اینم اکانت من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم از کلن من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک با کیفیت اصلی : goo.gl/v29kzM
خیلی پیشرفتم کم بوده. اما بازم شروع کردم به اتک و فعالیت بیلدر ها :n26:
بعد از Age of Empires و استرانگولد نسخه 2 و 3 این محبوب ترین بازی هست برای من :n26:
میلاد جان برای ارتبط با دوستانی هست که این بازی رو بازی میکنن و اونها هم بازی رو با فیسـبوک متصل کردن و در یک لیست نمایش داده میشن و شما میتونی ار وجود اونها اطلاع پیدا کنی .نقل قول:
شما دیوارت خوبهنقل قول:
نظری که دارم اینه که آپگرید دیوار هارو متوقف کنی و بیشتر روی دفاعی ها کار کنی , الان وضعیت Air Defense هات اصلا خوب نیست
همچنین Canon و Archer Tower رو یک سطح افزایش بده .
وضعیت Mortar و WizTower خوب هست و فعلا نیازی به آپگرید نداری .
من یادمه شما از اول اعتقادی به Wall نداشتی :دینقل قول:
اما این اعتقاد اشتباهیه , من با سطح نیروهایی که الان دارم میتونم 100% بزنمت اونم فقط به خاطر نبود دیوار سطح بالا و چیدمان گول زننده .
Spring Trap هارو حتما پشت وال بچین تا تو اولین حمله توسط هر نیرویی از کار نیوفته .
خیلی کم پیش میاد کسی یهو کل نیرو رو خالی کنی یجا , اگر 2 تا WallBreaker بفرسته پشت دیوار ST از کار افتاده .
به نظر شما مپ باز بهتره یا مپ بسته؟
من فکر میکنم هرچی مپ بزرگ تر و باز تر باشه امکان اینکه طرف بتونه 100 درصد تخریبش کنه کمتره تا مپی که متراکم باشه.
نه ؟
اینطور نیست؟
Map باز ایدهال برای استراتژی War هست مخصوصا برای جلوگیری از پیشروی سریع Dragon ها .نقل قول:
برای Map معمولی چون از Dragon , Hug Rider استفاده نمیشه بهتره Map رو به صورت فریبنده و نسبتا متراکم نه خیلی چیده بشه و همچنین تقسیم منابع و سیستم دفاعی درش صورت بگیره
بر فرض مثالی مپی که الان خوده من دارم , با حجوم دشمن از هر سمت از هر وسیله ی دفاعی بنده 2-4 تای دیگه در بقیه مپ میمونه و رسیدن حریف به انتهای مپ رو خیلی سخت میکنه .
یکی از ارکان مهم سیستم متراکم ابتدا داشتن دیوار سطح بالا هست تا بتونه سرعت حریف رو کم کنه .
البته اینو هم بگم که کاهش درصد تخریب مپ خیلی مهم نیست بیشتر روی کنترل از دست دادن منابع کار کنید ! چون من شده طرف رو 25% بزنم اما با میزان منابع 300 کیلو !!
یه پیشنهاد دارم واسه زدن کلن.
میتونین دوتا کلن بزنین یکی واسه لول های 50 به بالا و یکی 50 به پایین. شما که لولتون بالاست به کلن اول برین و یه نفرم به عنوان ناظر تو کلن دوم بزارین تا کسایی که مثل من لولشون پایینه برن تو اون کلنو بعد از اینکه قوی تر شدن به کلن اول برن. یا عضو های جدیدم اول برن به کلن پایین اگه عملکردشون خوب بود و تو وار شرکت میکردن و دوناتشون بالا بود به کلن بالا منتقل بشن. اینطوری سطح کلن اولم پایین نمیاد.
شما نظرتون چیه؟
-------------------------------------------------------
یه سوالم داشتم
تو کلن وار افراد به چه ترتیبی از بالا به پایین چیده میشن؟
من از اول خرداد بازی میکنم اینم که میبینید سطح دیوارام بالاست چون غارت زیاد میرم و تا حالا اصلا کارگرام بیکار نشدن طلایاضافی رو خرج دیوار میکنم
الانم اولویت با ارچز و بعد کنون هستش (2 تا کارگر برای اونا) و 1 دونه کارگز هم برای ایر دفنس:)
سلام دوستان
من تازه Barbarian King زدم ولی فرق حالت Guard و Sleep رو متوجه نمیشم...
خوب گارد که واسه نگهبانی هست تا اونجایی که میدونم ولی Sleep به چه دردی میخوره؟؟
تو حالت گارد دفاع میکنه و ممکنه بزننش و تا یک ساعت در دسترس نباشه ولی تو حالت خواب دفاع نمیکنه پس آسیب هم نمیبینه
چه قدر این بازی معروف شده...یعنی تو فامیل ما همه بازی میکنند هر کی کامپیوترداره با شبیه ساز بلو استکز تو دکستاب و لبتاب هر کی هم که آندروید و اپل داره هم تو گوشی و تبلت ..
خلاصه اگه میشد جم هاشو -- کرد چه خوب میشد...
تو اپل در سیدیا یه برنامه هست به نام locallappstore که همه ملحقات بازی رو میشه خرید مثل پول و الماس این تو بازی های آفلاین مثل temlerun و railrush و تمام بازیهای آفلاین کا رمیکنه الا کلش آو کلن...
اگه میشد الماس کلش آو کلن رو -- کرد چه میشد..من دیدم خیلیها میرن الماس میخرن!یعنی طرف میخواد پیشرفت کنه میره بسته 340 هزار تومانی که 14 هزا رتا فکر کنم اگه درست یادم باشه الماس میخره که همه چیزشو سریع آپگریت کنه...
ولی تا ااونجایی که من سرچ کردم تو اینترنت هیچ گونه هکی واسش نیست الا یسری -- که مثلا موقع سرچ کردن ویلیجایی رو پیدا کنه که پولشون بیشتر از شماست که اونم هر کی بزنه بن میشه..
این بازی ه-ک نداره تمام ه-ک یا دروغه و خودتون ه-ک میشید یا کارنمیکنه
دوستانه با تجربه بهترین نقشه واسه TH 7 کدومه بنظرتون ؟ 3 روز دیگه TH م آپدیت میشه گفتم از همین الان یه نقشه خوب پیدا کنم ...
امروز واسه دو سالگی کلش آف کلنز یه پیام اومده.
شما میتونین از امروز تا هفت آگوست به مدت یک هفته ، تمام معادنتون رو فقط با یک جم Boost بزنن
من دیشب 20 ، 30 تا جم زدم واسه بوست :n29:نقل قول:
معدن چقدر درامد داره که هزینه هم براش میکنید والا من تو هر اتکک حداق 200 کیلو هز هر منابع میدزدم
منم همینطور٬ ۱-۲ ماهه دارم بازی میکنم٬ برای اولین بار بوست زدم دیشب٬ ۳-۴ ساعت بعدش تخفیف خورد. :))نقل قول:
توی تاون هال ۶ من از هر منبع به زور ۸۰ک در میاوردم (با تقریبا ۱۰-۱۵ بار نکست زدن :| )٬ هزینه لشکرم هم حداقل ۴۰ک میشد! دیشب ۷ شدم و یه مقدار وضعم بهتر شده٬ ولی هنوز بالای ۱۲۰-۱۳۰ک خیلی کم پیدا میکنم. تروفی هم ۱۳۲۰. چرا آخه؟ :|نقل قول:
معدن چقدر درامد داره که هزینه هم براش میکنید والا من تو هر اتکک حداق 200 کیلو هز هر منابع میدزدم
اولاً در لول بالا غارت کردن جواب میده. ( 7 به بالا )
دوماً شما حساب کن واسه هر حمله چقدر باید وقت و هزینه ساخت نیرو کنی؟
من هم همین حساب رو کردم اما دیدم به صرفه نیست
مثلا 20 هزارتا خرج میکنی واسه نیرو ،دو ساعت هم وقت میذاری واسه تولیدشون. 30 هزارتا غارت میکنی. واسه 10 هزارتا طلا و اکسیر ؟؟؟
در صورتی که وقتی معادنت رو بوست بزنی تمام معادن در کمتر از یک ساعت 20 هزارتا طلا و اکسیر جمع میکنه !
والا یجوری میگید من احساس میکنم بازی که میکنم با بازی شما فرق داره:)))
من تو این 2 هفته 1.5 ملیون دادم سربازخونه اپ کردم
1.5 دادم لابلاتوار اپ کردم
1.5ملیون دادم بربر به 5 اپ کردم
1.5 ملیون دادم دوتا کمپ اپ کردم
فردا هم 2250000 میدم ارچر 5 بشه:)
همه رو هم با غارت بدست اوردم منابع ام سطحشون 7 و 6 هستش
----
البته 2 تا mortar و 2تا Archer tower هم اپ کردم ولی اونا طلا مصرف میکنن:)
نه خوب منم حرفم همینه !نقل قول:
میگم تو لول بالا میشه غارت زد به چند دلیل یکی اینکه ارتقا موارد بالاتره ( الان مورتار ما تا لول 4 بیشتر آپ نمیشه یا باراکا تا لول 8 )
لابراتوار هم تا لول 3.
خوب من با این حجم از نیرو و قدرت ، چقدر امکان داره بتونم در هر حمله 1 میلیون غارت کنم؟ تازه اگر بازی رو ببرم.
البته اگر بخوام مثه این چینی ها بازی کنم ، هی میان می بازن کاپشون کم میشه بعد میرن لول پایین تر ، با سربازای قوی تر میرن لول پایینی ها دخلشون رو میارن :n02:
من لول شش هست تان حالم و همه منابعم هم در همون حد به غیر از دیوارام ( عکس مپم رو میذارم )
یارو با آزدها و غول و دیو بهم حمله کرد در عرض کمتر از چند ثانیه با خاک یکسان شدم :n02: و منابع ام هم از بین رفت تا حدودی.
چون حملات انجام دادم زیاد و قوی ترین نیروم هم ویزارد لول سه هست ، میگم نمیشه تو این لول زیاد مانور داد !
من تصمیم دارم تو این لول فول آپدیت بشم بعد بیام لول بالا ولی لول بالایی هایی که کاپشون کمه و اومدن هم سطح من شدن میان دخل منو میارن نمیذارم کارمو بکنم:n09:
از طرفی ما مدت زیادی هست وار نرفتیم. بازم از وار میشد یه چیزی در آورد. اونم فعلا خبری نیست ازش !
چندتا راهنمایی کنم بهتون اولا زیر 100 کیلو الیکسیر نرین چون مایه به مایه در میاد
خوب سرچ بزنید پولش مهم نیست شما 30 بارم سرچ بزنی نهایتش 20 هزار طلا مصرف میشه ولی با گرفتن یه طعمه خوب ممکنه تا 300 هزار طلا بدست بیارید
همیشه با سپاه کامل و نیروی کمکی برید حتی وقتی میخاید کاپ کم کنید!
گول منابع زیاد حریفهای سخت رو نخورید چون معمولا نمیشه به منابعشون حتی نزدیک شد و حمله شما باعث میشه سر فرصت مناسب ازتون انتقام بگیرن!!!
گاهی لازم نیست کاپ بگیرید میشه راحت با 40 تا ارچر 50 هزار اکسیر بدست بیارید که 40 تا ارچز هزینش برای من 6400 تا میشه واین خیلی بهتر از اینه که با کل نیروتون 100 هزار اکسیر بدست بیارید چون هزینه ساخت غول و ویزارد و والبریکر به مراتب بالاتره
محتوای مخفی: مپ من
نظر من راجع به بیلدتون:نقل قول:
جاینت بامب هزینه ری آرمش خیلی بالاست و اون جایی که گذاشتینش زیاد به صرفه نیست. کمک چندانی به مختل کردن رید هم نمیکنه. بیشتر ضرر میزنه بهتون.
ای کاش ویزارد تاور رو زودتر از دیوار ها آپ میکردین. الان دیوار های داخلیتون سطحش بالاست٬ که کمکی که میتونه به بیلدتون بکنه اینه که شاید قبل از ۱۰۰٪ شدن وقت تموم شه. ویزارد تاور هم الان که وسعت مپتون کمه بهتره داخل تر بذارین٬ چون خیلی به دفاع کمک میکنه و الان خیلی راحت میشه خرابش کرد.
فانلینگتون خیلی واضحه و به نظرم بهتره جای اون ۲ تا بمب شمالی٬ اسپرینگ ترپ میذاشتین. اینطوری میشه جاینت و والبرکر ریخت از بالا٬ در صورت لزوم یه هیلینگ اسپل٬ تا ایردیفنس رو بندازن و بعدش ۲ تا هیلر بیارن. اما اگه اسپرینگ ترپ بذارین اونجا٬ حداقل از تعداد جاینت ها کم میشه و ایردیفنس دیرتر میافته و دیرتر میشه هیلر آورد => نیرو ها تو این فاصله بیشتر دمیج میبینن.
نمیخوام نظر های طولانی بدم. فقط چند نکته :نقل قول:
اولا دیوار ها رو ول کن، اول آپگرید ساختمون ها رو دریاب. الان یه مدت از آپگرید دیوار دست بکش.
آپگرید معدن طلا و الکسیر ساز ها تو قدرتمند شدنت خیلی کمک می کنه.
این سربازه خونه ها رو هم تموم کن که راحت باشی تا اخره بازی.
موفق باشی
منم مپی که آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد دادن ساختم. مپ واسه حمله Giant خیلی خوب عمل میکنه ولی با آرچر راحت 50 میزنن. ویزارد تاورم زود خراب میشه!
اگه پیشنهادی واسه این مپ دارین بگین لطفا :
اگه مپ بهتری هم سراغ داشتین معرفی کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان! لطفا دوستان راهنمایی کنند می خوام یه سر و دستی به روی نقشم بکشم!
پلن خوبی رو داری دنبال میکنی خوبه . احسن :n01:نقل قول:
معادن اصلا برای اتکا کردن نیستن فقط یک آب باریکه برای جبران ضرر های شما چه از اتک ها و چه از زمان های نبود شما در بازی هست .نقل قول:
پارسا 10-15 بار برای گشتن یک حریف خوب خیلی کمه و باید این گشت و گزار و انقدر ادامه بدی تا یک حریف خوب گیر بیاری , من خودم تا 100 هزار طلا هم برای گشتن حریف صرف کردم و نتیجه اش شد یک حریف با طلای 380 هزار و اکسیر 400 هزار !نقل قول:
البته ممکن هست شانست بزنه و تو همون 10 تای اول گیرت بیاد .
میلاد جان خیلی رک و راست بهت بگم که تو این بازی تا زیر Town Hall 8 واقعا کاره خاصی نمیشه انجام داده و فقط و فقط باید به سرعت ساختمان های در اولویت و سرباز هارو آپدیت کرد تا به مراحل بالا رسیدنقل قول:
الان فقط چیزی که به ذهنم میرسه برای مپت اینه که یکم باز ترش کنی ( از تو گوگل مدل های باز رو ببین )
ساحتمان های اطراف دیوار رو به دیوار نچسبون و یک خونه فاصله بده برای گول زدن حریف
Townhall ات رو بیرون بزار و از فضای اون برای استقرار بهتر مورتار و ویزار تاور استفاده کن و از این بابت نگران نباش
هر بار که تان هال ات نابود بشه 12 ساعت شیلد میگیری و این یعنی 12 ساعت حفظ منابع + منابع تولیدی کالکتور ها
و در ضمن فقط Heal Spell و Rage Spell رو فعلا آپگرید کن ( البته Rage رو تو لابراتوآر 5 و Spell Factory 3 بدست میاری )
تان هال رو بزارید بیروننقل قول:
Spring Trap هارو به داخل انتقال بدید
Air Defense ها رو به لول حداقل 3 برسونید
به هیچ وجه بقیه سرباز خونه هارو فعلا به لول 9 نرسونید چون دراگون در سطح 1 نه کارایی دراه و نه به صرفه هست . این پول رو برای Army Camp و آپگرید نیرو ها خرج کنید
دیوارهای سطح 7 رو به داخل انتقال بدید و دیوار های سطح 6 رو بیرونی بچینید ( دشمن در هر صورت وارد دهکده شما میشه مهم اینه که شما از پیشرفت اون و سرعتش بکاهید ) همچنین نیازی به چیدن دیواره ای 2 لایه یا چند لایه نیست .
چون وجود Archer و Wizard میتونه تاثیر این داستان رو خنثی کنه .
سعی کنید یک مقدار فضای بین ساختمانی ایجاد کنید و اطراف Mortar هارو دیوار بچینید
فعلا همین ها به ذهن من رسید
سلام.....
بچه ها یه مشکلی تو بازی پیش اومده....
من تو کلن وار از دو تا اتک هام استفاده کردم..هر دو موفقت آمیز بوده...
آخرش هم کلن وار رو بردیم اون پایینم طبق معمول نوشت که شما فلانقدر گلدو اینا دریافت میکنین
اما حالا که وار تموم شده هیچی تو کلن کستل من نیست...رفتم یکی دو تا از دوستان دیگرو دیدیم...دیدم که اونا گرفتن
قضیه چیه؟ چینین چیزی میشه؟
اومدم رپورت بدم چه با چز شکن چه بدون اون هرچی رپورت رو میزنم هم هیچ اتفاقی نمیوفته :\
غارتش نکردن ؟
چرا به سوالات من جواب نمیدین؟ هم این صفحه و هم چند صفحه قبل سوال پرسیدم ولی جواب ندادین.
سوالتون رو دوباره بپرسید تا جواب بدم. :n26:
1- تو کلن وار افراد به چه ترتیبی از بالا به پایین چیده میشن؟
2- صفحه قبل
3- تو این لولی که من هستم تو چه کاپی میتونیم بیشترین loot رو داشته باشم. چون هنوز هیلر و تلسم شفا ندارم تو کاپ بالا 1000 سخته ، پایین 1000 هم بیشتر از 100K لوت نیست.
تازه لول 8 شدم
هرچی گشتم مپ درست و حسابی برای فارم پیدا نکردم
لول 7 که بودم چون 2تا storage داشتم کم پیش می آمد که به مرکز بیس برسند و قارت کنن ولی الاکه storage ها 3تا شدن خیلی راحت با چند تا archer قارت میکنن
پیشنهادی ندارید ؟؟؟
البته trap هارو طوری چیدم که خیلی کم پیش میاد به قسمت های دیگه مپ برسند
مثلا اگه از بالا حمله کنن فقط gold storage همون جارو میزنن و به پاییین نمیرسند
ممنون از دوستان واسه راهنمایی
من تازه امروز :n08: فهمیدم تا حالا روش بازیم اشتباه بوده. تازه امروز فهمیدم حملاتم درست نبوده واسه همین بدون توجه به مپ طرف ، تصمیم به حمله میگرفتم.
امروز با توجه به بوست زدن 90 درصد یوزر ها ، بهترین زمان واسه غارت کردن کالیکتور ها ، حتی استورج ها هست. من امروز با یاری خدا و کمک دوستان و همت خودم:n02: 1.000.000 تا اکسیر و 1.200.000 تا گلد غارت کردم.
آخ حال داد. آخ حال داد :n10:
هر زمان که دیدی طرف استورج خالی ولی طلای زیادی داره یعنی اینکه کالکتور هاشو خالی نکرده و بهترین زمان حمله است :n02:نقل قول:
مپ تغییر دادم
به نظرتون کدوم بهتره ؟؟؟
سلام دوستان
یه چند روزی نبودم کلن زدین یا نه؟؟!!!
عکس مپم هم می ذارم الان حسش نیست!!!:n02:
دوستان یه سوال ؟
این سبزه ( زیر صورتی سمت راست تصویر) اکسیر هست درسته ؟
واسه من تموم شده و گیر کردم هیچ کاری نمیشه کرد !
حتی درخت ها رو هم قطع کردم و تموم شده و حالا نمیدونم باید چجوری بدستش بیارم
دوستان حرفه ای لطفا راهنمایی کنید
نه اون جم یا الماس هستش که نباید خرجش میکردی.نقل قول:
اگه تازه بازیو شروع کردی پاکش کن و از اول شروع کن و یه دونه هم خرج نکن 500 تا بشه بتونی کارگر سوم رو بسازی. بعد اگه باز جمعش کنی 1000 بشه کارگر چهارمم میسازی.
با انجام ماموریت های بازی یا همون Achievement میتونی الماس به دست بیاری
داداش من الان ریست کردم بازی رو و از اول اومدنقل قول:
همون اول بازی 250 تا از 500 تا رو میگیره برای دستگاه الوار و چوب و به مرور همینطور اتوماتیک چیزایی که مجبور میکنه بسازی از الماس کم میشه...
چطور باید خرجش نکرد ؟!
و یه توضیحی در مورد کارگر میدی ؟ همون آپگرید خونه اصلی هست یا چیزی دیگه ؟
مرسی
1- یک میانگین کلی از تمامی قدرت های دفاعی حجومی و سطح نیرو ها و ... تعیین کننده جایگاه شما در هر War هستنقل قول:
2- چیدمان مپ خوبه مشکلی نداره انچنان , فقط شما تروفی ای که داری زیاده و حریفان قدر تر از شما هستن . شما توقع نداشته باش تو لولی که هستی تمامی حریفان با لوت های 200-300 هزار جلوی شما در بیاد .
3- بیشترین لوت بین 1000 تا 1400 هست از TH 6 تا TH 8 بعد از اون برای منابعی مثل اکسیر سیاه باید به تروفی های بالاتر از 1400 رفت .
3 تا Storage نشدن دوست گرامی شما ساختیشوننقل قول:
یکی از اشتباهات اکثر بچه ها ساخت Storage بیش از نیازشون هست اونم برای افزایش سریع لول اکانتشون یا کم شدن هزینه آپگرید Storage اشون , اما تا TH 9 اصلا نیازی به زدن Storage سوم نیست چون شما چیزی نداری که بیش از اون بخوای منابع بدست بیاری .
شما اولین کاری که بخوای بکنی اینه که اصلا منبع های سوم رو آپگرید نکنی تا اواخر TH 8 که میخوای بری برای 9 و الان هم این منابع رو بیرون بزاری چون به خاطر کم بودن حجم شاید نهایت 1000 الی 5000 منبع قابل زدن باشه از شما که اونم با قرار دادن این منابع در کناره بیرونی دیوار و نزدیک Canon یا Archer Tower یک محافظت نسبی و خوبی رو داری .
شما فعلا روی آپگرید نهایی همون 2 تا Storage های اصلی کار بکن و هردو رو به سطح 11 برسون که ظرفیت کلی برای هر منبع 2 میلیون میشه و جمعا 4 میلیون گلد و 4 میلیون اکسیر قابلیت ذخیره داری که کافی هست .
مپتون دومتون هم خوبه فقط یک مقدار Wall رو بیشتر روش کار کنید و از Wall سطح 7 برای بعضی قسمت ها استفاده کنید تا اینکه به سراسری به سطح 7 برسونید .
TH رو هم از مپ کاملا فاصله بدید تا راحت تر زده بشه و بعضی ها از زدنش پشیمون نشن.
به لوت های 2-3 میلیون هم میرسی میلادنقل قول:
من الان بشینم پاش قشنگ بالای 2.5 رو میزنم در روز .
همینطوری نمیشه دوست عزیز باید اعلام آمادگی کنید و دوستان به حد نساب برسن که ارزش این کار باشه بیخودی وقت صرف نشه بی نتیجه بمونهنقل قول:
سلامنقل قول:
اون اولی ها رو فکر نکنم بشه کاری کرد ولی بعدش خرج نکن
یه خونه های کوچیکی هست که هر کدوم یه کارگر داره اول فکر کنم دو تا هست و برای ساختن چیزی یا آپگرید لازمن
وقتی چیزی میسازی میرن مشغول میشن