هزینه ی دعوت مهمان ها رو اسپانسر میده یا تهیه کننده ؟
رایتل اگه انقدر بودجه داشت که میرفت سیستم خودشو توسعه میداد. این چه کاریه آخه :n24:
Printable View
هزینه ی دعوت مهمان ها رو اسپانسر میده یا تهیه کننده ؟
رایتل اگه انقدر بودجه داشت که میرفت سیستم خودشو توسعه میداد. این چه کاریه آخه :n24:
خنده داریش اینجاست پولشو همراه اول و ایرانسل داره به جیب میزنه اونوقت رایتل داره جایزه هاشو میده:n02:نقل قول:
همه امتیاز بالا ایرانسل ی بودند.برداشت بد نشه ها من خودم ایرانسلی ام.
اونا چجوري ١٠٦ امتياز گرفتن ؟!!!!!!!!!
خیلی چیز شاخی نیست...نقل قول:
من بدبخت الان باید 90 امتیاز میداشتم !!
بخاطر چندتا غفلت 36 امتیاز از دست دادم ...
با سلام
لطفا تمام آهنگ های برنامه بیست چهارده رو برای دانلود بزارید
مخصوصا آهنگهایی که اول بازی موقع ورود بازیکنها میزارن یا بین دو نیمه یا آخر بازی میزارن
چند تا هست خواهشا همه رو بزارید ممنون خیلی گشتم ولی جایی پیدا نکردم
خب منم همينو ميگم ديگهنقل قول:
مثلاً اوني كه با فكر داغونش زده كاستاريكا ٣ بر ١ اوروگوئه رو ميبره بايد زده باشه ايران ٦ بر ١ نيجريه رو شكست ميده ، مگر اينكه از بچه هاي گل سازمان باشه و ...
من با بيست امتياز بازي ايران و ده امتياز آمريكا تازه شدم ٧٦ و ربه ي من ٦٠١٥١ هستش
اونوقت ...
میثاقیان آخر بازی ایران و نیجریه:
الان امتیاز ایران از اسپانیا، پرتغال، اروگوئه و ... بیشتره...:n19::n19::n19:
از اون جوک های تاریخ بودنقل قول:
میخوام ببینم اگه ما جلوی آلمان و هند بازی داشتیم بازیم میتونستیم 0-0 مساوی بگیریم ؟؟
دیشب تو بازی ایران نیجیریه که هیچ خط حمله خطرناکی نداره 2 تا ضد حمله زد نزدیک بود گل بخوریم !!
آلمان و هلند بودن الان دو رقمی بودیم !!
مگه نتایج پیش بینی با ارسال SMS دوباره ادیت میشه ؟
من دیروز نتیجه بازی ایران رو زده بودم 0-0 . بعد موقع بازی ایران گفتم دقیقا موقعی که سوت بازی زده شد SMS دادم واسه بازی امریکا که 1-0 میشه اما جواب که اومد بازی ایران رو زده بود . بی خیال شدم و دیگه SMS ندادم . یعنی پیش بینی قبلی پاک میشه اگه دوباره SMS بدی ؟ من واسم 4 امتیاز حساب کرده این بازی رو .
از بد شانسيت بوده ديگهنقل قول:
بايد يكم صبر ميكردي تا سيستم بره رو بازي بعدي
قبل از شروع بازی، میشه دوباره اسمس زد تا پیش بینیمون رو تغییر بدیم؟
من نميدونم اين گزارشگره يا مدرس دروازه باني
اي خدا لعنت كنه اوني رو كه گفته تو گزارشگري اه اه اه
اي بابا
اين هنوز نديده جاي توپ رو هم با اسپري مشخص ميكنن
چرا از اون گزارشگرهای برنامه آقای گزارشگر استفاده نمیکنه فردوسی پور؟ تا ابد باید خیابانی و علیفر و یوسفی گزارش کنن بازی های به این حساسی رو؟!!
گفته شده بعد از سوت شروع بازی نظرسنجی تموم میشه !!نقل قول:
حالا شما دقیقا همون لحظه پیامک زدی ؟؟ :n02:
یه 2 دقیقه صبر میکردی بعد !!
الان شما زمانی که اس دادی بازی ایران پیش بینی شد !!
نقل قول:
بله میشه
قبل شروع بازی 10 تا پیام هم بزنی آخرین نتیجه ثبت میشه !
آقا پیش بینی دقیق چند امتیاز داره؟؟:n19:
دقيق ١٠نقل قول:
برد با تفاضل درست ٧
برد يا مساوي ٥
شركت در مسابقه ٢
اينا با هم جمع نميشنا حواست باشه
دیگه تو پیش بینی این مسابقه شرکت نمیکنم !!! :n23:
بازی با ایران با اون جایزه 2 برابری کلا نابود شدیم !!
رفیق من رتبش بالای 10 هزار بود اگه اشتباه نکنم بازی ایران رو درست پیش بینی کرد رفت تو جمع 1000 نفر با رته 900 و خورده ای !!
این بازی به جای اینکه جایزه داشته باشه واسه افزایش رتبه باعث شد با پیش بینی غلط کلا نابود بشم !!
15 هزار نزول رتبه داشتم !
بازی آمریکا هم غلط زدم رفتم بالا 80 هزار
قبل بازی ایران 27 هزار بودم واسه 2 بازی رفتم بالای 80 هزار !!!
سیستم امتیاز دهیشون طوری هست که با 1 بازی کلی جا به جایی داریم !! (( امتیاز منفی هم نداره که بقیه کشکی نزنن !! ))
قرعه کشی این برنامه معمولا ساعت چند انجام میشه؟
و شماره هایی که برنده شده اند در جایی بجز خود برنامه اعلام نمیشه؟توی سایتش چیزی نبود
منم قبول دارم ، بايد امتياز منفي ميذاشتن
*** امتياز اون نفرات بالا يه جورايي مشكوك بود
امتياز من ٨١
رتبه ٧١٢٨٥
ميگن به هركي كه برنده ميشه زنگ ميزنيمنقل قول:
امتیاز دهیش که اره مشکل داره . برای مثال یه بازی 2-0 شده . اونوقت کسی که 3-0 پیش بینی کرده 5 امتیاز میگیره ولی کسی که مثلا 6-4 پیش بینی کرده 7 امتیاز میگیره . در حالی که اولی به نظرم نتیجه نزدیکتر و پیش بینی بهتریه نسبت به دومی .نقل قول:
یا مثلا قضیه مساوی . اگه یه بازی 0-0 شده باشه مثل دیشب و نفر اول 1-0 پیش بینی کنه و نفر دوم 5-5 پیش بینی کنه نفر اول 2 امتیاز و نفر دوم 7 امتیاز میگیره . دلیل اینکه دیشب خیلی ها امتیاز زیادی گرفتن هم همینه .
یعنی طرف حتی 2-2 هم پیش بینی کرده باشه 14 امتیاز میگرفته و اگه کلا بازی رو با برنده پیش بینی کرده باشه حتی با اختلاف یک گل (مثلا 1-0) 4 امتیاز گرفته .
از طرفی هم امتیاز نفرات اول واقعا مشکوک میزنه . اینا اگه واقعا پیش بینیشون اینقدر خوبه خداییش برن مثل این فیله یا شتره استخدام بشن .
یه جورایی میشه گفت مشکوکه !!نقل قول:
از طرفی هم امتیاز نفرات اول واقعا مشکوک میزنه . اینا اگه واقعا پیش بینیشون اینقدر خوبه خداییش برن مثل این فیله یا شتره استخدام بشن .
بعد بازی آرژانتین مجموع امتیاز ها 100 میشد با توجه به 10 بازی
بعد نفر اول 84 امتیاز گرفته بود واین یعنی فقط 16 امتیاز از دست داده !! و همه نتیجه رو درست گفته !! :n01: (( با توجه به اینکه جام پر گلی بوده و غیر قابل پیش بینی ))
شما بازی های غیر قابل پیش بینی رو نگاه کنی کلی امتیاز از دست میره !!
بعد چطور طرف راحت 84 امتیاز گرفت ؟؟:n13:
من اين حرفتو قبول ندارمنقل قول:
از اين نظر امتياز دهي درسته چون ما كه نتيجه رو حدس ميزنيم اختلاف بين تيم ها رو ميسنجيم
مثلاً نتيجه ٢ بر ٢ يا ٠ ٠ هر دو تساوي دو تيم رو نشون ميده و اين ارزشش بيشتره تا اينكه ٠٠ رو ١ ٠ پيش بيني كني
خوب در مورد تساوی اره . شاید بشه اینطور گفت . اما مثلا مورد اول در یه بازی 2-0 تموم شده 3-0 نتیجه نزدیکتریه یا 6-4 ؟نقل قول:
راه دیگه ای نیست؟نقل قول:
خب شاید بخواهیم شماره یکی رو جستجو کنیم یا شاید با یه سیمکارت یکبار sms داده بشه بعد دیگه در گوشی نباشه
عاقا خودم الان یه سوتی داغ از مترجم گرفتم.این یارو برزیلیه که به عنوان مهمان اومده بود گفت که 57 دصد توپ در اختیار برزیل بود(گفت فیفتی سون پرسنتس)ولی مترجم گفت 75 درصد توپ در اختیار برزیل بود.یعنی این مترجمی که آوردن حتی تفاوت بین Fifty seven و Seventy-five رو نمیدونه؟:n29:
سلام من یه تیکه از آهنگ ورودی بازیکنا به زمین رو ضبط کردم شاید کمکتون کنه کاملش رو بزارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چرا تو این مملکت هر کس باید بمیره تا از سمت و شغلش کنار گذاشته بشه
این بیابانی تا کی می خواد با اراجیف اش رو اعصاب ملت راه بره.
قبل از شروع بازی الجزایر - بلژیک
(نقل به مضمون)
جاودانی: تا سرود ملی کشورها داره پخش میشه آقای عبدی لطفا نظرتون رو دربارهی تیم .... بفرمایید
عبدی: تیم ...
عادل: لطفا سکوت کنیم تا سرود ملی کشورها پخش بشه
و سکوت بود تا نواخته شدن سوت آغاز بازی
ممنون عادل
به این میگن تفاوت دیدگاه و ...
تازه تو این چند وقت این مسابقه فکر کنم بهترین گزارشش بود :n09:نقل قول:
من نمیدونم چرا عادل اصرار داره هرکی به این برنامه بیاد ازش بپرسه پله بهتره و یا مارادونا ؟؟
نکته جالب اینجاست از دونگا و همین میهمان برنامه پرسیدن یه جوری از پله یاد میکردن که چشاشون میزد بیرون!!:n02:
خیلی واسشون قدیسه !!!
اسم پله رو عادل می آورد طرف چنان باد میکرد که اصلا نمیتونست پله رو توصیف کنه !!
دوستان خیلی ببخشید اگه سوالم مربوط به این بخش نیست
ولی اینجور ویدئوهای مثل لینک زیر اسمشون چیه؟چه طور میتونم این ویدئو رو برای بازی جام جهانی(هر بازیش)رو دانلود کنم؟؟
از طریق اد آن Idm روی مرورگرتون یا تهیه اد آن اختصاصی (خصوصا اگه مرورگرتون فایرفاکس باشه) میتونید آدرس دانلود این ویدئو ها که اغلب مستقیم هستند رو به دست بیارید. نمیونه اد آن هم برای فایرفاکس download helper هستش. برای لینک بالا هم آدرس دانلود ویدئوش اینه با حجم 6 مگ:نقل قول:
مال بازی ایران رو نمیخوام،میخوام بدونم اسمش چیه تا بتونم مال کل بازیا رو بدست بیارم
دقت کردید پیش بینی بیننده های این برنامه پرمخاطب از نتایج بازیها اکثرا اشتباه از آب در میاد...؟؟ دیشب بالای 90 درصد گفته بودند برزیل مکزیک رو میبره ولی نشد...
برای بازی ایران نیجریه هم چرت و پرت پیش بینی میکردند...
اون وقت من که تو پارک داشتم والیبال بازی میکردم با یه عده, وقتی سرود ملی ایران پخش شد تو پارک (یه جشن تو فاصله 50 قدمی ما برگزار شده بود و سرود ملی رو پخش کردن) به احترام سرود ملی ایران من توپ رو گرفتم تا بازی متوقف بشه اون وقت همه به من خرده گرفتن و قریب من رو بزنن میگفتن: خوب که چی؟نقل قول:
جالب اینجاست که تو اون جمع فقط من ایرانی نبودم و بقیه همه ایرانی بودن.
برنامه نزدیک یه ربع نیم ساعت آگهی میذاره و بعدش هم جملات کلیشهای و تظاهری فردوسیپور و علل خصوص جاودانی که نمیدونم آدم بهتر از ایشون پیدا نمیشه که همه برنامههای ورزشی علل خصوص جامهای اخیر جامجهانی حضور دارن؟ دست کم یک جام جهانی به ایشون استراحت بدن یا اگر ایشون خوب هستن صادرشون کنن به شبکههای برون مرزی حیفه. پخش بازیها هم که با سانسور همراهه ...در کل برنامه زیادی مردانه هست و زن اصلاً نقشی نداره،حالا به جای سیانکی و خیابانی و .. یک خانم مستعد گزارش کنه مثل بهنوش بختیاری آسمون که زمین نمیاد، میاد؟ باور کن نمیاد:n09:
تمام مزایا و معایب این برنامه به کنار....
حااااااااااااالم بهم میخوره :n21::n21: از فرصت طلبی صدا و سیما برای پخش تبلیغات بانک و چای و برنج و پفک و ماکارونی ...یعنی آخر فرصت طلب هستند...میذارن سرود ملی تموم بشه...درست وسط جایی که کارگردان داره بازیکنها رو بصورت دست به سینه معرفی میکنه یهو میرن برای پیام بازرگانی..اونهم ثانیه ای خدا میلیون تومن...
قبل از بازی ایران نیجریه نزدیک 15 دقیقه آگهی پخش کردن...دلم میخواست زنگ بزنم پخش شبکه سوم و فحش رو بکشم بهشون...بجای تبلیغات بذارن مجید جلالی بازی رو تفسیر بکنه...آخه این چه کاریه ...
فقط به شبکه بگین که زن گزارشگر باشه .فقط یکی . الکی جو نده لطفا .خیابانی هم کلا رو اعصابه . این همه شبکه مگه مرض دارم بزارم رو شبکه سه تازه صدای ورزشگاه هم خیلی کم میاد حال نمیده