من که از تیم ملی فقط رحمان احمدی رو داخل داشتم :n29:
دوستانی که از تیم ملی داخل ترکیب داشتن بگن چقدر امتیاز آوردن؟باید جالب باشه چون کلین شیت هم داشتند
من که از تیم ملی فقط رحمان احمدی رو داخل داشتم :n29:
دوستانی که از تیم ملی داخل ترکیب داشتن بگن چقدر امتیاز آوردن؟باید جالب باشه چون کلین شیت هم داشتند
من حقیقی رو روی نیمکت داشتم که 11 گرفته
سلامنقل قول:
من آندو و اشکان و رحمان رو داشتم
رحمان که بازی نکرد
اشکان 5 گرفت
آندو 6 گرفت ولی به خاطر خطاهای زیادش 3- گرفت و امتیازش شد 3
البته تا این لحظه چون امتیاز ها تغییر میکنه ...
من دیروز بوفونو انداختم بیرون رحمانو گذاشتم؛ منتظر بودم ترکیب اعلام شه عوض کنم
خدا رو شکر دسترسی داشتم به نت و تا ترکیب اعلام شد، حقیقی رو آوردم تو و 11 امتیاز دشت کردم :دی
ماشاالله علیرضا : دی
حالا دست به دعا بردیم واسه بازیکنای الجزایر :27:
رحمان احمدی و بختیار رحمانی که هیچ ! من امیرحسین صادقی رو روی نیمکت داشتم که 11 امتیاز گرفتنقل قول:
هافبكام يه دونه جاش خالي مونده نميشه جايگزين كرد! يعني تموم شدن تنها اميدم شواني بود از شدت ناراحتي انداختمش بيرون:)) اشكالي كه ايجاد نمي كنه؟!
مشکلی نیستنقل قول:
اگه دفاع یا مهاجمی داری که بازی نکردند میتونی تغییر سیستم بدی.البته خیلی مراقب باش چون ممکنه یکی از هافبک هات که امتیاز خوبی گرفته بره بیرون.این تغییر سیستم هم هنوز کامل کشف نشده.
=======
خب هافبک های ایران که نمیتونن امتیاز بالایی گرفته باشن.
دروازه بان و دفاع امتیاز نسبتا خوبی گرفتن اگه کسی در ترکیب داشته:
حقیقی 11
صادقی 11
پژمان منتظری 9
تیموریان 3
خسرو حیدری 4 (در فانتزی مهاجم حساب شده و کلین شین نداره)
دژاگه 5
برای اولین بار در قسمت overall امتیاز و رتبه تیم خودمون نوشته شده.یک روز دیگه باید صبر کنیم تا یکم آمار بهتری ببینیم.الان امتیاز کاپیتان ها بدون ضریب حساب شده!!
خدا کنه در پایان راند اول حداقل بشه مثلا ترکیب دیگر تیمها رو دید یا هر امکانی که باعث نمایش رقابت تیمها بشه.اینجوری انگار هیچ ارتباطی بین تیمها نیست.
حقیقی برام 11 تا امتیاز شیرین آورد. البته فقط چون بازی زودتر بود گذاشتمش چون اونیکی دروازهبانم مال روسیه بود. الان تغیرش نمیدم. یه دفاع همینطوری از کلمبیا داشتم که 4 تا آورد. ترسیدم ایران گل بخوره منتظری رو نیاوردم تو (اون موقع فرض کرده بودم شاید ایران گل بخوره دروازهبانم رو میتونم عوض بکنم ولی 4 تای کلمبیاییه میپره) . بدشانسی منتظزی 11 تا آورده.
نقش مدافعینی که گل نخورن و گل هم بزنن خیلیه. من الان هوملز برام 18 امتیاز آورده. بواتنگ هم 14 امتیاز. ولی کاوانی و بالوتلی 8 امتیاز.
کسی که طراحی کرده دفاع رو مهمتر میدونسته.
هنوز بازيكناي الجزايري بازي نكرده راند تموم شد؟!
درسته امتیاز همه بازیکنا 0 شده، تعویض ها هم آزاد شده و همه امتیاز ها به امتیاز پروفایل اضافه شده ...نقل قول:
فیفا الجزایری ها رو تیم حساب نکرده ...
خیلی مسخرست من دوتا از بازیکن های روسیه رو تو ترکیب اصلی گذاشته بودم بدون اینکه بازی کنند راند تموم شد در واقع تیم من تو راند اول فقط 9 بازیکن داشت!:n27: با این 9 نفر 83 امتیاز گرفتم!
فيفا مگه خودش كيه الجزايري هارو حساب نكنه!؟:n02: بلژيك كره و روسيه پس چي؟:n13:نقل قول:
----
من با اين شانسم فكر نكنم راه به جايي ببرم امتيازم 81 هست و رنكم 156806!:n15:
دوستان شما چرا دقت نمی کنید؟بالای اونجایی که نوشته Your Pitch رو نگاه کنید شما الان همزمان می تونید تیمتون رو برای راند اول و دوم ببینید و اگر خواستین تغییرش بدید!
اونجایی که نوشته 1st group phase و 2nd group phase
نقل قول:
دوستان شما چرا دقت نمی کنید؟بالای اونجایی که نوشته Your Pitch رو نگاه کنید شما الان همزمان می تونید تیمتون رو برای راند اول و دوم ببینید و اگر خواستین تغییرش بدید!
بله حق با شماست امتیاز تیم های گروه اخر هم که امروز بازی دارند فقط برای راند اول محاسبه میشه
من رفتم گروه 2 با امیتاز 60 حالا باید چه کنم؟ :n02:
هیچی!نقل قول:
محتوای مخفی: .
دوستان ترکیب 11 نفرۀ تیم ها رو از کجا میشه دید؟ گفته بودین یه ساعت قبل بازی میزنه. الان من میخوام تو ترکیب دور اولم دست ببرم و از روسیه و الجزایر بازیکن بزارم.
از نظر سیستم امتیاز دهی و ساز و کار و تعیین پست ها جز بدترین فانتزی هایی هست که تا حالا تجربه کردم.:n29:
در حدی که میتونه با فانتزی های ورزش 3 مقایسه بشه:n09:
در قسمت MY LEAGUE و لیگ P30World قبلا رتبه من 17 بود که حالا شدم 3 :n01:
ترتیب تیمها در لیگ بر اساس امتیازه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز خیلی مونده تا بازینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر،احتمالا در پایان راند اول اولین رده بندی مشخص میشهنقل قول:
جالبه که در لیگ خودمون،تیمهایی که پرچم غیر ایران داشتند نشان داده نمیشوند!!!!!!!!!!
Andrea-87 کیه؟
منو چرا از لیگ p30world حذف کردید؟؟
دفاع های آلمان چه کردن با امتیازاشون؟؟؟؟!!!!! مرته ساکرو کاپتان کرده بودم 13 امتیاز گرفت به خاطر کاپیتانی شد 26 :n10: هوملز رو ور نداشتم ولی می گن 18 گرفت بوآتنگم که حوب امتیلز گرفت فقط من در کف اینم که نویر 11 گرفت و حقیقی هم 11:n04: این فانتزی واقعا امتیاز رو بد حساب می کنند:n21:
من تازه کارم توی فوتبال فانتزی
این سیستم تعویضا چطوره؟
1.مثلا الان یه بازیکن که 10 امتیاز داره رو بیارم بیرون و یه بازیکنی که امشب بازی داره رو بیارم تو ، امتیازاش حذف میشه؟؟؟پس چطوری قبل هر بازی اینهمه تعویض میکنید؟:دی
2.یا من John Brooks رو توی ذخیره ها داشتم که گل زد ، الان 10 امتیاز داره ولی به امتیاز کل اضافه نشده ، چطور امتیازی که اورده رو به امتیاز کل اضافه کنم؟(یعنی من الان 99 امتیاز دارم که مجموع امتیازای بازیکنای دخل زمینه ، امتیاز بازیکنای ذخیره بهش اضافه نشده )
فیفا حوصله اش سر رفته راند رو تموم کرد انگاری :دی
الان بازیکنان الجزایر و روسیه و ... واسه راند بعد حساب می شن ؟!
بعد مگه راند تموم نشده چرا نمیشه بازیکنایی که راند قبلی تعویض شدند رو دوباره اورد داخل زمین ؟
+
با غیور مردان ایرانی 21 امتیاز گرفتیم :دی ... منتظری 9 و سید جلال 11 امتیاز برام اوردن ...
دو تا الجزایری دارم که بازی نکردن .. با این حساب 99 امتیاز گرفتم رتبه هم 30163
ولی اگه نشه تعویض کردن بازیکنای قبلی رو که رسما نابود شدیم :دی
پ ن : فانتزی یورو 2012 خیلی جذاب تر بود ... این فانتزیشم مثل بلاترشه!:دی
نقل قول:
کاملا تایید میشه....
یه چیزی بگم خیلی جاله...
من سیستمم 3-4-3 بود یکی هاز مهاجم هارو انداختم بیرون و بالطبع یه چای خالی تو مهاجما موند و شد 3-4-2 وقتی اومدم سیستم رو عوض کنم به 4-4-2 این فانتزی مضخرف اومد یه دونه دیگه از مهاجم های مارو که 10 امتیاز داشت انداخت بیرون و موندم با یه سیستم داغون 4-4-2 با یه مهاجم.....
اگه بازیکن شما امتیاز گرفته باشه و قصد تعویض یا تغییر سیستم داشته باشین قبلش به شما پیام هشدار کسر امتیاز بازیکن رو میده که اگه قبول کنین اعمال میشهنقل قول:
در رابطه با راند 1 ، راند 1 هنوز تموم نشده اگه دقت کنین هنوز LIVE هست ...
چجوری آواتار بزارم ؟؟!
سلام ...
الان رده بندی و امتیاز ها مشخص شده؟ من تا اینجا 88 امتیاز دارم منتها 3 تا بازیکنم هم بازی نکردن هنوز.
بعدشم اسمم تو این 68 تا یوزر لیگ P30 نیست انگار !! یوزرم Hamidp30
68 تا اسم هست تو اون View my league که م اسم خودم رو ندیدم که اصلا چندم هستم.
اگه توی قسمت my leagues لیگ پی سی ورلد رو داشته باشین که مشکلی نیستنقل قول:
رتبه بندی فکر کنم بعد از پایان راند اول میاد
فقط بازیکنایی که توی ترکیب اصلی هستند امتیازشون محاسبه می شه .نقل قول:
1.بله امیتازش می پره ،ما بازیکنهایی را که امتیاز کمی گرفتند خارج می کنیم ; مثلا من رونالدو (3 امتیازی) را خارج کردم و جاش حیدری را اوردم چون می دونستم که حیدری اگه هیچ کاری هم نکنه حداقل امتیازش برابر رونالدو می شه .
2.متاسفانه امتیازش ار دستتون رفته .
فکر کنم روش تغییر سیستمش رو گرفتم.
نگاه کنین فرضاً شما 4-4-2 بودین و حالا سه تا دفاعتون نمرۀ خوب گرفتن و یکی مثلاً 1 نمره. و فرضاً شما ادن هازارد رو رو نیمکت دارین که 1 ساعت دیگه بازی داره و میخواین بیارینش تو زمین. خوب یا باید مستقیم با یکی از هافبک ها تعویضش کنین یا اینکه تغییر سیستم بدین به 3-5-2 و جای اون دفاعه که 1 امتیاز گرفته بیارینش. برای کار دوم که همراه با تغییر سیستم هست اول باید اون بازیکن رو بکشین بیرون و بعد تغییر سیستم بدین در غیر این صورت خودش یه دفاع رو میکشه بیرون که معلوم نیست چی میشه! من الان یه همچین کاری رو کردم و جواب داد.
دوست عزیز این کار جواب نمی دهد. سیستم من 4-4-2 بود. بعد یک مدافع رو بیرون کشیدم تا یک هافبک اضافه کنم. سپس تغییر سیستم به 3-5-2 دادم و یکی از مدافعان کم کرد و جای خالی تو دفاع هنوز باقی موند.نقل قول:
این روش یک بار جواب داد. درکل فانتزی جام جهانی 2010 و یورو 2012 خیلی بهتر بودند.
من الان رو تركيب راند دوم تست كردم.در هر صورت بازيكن سمت راست رو از زمين خارج ميكنه....حالا اگر بازي ها شروع بشه و بازيكنها امتاز بگيرن شايد اين كاري كه شما گفتيد جواب بده...ولي من بعيد ميدونمنقل قول:
اره این روش جواب نمیده .
خیلی مسخره هست برای من مسی را انداخت بیرون و الان کلا تیم بدون مهاجم هست ، با ابنکه مسی می شد تک مهاجم .
11 امتیار پرید .
اون هشدار به درد عمش میخوره وقتی یه من دوتا مهاجم دارم و میخوام سیستم رو به 4-4-2 تغییر بدم خب چه کاریه میاد یه مهاجم میندازه بیرون.... :n27:نقل قول:
توی فانتزی چجوری بغل اسمم مثل بعضیاتون که گذاشتین آواتر قرار بدهم
متشکرم:n26:
منم :n02:نقل قول:
من کسی رو حذف نکردم چون اصلا امکان حذف نیست.
+
این تیمها از لیگ حذف نشده اند چون اگه داخل لیگ برید میبینید که گزینه join وجود نداره.نقل قول:
فعلا هیچ کاری با تیمهامون نمیکنیم احتمال زیاد خودش درست میشه،اگه نشد پشتیبانی داره،ایمیل میزنیم یا تیممون رو ایران میکنیم
دیروز و پریروز هم امتیاز کاپیتان ها در همه تیمها از حالت ضریب 2 خارج شده بود و امروز درست شد.
علت رو پیدا کردم: :n02:
برخی از اسمها در لیگ دوبار نمایش داده شده و جای برخی تیمهای دیگه رو گرفته.در واقع فقط یک باگ مثل همون امتیاز کاپیتان هست که درست خواهد شد.
لطفا به گیرنده هایی خود دست نزنید
دوستان توجه کنید وقتی تغییر سیستم بدهید چه بازیکنی خارج کرده باشید و چه نه،اولین بازیکن سمت راست حذف خواهد شد.نقل قول:
پیشنهاد می کنم در اقدامی اعتراضی به این فانتزی بریم تو سایت فانتزی لیگ انگلیس تجمع کنیم !
خیلی خیلی قوانین و تعویض ها و امتیازدهی و... مسخره و بی منطقه !!!!!!
رو امتیازدهی بحثی نیست اتفاقا از نظر من جالب تر هم هست چون مثلا تو فانتزی جزیره برای دفاع انتخاب مناسب عملا دفاع های کناری بودن که در عین مدافع بودن در حملات هم نقش دارن منهای بعضی مدافع های گلزن؛ ولی اینجا مدافع هایی که جنگنده تر هستن بیشتر بلاک میکنن، بیشتر توپ ربایی میکنن و در نتیحه بیشتر امتیاز میگیرن و اون وقته که در انتخاب ها باید به این موارد هم اهمیت داد
اینه که میگم بحث نیست هم به خاطر اینه که از قبل نحوه امتیازدهی مشخص بود
منتها سیستم تعویضش خیلی داغونه
باز اگه از قبل میگفتن سیستممون طوریه که نفر سمت راست میره بیرون خوب آدم تکلیفش رو میدونست ولی این طوری به ضرر خیلی ها تموم شد
امکانات هم کلا ضعیفه
امتیازهای سایر بازیکنها، سایر تیمها یا اصلا جدول لیگ ها هیچ کدوم مشخص نیست!
آخه یه گوسفندم یه بار فوتبال فانتزی دیده باشه می فهمه فانتزی نیازی به گزینه (Formation) نداره ، وقتی تعویضی صورت بگیره سیستم خود بخود عوض می شه .
معلوم میشه فیفا مهندساشو از توی جوب پیدا می کنه .
یکی از دوستان 2-3 صفحه قبل گفته بود بازیکن سمت راست را خارج می کنه اما دیگه فکرشو نمی کردم تک مهاجم را بندازه بیرون بعد تیم را بدون مهاجم بگذاره .نقل قول:
دوستان توجه کنید وقتی تغییر سیستم بدهید چه بازیکنی خارج کرده باشید و چه نه،اولین بازیکن سمت راست حذف خواهد شد.