهم تئوری توطئه خودش رو مطرح می کرد
خوب شد آلمان برد دهن اینا بسته شد!
اگر احیانا مساوی میشد اونوقت تا ابد می خواستن با اطمینان بگن تبانی بوده!
عاقا من اومدم توی نظرسنجی شرکت کنم ، به عادل رای دادم
بعد دیدم همش 8 تا رای داره عادل ! سوال نظرسنجی رو نگاه کردم دیدم نوشته آقای سوتی کیه ! من فکر کردم برای بهترین گزارشگره نظرسنجی :دی
خلاصه برای استاد خیابانی یک رای هم یک رایه :n09:
آقا منم دقیقا مثل شما:n02: خیلی خوش شانسه این آقا جواد :n24:نقل قول:
نظر سنجی اگه multiple choice میبود نتایج دیگه ای رو شاهد بودیم :27:
به نظرم بهترین و منطقی ترین مجری ها الان عادل هست و پیمان یوسفی
یوسفی لحن گزارشش خیلی قشنگه
کاملا تابلو بود واسه چی طرفدار الجزایر هستنقل قول:
دلیلش اینه تنها نقطه مشترک ما اسلام هست و آقا یه لحظه جو دستمال زنی گرفتتش !! :n09:
وگرنه آسیا و آفریقا هیچ نقطه مشترکی ندارن !!:n02:
یوسفی لحنش قشنگه ولی یه چیزایی میگه که کاملا معلوم میکنه طرفدار کدوم تیم هست (( حتی اگه تو همون بازی ای که داره گزارش میکنه تیم خودش حصور نداشته باشه ))نقل قول:
به طور کاملا مشخصی طرفداری از تیمی رو میکنه
اگه این هواداریش رو بتونه از گزارشش حذف کنه همراه با عادل بهترین گزارشگر ها میتونن باشن (( گزینه سومی وجود نداره چون بقیه همه مذخرفن !!:n02: - خیابانی - مزدک - علیفر و.... ))
پیمان یوسفی علنا طرفداری میکنه تو گزارشش
یادمه بارسا بازیشو باخته بود، بعد از تموم شدن بازی وقتی دوربین رضاجاودانی رو نشون داد جاودانی برگشت گفت:
بله... علیرغم همه تلاشهای پیمان یوسفی بارسلونا باز هم باخت!!!:n08:
خیلی هم جدی و خشک این تیکه رو انداخت بهش!
خیلی دیگه شورشو درمیاره پیمان یوسفی
اصلا بلد نیست بیطرف گزارش کنه و همین باعث میشه طرفدارای اونیکی تیم که یوسفی طرفدارش نیست، گزارشش بهشون نچسبه
و بدشون بیاد
بازی آمریکا و آلمان هم که گیر اساسی داده بود به سابقه همکاری یوآخیم لو با کلینزمن تو تیم ملی آلمان
فکرکرده بود اونام ایرانی هستن که بیان به هم راه بدن و بدور از اصول حرفه ای و شرافت کاری بکنن ...
تو فینال کوپا دل ری بین رئال وبارسا وقتی بارسا باخت آخرش گفت با آرزوی موفقیت برای بارسا در آینده !! :n29:نقل قول:
حالا چرا واسه بارسا میخوای آرزوش موفقیت کنی ؟؟
من گزارشای مزدکو بیشتر دوس دارم
عادل یه بدی داره تو بازیهای مرتبط با ایران خیلی ناسیونالیستی گزارش میکنه دیگه زیادی از عدالت رد میشه ولی مزدک به نظرم اینطور نیست
1 گزینه ی خوب داریم:عادل
3 گزینه ی قابل تحمل:یوسفی،مزدک،احمدی
2 گزینه ی غیر قابل تحمل:سیانکی،علیفر
و 1 گزینه ی فان:جواد خیابانی:n09:
با تاکید بر اینکه که فان از غیر قابل تحمل خیلی بهتره:n02:
خداییش سیانکی از علیفر هم بدتره ...
لااقل علیفر بعضی وقتا نشون میده یه تجربه ای داره و یکی دوکلمه درست حرف میزنه
این سیانکی انگار اومده تست بده ... نه صدای خوبی داری، نه بیان خوب نه توانایی گزارش ...
فکرکنم از همونایی هست که بدون حساب کتاب دولت قبل زورچپونشون کرده تو صداسیما !!!
از سیانکی متنفرم. آرزومه یکبار تو خیابون ببینمش، برم گازش بگیرم و کتکش بزنم :n02:.نقل قول:
صحنه ای که الکسیز سانچز شورتشو زده بود بالا:n02:
عادل: خیلی دوست داره این شکلی ظاهر بشه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نه طرفدار برزیل بودم نه شیلی اعصابم خورد شده بود از دست گزارش فردوسی پور! به زور داشت برزیل رو اوت میکرد:n04: تو وقتای اضافه هم نمیدونم توجه کردین یا نه حمله های برزیل حالا درسته زهردار نبودن ولی اصلأ عکس العمل خاصی تو تُن صدای فردوسی پور نمی دیدیم ولی شیلی که توپ رو تا نزدیکای محوطه جریمه برزیل میورد چنان دادی میزد انگار تک به تک شدن
از این هم زورم میگه که همیشه آخرش قیافشو یه جوری میکنه و میگه نه واسه من فرقی نداره
در ادامه :نقل قول:
از بالا کشیدن شورت ورزشی میشه فهمید که این بار سانچز پنالتی خواهد زد. :n01:
عادل برزیلیه...نقل قول:
طرفدار برزیل و انگلیسه...